עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לא עדיף לשפר את השכונות הקיימות? בעיקר מבחינת תשתיות שלא חשבו עליהם בעבר, למשל שבילי אופניים. למה לא "מתקנים" את השכונות הוותיקות ורק אח"כ מתחילים לבנות בשטחים ריקים? אפשר יהיה לבנות בניינים דומים ולהתאים את כל הסביבה לתנאים מודרניים שכוללים ביוב, הוספת דירות, כבישים ומדרכות רחבות, תיקונים תחבורתיים, נגישות למבני ציבור.... אני בטוח שיש לזה תשובה הגיונית שמשום מה לא חשבתי עליה :-\

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by roeesnir,

שלום. אני צריך להתקין מזגנים בבית חדש שבניתי. אני צריך 9 מזגנים בבית. הבעיה היא שכל התקנה עולה 500 ש"ח. וביחד - זה הרבה כסף. ההתקנה עצמה היא ממש לא בעיה, כבר התקנתי מזגן פעמיים בחיים. איז מזגנים כבר הכין את התשתיות במהלך בניית השלד, כך שמכל חדר יש צינורות גז וחשמל לגג. נשאר לי רק לחבר. הבעיה היא שצינורות הגז לחוצים בסוף, ואני צריך את המכשיר ש"מסדר קצוות של צינורות גז". מישהו יודע איפה אפשר להשיג דבר כזה? איך קוראים לזה? טיפים? עצות? תודה

• 13 תגובות
    • 9.4k צפיות
  3. Started by avive,

אהלן הבקשה בכותרת, לקראת הלימודים מישהו אולי מכיר אתר או חומר בעברית לרענן את הראש בנושאים הללו?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. מישהו יודע אם יש הבדל בצבירת נקודות לתואר בין הנדסאי של מהט למשרד החנוך? כמה פחות (אם בכלל)זה להשלים לתואר?

• 9 תגובות
    • 4.1k צפיות
  5. Started by Nero321,

היי, אני מתמיין לגאמ''א ובקרוב יש לי מבחנים ראשוניים. רשום בכל כך הרבה מקומות שהרמה שדרושה לגאמ''א היא מאוד גבוהה, אבל אף אחד לא נותן פירוט.. אני יודע מדעי המחשב ברמה שהיא קצת מעבר לידע התיכוני, אבל אין לי מושג אם זה מספיק: C++ אני יודע OOP (תורשה פולימורפיזם), פוינטרים והקצאות דינאמיות וכל שאר החומר שיש בבגרות של 5 יח' בC# (אין לי ידע בגרוש באבטחה/רשתות/מערכות הפעלה) בקיצור, יש לי זמן עד שאני אגיע לראיונות שבהם יבחנו את הידע שלי לעומק, ואני חושב שאני יכול להספיק ללמוד דברים חדשים עד אז ולהגדיל את הסיכויים שלי. הבעיה היא שאני לא יודע לאן להמשיך, חלק אומרים לי להתקדם בC# וללמוד דברים חדשים, חלק אומרים לי להתחיל ללמוד רשתות, חלק אומרים לי ללמוד לתכנת בצורה יעילה, לפתח…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  6. איך אני נכנס להיסטוריית הפוסטים/ההודעות שכתבתי ?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by nat64x,

דודים של הגיעו מחו"ל והם ביקשו המלצה למלון זול בירושלים לשבוע, לזוג, עם תנאים מינימלים אך סבירים. תודה.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  8. Started by huber,

שלום חברים. לסבתי יש מטפלת חדשה, הילדים שלה חושדים שיש דברים בגו ומעוניינים לשים בביתה מצלמת אבטחה. כמובן שהמצלמה חייבת להיות מוסווית איכשהו. יש פה מישהו שהתעסק עם זה? שמכיר את הנושא ויכול לעזור? חיפשתי קצת ברשת ומצאתי לא מעט מצלמות אבטחה אלחוטיות המתחברות לראוטר (IP CAM) שתיאורטית נותנות מענה מושלם (אין צורך ב DVR), אך אינן מוסוות. אשמח לקבל מעט הדרכה ממי שבדק את הנושא או התקין משהו דומה.

