כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
כמעט ניצול מקסימלי ב P2P אחרי סבל ממושך ב 012 מקסימום הורדה על 20...... ואחרי 7 מדור גהנום להתנתק מהם..... הגיע הספק הכי נורמלי לנקודות זמן זו 014. מכל הבחינות קרעתי אותם...ובדקתי ואכן הם הדהבסט כרגע. http://img2.tapuz.co.il/forums/1_94031586.jpg והגעתי גם ליותר מ 600KB/S . ועוד פרט הגבלת מהירות בעת ההורדה ל30 . בדרך כלל מעלה על 65-67.[br]פורסם בתאריך: 15.02.2007 בשעה 00:52:36 איטי להחריד......http://img2.tapuz.co.il/forums/1_94031876.jpg
-
- 85 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני מנסה לרכוש נעל באתר runningwarehouse ולשלוח אותה לBuy2USA כדי שישלחו לי אותם ארצה. אחרי חצי שעה של מילוי פרטים וכו' אני מנסה לשלם אך לא מצליח כיוון שהכתובת שמצויינת בPayPal לא תואמת לכתובת של Buy2USA. יש אפשרות לעקוף את החסימה? ד"א אשמח שאנשים שכבר רכשו נעליים דרך B2U יפרטו באיזה אתרים הם רכשו את הנעליים ואם המצב שלהם הוא כמו שלי רק שהם הצליחו. בנוסף אשמח אם אנשים שרכשו דרך האתר הזה עם PAYPAL יפרטו את תאריך הרכישה. תודה מראש!!
-
- 17 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
בצבא כולם משפצ"רים כל הזמן בשביל להשיג ייחודיות וכדי להתאים את הציוד שלהם לתנאים שונים ומשונים. אתמול יצאתי לחמשושון והחלטתי לצ'פר את המנוסר השווה שלי במשהו שצ'ונגים כמוני רואים רק לעיתים נדירות, ואפילו הותיקים לא זוכים להשיג ברוב המקרים... אני יתן לתמונות לדבר בעד עצמן... לפני (פחות או יותר, שכחתי לצלם): אחרי: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 69 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אוקיי, זה הולך להיות רשמי ב-20/6/07 משתחררים מהכלא. מישהו יודע אם יש אירועים/תערוכות יפות בחופש שאפשר ללכת אליהם אני אשמח לקבל הצעות. עד עכשיו שמעתי על ה-Motor Extreme, רק תגידו לי מתי זה ובאיזה שעה וכמה עולה כרטיס?
-
- 84 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שמי שמקבל בחלק האנגלית בפסיכומטרי ציון 134 ומעלה יש לו פטור מאנגלית. האם נכונה השמועה שמי שמקבל ציון 130 ומעלה וציון כולל בפסיכומטרי של מעל 650 זכאי גם הוא לפטור (רלוונטי למי שקיבל בחלק האנגלית 130-133 כמובן)? אם הנתונים משתנים בין המוסדות האקדמאים, אולי מישהו יכול לתת לי תשובה לגבי אונ' חיפה לפחות. תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
יש כאן מישהו שעובד באמדוקס? אני מעוניין לדעת במה בדיוק אמדוקס עוסקת באופן כללי. אני לא מחפש מידע שהוא בגדר ריגול תעשייתי, אלא במידע שנגיש לציבור הרחב. פשוט, אם מישהו יוכל לתת לי את המידע שאני מחפש בתמצות, זה יהיה נחמד.
-
- 16 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
http://home.cmaaccess.com/~knolen/PICS/DOH1.jpg http://home.cmaaccess.com/~knolen/PICS/DOH2.jpg הבחור ניסה לעשות מארז מעץ, אבל נתפסה לו האצבע במנסרה או משהו והלכה לו רבע מהאגודל: אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני גם תכנתתי לעשות מארז מעץ, אבל עכשיו אין סיכוי שאני אעשה אחד. אני מת מפחד שיקרה לי מה שקרה לו. האצבע שלו תישאר כך דרך אגב, זאת אומרת רבע ממנה ישאר תמיד חצוי. אני גם תכננתי מחר לעשות חלון עם ג'קסו לדלת המארז שלי, אבל עכשיו אני יכול לשכוח מזה, אפילו לדרמל אני לא מתקרב. אני פשוט אקנה דלת שלמה מספרספקס שתתאים בדיוק למארז (מידות אני אקח לפי דלת המארז עצמה). אין יותר מודינג בשבילי :'( :'( :'( למה הסתכלתי על ההודעה עם המודינג והאצבע ה…
-
- 70 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=-h1aruFrtq0 לפחות בשבילי (ילדות של שנות 80-90)זו היתה ההתקלות הראשונה עם מושג של אפשרות של פריצות למחשבים ובדיעבד כל נושא אבטחת מידע. מאוד נוסטלגי. האם יכול להיות שזוהי הבעת תמיכה ראשונה בהאקינג? ד"א אם אתם מכירים עוד סדרות ישנות העוסקות בתחום המחשבים אשמח אם תשתפו. עריכה: ערכתי את ההודעה במטרה להקטין את שגיאות הכתיב במידת האפשר.
