עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. טוב כמו שכנראה כולם ראו או שמעו מקצצים לנו בכול כך הרבה בחופשים ועוד גוזלים לנו 20 יום מהחופש הגדול! אני יודע שהייתה שביתה וצריך להשלים חומר לבגריות והכול אבל מצטער זה היה המאבק של המורים ואני לא הולך לסבול מזה עכשיו אז כול התלמדים ששפוים בדעתם צריכים לצאת נגדם.. בקיצור מה המספר של יו"ר וועד התלמדים אני חייב לנסות להגיע לאפס הזה שלא שמעתי ממנו מילה עם כול הדיבורים האלה על ביטול חופשיים

• 56 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. היי, אני יודע שזה לא בדיוק המקום לבקש עצות מסוג שכזה, אבל חשבתי שמאחר שיש פה כמה אנשים בגיל נכבד, אולי הם יוכלו לייעץ לי. אני כעת בכיתה י', אני במגמות מדעי המחשב ופיזיקה, 5\5 ביחידות מתמטיקה אנגלית. אבל בקושי התחלנו את השנה ופיזיקה ממש קשה לי. אני לא יודע אם כדאי לי להשאר ולסבול ולשבור את הראש כל הזמן או לעבור.. לביולוגיה נגיד. השאלה כמה זה ישפיע לי לטובה בזמן תיכון וכמה זה ישפיע לרעה אחריו.

• 43 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. Started by MOFRA,

http://static.scribd.com/docs/736egzypod07v.pdf

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by McMerc,

ביום רביעי יש זימון לפרויקט תלפיות (לפחות באזור ירושלים), אז מי הולך? ודרך אגב, אומרים שהמיבחנים האילו 8 שעות, זה נכון? במה ניבחנים?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  5. "קוויקי" בערוץ 2 ב 11 בלילה ימי חמישי (עכשיו למי שקורא הרגע...) הרבה זמן לא צחקתי ככה במיוחד בפרק השני . פשוט חמוד ! חמוד חמוד חמוד !! ..המשחק ...התסריט ....פשוט בחירה מצויינת של שחקנים , טקסט , הכל ! מומלץ ! ואני לא אחד שרואה הרבה טלויזיה , פשוט התחברתי ונהנתי מאוד (דומה בהומור ל"חברים של נאור")

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  6. סוף סוף לא ניראה ילדי שמנת עשרים ופלצנים נוסעים על "רכב חקלאי" בכבישים, בלי כל ידע בחוקי מעשי בחוקי תנועה בכבשים בארץ. עם עד לא מזמן ילד בן 16 יכל לסוע על "רכב חקלאי כמו הטומקר או טרקטורון עם הגה, היום זה השתנה משרד התחבורה החליט שאסור לרכב זה לסוע על כבישים עירוניים ובין עירוניים, וגיל קבלת הרשיון הוא כגיל קבלת הרשיון לרכב פרטי.

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  7. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3312794,00.html מכשיר מגניב

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by gtabak_37,

שלום לכולם, חג שמח ושנה טובה ככה לכבוד החג אני רוצה לנסות להכין תמד ביתי אבל לא מצאתי מתכון מדוייק וברור באינטרנט אז חשבתי להסתמך על הנסיון שלכם. במתכונים באינטרנט, הכמויות לא מדוייקות- היחס בין הדבש למים, כמות השמרים, סוג השמרים (שמרי יין או שמרי בירה, שמרים נוזליים או מוצקים). לא ברור לי גם במדוייק כמה זמן להשאיר את זה סגור בכלי, חלק אומרים חודשיים וחלק ממליצים שנתיים. כמו כן יש כאלה שמוסיפים קינמון באיזשהו שלב של הבישול וכו' אשמח לקבל ממישהו (עם נסיון שלו או של חבר- עדיף) מתכון טוב, ומדוייק כדי להכין תמד ביתי טוב. תודה מראש, גל

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  9. Started by WN,

לפני כמה דקות סיימתי להכין את התמונה הזאתי בשביל חבר שלי.... מה אתם חושבים ?? D: (הכנתי את האיש עם האקדח עם תוכנה שנקראת Milkshape הוא לקוח מקאונטר סטרייק.)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by klayton,

אני מזהה את מייקל מיורס מ"HALOWEEN" גייסון מ"יום שישי ה13" שתי בובות שלזכר קוראים צ'אק(אם אני זוכר נכון)- אממ שחכתי מה שמו של הסרט צעקה פרדי-"סיום ברחוב אלם" אתם?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. תמונה ראשונה [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Axel Foley,

איך אני מוסיף תמונה לחתימה? תודה

13. Started by musari,

הינה אני [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by UltraWaveMUSA,

נדהמתי לגלות כי התמונה אותה צילמו אותי כשהוצאתי את הטופס הירוק תהיה ברשיון הנהיגה! למה לעזאזל לא אמרו לי על זה כשהצטלמתי? אני אמור לנחש או משהו כזה? הצטלמתי בבוקר והתמונה יצאה ממש, אבל ממש לא טוב! כשהראו לי את התמונה על המחשב לפני שהדפיסו ושאלו אם זה בסדר, אמרתי כן במחשבה על כך שזו סתם תמונה שאף אחד לא יראה... אני מעדיף לא להוציא רשיון מאשר להוציא ולהשאר עם התמונה הזו!!!! האם ישנה דרך כלשהי להצטלם מחדש? אני נואש! נ.ב. חשבתי על אם אין אפשרות להצטלם מחדש - האם אפשר פשוט להדביק תמונת פספורט על רשיון הנהיגה?

