עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Doctor Robert,

היית לי פעם כזאת תוכנה במחשב ואיכשהו היא נעלמה לי. אני זקוק לתוכנה שתוכל להפוך קול של גבר לקול של אישה או קול של שטן עם כל מיני אפקטים. שכחתי את השם של התוכנה שהיית לי על המחשב, אבל היא בדיוק היית עושה את זה. נדמה לי השם שלה היה משהו עם AVS אבל ממש לא בטוח.. למישהו יש משהו בסגנון?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  2. Started by Shay0600,

שלום רב לחברי הפורום אשמח לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שיכולה להקליד טקסט במחשב בעצמה( כמו התוכנה שהשתמשו בה בשביל לרמות תאתר קליקקליקקליק) בתודה .. שי.

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  3. לפני שתטעו להבין, לא מדובר על GUITAR HERO או שטויות אחרות בסגנון. מדובר על תוכנה/משחק רצינית שמיועדת ללימוד נגינה, JAMMING, INTERACTIVE PLAYBACK. מיועדת למתחילים ומקצוענים כאחד ומאפשרת התאמת הקושי ליכולת הנגן. נראית שווה.

• 27 תגובות
    • 6.6k צפיות
  4. http://www.pcworld.com/article/id,133631-page,1/article.html#

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Shanti16,

כל משתמש יציג פה את שמות התוכנות שיש לו במחשב,שעשו לו את השנה =] בלי ספאם מיותר.

• 26 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by MrAccident,

שלום. לפעמים קוראים לתוכנות - תוכניות, למה? האם זה נכון? מה הקשר וההבדלים אם יש? אני כבר שבועות לא ישן בגלל שהשאלה הנ"ל מטרידה אותי.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Doctor Robert,

אני מחפש תוכנות ללימוד גיטרה, חשוב שהתוכנה תהיה בעלת ממשק פשוט ולא יותר מסובכת... גם אתרים ללימוד גיטרה יועילו מאד! אם למישהו יש נסיון עם תוכנות מסויימת ויכול להמליץ עליהן, אשמח מאד עם יעשה זאת. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by ccc,

מה התוכנה הטובה ביותר ללמוד את הבסיס של גיטרה, במשך חודש קצר, לפני שהולכים למורה ? (אני מעדיף לדעת את הכלי בצורה בסיסית כדי לנצל שיעורים יותר טוב) יש כל מיני תוכנות שאני רואה שכל מיני ערסים שמנגנים יפה ביוטיוב מפרסמים... מה הכי טובה ?

9. Started by lenova,

כמה אתם סומכים על התוכנות שאמורות להיות מקושרות לחשבון הבנק? באיזו אתם משתמשים? ואם מישהו התנסה עם פיננדה ויש לו מה להגיד...

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  10. שלום לכולם בקרוב אני מסיים קורס טכנאי מחשבים הייתי שמח אם יש איזה תוכנות ספציפיות שאולי אתם מכירים שתוכלו להמליץ לי לרכוש, (כסף לא משחק תפקיד משום שאלו תוכנות חיוביות לעסק, אז אם אתם מכירים תוכנה טובה שגם עולה הרבה , אז תגידו) אני מכיר חלק מהתוכנות היותר "מפורסמות", אבל כמו כל אחד תמיד אשמח ללמוד ולהכיר תוכנות חדשות. 1. לבדיקה כללית של המחשב. 2. לבדיקה של דיסק קשיח. 3. לבדיקה של זכרונות. 4.שיחזור מידע. 5.לטיפול בבעיות איטיות של מחשבים. ואם יש עוד משהו שאולי פספסתי ואתם מכירים אז אשמח שתשתפו

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by MaTaN_Sh,

תגידו מי שהוא יודע איך אני יכול להשיג את הנרו 6 המלא בלי לקנות???

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  12. Started by R0ck,

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1352761 http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1245780

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  13. הבית של פיסטוק 1.מי השכיר לאינפנטיל הזה בית? 2.איך הוא משלם שכירות? 3.פיסטוק זה שם פרטי או שם משפחה? 4.למה הוא לא מחליף בגדים? 5.חיטוט מהיר בתיקי המשטרה מגלה את האמת העצובה: 5.א. הבית של פיסטוק הוא לא מעבר לשום כביש, ולא ליד שום ענן, הבית של פיסטוק נמצא בלוד. וזה לא בית. זו תחנת סמים. רגע עם דודלי 1.רגע היא הדראג-קווין הראשון בטלויזיה. (עוד הרבה לפני בנות פסיה). 2.דודלי נהג להלביש אותה במחוך צמוד ובגדי נער והתייחס אליה כמו אל שפחת מין. פרפר נחמד 1.תוכנית פמיניסטית לכאורה. 2.הזכרים הם זוחלים (צב וחילזון) 3.הנקבות בעלות מעוף (אווזה ופרגית). 4.עם זאת, התוכנית לוותה במסרים מיניים נסתרים שהצביעו על שוביניזם: נולי היא בלנודינית טפשה, אוזה אמנם חכמה , אך שחצנית ושנואה. בתו…

• 111 תגובות
    • 12.1k צפיות
  14. Started by J0HNiE,

בעוד 140 יום אני מסיים את השירות המזדיין שלי בצה"ל והתוכנית האולטימטיבית היא טיול בעולם כולו כל מיני מקומות וכד'.. לאיזה שנה\שנתיים אבל אני משער שזה לא באמת יקרה אז יש לי תוכניות לאוסטרליה-ניו זילנד טיול... מי שמכיר אותי ומי שלא יש לי גם אזרחות אמריקאית אז אולי אפשר גם לטוס לשם לעבוד קצת ומשם להמשיך.. אני יודע שהטיולים שאני מתכנן הם בסביבות ה80-100 אלף ש"ח אבל העיניין הוא שאני רוצה גם לעבוד זאת אומרת שבכל מקרה שאני אבקר אם אני אצטרך פשוט למצוא איזה עבודה עלובה לעבוד כמה חודשים\שבועות וככה להמשיך בטיול. יש מצב שתוכנית כזאת תעבוד או שכדאי לטייל עם כסף מהתחלה? בנוסף אמא שלי לוחצת עלי שאני יעשה פסיכומטרי אבל עדין לא החלטתי אם אני אלמד בארץ או בארה"ב. אם מישהו יכול לתת לי קצת …

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  15. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

תשמעו חברה כל אחד חושב על העתיד שלו. כל אחד רוצה את הטוב ביותר וכמובן שיהיה מהר ברוב המקרים... אז ככה אני כרגע עובד באילת כאילו עכשיו חזרתי לכמה ימים חופש ואחרי זה חוזר שוב לאילת לעבוד עד סוף החודש וחוזר חזרה כי אי אפשר זה פשוט קשה 1500 ש"ח על שכר דירה כל חודש פלוס עוד 300 ש"ח על אוכל ונסיעות... על פלאפון ועוד שטויות ולא נשאר לי כלום מהמשכורת כולה 1200 ש"ח פלוס מינוס... אז חשבתי לחזור לבית לעבוד פה ועוד כמה זמן חצי שנה עד שנה לאסוף הכל ולקנות כרטיס טיסה לאוקראינה או ארה"ב שגם שם וגם שם יש לי מה לעשות. חברים גם ושם וגם שם שיעזרו לי בכל דבר ורק לאחרונה אחד החברים שלי חזר לארה"ב אחרי שיגיע לארץ לקנות בית וגר בו קצת נמאס לו והוא טס חזרה לשם. מה דעתכם? כי תראו בארץ אני מת…

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  16. Started by benor,

פתאום היה לי התקף של נוסטלגיה ונזכרתי בתוכנית מצויירת שראיתי שהייתי ילד: "פליקס החתול" זה לילדים הדבר הזה? אחד הדברים הכי הזויים שראיתי בחיים שלי, אין מצב שיוצרי הסדרה לא לקחו משהו... עונה ישנה: ועוד פרק מהעונה החדשה:

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by ביז'ו המוס,

SUP לכולם מה אתם הולכים לעשות היום בערב? חברה? חבר'ה? וודקה ב10 שקל וחבילת קרמבואים? משהו אחר? שתפו תוכניות

• 116 תגובות
    • 5.5k צפיות
  18. Started by davidreznic,

(בתל-אביב והסביבה בלבד) [attachment deleted by admin]

• 53 תגובות
    • 4k צפיות
  19. עכשיו בערוץ 8 בכבלים. תוכנית בשם זה (לא) רק משחק. התוכנית עוסקת בעיקר על השפעת האלימות במשחקים על התנהגות האדם.

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  20. Started by Re_Boot,

שלום לכולם וצהריים טובים, רציתי לשאול אותכם,האם מישהו מכיר את תוכנית נטע? מה לומדים בתכנית? שווה להרשם אליה? תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://news.walla.co.il/?w=/14/810919 תקראו LOL כמה מפגר צריך להיות כדי ליפול בפח??? פאק וואלה חבל שאנחנולא נקלוט את הפיגור הזה פה או שאולי כן? :-\

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  22. ישנם לינקים למטה, תראו לפני. הרעיון מבריק. ולא בגלל הטיסה למאדים עצמה, שבטוח לדעתי לא תתרחש. (כל הטכנולוגיות אומנם קיימות, אך מעולם לא נוסו כחבילה אחת לאורך זמן שמתקרב למה שכאן) אלא בגלל הכסף האדיר שהם יעשו מרווחי הריאלטי עד הטיסה עצמה. הם הסבירו, ש 10 שנים לפני הטיסה, הם עומדים להקים כאן בכדור הארץ, בסיס דומה לבסיס המאדימי. ישכנו שם 40 מתמודדים, ודרך תוכנית ריאליטי ינפו 36 מתוכם, עד שרק 4 מתוכם יוותרו למשימה עצמה. במהלך 10 שנים, (או פחות) הם ירוויחו בענק רק מהרייטניג הענק של אלו שיאמינו שזה אכן יקרה. (ואני בטוח שכבר כאן למטה יהיו תגובות מדוע אני טועה, ושהכל אפשרי בבטיחות טובה - צופים בטוחים) ולאחר 10 שנים, או לאחר שהרייטינג ירד, הם תמיד יכולים לבטל הכל בטענה שהסתבר להם ש…

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  23. שלום רב. הרבה זמן חשבתי לעשות תוכנית שתשודר באינטרנט ועכשיו יש לי את כל האמצעים הדרושים יש לי שרת ותוכנת עריכה וכו' עכשיו איפה אתם נכנסים לתוכנית אני יכול לספק את כל הסחורה מבחינה טכנית אבל מבחינת תוכן אני לא משהו אז אני מחפש אנשים שמוכנין לשדר ומוכנים לסקר דברים וכו' כמו בתוכנית טלוזיה אמיתית התוכנית תשודר דרך האינטרנט בסטרימינג או במקביל אשר להוריד כל אחד שיש לו מצמלמת אינטרנט ומיקרופון או מצלמה דיגיטלית יכול להשתתף מקווה שאנשים יגיבו תודה

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  24. תוכנית של נשיונל גיאוגרפיק שבה חוקרים את השפעות הטבע על גוף האדם או משהו כזה ,ויש שם איזה אחד שהוא יוצא שייטת 13 ואחד שהוא מה nevy seals והם עוברים סידרה של מבחנים כאלו ואחרים בכדיי לבדוק איך הם מסתדרים כל אחד בסביבת העבודה שלו . עם מישהו יודע את שם התוכנית זה יעזור . תודה .

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by huber,

שלום חברה. פנו אליי על מנת לאתר תוכנה שבה בחור שאיבד את יכולת הדיבור יכתוב את דבריו והתוכנה תבטא את זה בקול אנושי. רצוי שהתוכנה תהיה קלה וותמוך ב PDA (רצוי, לא חייב) אבל חייב שהיא תדע "לדבר" ברוסית". מישהו מכיר משהו שכזה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.