-
- 39 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
היי. אני נוסע לגרמניה שבוע הבא ורציתי להיות בטוח, אם יש לי כבל עם 2 פינים, זה יעבוד 100% או שעלי לקנות מתאם חשמל כדי להיות בטוח? תודה.
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
למה? יש דרך לבטל את זה? תודה.
-
- 24 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי הדיון על הבשמים, הגיע הזמן לדיון על דאודורנטים... אחרי שניסיתי המון דאודורנטים שלא סיפקו את הסחורה, האם מישהו מכיר דואדורנט בעל התכונות הבאות ? 1. מריח טוב, אך לא חזק מידי (שלא יתערבב עם הריח של הבושם). 2. מונע זיעה/ריח זיעה למשך זמן רב (12 שעות+). 3. יכול להתמודד עם אימון במכון כושר. 4. לא משאיר סימנים על הבגדים (במשך השנים דאודורטים הרסו לי עשרות חולצות יקרות). יאללה לשפוך כל מידע שיש לכם, נמאס לי מהחיפושים...
-
- 38 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אהלן חברים! בגלל שיש לי חדר ממש פצפון והמיטה הנוכחית לא ממש נוחה לאירוח וזאת בלשון המעטה(70 ס"מ רוחב), הגענו עם אמא למסקנה שהאופצייה היחידה למיטה זוגית היא שהמיטה תהיה תלוייה על התקרה עם קבלים או משהו. יש לכם מושג איפה אני יכול למצוא מידע על מיטות בקונסטרוקציה כזאת? עדיף בארץ;-)
-
- 7 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
סעמק! העכבר שלי כל כך חם שאני קושי יכול להחזיק אותו. מישהו יודע באיזה טמפ' העכבר יכול לשרוד? (עכבר לוג'יטק פשוט... שכחתי את הדגם)
-
- 61 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אהלן, אני רכשתי בדצבמבר 09 מספר חלקים מפנדה מחשבים וכרטיס מסך של ג'יגה בייט רדאון 5850. לפני חודש כמעט בהמלך משחק היה מעין הבהוב במסך והמשחק המשיך כרגיל פרט לארטיפקטים על כל המסך, מעין ריבועים קטנים שמפוזרים במסך וצבעם זוהר שכזה... בדקתי את זה גם עם משחקים אחרים ודרייברים אחרים והבעיה נשארה... לאחר חיפוש באינטרנט מצאתי מספר אנשים עם אותה בעיה והבנתי שהבעיה הינה בכרטיס... שמתי אותו לתיקון בפנדה סניף ב"ש וקיבלתי כרטיס חלופי(כרטיס ישן מאוד, X800GT שהיום כבר לא מספיק לכלום ככה שבנתיים אני די נדפקתי) ואמרו לי בסניף עד 10 ימים. לאחר 10 ימים שלא קיבלתי תשובה, חזרתי אליהם לסניף והפנו אותי לסניף המרכזי בקיסריה. התקשרתי לשם אמרו לי שמצטערים שהטעו אותי בסניף ב"ש אבל זה עד 21 יום! לא…
-
- 53 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני כמה ימים הייתי בסרט 3D בקולנוע באזור שלי. מאחר והאזור לא ניחן בחוכמה רבה, נתנו לי לשמור את המשקפיים. עכשיו, מה בידיוק אני יוכל לעשות איתם? האם יש פורמט כלשהו שתומך בטכנולוגיה הזו, או איזה וידאו קונוורטר? או האם פשוט אני יכול לזרוק את זה לפח? אם זה עוזר, יש לי מסף עם רזולוציה 1920X1080 בתדר 60Hz.
-
- 23 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. מי היום לא רוצה לדבר עם המפורסמים הגדולים מהטלוויזיה? בשביל זה קמו אנשים ויזמו אתר שמאפשר להתכתב עם מפורסמים מכל העולם! כעת לצורך השלמת מיזם זה הם נידרשים לתורמים אפילו דולר אפילו שקל. כמובן שכל מי שתורם רשום שם כמה הטבות הוא מקבל. לפני שאתם מנפנפים את המודעה כי שמעתם שצריך לתרום, בואו תחשבו רגע על איך פייסבוק הוקם ואיפה הוא היום! אז אנא מכם בשביל כולם! עזרו לאתר להתקיים ולהתחיל את הדרך להצלחה וככול שהאתר יצליח ככה אתם תרוויחו!! זה הכתובת של האתר: http://www.indiegogo.com/projects/anyonetalk אם אפשר תפרסמו אותו כמה שיותר על מנת שיהיה אפשרות לכולם לדבר עם מפורסמים ועל מנת שאתם תרוויחו יותר!