• 52 תגובות
    • 6.7k צפיות
  15. שלום לכולם: בתקופות האחרונות, כאשר אני צופה בסירטוני יוטיוב ברזולוציית 360p (גם בסירטונים שלא צולמו ב-HD), התמונה בסירטונים נראית גרעינית (הרבה מרובעים כאלו שמרכיבים את התמונה, במקום תמונה חלקה) בקטעים חשוכים עם אור חלש מאוד. אני צופה ב-HTML5 ללא פלאש מופעל, ועם הגרסה המעודכנת ביותר של Firefox. על מנת לשלול שהבעייה היא ב-HTML5 של פיירפוקס, ניסיתי לצפות בסירטונים כאשר הפלאש מופעל, וגם שם, הן ב-360p וכן ב-480p (גם בסירטונים שאינם צולמו ב-HD), יש את הגרעיניות המדוברת בתמונה בסירטון. בצפייה ברזולוציית HD בסירטונים שכן צולמו ב-HD, אין את הגרעיניות הזו. בעבר לא הייתה הגרעיניות הזו בצפייה שלא ב-HD. מה הגורם לבעייה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by waizman,

דילמה קשה - התמונה בפרופיל... כרגע יש לי את התמונה הזאת של סולן R.E.M. מייקל סטייפ להחליף אותה בתמונה הזאת של ClayMan מהקווסט האגדי הלא הוא ה Neverhood [table][tr] [td][/td] [td][/td] [/tr][/table] או אולי בתמונה של הבחורה הכי כוסית שיש (לא מכיר - כמה חבל...) [table][tr] [td][/td] [td][/td] [/tr][/table] או אולי להשאיר את התמונה של R.E.M. ???

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by useless,

לכו לשם ונסו לזהות מה לא בסדר עם התמונה, אבל תתרכזו טוב טוב כי בהתחלה לא קולטים. http://www.star1021fm.com/images/morningshow/whatswrong.htm

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by gman_il,

אוקי אז יש לי תמונה שאני רוצה להוסיף לחתימה. איך אני עושה את זה? (וסליחה על הבורות)

19. לא להתעסק איתם אנשים!

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by House M.D.,

הכרטיס הזה ישן והם מוכרים אותו כ "כרטיס הכי מתקדם בתחום" זה מה שכתוב באתר , אבל זה לא העניין. תסתכלו על החברה שיצרה את הכרטיס. ועכשיו על הלוגו שעל הדיסק

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  21. שלום מבקש הדרכה: מהו סדר הפעולות כדי לשים בפורום תמונה מוקטנת שגדלה ומתכווצת בלחיצת עכבר ?? בברכה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי , יש לי די וי די מדגם : Prosound DVD9000 PS עד לפני שבועיים הוא עבד מצויין , שחקתי שם עם ההגדרות של התצוגה , שיניתי משהו , וברגע שכיביתי והפעלתי אותו מחדש התמונה קופצת ובקושי אפשר להבין מה קורה שם. עכשיו אני לא יכול להכנס לתפריט בחזרה כדי לשנות את זה שוב.. (ואין לי מושג בכלל מה לשנות , אולי זה סוג שידור או תמונה , לא יודע..) בכל מקרה , אם למישהו כאן יש את אותו מכשיר , ויוכל להסביר לי איך לשנות את זה בחזרה.. שפשוט יגיד לי מה ללחוץ ... כי עד עכשיו אני סתם ניחשתי כפתורים לדוגמא : menu 2 חצים למטה ללחוץ או'קי ואז חץ אחד למטה ושם לנסות לשנות משהו. שעות ישבתי וסתם לחצתי וניסיתי כל מיני קומבינציות שונות , אולי איך שהוא היתי מגיע לדבר ההוא ששיניתי. אבל זה לא …

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by BeNzZy-BoY,

היה די מזמן סיפור על נערה לא זוכר מאיפה שצלמים של נשיונל ג'יאגרפיק חיפשו בכל רכבי בעולם בגלל העיניים המדהימות שיש לה ראיתי את התמונה של הילד הזאת לפני מספר חודשים ואני מחפש אותה כבר די הרבה זמן ולא מוצא.. זו תמונה רק של הפרצוף שלה ומובלטות שם העיניים הירוקות שלה ויש לה נדמה לי כזו דמעה בעין.. אןם מישו יודע למה אני מתכוון שיתן לי בבקשה קישור לתמונה או משהו.. אגב תמונה מדהימה

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by PhP dUdE,

עכשיו אני בטוח לא אגנוב כלום!

• 4 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.