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  9. Started by הדוד משה,

ברכותיי! זכיתי במקרן DLP ללא נורה (נשרפה ו/או התפוצצה). הדגם- DAVIS Powerbeam VI. המאוורר של הנורה תקין, אם כי הסורגים שלו והפלסטיקה אליה הוא מוברג התעוותו כתוצאה מחום. רציתי לדעת: 1. למה עוד יש ערך כספי במקרן? הבנתי שהשבב הוא החלק היקר במקרן, יחד עם הנורה. 2. מה הן התכונות האופטיות של העדשות במקרן? אני יכול אולי להפיק מהן תועלת... > תודה מראש!

10. Started by א אוהל,

למישהו יש פתרון? זה לא משנה מספר השעות שאני ישן , זה יכול להיות 8 שעות וזה יכול להיות 5 שעות , כשאני בבוקר אני מרגיש עייף רצח , גם אם אני עושה כל מיני פעילויות ומעסיק את עצמי . העייפות עוברת בדרך כלל בשעות הצהריים ולעומת זאת בערב אני ממש ערני .

• 34 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. Started by nerya40,

שלום לכולם! התגייסתי באוגוסט לחיל חימוש והגעתי לבה"ד 20 לעשות טירונות ומשם לקורסים. הקורס שהביאו לי הוא "בוחן תחמושת". כרגע אני בקורס ורוצה לשרת קרוב לבית יומיות מסיבות אישיות (אבא שלי נפטר ואני גר עם אמא שלי ואחותי הקטנה - המצב הכלכלי לא משהו ואני רוצה לעבוד תוך כדי השירות). השאלה שלי אם אני לא אקבל את השיבוץ שאני רוצה אני יכול לסרב להתפנות מבה"ד 20 ? או שברגע שמגיע לי צו סיפוח אני כבר לא שייך לבה"ד 20 ? תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 6k צפיות
  12. האם שאלו אותכם בו על סיבוכיות זמן ריצה/ יעילות/ מערכים דו מימדיים? שמעתי ששואלים על אנלוגיות ותרשימי זרימה - מישהו יכול לפרט מה זה תרשימי זרימה? מה שואלים? בבקשה עזרה.. ממש חשוב לי להתקבל.. תודה רבה לעונים

13. Started by Second Edition,

בוקר טוב , אז לאחר שהורידו לנו את מגהאפלוד היקר ואת דומיו , עצרו את קים "דוטקום" ושותפיו , והחרימו את השרתים . קים "דוטקום" יצא זכאי במשפט ומתכוון להקים את מגהאפלוד במתכונת חדשה ולהוסיף שירות מוסיקה חינם . ציטוט: "האתר יכלול הצפנה מורכבת, כשמפתח ההצפנה לא נמצא בידי מפעיליו אלא בידי המשתמשים עצמם. לפיכך, רק אתם תוכלו לדעת מה אתם מורידים - והרשויות לא יוכלו לסגור את האתר כפי שעשו למגהאפלוד " קישור לכתבה : http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3585329,00.html

14. Started by Internal,

היי, השאלה היא האם כדי ללמוד קידום אתרים seo? הבנתי שהמקצוע די מבוקש כיום. כמו כן בדקתי בכמה מוסדות והמחירים מאוד משתנים הכי יקר זה גון ברייס האם המחיר שווה את זה והם מלמדים דברים שאחרים לא ילמדו? אשמח ליעוץ מכם.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  15. Started by Sqeezy,

שלום לכם, אני חייל בשירות סדיר, נשאר לי שנה עד השחרור ורציתי לעשות פסיכומטרי בתקופה זו. השיקול הוא שיהיה לי כבר פסיכומטרי ביד שישר אחרי השחרור ללכת ללמוד. כמו כן הכסף לא משנה, אני מוכן לשלם כל סכום. אני לא כזה מבין בזה ורציתי לשאול כמה שאלות: 1.כחייל עם יציאות רק בסופ"שים (יש סיכוי גדול שאני יעשה יומיות ויהיה כל יום בבית בקרוב) הגיוני להרשם למכון פסיכומטרי ולקחת לעצמי קורס הכנה או שעדיף ללמוד בנתיים עצמאית בבית מספרים ואחרי השחרור לקחת קורס? 2.אפשרי להתאים לעצמי את ימי השיעורים בקורס על פי היציאות? 3.צריך המלצות למכונים. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  16. Fame Daddy-אתר אנטרנט בריטי מציע לנשים זרעים של סלבריטיאים.מהכדורגל ועד לתעשיית הבידור.15K לזרע. http://web.orange.co.uk/article/quirkies/Website_offers_women_celebrity_sperm http://famedaddy.com/-

