עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by benor,

למה אתם נועלים פה לפעמים הודעות הרי לפי דעתי הכל פה ספאם! וזה לא בסדר לנעול הודעה ולהגיד שהיא ספאם! שהרי כל ההודעות בפורום הזה הם ספאם! אתם לא חושבים כך?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Cereal Killer,

אני צריך המלצה לחוף טוב בצד המערבי של הכנרת שיהיה מסודר (שרותים מקלחות) תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אם מישהו זוכר את המולטיפלייר המקורי של הלף לייף... (לא לא CS) זה פשוט Deathmatch (לא Classic DM). אם אתם רוצים תגידו ונכנס יכול להיות כיף! יש שרת אחד שומם פה: 192.114.166.165:27015 של vgames. מי שרוצה שיגיב!

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  4. Started by ^HocK^,

נו? אז איך לדעכתם עבר אצלכם החופש? הנה הוא כמעט מגיע לסיומו? אצלי היה על הפנים..חרא של חופש! והולך להיות חרא של לימודים...

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by Funkyzord,

http://koti.mbnet.fi/~taleppin/musat/Counterstrike.mpga

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  6. האם ההורים שלכם יודעים שאתם עושים אוברקלוקינג? או שהם עושים הכל כדי לעזור לכם בבעית "החימום" שיש בסלרון טאולין מה התירוצים שלכם?

• 51 תגובות
    • 4.1k צפיות
  7. זוכרים שסיפרתי לכם שזכיתי במכרז על הC-700? אז אלודה היתה אמורה לספק לי תוך 21 ימי עבודה את המצלמה (שהוזמנה ב7/7) 21 ימי עבודה עברו מזמן, ולא היה מי שיתקשר אליהם (סיבות משפחתיות) היום אבא שלי הרים אליהם טלפון ודיבר עם שלומי, אחראי חטיבת האינטרנט של אלודה (או משהו כזה) שלומי היקר אמר לו שהוא לא מביא לאבא שלי את המצלמה בנתיים, ואולי עוד כמה שבועות הוא רק יוכל לשלוח אותה אבא שלי אמר לו שעם כל הכבוד, אם קונים את המצלמה באתר של אלודה במחיר מלא, מקבלים אותה תוך עשרה ימים ואז שלומי אמר ש'כן, במחיר הזה משתלם לי להטיס את המצלמה'. כאן זה הזמן לציין שלפי olympus, אלודה הם היבואנים הרשמיים (ואני מאמין שהם לא עוסקים ביבוא אפור) עכשיו אני זקוק לעזרתכם, אולי מישהו יכול לסדר לי גישה מה…

• 40 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. Started by pro,

מה אתם עושים שהמחשב שלך נתקע? אתם יודעים שאתם באמצע משחק חשוב פתאום נתקע או שאתם עושים עבודה או שסתם ניתקע

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  9. Started by yotamoo,

ערוץ 3 מבלבלים את המוח לגמרי? לפני עונה או שתיים צ'אנדלר ומוניקה התחתנו, מה איתם עכשיו? והתינוק של רייצ'ל? מי שיודע בבקשה שיכתוב כי אני כבר אבוד שם! (עדיין מצחיק )

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  10. http://www.janiahola.com/tietokone/tietokone_kuvat_lista.htm

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  11. Started by pro,

כמה GB יש לכם?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by MDK,

שימו לב כי לראשון אין ממש משמעות ולשני יש משמעות....בשפה זרה...

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  13. יש לי ארד דיסק של IBM והוא לא פועל , החנות שקניתי משם סגרה ואין לי מדבקה של יבואן על הדיסק. מישהו מכיר חנויות שאני יכול לנסות ולבדוק אם הארד דיסק מהם? תודה גדולה לעוזרים!!!!!! אני משתגע עם ארד דיסק זמני שבקושי זז!!!!!!!!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Cereal Killer,

יאללה משחקים את משחק האסוציאציות! אני אתחיל שמים

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  15. Q310510: Recommended Update Download size: 220 KB, < 1 minute This update resolves the "Playback and Copy-Protection Issues When You Try to Play the Snow White and the Seven Dwarfs DVD Movie" issue in Windows XP and is discussed in Microsoft Knowledge Base (KB) Article Q310510. Download now to be able to play Disney's "Snow White and the Seven Dwarfs" Platinum Collection DVD. Read more... WINDOWS XP :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: ;D למישהו יש עוד בעיות מצחיקות עם WinXP?

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  16. Started by or,

אני רק רוצה לדעת איך: http://www.exlmarket.co.il/index-new.html ה- gf3 ti500 delux עולה יותר מה- gf4 ti4600 (הכרטיסים של אסוס!)

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  17. Started by Dark_Phantom,

טוב חבר'ה יש גבול לכל תעלול רציתי לכתוב את זה בת'רד מקודם אבל אסף נעל אותו ואני מבין אותו פשוט הזלזלול וחוסר איכפתיות כלפי צרכן והבנה שלו במחשבים חוצים כל גבול. הנה ההוכחה, ראו זאת בעיניכם בחנות הזאת שימו לב שגם מוכרים שם ati 8 mb עם המחשב באלפיים ומשהו שקל אין גבול לחוצפה הישראלית?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  18. Started by SpiritKnight,

סבא שלי ז"ל נפטר אתמול בבית-חולים כשהוא היה בדיאליזה :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. טוב לאחר שבזמן כולנו דנו בחנויות קברים והרמאיות הבלתי פוסקות שלהם החלטתי לפתוח תחרות של חנות עשקנית הרמאית ביותר. *שימו לב* יתקבלו חנויות שדורשים מקסימום מחיר על מינימום חלקים ועם פרסומת למפרט שלולא ראיתם אותו הייתם חושבים שזה פנטיום 5 עם ddr-3 ועם nv35. טוב דיברתי מספיקת הנה החנויות שלי(לא צריך לכת רחוק)

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  20. אני פותח אתר סאות'פארק חדש www.southpark4u.cjb.net בינתיים יש את העיצוב מוכן ועוד כמה פינות. אני צריך צוות של אנשים שאוהבים סאות'פארק וחושבים שהם יכולים לעזור לי בבנייה ובעידכון האתר - כתיבת פינות, חדשות , העלאת קבצים וכו'... מי שמעוניין שיפנה אליי באי סי קיו: 154095782

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  21. Started by or,

http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/774.10.html מוזר??????

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  22. Started by captaincaveman,

הם שווים משהו?

23. Started by Tomerico,

JAMOOS GADOL מופיע ברדיו 103FM

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by Dark_Phantom,

תענו תצביעו תעשו משבא לכם חוץ מלכתוב שטויות

• 45 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. ממש משעמם לי בזמן האחרון במחשב ,יש לכם הצעות מה אפשר לעשות ?

• 11 תגובות
    • 4.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים