כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
תכתבו לי את כתובת הe-mail שלחם ואני ישלח לכם את הe-mail אין בו וירוסים.
-
כמובן שאני לא יכול לתת לכם יותר מדי סמכות וההחלטה האולטימטיבית תישאר בידי אבל אני אשקול ביתר מידה את ההצעות.
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אין לי מילים לתאר את זה... פשוט כנסו ותראו: http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2&id=208990
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני קניתי דיסקים לצריבה של MAXELL מהדגם CD-R80XL 700MB , והם גם אמורים להיות עד מהירות X16 , אבל כשאני מכניס למחשב ובא לצרוב אז יש לי רק X4 X8 X12 וזהו. - ברוב הדיסקים שניסיתי לצרוב איתם ב X12 או X8 אז הוא מתחיל לצרוב וב-2% הוא אומר לי "MEDIUM SPEED ERROR" (מה שהוא לא אומר בשום דיסקים אחרים , אז כנראה שהצורב שלי לא הדפוק פה ....) ואז אני חייב לצרוב על X4 , דבר שהוא מעצבן מאוד! (יש לי RICOH 20X10X40) - גם האיכות של הדיסקים לא משהו... הם יכולים להידפק פתאום , ומכלום... : פשוט המחשב לא יכול לקרוא אותם יותר... :\ כתבתי את זה בשביל שאנשים אחרים לא ידפקו גם ויבזבזו את הכסף שלהם. -יכול להיות שלמישהו דווקא יש ניסיון טוב עם הדיסקים האלה ואני פשוט נפלתי על חבילה גרועה או משהו…
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הסבר למטומטמים בבקשה הכוונה כמובן לאימג' ממחשבי הפרטי ולא משהו מהרשת :-[ :-[ :-[
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בעקבות הציטוט שלמטה אני קורא חרם על אלסה -ELSA חברה גרמנית שיש לה תחליף................... גרמניה אישרה היום באופן רשמי כי השעתה זמנית מכירות של ציוד צבאי לישראל. כך אמר היום שר ההגנה הגרמני, רודולף שארפינג, בראיון שעניק לרשת הטלוויזיה הגרמנית "זד.די.אף". "מכירות חלקי חילוף לצבא הישראלי הושעו אך לא בוטלו", ציין השר והדגיש כי אין מדובר באמברגו. "בהחלטתה, התכוונה הממשלה לשגר אות, בהתחשב במצב הנוכחי", הוסיף שארפינג. ביום רביעי סירבה ממשלת גרמניה להתייחס למידע שהפיץ משרד הביטחון בישראל, לפיו ברלין השעתה לפני מספר חודשים את מכירות הציוד הצבאי לישראל. עדיף לפרנס את מי שתומך במדיניות ישאל כמו איטליה וטיוואן.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
מעכשיו אפשר להוריד לרשת פלאפון צלצולים ואנימציות !!! השירות מתאים למכשירים: samsung 2000i, hyundai funtec www.pelefun.co.il תגובות?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קצת צחוק לא יזיק בתקופה הזאת בדיחה מה-1 לאפריל דיי חביבה ענו על שאלון קצר שיתן לכם פירוט משעשע על העתיד לגביי מצב חיי האהבה והמין שלכם מיועד לשני המינים וממש מצחיק כנסו ותהנו הערה חשובה! ההודעה המופיעה בסוף היא בגדר הומור בלבד אין לייחס לה חשיבות אין בה כל אמת בשום דבר ! אבל עדיין מצחיק
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראה, אני מעלה עכשיו ביקורת בונה נגדך, וזה לא אמר בהכרח שאני נגדך: הטענות של משתמשי הפורום בנוגע לרווחים בהודעות שלך הן נכונות ומוצדקות. אתה באמת כותב עם יותר מדי רווחים בהודעות שלך ללא שמירה על פיסוק תיקני ותוך כדי אי-הקפדה על כתיב וכתב נכון. אני יודע שאלו פורומים ציבוריים, אך עדיין, בעיקר כאשר מדובר בבני אדם מבוגרים, צריך לדעת לכתוב ולנסות לשמור על רמת השפה. גם מבחינה מילולית וגם מבחינה תחבירית. ועדיפה הראשונה על פני האחרונה, למרות שאין לגרוע מחשיבותה של האחרונה אתה צריך להוריד קצת את הטון הפוליטי המתלהם שלך ואת ההתבטאויות הבוטות שלך. כאן זה לא פורום "פוליטיקה" של IOL או נענע אלא פורום חומרה. נכון, יש לו פורום אוף-טופיק אך הוא לא מיועד להתבטאיות פוליטיות קיצניות בצורה…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=printer&id=208990
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
הרשת "החביבה" על גולשי האתר הורשעה בהטעיה, אתם מוזמנים לקרוא YNET-ב
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
30 מיליון דולר קיבל ערפת מהאמריקאים תמורת הגינוי לפיגוע האחרון וזאת רק בכדי שיפגשו איתו בלי שאף אחד יפתח את הפה אך הם נפגשים עים הטרוריסט הגדול מיכולם, אז עכשיו הוא סחט מהם תמורת הגינוי (השיקרי) 30 מיליון דולר ויהיה לא הרבה כסף לקנות בזה חגורות נפץ, נשק חדש ובניית מיתקני הכשרה נוספים למיתאבדים (והאמריקאים קוראים לזה כספי סיוע הומנוטרי).....................
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נערך ע"י הסוס ....... הובטח כי המעבד יוחלף ל XP1700 ע"י נציגת אזטק מקווה כי הוא יגיע בקרוב ויבוא לציון הגואל........ דרך אגב המאבד לא היה שרוף אלה מזייף ולא מסיים התקנה של מערכת הפעלה כמו שצריך או שפשוט סתם ניתקע אבל לא שרוף המחשב היה נידלק אבל עים POST תקין כביכול....ואחר כך התיחלו הצרות.
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
עם דיסק של 512Mbyte וזיכרון 8Mbyte , עובד מצויין עם Win3.11 for workgroup . מה ניתן לעשות איתו ? אולי עמדת Mp3 שעובדת כל הזמן ? בקר חלונות ? ר ע י ו נ ו ת .....
-
כנסו לאתר : http://home.cfl.rr.com/bjp/
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
תגידו לי שלא שוב מול המחשב.
-
- 69 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
כדאי להפיל את אתרי ההסברה של השרשות לטרור
-
המנהלים הגדולים רוצים עכשיו לעצב אפילו את סיגנון הכתיבה של מישתמשי הפורמים כל אחד כותב לפי האופי שלא ואילו הנהלים הגדולים והחשובים שולחים הודעות בסיגנון תכתוב בלי רווחים ממש כמו שבני האדם מקצצים לכלב את הזנב והאוזניים ומעצבים אותו לפי טעמם כך גם המנהלים החשובים רוצים לעצב את סיגנון כתיבת המשתמשים בפרומים, כדי שכולם יכתבו באותו אופן, באותו סיגנון ובאותם רווחים....... ומי שלא יעשה כך יוזהר ומי יודע מה יקרה לא בעתיד......... זה מזכיר משהוא ???? לא כן ? ציטוט: מחבר נושא D3vil@Work HWzone Team אחראי פורומים כללי הודעות: 259 Whats boot up, must crash down! רווחים בהודעות תאריך פירסום: אתמול בשעה 20:31:20 ---------------------------------------------------------------…
-
ניפתח אתר חדש בנושא וחובה לכ ישראלי בלב ובנשמה להיכנס : http://www.laad.btl.gov.il/
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מה נשמע? תגידו מישהו מכיר אתר שנותן לקרוא ספרים מלאים בחינם?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו אולי מכיר רשת חנויות מחשבים, שנחשבות זולות, בארה"ב? תודה לכל העונים... 8)
-
- 1 תגובה
- 6.8k צפיות
-
-