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by k22,

שלום היכן אוכל למצוא מידע על בניית יאכטות זה לא לי זה לאבי והאם מישהו בנה ויכול לתת עצות?

18. למישהו יצא לעבוד עם אחת החברות האלו ויכול להמליץ על אחת? ומה אני צריך לדעת לפני שאני בוחר אחת כזו?

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  19. Started by yogev_23,

איפה הימים שלא היה צריך לקנות כל חלק ממקום אחר, פנדה סיפקו הכל. KSP לא עובדים עם enermax,silverstone ולא מביאים דגמי cas נמוך של RAM (מושקין -מילה גסה. גם לg.skill וcorsair יש דגמים טובים אבל בקושי נמכרים בארץ, אם כבר בזיגזג). מה גם, כשחסר להם משהו במלאי הסניף הם אומרים שיגיע תוך 4 ימים ובמקרה הטוב זה שבוע וחצי (אחרי תזכורת). גם אין מענה טלפוני ברוב השעות. מצד שני כנראה עסק כמו פנדה לא יכול באמת להצליח בארץ כי אין שוק רציני לחומרה, באסה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. מכיוון והוקם הפורום החדש הזה והוא לא מוגבל רק למחשבים, חשבתי לשאול לגבי משקפיי שמש. כיום יש לי משקפיי שמש בסגנון טייסים שקניתי באירוקה לפני 4.5 שנים ואני מעוניין לקנות כעת משקפיים חדשים שכוללות עדשת פולארויד בעקבות המשקפיים הנוכחיות שלי שבהן יש עדשות שכאלה (פולא'-מקטבות). להלן המשקפיים- http://www.focalprice.com/HP1955B/OREKA_WG009_Black_TR90_Frame_Gray_Polaroid_Lenses_Retro_Style.html האם אפשר לסמוך על פוקאל בתחום הזה בעבור 40 שקל? אומנם מדובר במוצר סיני, אך המשקפיים שאירוקה ממתגים כמשקפיים שלהם בסופו של יום הם דגמיי "מדבקה" עם הכיתוב אירוקה. אם יש אתר אמין, מעניין שאפשר לסמוך עליו ומוכר משקפיי פולא' (דגש למסגרות פלסטיק) במחירים טובים אשמח לשמוע!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by BarBee,

האם מישהו יודע אם יש זכאות לקצבה כלשהי (הבטחת הכנסה) לתלמיד אחרי גיל צבא. שמעתי משהו על זכאות במקרה של לימודי ערב, אבל לא קיבלתי פירוט. מישהו יודע מה התנאים, אם זה אפשרי בכלל? אני רוצה לדעת לפני שאני ניגש לסניף הקרוב

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Vatos-Locos,

מאוד פשוט, כרגע, בצורה סימפליסטית, אושר או עושר?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היי חברים, עוד מעט מתקרב החורף, אני רוצה עצות לשמור על עצמי כדי לא להשמין, הן מבחינת תזונה ואימונים לחיטוב שאפשר לעשות אותם בבית. אני אשמח לראות אם יש פה חברי פורום שמתאמנים כבר הרבה זמן ויודעים פחות או יותר על כמה דברים בקשר לתזונה נכונה ואימונים, כלומר מאיפה אתם מקבלים את הידע הזה? איזה תוכנית אימונים אתם עושים היום? מה אתם אוכלים בדרך כלל כל היום ומדי יום?

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by nat64x,

מילת הפיתרון קשורה לקולנוע? אני חושב שמצאתי את 5, אבל זה לא מסתדר כל כך...

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים