כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,581 דיונים בפורום זה
-
מהקרב להייטק, תוך חודשים ספורים וללא צורך ברקע קודם: התוכנית שמביאה לוחמים ולוחמות משוחררים להשתלבות במשרות טכנולוגיות בחברות מובילות בהייטק; כ-65% מבוגרי התכנית כבר מועסקים, רובם ללא הכשרה מוקדמתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
תכנית מגשימים היא תכנית שהוקמה בשיתוף של משרד החינוך, קרן רש"י וחיל המודיעין. התכנית מיועדת לתלמידים מוכשרים ממחוז דרום בעלי זיקה לעולם המחשבים, ומטרתה להכשיר אותם בתכנים שונים מעולם הסייבר (תכנות ב-C, פייתון, רשתות, מבנה המחשב וכו'...) כדי להעניק להם סיכוי טוב יותר במיונים המקצועיים של חיל המודיעין. כבר השנה יש לנו מספר בוגרים אשר עברו את המיונים וכעת אני מתחיל את תהליך המיון לקראת שנה הבאה. מי שמעוניין לנסות ולקחת חלק שיכנס לאתר מגשימים ויממלא את השאלון: http://www.magshimim.net/ לשאלות נוספות: info@magshimim.net
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
פירצה ברמה של גן ילדים אפשרה דליפת מידע חמורה. https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3762637,00.html מעניין מה קורה עם המאגר הביומטרי .....
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם(: אז ככה, קודם כל רציתי להגיד שזה תחום מאוד מעניין ולא שטחי בניגוד למה שהרבה אנשים חושבים, לא חייבים להיות אלכוהוליסטים בשביל לאהוב את זה. ועכשיו עליי, אני בכלל מגיע מתחום המחשבים (בן 22) ועובד בתחום הזה, להיות ברמן אני רוצה בשעות הערב, יהיה קשה לתת פול משמרות במצב כזה אז רציתי לשאול: מה הסיכויי למצוא מקום שיסכים להעסיק בן אדם שנותן 3 משמרות בשבוע? ואיך חברת ההשמה של זמן אמיתי? (אצלם אני עושה את הקורס) באמת מוצאים עבודה לכל אחד? ועוד שאלה קצת מצחיקונת: חברה שלי מתנגדת שאני אעבוד בתחום למרות שהוא מעניין אותי, היא מפחדת וטוענת שפול בנות יתחילו איתי שם ותמיד מתחילים עם הברמן. האמת שלא יצא לי לראות כזה דבר, בדר"כ האנשים מדברים ומכירים בינם לבין עצמם, מה הקשר לברמן?…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להבין משהו בנוגע לתכשיטים מכסף. היה לי בעבר שרשת מכסף היה כתוב על זה 925, אבל השרשרת לא השחירה בכלל. כעבור כמה זמן החלפתי אותה בתוספת תשלום לשרשרת יותר יפה, גם שם היה כתוב 925, והיא כן השחירה, ומשחירה. משהו יכול להסביר לי למה שרשרת אחת כן השחירה ושרשרת שנייה לא השחירה? - אני פשוט רוצה לקנות טליון של סמל השלום http://cgi.ebay.com/Peace-Sign-925-Sterling-Silver-Pendant-15-16_W0QQitemZ380158840294QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item58833b8de6&_trksid=p3286.c0.m14 והייתי רוצה לדעת אם זה ישחיר כן או לא. ואם זה בטוח בכלל לרכוש דברים כאלה באייבי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המילים הכי מסובכות ונדירות שאתם מכירים (ברמה של פסיכומטרי+) אם אפשר גם עם הפירוש תודה
-
- 7 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
-
יום שישי בלילה הייתי בתל אביב באלנבי ובסביבה שם ויש שם מקומות ומלא אנשים ממש מלא אני רוצה לחזור היום בערב (מוצאי שבת ) לשם , האם המצב במוצאי שבת כמו ביום שישי ? אנשים יוצאים מוצאי שבת שם ? או שיש פחות אנשים אם כן באיזה מידה רבה/מעטה ?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
http://w3.castup.net/jfa/filmsscreen.asp?ai=148&ar=20041215-27 יש בו הכל ומהכל! עם הרבה סבלנות, תביטו על הכל ואל תדלגו - המון הפתעות שלא חלמתם לראות. תשריינו לעצמכם שעה ורבע ככה, זה פשוט שווה את זה.
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
חברת הכלבים תבל דיגיטאל התחסלה!!!!!! הזונות האלה סוגרים את הבסאטה. עוד סיבה למה האינטרנט המהיר בכלבים לא יהיה בר-קיימה...
-
- 32 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום, שמי zivbu99 או בשם הקודם שלי zivbu9 (אם מישהו בכלל זוכר אותי). פתחתי משתמש כפול זה למטרת תלונה בלבד, ואשמח אם כאשר יתקנו את מה שקרה תמחקו את המשתמש הזה. הסיפור הוא כזה: לפני מספר שבועות ניסיתי להתחבר למשתמש שלי zivbu9 אחרי כמה זמן שלא הייתי מחובר בו מפאת חוסר זמן. כאשר ניסיתי להתחבר, נדהמתי לגלות שמשתמשי נחסם לצמיתות, בלי שום אזהרה ובלי עברה שלמיטב ידיעתי עברתי אליה, במיוחד לא אחת שדורשת נעילה לצמיתות. אני ניסיתי לשלוח את הסיפור הזה בצור קשר של האתר כבר שלוש פעמים בשלושה שבועות האחרונים, ועד עכשיו לא חזרו עלי. אני רוצה בבקשה מהמנהלים שתשחררו לי את המשתמש, או לפחות להסביר לי מדוע זה קרה (לאחר מכן אתם רשאים לסגור את המשתמש שאני כותב איתו תגובה זאת כרגע). מ…
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי אנשים בעלת הדירה שלי לשעבר דפקה אותי בקטנה, 200 שקל נזק, אבל על העקרון שהיא ניצלה את העמדה שלה(לא נפרט כדי לא לחפור), אני הולכת להכניס לה. מישהו הציע שנקח לה קקטוס ענק שנמצא מחוץ לדירה שלה, אבל זו גניבה. אבא הציע שנגיש תלונה בעילום שם למס הכנסה. גם אם לא ימצאו אצלה כלום, זה יעשה לה קצת סרט, למרות שאני די בטוחה שיש לה מה להסתיר (משכירה דירה מחולקת, גבתה ממני על ארנונה ומים יחד עם השכירות, בטוח מעלימה מס..). קיצר.. חיפשתי באתר של מס הכנסה ולא מצאתי. אפשר לעשות אתזה בכלל? מישהו יודע איך? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אהלן. זכיתי בגיטרה בחידון של הזון 10# אך מעולם לא קיבלתי אותה! הבחור מהחנות שנותנת את הפרס התקשר אמר לי שבסופש הוא יבוא לפתח תקווה ייתן לי את זה ישירות, בשבת בערב שלחתי לו הודעה לבדוק מה קורה והוא החזיר לי שהוא יהיה יותר מאוחר. אחר כך הוא שלח לי שהוא מתנצל על העיכוב וזה יהיה בתחילת שבוע הבא. מאז הוא לא חזר לSMSים ולשיחות שלי ואני פשוט לא יודע מה לעשות! שלחתי גם לאימייל של HWZONE ולא הגיבו לי, אני אובד עצות
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שנה קניתי דרך האינטרנט (מספר סיריאלי) את תוכנת ChessRally של חברת Ingenuware. לפני כחודש חסמה החברה את המחשב שלי מלהשתמש במשחקים OnLine ! יצרתי קשר עם מנהל החברה ושאלתי מה העניין והוא הסביר לי כי "יש לו בעיה עם שתי משתמשים ישראלים שכאשר הם משחקים Online הם מוסרים מספרים סיריאלים של התוכנה ובגלל זה הוא נאלץ לחסום את כל המשתמשים מישראל (או של חברת נטוויזן ובזק נט ליתר דיוק)" המנהל הבטיח לי שתוך שבועיים הוא מוציא גירסה חדשה של התוכנה ואז הוא יוכל לחסום רק את המשתמשים הבעיתיים. קיבלתי את התנצלותו וחיכיתי. עבר כבר מעל חודש ועדיין לא יצאה גירסה חדשה וכן אינני יכול לשחק Online ומנהל החברה לא עונה לפניות שלי ולבקשתי שיאפשר לי לשחק או שיחזיר את כספי. שאלתי, האם יש…
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום חברים אבא שלי קונה בחנות ירקות מסויימת בחיפה ,עכשיו הוא יודע בוודאות שהמשקל באותה חנות מכווון להראות שקניתה 100 גרם יותר על כל קילו ,הוא מעוניין איכשהו להעניש את אותה חנות ,יש איזה נציב פניות ,איפה ניתן להגיש תלונה בנושא ושיעשו משהו בנושא ? תודה
-
- 26 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני גר בשכונת מגורים שקטה שמורכבת מבתים פרטיים בלבד (וילות וקוטג'ים). אחד השכנים באופן קבוע בחופשים וסופשים (ובתקופת ההסגר אפילו יותר) כל הזמן עובד על משהו עם הילדים שלו. עם מקדחה, מברגה, דיסק חיתוך, מסור חשמלי, רתכת ומנוע פתוח של רכב (רעשי אגזוז מוגזמים) שמעתי שכנים פה ושם ניגשים לבקש שיפסיק לעשות רעש, הוא מפסיק לכמה שעות ואז ממשיך ואישית זה לא הזיז לי עד עכשיו. אני חס וחלילה לא רוצה לפגוע לבן אדם בתחביב, אבל לכל דבר יש גבול וגם לי זה התחיל להפריע. בימים האחרונים אני מרגיש שאני גר ליד מפעל... לא ברור לי הנוסח של החוקים לגבי זה. האם מותר לו לעשות את מה שהוא עושה בחצר בשכונת מגורים? ובאיזה ימים ושעות?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה, מי שרוצה לראות את ה-HD5970 בעירום מ-ל-א שיילחץ למטה על "Like"! לא תאמינו מה תראו! וברצינות, נמאס לי, פשוט נמאס מכל הקבוצות הלייק האלה שמציפות את פייסבוק!
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן... אני רוצה לתלות מתח על קיר בלוקים(לא בטון!) בעובי 10 ס"מ... זהו מתח מסוג gp3215 (ניתן לראות תמונה בדף הבא http://www.intersport.co.il/p30.html) האם הקיר יתמוך במתח, בהתחשב בכמות הברגים שמפזרים את העומס? מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
טוב כמו שכנראה כולם ראו או שמעו מקצצים לנו בכול כך הרבה בחופשים ועוד גוזלים לנו 20 יום מהחופש הגדול! אני יודע שהייתה שביתה וצריך להשלים חומר לבגריות והכול אבל מצטער זה היה המאבק של המורים ואני לא הולך לסבול מזה עכשיו אז כול התלמדים ששפוים בדעתם צריכים לצאת נגדם.. בקיצור מה המספר של יו"ר וועד התלמדים אני חייב לנסות להגיע לאפס הזה שלא שמעתי ממנו מילה עם כול הדיבורים האלה על ביטול חופשיים
-
- 56 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, אני יודע שזה לא בדיוק המקום לבקש עצות מסוג שכזה, אבל חשבתי שמאחר שיש פה כמה אנשים בגיל נכבד, אולי הם יוכלו לייעץ לי. אני כעת בכיתה י', אני במגמות מדעי המחשב ופיזיקה, 5\5 ביחידות מתמטיקה אנגלית. אבל בקושי התחלנו את השנה ופיזיקה ממש קשה לי. אני לא יודע אם כדאי לי להשאר ולסבול ולשבור את הראש כל הזמן או לעבור.. לביולוגיה נגיד. השאלה כמה זה ישפיע לי לטובה בזמן תיכון וכמה זה ישפיע לרעה אחריו.
-
- 43 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
ביום רביעי יש זימון לפרויקט תלפיות (לפחות באזור ירושלים), אז מי הולך? ודרך אגב, אומרים שהמיבחנים האילו 8 שעות, זה נכון? במה ניבחנים?
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
"קוויקי" בערוץ 2 ב 11 בלילה ימי חמישי (עכשיו למי שקורא הרגע...) הרבה זמן לא צחקתי ככה במיוחד בפרק השני . פשוט חמוד ! חמוד חמוד חמוד !! ..המשחק ...התסריט ....פשוט בחירה מצויינת של שחקנים , טקסט , הכל ! מומלץ ! ואני לא אחד שרואה הרבה טלויזיה , פשוט התחברתי ונהנתי מאוד (דומה בהומור ל"חברים של נאור")
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
סוף סוף לא ניראה ילדי שמנת עשרים ופלצנים נוסעים על "רכב חקלאי" בכבישים, בלי כל ידע בחוקי מעשי בחוקי תנועה בכבשים בארץ. עם עד לא מזמן ילד בן 16 יכל לסוע על "רכב חקלאי כמו הטומקר או טרקטורון עם הגה, היום זה השתנה משרד התחבורה החליט שאסור לרכב זה לסוע על כבישים עירוניים ובין עירוניים, וגיל קבלת הרשיון הוא כגיל קבלת הרשיון לרכב פרטי.
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-