עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. קבלו את מקלדת ה Razr עם תמיכה ב Zune של מיקרוסופוט אני חייב לציין שאחרי כל המוצרים הנלווים שראיתי לנגננים (בעיקר ל ipod ), זהו היפה ביותר אפשר לראות בתמונה גם את העכבר המשותף להם בצד ימין

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  2. שלום לכולם. כפי שאתם בטח רואים, אני רשום על משתמש חדש. למעשה אני משתמש באתר כבר כ 5 שנים אך פתאום שכחתי סיסמא ופשוט החלטתי לפתוח משתמש חדש. למה? היה בא לי להשתמש בהגדרה הרפואית החדשה שניתנה לי. אני "הטרוזיגוט מורכב". משמע, באחד הגנים שלי, יש שתי מוטציות במקומות שונים (על אותו גן). המשמעות? רמז, ע"פ המדע לפחות, אין הפי אנד . בכל אופן, אני קליינט בטראקר ישראלי . רציתי להעלות את הנתונים שלי בטראקר וחשבתי על דרך שיכולה להיות נוחה, אך אני בספק אם היא חוקית. הסבר : שמתי לב שכשאני מוריד טורנט מסויים, בזמן ההורדה, הוא לא משותף, אבל, אם אני משהה את ההורדה, הטורנט כן משותף ומורידים אותו ממני. בנוסף, ע"פ חוקי הטראקר שאני מחובר אליו, אני לא מחוייב לשתף טורנט שלא הורדתי ממנו לפחות …

• 15 תגובות
    • 6.8k צפיות
  3. Started by evy,

אהלן האם ניתן לשתף סרטונים שמוצגים לי בפייסבוק (שאנשים אחבים "אהבו" או שיתפו) בוואצפ עם מישהו או בקבוצת וואצפ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. קבלו בחינם מנוי Pro מקיף הכולל שימוש בלתי מוגבל בכל מודלי ה-AI המתקדמים כמו GPT-5 (כולל מודל ה-Thinking), Gemini 2.5 Pro, ו-Claude Sonnet 4, העלאת קבצים ללא הגבלה, וגישה לדפדפן ה-AI שלה, Comet - שווי ההטבה: 200 דולרלכתבה

5. Started by yarl,

שלום אני מחפש אם יש אתרים ללינקים להורדת קבצים כמו ליונטוורק או וורז בארץ ובעולם ולתוכנת האימיול . תודה

6. Started by Joli,

בוקר אור! קניתי מחשב נייד ויש הרבה מסמכי וורד שאני עובד עליהם בשני הצדדים.. עד עכשיו השתמשתי בשרות של MEGA לאכסן אותם, אבל נמאס לי כל פעם להוריד את הקובץ למחשב ולהעלות אותו מחדש כשאני מסיים לעבוד.. יש איזה אתר שאתם מכירים שאפשר לשמור עליו קבצים עם אפשרות לבצע את השינויים במסמך כשהוא על השרת עצמו? תודה!

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  7. היה איזה סירטון שמישהו צורח ואתה נבהל מזה... איך קוראים לזה? (מישהו מפחיד)

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  8. ..כל הכיתוב ירד מן השפורפרת.. מה אתם אומרים, בטוח להשתמש בה? (רציני)

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  9. Started by Check_Point,

מישהו זוכר מה השם של הכלב ששייך לקבצן בסרט היום שאחרי מחר?

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by Gil28,

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אלהן חבר'ה. מכירים את סטים? Steam . שכחתי סיסמא. חלק מתהליך שחזור הסיסמא הוא לענות על שאלה סודית ששכחתי ת'תשובה אליה (8 שנים, מי זוכר?). העניין הוא שכבר נכנסתי לחשבון הזה הרבה פעמים (לפני שנגעתי הסטים היה מתחבר אוטומאטית), אז אני מעריך שהסיסמא שמורה על אחד הקבצים בתקייה של הסטים...יש למישהו רעיון איך אני שולף ת'סיסמא? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by LaCostE,

יואו נאבד לי האתר על התוספים האלה לחתימה כמו-

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  13. שלום, אני בעל דירה שהינה מושכרת, בעוד כחודש בנין הסמוך לדירה (כ 8 מטר מהדירה) הולך לעבור פינוי בינוי למשך כ-שנתיים. אשמח לשמוע עד כמה מקובל\ראוי\רצוי (ואולי לא בכלל) להוריד את דמי השכירות (באחוזים). רק רוצה להדגיש הבנין שהדירה שלי נמצאת לא הולך לעבור שיפוץ אלא הבנין הסמוך. אשמח לשמוע מה אתם חושבים. תודה

• 3 תגובות
    • 8.4k צפיות
  14. Started by Ido.G,

היי כיום אני גר בת"א בדירה שכורה עליה אני משלם 3,400 שקלים כולל ארנונה. אני גר לבד. מסיבות כאלו או אחרות, אני מפסיק את השכירות בסוף החוזה (עוד שבועיים וחצי) ומחפש דירה ברעננה/הרצליה. ראיתי כבר בערך שמונה דירות וכולן מה שנקרא "פח" (בסביבות ה 2900 - 3300 שקלים). באמת מזעזע - ציפיתי שדירות באיזור הזה יהיו יותר נורמליות מדירות בתל אביב. אתמול הלכתי לראות דירה שלושה חדרים ברעננה בבניין שעובר תמ"א. במסגרת הפרויקט מוסיפים, כמובן, דירות לבניין - מה שפחות איכפת לי. בנוסף, אמורים גם להרוס + להרחיב כמה דברים בתוך הדירה עצמה בשלב כלשהו. כמובן שאני שוקל את כל העניין כי הדירה זולה ויחסית נורמלית, לעומת כל המקומות הדוחים שראיתי. אשמח לחוות דעתכם הכללית לגבי מעבר לדירה בבניין כזה ולהתי…

• 26 תגובות
    • 7.7k צפיות
  15. אהלן. לפני יומיים הגיע אלי השכן של דודה שלי, ופשוט בא אלי בטענה שאני נכנסתי לו ברכב (לנדקרוזר) ועשיתי לו סימן ואת המגן טמבון קדמי הרסתי לו בקטנה. קודם כל זה לא קרה, אף אחד לא נוהג ברכב שלי חוץ ממני כי המפתחות עלי תמיד, הרכב חנה באותו מקום אותה כמות דלק אותו קילומטרז ככה שאין מצב שמישהו נסע לי באותו. הבחור טוען שזה היה לפני שלושה ימים, בכלל היתי אצל המשפחה בעיר אחרת בשבת הזאת, וכשהגעתי עפתי לעבודה עד הצהריים ע"י הסעה שאוספת אותי. הבחור מאיים עלי בתביעה שהוא יביא שמאי בלה בלה שיבדוק ויגיד שאני דפקתי לו תרכב גם אם אני לא מוכן להודות בכך. אמרתי לו שהוא יכול להביא שמאי שיגיד שאני דפקתי לו תרכב ואני יכול לבוא ולהגיד שהוא זה שבעצם דפק לי את הרכב ומאשים אותי. בדיוק אותו הדבר. הוא…

• 41 תגובות
    • 7.7k צפיות
  16. מישהו יודע איזה סעיף זה בחוק שאסור לפתוח מכתבים? המשטרה תעשה משהו? הגישו על זה אי פעם כתב אישום?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  17. Started by YTZ,

אני גר בבניין קומות ומעלי גרה משפחה קווקזית מהדור הישן (חיוני להמשך הסיפור)- האבא כנראה קנה לבת מערכת קריוקי, וכבר כמה חודשים שאנחנו מנהלים מלחמה איתם היא מדליקה את המערכת שלה, שמה שירי דיכאון, פותחת את החלונות ובוכה את הנשמה עם הקול המזוויע והמזייף שלה, ככה ששומעים את זה בכל מקום בבית. ניסיתי לדבר איתם - כל פעם ההורים אומרים לי בסדר בסדר היא לא תדליק יותר בסדר אין בעיה, ואחרי יום שוב מפעילה עד שפעם אחת עליתי באמצע השירה שלה בעצמי, היתה היתה לבד בבית (לא זה לא חלק מסרט פורנו, חוץ מזה שהיא כולה שעירה קטנה ושחורה) וצלצלתי בדלת - המוזיקה הפסיקה - דמיינו לעצמכם את הקול של הפרחה הכי גדולה בעולם - "מייי זההה???" - השכן מלמטה! *שקט כמה שניות - שוב מפעילה מוזיקה וממשיכה לשי…

• 124 תגובות
    • 15.8k צפיות
  18. טוב אז ככה אני לא מגדיר את עצמי כבן אדם רגיש גם לא היה לי קשר מיוחד לשכנה הזאת אבל דברים כאלה מעלים רגשות ומחשבות העלתי את זה רק כרגע כי הייתי מוצף בעבודה ולא היה לי כח פיזי או ריגשי לדבר על זה הכשיו שנישאר לי רק קצת עבודה מחר לפני החג אני הרבה יותר נינוח אז יש לי כח לדבר על זה המקרה שלה הזכיר לי את הסוף של הסנדק 3 (הסרט) איך הוא מת על הכיסא לבד סך הכל הילדים שלה עזבו את הקן והיא היתה חולה סרטן תקופה ארוכה ומתה בגיל מוקדם יחסית של 50+ אותי המחשבה על מוות כל כך צעיר מעציבה אנחנו חיים במדינה שרובנו צריכים לעבוד חלק נכבד מהחיים שלנו לאנשים אם ילדים זה בכלל קשה כי אין סביסוד של מעונות וגנים במדינה הדיור יקר פה ושמגעים לגיל כזה של 50 + אני חושב שזה גיל שאמור להיו…

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by Guy950,

אני מניח שלא מעט אנשים פה נתקלים לסיכסוכים עם השכנים, ובסופו של דבר רוצים רק למצוא מקום אחר אבל חבל להפסיד דירה כ"כ טובה. אז במקום לעבור לדירה הבאה ולהפסיד את הדירה הכי טובה בחייך, מה עושים? התשובה היא שלא משנה מה תעשו, הם עדיין יעלו לכם על העצבים! אני גר בדירה עם המשפחה שלי מהילדות, דירה שממוקמת קרוב לכל מקומות הבילוי בעיר ורחוק ממקומות בעלי "חינוך רע" (אלימות ברחובות), כבר יותר מעשר שנים אנחנו גרים פה! לפני כ4 שנים עברו לכאן, דירה מתחתנו, שכנים חדשים ומאותו יום שהדירה רשמית הייתה שלהם, השקט לא נחת עלינו אפילו לא לדקה. התחילו בשיפוצים בדירתם שהוביל לנזק פיזי של הבניין שתיקון הנזק עלה כ4000 ש"ח לשאר דיירי הבניין, התחילו בשפה אלימה כלפי כל דיירי הבניין, התחילו לחנות כ…

• 27 תגובות
    • 6.5k צפיות
  20. Started by askme,

התגלתה מערכת שמש קרובה עם 7 כוכבי לכת שבחלקם לפחות, מתקיימים תנאים להימצאות חיים ( נו, כמו שאנחנו מכירים ). http://news.walla.co.il/item/3042965 תהנו.....

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by oDot,

מישהו מכיר חנות שתשכפל לי כרטיסי ביקור בזול? אני נותן להם את זה מוכן בתמונה, מצידי מסודר כבר על A4, רק שישכפלו לי כמה שיותר ובזול... חנות בתל אביב.. באיזה קניון או קרובה לתחנות רכבת.. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by KF,

מכיוון שעד היום קיבלתי שכר שעתי רציתי לשאול לגבי שכר גלובלי. לצורך העניין המעסיק קבע: שכר בסיס 5000 ש"ח שעות נוספות 500 ש"ח שורה תחתונה האם המשכורת תהיה 5500 ש"ח ? או 5000 ש"ח קבוע ואם במידה ויהיו שעות נוספות אקבל את התוספת של ה-500 ש"ח ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by iveco,

רציתי לדעת מה השכר של טכנאי מחשבים בחברת הייטק עם ניסיון ללא ידע ב " שרתים " רק רשת ביתית , נתבים .. וכו' ...הרכבה מחשבים , תיקון מחשבים , ציוד היקפי מדפסות , סורקים , ללא שרתים !! עבודה פרונטלית עם לקוחות חברה . הציעו לי 6000 ברוטו זה נשמע נמוך מאוד ללא רכב בחברת NESS , חבר שלי גם טכנאי רק " שטח " ללא ידע בשרתים ! ומקבל בחברה 6900 + רכב + פלאפון , 6000 ברוטו נחשב טכנאי מתחיל אחרי קורס ? או שעדיף לחכות למשרה שטח? או שכר גבוה יותר ? תמיד שואלים אותי אם יש לי ידע ב AD אקטיב דירקטורי ? קשור לשרתים ? והאם זה מסובך ללמוד בשטח ללא קורס ? הסתכלתי באתר של ALL JOBS וראיתי שם שטכנאי מתחיל מקבל בין 5-8 ברוטו וטכנאי ותיק מקבל בין 8-13 ברוטו , היה שם קטגוריה ניהול בכיר…

• 24 תגובות
    • 21.3k צפיות
  24. Started by RealTime,

שלום. רציתי לדעת כמה בערך אמור לעלות עבודה של טכנאי (פרטי, לא חברה או משהו כזה) שעושה את הדברים הבאים: 1: לוקח את המחשב מבית הלקוח. 2: קונה חלק מהחנות (תשלום נפרד כמובן) עבור המחשב ומרכיב אותו. 3: התקנת WINDOWS XP מחדש עם כל הדרייברים וכו וכו. 4: מחזיר את המחשב ללקוח. כמה בערך זה אמור לעלות? בממוצע?

• 55 תגובות
    • 3.8k צפיות
  25. Started by SimonSays,

אם אני עובד משעה 11 בלילה יום שישי ועד 10 בבוקר יום שבת, השכר לשעה שלי הוא 25 שקל ברגיל, כמה אני אמור לקבל על השעות האלה סה"כ? אני יודע שעד 8 שעות זה 150 אחוז, ומעל זה 200?

• 1 תגובה
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.