עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שמתי לב שהמטורפת ב Avatar שלי מרקדת בקצב הרבה יותר עצבני כאשר נעשה שימוש ב FireFox 1.0.3. באקספלורר, לעומת זאת, היא איטית משווווווו. בעלי פיירפוקס יכולים לאשר את הקפיצה ב FPS של הגיף?

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. למשל- כמה לוקחים בד"כ על ייעוץ בנושא סאונד, אם הלקוח הוא סטודיו? כנראה נקרית בפני הזדמנות מוזהבת D: מי שקצת מתמצא במחירים - בבקשה הגיבו.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  3. Started by Alexkmr,

כמה מתוך כמה? הקיוסקים של לוטו סגורים עכשיו, אז אני רוצה עכשיו לרשום את המספרים ובמוצי שבת ללכת ולמלא

• 5 תגובות
    • 4.6k צפיות
  4. Started by kfirlion,

ב-ksp אין, בקליק אין..... אומרים לי מקליק שיש מחסור ב-G5, למה, מישהו יודע משהו? עריכה: בנועה בדקתי ואכן יש להם במלאי אבל הם אמרו שהם מביאים את זה בשקית ולא בקופסא, מעניין למה???

5. לא כמו www.yourname.??.co.il אפילו עם פרסומות.

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  6. אתמול התקשרתי להזמין שני מוצרים מסוימים, כרגיל כמו שאנ מזמין בכל חנות, "שלום, אני רוצה לעשות הזמנה על בלה בלה בלה, אני אבוא לאסוף את זה מסניף מגדל העמק" ומשם הם התחילו לטבוע בכוס מים. "רק שניה, אני בודק אם יש לנו את זה זמין", "לא אין לנו את זה בסניף פה, רק בראשל"צ" אמרתי שאין לי בעיה לחכות כמה ימים ופה אמרו לי משהו שלא שמעתי בחיים- "מחר אחד הנהגים שלנו יהיה בסניף בראשל"צ, תתקשר אליהם בין 11 ל 12 בערך ותבקש את XXX, תגיד לו שיאסוף מהסניף את המוצר שאתה רוצה" .......סליחה? אני? הלקוח המשלם צריך לטרטר את עצמו בטלפונים בשביל לקנות מכם מוצר? מה הבעיה פשוט להכניס הזמנה למערכת, כל יום להוציא את ההזמנות שאין במלאי בסניף אחד ויש בסניף אחר, ואז לעשות משלוח מרוכז? הם אמרו לי בעצם שיש …

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  7. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

ואני מתכוון רק לאנשים שיודעים מי זה.....

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אותה שאלה לגבי בצק

• 12 תגובות
    • 6.6k צפיות
  9. Started by navk2,

http://youtube.com/watch?v=jSBoN1OKXUE&mode=related&search חשבתי שאולי יהיה נחמד לנסות את זה פעם...

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  10. כל המחירים שם הם לשטרות כסף בלבד! יש לי כמה עצים בגינה אבל לאף אחד מהם אין כסף בין הענפים,רוב האנשים שקונים דברים יקרים (1000 שקל פלוס) משלמים בכרטיס אשראי ובתשלומים,אז בעיקרון KSP מחביאה את המחירים האלו ונותנת מחירים רק למזומן. מה הלאה? "מחירים הם לשטרות של 50 בלבד לא מקופלים ולא משומשים"? זה ממש צחוק בפנים של הלקוחות. אני מקווה שהם ישנו את האסטרטגיה שם ומהר. באמת חבל.

• 32 תגובות
    • 7.8k צפיות
  11. היו זוכים או משהו? כי לא ראיתי שום איזכור על זה. ואני באתר לפחות פעם בשבוע כשאני חוזר מהבסיס..

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  12. זו לא נסיעה ארוכה... זו נסיעה קצרה אבל אין לי כח ללכת למלא...

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. רק שתידעו.. זאת המצלמה: http://www.welectronics.com/camcorder/panasonicm9500.shtml תודה..!

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  14. יש דבר כזה?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by waizman,

ראיתם פעם את האייקון של נרו (איך לא ) ? אז הנה מה שהוא אמור להביע: לתוכנה קוראים Nero - Burning Rom והסמל הוא כמובן הקולוסיאום שברומא שנשרף - Nero - Burning Rom(e)! הנה הסמל:

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  16. כן כן... ישנו יבואן! המיבא את כל דגמי אביט במחירים לא רעים יחסית, בגלל מגבלת הפרסום אסור לכתוב את שמו או פרטים, מי שרוצה יכול לפות אלי בICQ 144251693

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. כן, כן, מה ששמעתם! ובכן, המטרה שלי היא להגיע למצב שיש לי 3 פרויקטים במחשבים: אקסס, אינטרנט, ויז'ואל בייסיק. (מן הזניח אל העיקרי, בהתאמה) - ואיני בוחל בשום אמצעי על מנת להגיע למטרה זו. לצורך העניין, ועל מנת להשלים בגרויות נוסף החלטתי להקריב באופן מוחלט את חופשת פסח, וגם לטובתי משפחתי התנדבה לצאת לחופשה בחו"ל בזמן שאני אעשה זאת ולאפשר לי להתהלך ערום בבית בזמן שאני שוקד לבגרויות. אין הרבה מה לפרט, אני אשמח מאוד לכל טיפ ועזרה והנחיה שיכולה לקדם אותי, לרבות פרוייקטים שלמים שישלחו למייל שלי, ואני מתחייב לפרסם במסגרת האתר (אם יתאפשר לי, רק שלא ממש נראה לי) או בפורום סיפור אירוטי שבו הגיבור הוא האיש שהכי יקדם אותי בדרך למטרה. אגב, האיש היקר הזה יוכל לבחור את הפנטזיה שלו ואני אנסה…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by 114508534,

אהלן ערב טוב ושבת שלום שירתתי בשנת 2010 16 ימי מילאואים והבנתי שישנו מענק כלשהו שניתן על כמות ימי המילואים ששירתת, תשלום נוסף מעבר לתשלום הרגיל של ימי המילואים, אשמח לשמוע על כך בהרחבה, כמה למה ומתי צריכים לקבל . תודה ושבת שלום

• 24 תגובות
    • 5.1k צפיות
  19. Started by mrsph666,

שלום, שמעתי שלא מומלץ להוסיף סוכר לתה ירוק. מדוע? האם זה פוגם ביתרונות הבריאותיים של התה לגוף האדם? אם כן, האם ניתן להוסיף דבש? תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 5k צפיות
  20. Started by Yossarian22,

אתמול חשבתי על משהו נגיד מישהו נוהג שיכור[או שתוי, זה לא משנה, העיקר שהוא לא יעבור את הבדיקה של המשטרה] ועוצרת אותו ניידת ובאותו רגע שהוא יוצא מהרכב הוא לוקח בקבוק אלכוהול ומתחיל לשתות. מה השוטרים יכולים לעשות? הרי הם לא יכולים להוכיח שהוא היה שיכור כשהוא נהג, ומצד שני הוא יכול לטעון שהוא התכוון לשתות ולהרדם ברכב או משהו כזה.. מה קורה במקרה כזה? הדבר היחיד שעולה לי לראש הוא שיכולים להאשים אותו בשיבוש חקירה או משהו כזה, אבל אני בטוח שהעונש שהוא יקבל במקרה כזה יהיה משמעותית נמוך מאשר בנהיגה בשכרות..

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by yanushka,

איך הוא פועל? ניקח לדוגמא את pcpro.co.il, המסד קיים עוד על השרת של פלונטר?

• 5 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים