עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מעכשיו אפשר להוריד לרשת פלאפון צלצולים ואנימציות !!! השירות מתאים למכשירים: samsung 2000i, hyundai funtec www.pelefun.co.il תגובות?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. קצת צחוק לא יזיק בתקופה הזאת בדיחה מה-1 לאפריל דיי חביבה ענו על שאלון קצר שיתן לכם פירוט משעשע על העתיד לגביי מצב חיי האהבה והמין שלכם מיועד לשני המינים וממש מצחיק כנסו ותהנו הערה חשובה! ההודעה המופיעה בסוף היא בגדר הומור בלבד אין לייחס לה חשיבות אין בה כל אמת בשום דבר ! אבל עדיין מצחיק

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

תראה, אני מעלה עכשיו ביקורת בונה נגדך, וזה לא אמר בהכרח שאני נגדך: הטענות של משתמשי הפורום בנוגע לרווחים בהודעות שלך הן נכונות ומוצדקות. אתה באמת כותב עם יותר מדי רווחים בהודעות שלך ללא שמירה על פיסוק תיקני ותוך כדי אי-הקפדה על כתיב וכתב נכון. אני יודע שאלו פורומים ציבוריים, אך עדיין, בעיקר כאשר מדובר בבני אדם מבוגרים, צריך לדעת לכתוב ולנסות לשמור על רמת השפה. גם מבחינה מילולית וגם מבחינה תחבירית. ועדיפה הראשונה על פני האחרונה, למרות שאין לגרוע מחשיבותה של האחרונה אתה צריך להוריד קצת את הטון הפוליטי המתלהם שלך ואת ההתבטאויות הבוטות שלך. כאן זה לא פורום "פוליטיקה" של IOL או נענע אלא פורום חומרה. נכון, יש לו פורום אוף-טופיק אך הוא לא מיועד להתבטאיות פוליטיות קיצניות בצורה…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Ewingum,

http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=printer&id=208990

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by YAIR,

http://users.actcom.co.il/~halemo/images2/kibush2.jpg

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  6. Started by ybe,

הרשת "החביבה" על גולשי האתר הורשעה בהטעיה, אתם מוזמנים לקרוא YNET-ב

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by DAN,

30 מיליון דולר קיבל ערפת מהאמריקאים תמורת הגינוי לפיגוע האחרון וזאת רק בכדי שיפגשו איתו בלי שאף אחד יפתח את הפה אך הם נפגשים עים הטרוריסט הגדול מיכולם, אז עכשיו הוא סחט מהם תמורת הגינוי (השיקרי) 30 מיליון דולר ויהיה לא הרבה כסף לקנות בזה חגורות נפץ, נשק חדש ובניית מיתקני הכשרה נוספים למיתאבדים (והאמריקאים קוראים לזה כספי סיוע הומנוטרי).....................

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by DAN,

נערך ע"י הסוס ....... הובטח כי המעבד יוחלף ל XP1700 ע"י נציגת אזטק מקווה כי הוא יגיע בקרוב ויבוא לציון הגואל........ דרך אגב המאבד לא היה שרוף אלה מזייף ולא מסיים התקנה של מערכת הפעלה כמו שצריך או שפשוט סתם ניתקע אבל לא שרוף המחשב היה נידלק אבל עים POST תקין כביכול....ואחר כך התיחלו הצרות.

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  9. עם דיסק של 512Mbyte וזיכרון 8Mbyte , עובד מצויין עם Win3.11 for workgroup . מה ניתן לעשות איתו ? אולי עמדת Mp3 שעובדת כל הזמן ? בקר חלונות ? ר ע י ו נ ו ת .....

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  10. כנסו לאתר : http://home.cfl.rr.com/bjp/

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  11. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

בירושלים , ליד השוק ...

• 96 תגובות
    • 6.8k צפיות
  12. תגידו לי שלא שוב מול המחשב.

• 69 תגובות
    • 5.7k צפיות
  13. כדאי להפיל את אתרי ההסברה של השרשות לטרור

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  14. המנהלים הגדולים רוצים עכשיו לעצב אפילו את סיגנון הכתיבה של מישתמשי הפורמים כל אחד כותב לפי האופי שלא ואילו הנהלים הגדולים והחשובים שולחים הודעות בסיגנון תכתוב בלי רווחים ממש כמו שבני האדם מקצצים לכלב את הזנב והאוזניים ומעצבים אותו לפי טעמם כך גם המנהלים החשובים רוצים לעצב את סיגנון כתיבת המשתמשים בפרומים, כדי שכולם יכתבו באותו אופן, באותו סיגנון ובאותם רווחים....... ומי שלא יעשה כך יוזהר ומי יודע מה יקרה לא בעתיד......... זה מזכיר משהוא ???? לא כן ? ציטוט: מחבר נושא D3vil@Work HWzone Team אחראי פורומים כללי הודעות: 259 Whats boot up, must crash down! רווחים בהודעות תאריך פירסום: אתמול בשעה 20:31:20 ---------------------------------------------------------------…

• 50 תגובות
    • 4.5k צפיות
  15. Started by DEMON HUNTER,

ניפתח אתר חדש בנושא וחובה לכ ישראלי בלב ובנשמה להיכנס : http://www.laad.btl.gov.il/

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by Spawn123,

מה נשמע? תגידו מישהו מכיר אתר שנותן לקרוא ספרים מלאים בחינם?

17. Started by KRS1,

מישהו אולי מכיר רשת חנויות מחשבים, שנחשבות זולות, בארה"ב? תודה לכל העונים... 8)

• 1 תגובה
    • 6.8k צפיות
  18. Started by LermanIsUberCool,

מי אוהב?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by scorpion,

אולי נארגן איזה מפגש (לא חייב גדול) ביום רביעי? משהו כזה לאיזה שלוש שעות בערב

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אתר קניות של חומרה בחו"ל , אני זוכר שהוא מתחיל ב www.new חיפשתי בפורום ולא מצאתי אותו. מישהו זוכר מה היתה הכתובת המדויקת?

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  21. Started by nutty,

איפה לדעתכם כדאי לקנות מחשב חדש, לא בחנויות אינטרנט זיגזג, פלונטר, ספקרטום, החנות שאסור לציין את שמה וכו'. אבא שלי רוצה חנות, שיש למי לפנות, וללכת לחנות עצמה ויש כתובת לתלונות - גדולה ומנוסה... מה דעתכם על למיר? מישהו קנה אצלם מחשב ויכול לאשר לי שהם בסדר??

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by biodome,

הבסיס שלי התקשר עכשיו... לא, לא הקפיצו אותי. הודיעו לי שההלוויה של המילואימנק שנהרג היום נדחתה ליום חמישי בבוקר. אני במסדר כבוד בהלוויה. הייתי במסדר כבוד גם של אחד המילאומניקים שנהרגו אז עם הצלף הערבי לפני איזה חודש. לדעתי, זה עצוב, שלבסיס שלי כבר יש אנשים קבועים שהוא שולח להלוויות. אנשים שכבר התאמנו לכך ומומחים וממוקצעים בנושא. מש"קי הלוויות. :'(

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by LermanIsUberCool,

שלי זה 1984 אבל הכי הכי סיפורי נרניה של סי אס לואיס

• 58 תגובות
    • 4.7k צפיות
  24. מאוד מוזר איך שם יש גירסא אחת מאוד נחמדה ויפה ופה יש גירסא אחרת של סיפור שאותו קשה לי לאמת כל אחד פה משקר לחברי הפורום שלו ולא מגלה את כל האמת ועמרי אשם בכך שהעניין לא הובהר עד הסוף אני ראיתי את הסיפור שלך.. עכשיו אני לא מבין איך זה שלפנדה יש סיפור מאוד דומה לשלך אך שונה בפרטים קטנים... וגם... מאוד מעניין איך הם אומרים שגנבת את האתר כי אני לא רואה שום זכר לpcCrap או למשהו משם אבל אתה אינטרסנט כמוהם אתה מספר סיפור שאיכשהו אתה יותא המסכן וזה לא הגיוני כי בטוח שאתה אשם במשהו גם..

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  25. מה הכתובת של האתר שמחבר את הדריברים של NVIDIA אם הפיצ'רים של אסוס ועם למישהוא יש נסיון איתם, אך הם בסדר?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים