כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שמתי לב לכך, שכאשר אני מנסה להוסיף הערות לסירטונים שאני מעלה ליוטיוב דרך הפיירפוקס שלי כאשר הפלאש כבוי, מופיע לי מסך שחור בנגן, ואינני יכול להוסיף הערות, כך שאני נאלץ להפעיל את תוסף הפלאש לפיירפוקס. מה הסיבה לבעייה הזו? חשבתי שיוטיוב עברו ל-HTML5 כברירת מחדל.
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אפשרי? להוציא את הבטריה לשבוע ושהפלאפון ישכח שהוא נעול?
-
- 14 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני צריך רענון בחוקים איך הולך סיבוב משחק. מה שאני זוכר שכול שחקן מקבל 2 קלפים, לאחר מכן פותחים קלפים על השולחן אבל אני לא זוכר איך זה הולך. אני זוכר משהו בסגנון פותחים קלף סגור ועליו פתוח, ואז כול אחד מעלה אם הוא רוצה, ואז פותחים עוד אחד סגור ועוד פתוח ושוב מהמרים ובסוף פותחים שלוש סגורים ואז שלוש פתוחים על השולחן. תקנו אותי אם אני טועה.
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
או איך שלא קוראים לתוכנית הזו, על אנשים "מאותגרים משקלית" שמנסים לרדת? שמתם לב לשיר היפה של איימי מאן ברקע? תראו מה קורה כשהקריאייטיב לא שמים לב למילים... It's not What you thought When you first began it You got What you want Now you can hardly stand it though, By now you know It's not going to stop It's not going to stop It's not going to stop 'Til you wise up You're sure There's a cure And you have finally found it You think One drink Will shrink you 'til you're underground And living down But it's not going to stop It's not going to stop It's not going to stop 'Til you wise up Prepare a list of what you need Before you sign away the deed …
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מה אופיין ? כמה בערך המשכורת, השעות, וכו'.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! נגמר לי החוזה עם בזק (תשתית) ועם נטוויזן (אבל עכשיו יש לי נטוייזן חינם עוד חודשיים). אני רוצה לחדש מנוי עם תשתית, בבזק מציעים לי הכי נמוך 47 ש"ח לחודש ל 1.5 מגה. זה מחיר הגיוני או שכדאי להתווכח איתם עוד? מה אתם חושבים?
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
איפה שכל רושמים משפטים חכמים כאלא....
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
היי, לאחרונה קניתי שעון (Casio MDV-700-1av). לשעון יש חוגה מסתובבת כזאת (אין לי שם יותר טוב לזה). על החוגה ישנן שנתות שמחלקות אותה ל 60 (כמו שעה כמובן).. אף פעם לא הבנתי למה החוגות האלה טובות. מישהו יודע?
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
הגודל של החדר שלי זה 2.80X4.50 ואני רוצה לעשות משהו בסגנון של החדר של ][ U S A lR ][/\][ רק בלי כל הבידודים והדברים האלה.. למישהו יש תמונות ברורות מהחדר שלו? אני רוצה לקחת השראה מהחדר שלו
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מאוד רוצה לקנות מחשב שבוע הבא, אבל יש בערך מיליון חנויות מחשבים במרכז, קטנות כגדולות. איזה חנויות באזור ת"א, גבעתיים ובשרון אתם ממליצים לקניית מפרט?
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
דרך איפה מגיעים לגיבוש, אילו נתונים מינימליים צריך דרישות פחות או יותר הנאות יתרונות חסרונות וכל מה שתוכלו לספק לי תודה רבה ובבקשה מי שאין לו מושג שלא יגיב
-
- 22 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
-
- 77 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני חשבתי על משהו כמו 500 שקל. הדגם הוא 955df.
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום רב לכולכם זה מכבר קניתי מצלמת אינטרנט ורציתי לדעת כיצד ניתן לשדרה בשידור ישיר בנט אם דרך אתרים, אתר משלי או דרך תוכנה מסויימת. אודה באם תשיבו במהרה
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
תשפטו אתם, תקראו מלמטה למאלה. יאיר, אם טעיתי אני יתקשר אליך אישית ואתנצל. אני לא מטומטם חמום מוח, לבדוק WIFI של נתב זה לא קשה ולא צריך מעבדה בשביל זה. ואפשר לראות את זה ברגע בעניים. לא כולם יודעים איך לעשות את זה אבל במקרה אני כן, ומוכר אצלכם בחנות אמור לדעת יותר טוב ממני. שלא לדבר על המעבדה של היבואן שהסכימו איתי. מה שאני אומר כבר כמה פעמים הוא שאתם לא רציתם לבדוק למרות שהבדיקה קלה מאד. אתכם לא מעניין אם המוצר תקול ובגלל זה לא בדקתם, אתכם מעניין שהיבואן יחזיר אותו. זה בדיוק מה שאמרו לי בחנות. מה שאני רוצה סה"כ זה נתב שעובד, היום אמרתי לבחור בחנות, אחרי שהוא קיבל את הטופס, מהיבואן שאני מעדיף זיכוי ואני יכך אחד אחר יותר זול (לא היה את אותו אחד במלאי), רק שיעבוד, והבחור אמ…
-
- 172 תגובות
- 24.8k צפיות
-
-
-
חשבתי על זה... ולמה לא להרכיב איזה מחשב לאוטו ככה... לסרטים מוזיקה בלבד.. משהוא אולי יודע איך או ניסה? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מסיבות כאלה ואחרות, אני צריך לדעת איך לבצע חילוק ארוך. לצערי, לא הקשבתי בכיתה ד', ולא יצא לי להתקל בנושא שוב. אז השאלה היא פשוט, איך מבצעים חילוק ארוך, או לחילופין, אולי יש דרך קלה יותר מחילוק ארוך ? נתקלתי בכמה מדריכים באינטרנט, אבל הם לא מכסים את כל הנושא. חילוק ארוך כדוגמת 585:9 או 324:6 וכו' הוסבר כמו שצריך, ונקלט אבל איך מבצעים חילוק ארוך, כאשר המחלק / המחולק / שניהם הם שברים עשרוניים. אפשר אולי להכפיל ב-10/100 ואז מתקבל מספר רגיל. אבל אז גם יוצא מחלק דו ספרתי. אז איך מחלקים כאשר המחלק הוא דו ספרתי ? תודה
-
- 6 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
אני מחפש אתר אמין וידידותי שמאפשר להעלות תמונות ולשמור אותם באלבומים שונים שאני יוצר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
קראו נשפכתי פה חצי שעה ערבי נסע לתורכיה ולא נזהר במקלחת, כאשר נפל הסבון הוא התכופף להרים אותו, ובא תורכי מאחור ודפק אותו. מבואס הלך אל הקאדי ושאל לעצתו, אמר לו הקאדי: תן לי 2000 $ אתפלל והכל יבוא על מקומו בשלום. חשב הערבי אולי אלך ואשאל גם לעצת הכומר? אמר לו הכומר: תן לי 1000 $ אתפלל והכל יבוא על מקומו בשלום. חשב הערבי הרב היהודי נמצא קרוב אולי אשאל גם לעצתו? אמר לו הרב: לך ותביא בקבוק ערק, קצת פיסטוקים קצת בוטנים, קצת בייגלך, ואני אתפלל והכל יבוא על מקומו בשלום. שאל הערבי: איך זה שהקאדי בקש 2000 $, והכומר 1000 $, ואילו אתה הרב הסתפקת רק בבקבוק ומעט חטיפים. ענה לו הרב: ככה זה נהוג אצלנו היהודים, כשדופקים ערבי, אנחנו פותחים שולחן.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני הולך לטוס להולנד דרך רומניה (צ'ארטר) ורוצה להביא איתי שתייה מהדיוטי. יש לכם מושג אם יעשו לי בעיות בהכנסת השתיה למדינות הנ"ל?
-
- 14 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הגעתי למצב שאני יום לפני מבחן ו אין לי מושג מכלום. נראה אם תוכלו לעזור לי, תשתדלו שההסברים יהיו ברמה שדבילים כמוני יכולים להבין. האם יכול להיווצר מצב שהמודל אותו בדקנו נמצא מובהק (דרך מבחן F) אך המשתנים נמצאו לא מובהקים (מבחן t)? מה ההסבר לכך וכיצד זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
כמו כל דבר גם מחשב מתיישן והביצועים שלו יורדים ונתקלים באיטיות, ויש צורך לרכוש מחשב חדש ... אז כל כמה זמן\שנים אתם קונים מחשב חדש ??? דיון מעניין...
-
- 15 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-