כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש מושג מה קורה עם האתר של המרכז הארצי לבחינות והערכה? למעט הדף הראשי, האתר לא עובד, וציוני הפסיכומטרי הועלו אליו אתמול, השרתים שלהם קרסו? למישהו יש מושג אם משהו נעשה בנדון כדי לסדר את העניין הזה? אתם חייבים להודות שזה מאוד נחמד מצידם לפרסם בעמוד הראשי שיש ציונים, בלי לתת לאף אחד לראות אותם.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקי, אז לא היו חדשות הסופ"ש. אוקי, אז לא היה ממש מודרציה בשבת. אוקי, אנחנוו עושים חיים ;D סיפתח קטן לעורר תיאבון ממסיבת הרשת של HW הסופ"ש, בכיכובם של מברית צוות האתר (כולל מודריכם הנאמנים) למעט מתי מעט נפקדים. צחי, let the samples roll ואנחנו מבטחים הרבה יותר (תמונות, טור וכו') בהמשך. enjoy, נ.ב. דן אלכוהוליסט.
-
- 62 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
חעחע http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1267&catcode=260 תראו למטה משהו קטן (או כמה דברים קטנים) :lol: :lol: מקווה שזה לא נוגד חוקים oO
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום. היום ב8 שחזרתי מהעבודה קיבלתי טלפון מאחותי שיש לה כרטיסים חינם לטרום בכורה חדש ושאני אבוא עם אבא שלי, אז נסענו לסינמה סיטי. הגענו, מסתבר שהסרט בקניון ארנה בהרצליה, טוב מה לא עושים בשביל כרטיסים חינם... בדרך נתקענו בפקק בגלל התאונה שקרתה ויצא לי לראות את ההרוג שרוע על הרצפה וילדו שלולית דם, זה לא כמו בסרטים... הגענו, לסרט קוראים "מסטר ברוקס", סרט טוב מלא דם, אבל מלא דם! יכול היה להיות סרט גדול אם בסוף..., טוב אני לא אגלה לכם, מומלץ ללכת לראות שזה יצא בקולנוע. קיצר עבר עלי יום מלא דם.. ושאני חושב על זה, הידקתי את האצבע שלי בעבודה וירד לי דם גם... :-\ ליל"ט
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני חושב שהכותרת אומרת הכל, חשבתי לעשות רשימה ולשים אותה כ STICKY, מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
לעלות 8 קומות בריצה עושה כושר טוב? או ממש בקטנה?
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה לקטעים אינסטרומנטליים של גיטרות אקסוטיות, (שום גיטרות עם דיסטורשן, רק אקוסטיות!) לא בהכרח קטעים אינסטרומנטליים , גם מוזיקה רק של גיטרות אקוסטיות, עם מלודיות יפות בלי זמר, בלי מקצב, בלי כלום והמון המון - חומר של זה הציגו אלבומים חמים, אומנים טובים , לינקים אם אפשר ששם מפוצץ שמות של דיסקים של אומנים טובים בנושא הזה, וכו' תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מה דעתכם השנה יהיה שווה ללכת??? אני מסתכל על התערוכות בח'ול ובא לי לבכות.... :-X
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
בספר השקפת עולמו/דעתו של סבא אליאס על היהודים היא "אוהבים מרחוק והורגים מרחוק" תעזרו לי בבקשה להסביר את המשפט במילים פשוטות?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
תכנסו לזה... http://www.youtube.com/watch?v=mG3SANQZNwM
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הבנתי שאפשר לעשות שתי התמחויות באותו תואר (ראשית ומשנית), למשל מדעי המחשב ומנהל עסקים. מישהו מכיר את העניין? האם בגלל שאני לוקח עוד התמחות יהיו לי יותר קורסים? או נהפוך הוא, יהיה לי אותו מספר קורסים אבל אז אחת ההתמחויות תקבל פחות קורסים על חשבון השניה. (?)
-
- 21 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
יש כזה אתר שנותן להדפיס את התמונות שעל האריזות של המשחקים? אפשר אותו?
-
- 7 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יצא לי לאחרונה לבלות זמן מה בקיבוץ דגניה ב' בצפון אצל קרובי משפחה ומאוד התרשמתי מן הרעיון של הקיבוץ שלפיו אינך "מופקר לגורלך" אלא חלק מקבוצה שהולכת כגוף איתן אם כי האידאולוגיה בקרב הקביצניקים בגילי נראיתה לי לוקה בחסר עד לא קיימת והם לא נראו מסורים במיוחד לרעיון. בכל מקרה, בשבועות/חודשים האחרונים צצו לי מחשבות על חיים בקיבוץ, אולי רק לתקופה זמנית, חשבתי ללכת לעשות שנת שירות בקיבוץ ולראות איך זה.. שמעתי גם מתישהו על זה שיש כל מיני קיבוצים חדשים של אנשים צעירים עם הרבה יוזמה וחריצות שרוצים להקים קיבוצים כמו שהיו פעם ולא כמו ברוב הקיבוצים שבהם הפריטו את רוב הקיבוץ. אשמח לדעת אם שמעתם על קיבוצים כאלה, מה אתם חושבים על קיבוץ כדרך חיים או על החיים בקיבוץ, או על שנת שירות בקיב…
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
פשוט שרות זבל אחרי שעושים הזמנה אין מי לדבר לא יודע עד היום מה עם ההזמנה שלי לא עונים בשום טלפון ולא במייל פשוט שירות בזיון וזה כבר פיעם שניה חשבתי זה היה משו מקרי בגלל חגים אבל זה פשוט אופי החנות חוסר אחריות וזילזול
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להכין לחברה שלי תליון לב עם חריטה מאחורה ואני מחפש מה לחרוט.. חברים ביחד כבר 5 שנים ככה שזה עסק רציני :-)
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סוף סוף אפשר להבין את ההודעות שגיאה צפו להודעות הללו במערכת הפעלה הבאה... [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, אז גם אני בדקתי, כי אני לא סתם מעבירה פורוורדים. מסתבר שככל הנראה כל מה שכתוב כאן נכון. לתשומת לבכם. : בדקתי והכל נכון פשוט גועל נפש והמנכ"ל שלהם הוא מפכ"ל מושחת לשעבר חברים יקרים כפי שאתם יודעם אני נגד דואר זבל בדקתי את נכונות המקרה, ולצערי גיליתי שיש עוד רבים כאלה, כביש 6 הוא מחדל לשיקולכם יעל להעביר הלאה לכל החברים בדואר האלקטרוני לתפוצה נרחבת זהירות! כביש 6 אם את/ה מתכננ/ת לנסוע בכביש 6 (חוצה ישראל) המכתב הבא עשוי מאוד לעניין אותך. ידיד שלי (נקרא לו מ.) נוסע מידי פעם בכביש האגרה חוצה ישראל ) מס' 6). למעשה מאז שהכביש נפתח (לפני כשנה) הוא נסע בכביש 31 פעמים. כידוע, החיוב על הנסיעה (כ- 15 ש"ח) אמור להישלח בדואר. מ. חיכה לחשבון שיגיע בדואר. מכיוון שהחשבון על הנס…
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
אהלן, לפני כמה דק' חבר טוב שלי שולח לי הודעה "אחי אתה חייב לראות פתחו עלייך קבוצה בפייסבוק", עכשיו זה חבר טוב ואני כמעט מאמין נכנס לאתר, רואה שהוא כתוב בצורה הכי מוזרה שאפשר - "http ://facehoo k.co.cc/". (זהירות לא להכניס שום ססמא לכאן!) נכנסתי לבדוק מה מדובר ואני רואה שפתאום מבקשים ממני ססמא תחת הסטייל והעיצוב של פייסבוק המקורי, עכשיו בבירור אני רואה שזה לא פייסבוק. אני מדבר עם הבחור והוא עוד עונה לי בצ'אט, אחרי שאמרתי לו שזה אתר שמנסה לגנוב ססמאות הוא מתנתק. תזהרו מהנסיונות דייגות האלו בצ'ט כי זו פעם ראשונה שאני נתקל בזה ככה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת אני מחפש סרטים טובים שיש בהם פסקול מצוין אני אתן דוגמא לסרט אחד Maximum Overdrive של סטיבן קינג והמוזיקה שם כולה נעשית על ידי AC/DC וזה פשוט כייף לראות את הסרט יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
טוב קיבלנו את הפורד פוקוס החדשה מודל 2007 ואמרו לי שאפשר לחבר את הרדיו שלה לפלאפון בעזרת בלוטוות' יש לי N6131 מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אתה נוסע בכביש דו מסלולי עם קו הפרדה לבן. באמצע הנתיב מדוושת באיטיות רוכבת אופניים. האם תיבחר לנסוע אחריה במשך 3 הקילומטרים הבאים או שתעבור על החוק ותעקוף את האופניים למרות קו ההפרדה הלבן ? מהי הבחירה הנכונה? גלול למטה.. . למה לקחת סיכונים מיותרים ולעבור על החוק ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מה עדיף מבין השניים. כמובן של TELIT יש את ייתרון המחיר. אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות של שניי המכשירים: Telit X-60 vs. Samsung 830. אני כרגע משלם 14.90 לחודש כבר שנתיים וחצי מתוך 3 שנים, על הפלאפון Samsung 2000i שהוא על הפנים מכל הבחינות.
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום. יש לי למחר להגיש עבודה חשובה מאוד ואני חייב להכנס לאנציקלופדיה של ynet בכדי להוציא חומר... אך כפי שכמה ממכם כבר ראיתם, האתר סגר את האנציקלופדיה ונותן את שירותיה בתשלום. אין לי בעיה לשלם ואפילו כבר נרשמתי אתמול דרך האתר אך באותו יום וכמו כן גם היום שירות הלקוחות לא עובד ומועד ההגשה הוא למחר וכול איחור קטן מוריד ב 15 נקודות מהציון. אז חשבתי אולי למישהו ממכם יש את המנוי הזה ויוכל להביא לי חומר... זה לא לוקח הרבה זמן משום שיש את מנוע החיפוש ואני צריך רק מידע על "קרני רנטגן" ועל "רנטגן עצמו" [מתי מת, מי הוא וכו'] ואני כבר מצאתי את מה שאני צריך אך בעצלנותי דחיתי עוד ועוד את ההכנה ושככתי להעתיק את החומר למחשב... אני רשמתי במנוע החיפוש פעם אחת "קרני רנטגן" ומצאתי שם את מה ש…
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-