-
- 10 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולכם, בשביל לקצר, פשוט אגיד שהצבא נתן לי שתי ברירות: חיל הנדסה או חיל תותחנים. אם יש פה אנשים ששירתו/משרתים/אח שלהם משרת ויכולים לספר קצת על שתי היחידות הנ"ל ומה עדיף לי? אני מתכוון בעיקר מבחינת תנאי שירות, איכות האנשים וכיו"ב. ואם זה בכלל רלוונטי, איפה יש יותר הזדמנויות להפעיל קצת את המוח? תודה לכם
-
- 40 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
הי,יש לי קרוב לשנתיים שלוש חשבון פייסבוק. עכשיו,רובכם זוכרים את פייסבוק בתחילת דרכו שהוא היה אתר מלא באגים,היו המצב יותר טוב וזה הפך לאתר נורמלי מבחינת תחזוקה. לאחרונה,שמתי לב שפשוט אין מה לעשות שם!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא מבחינת חברים לא מבחינת העלאה של תמונות אפילו לא מבחינת משחקים,שחוזרים על עצמם באופן מגוכח. מעולם לא אהבת או שנאתי את האתר הזה,אבל עכשיו אני שונא ,מה זה שונא . אני כול כך שונא את האתר הזה,אתר כול כך משעמם.אני כמעט ולא נכנס אליו,אבל הקיום שלו מעצבן אותי. אני רוצה מאוד למחוק את חשבון הפייסבוק שלי,וכך שאני יעשה. השאלה הנשאלת היא: איזו מן מטרה יש לאתר הזה,מאיפה מגיעים הרווחים לכיס של צוקברג? מה אתם עושים בפייסבוק? האם הוא משמש אתכם למטרה מסוימת או מועילה…
-
- 56 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
אז ככה, יש לי מורה שכבר תפס כמה תלמידים שהביאו לו בוקריפוט מהאינטרנט והוא מכיר את כל האתרים שאפשר להוריד דרכם בוקריפורטים.. הבעיה היא שעד סוף סוכות אני חייב להגיש 5 בוקריפורט או שירדו לי 3 נקודות על כל אחד במגן של G מישהו פה שסיים יב' ב5 יח'ל או אפילו מישהו בי'\יא' ברמה של 5 ויכול להעלות לפה את מה שהוא הכין אני ממש ממש אודה לו... תודה לכם!
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אז ככה..קניתי את המחשב שלי מהם....ואני חושב שיש לי אתם עוד סיפור... כבר היה לי איתם משהו קודם: הוספתי 40 שקל כדי לקבל צורב lightscribe של asus ,ובסוף מתבבר שהם שמו לי צורב של lg [לא לייט סקרייב] התקשרתי עליהם,הם אמרו שאני צריך לשלוח להם את הצורב מהכסף שלי ורק אז הם יחליפו לי...בסוף התבבר שיש לי lg 62n .אז נשארתי...רק לא קיבלתי את הכסף חזרה והפעם...עכשיו קראתי נושאפה ומישהו אמר שם : אזהרה! אל תקנו מזד. קניתי משם מחשב מלפני כשנה. הם רמאים,הם כתבו זכרונות 667 ושמו לי 533. שמדברים איתם בתמיכה הם מאיימים ומקללים אותך. אומרים לך שהמחשב יהיה מתוקן עוד שעתיים שאתה חוזר אומרים תחזור מחר. בקיצור יותר גרועים מאייבורי. לא לקנות! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=284462.1…
-
- 42 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
שלום באתר mako יש את התוכנית "בין כרכור לסינגפור", תוכנית קטנה בת 4 פרקים. התוכנית באתר היא לצפייה ישירה, הבעיה היא שכשצופים בה, ה-audio נשמע פעמיים, עם דיליי של 2 שניות בערך בין אחד לשני. איך אני יכול להוריד את הקבצים של הוידאו שהם משתמשים בהם אליי למחשב? והאם זה יהיה פורמט שתוכנות לצפייה בוידאו מכירות? (אני משתמש ב-VLC) העמוד בו יש את ארבעת הפרקים הוא כאן: http://www.mako.co.il/mako-vod-keshet/karkur-singapur-s1 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מכתב מהבצא שאני מומעד לפרויקט גאמא ואני צריך למלא שאלון באינטרנט עכשיו הסתכלתי על השאלון הזה ויש שם מלא דברים שאני לא יודע והרבה דברים שאני לא יודע מה לענות עליהם, ואם זה טוב מה שאני יענה אפשר עזרה ממשיהו שכבר ענה על השאלון וקיבל זימון לפרויקט תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אהלן, אני פריק קשה של מדע בדיוני,במיוחד מסע בין כוכבים ; הדור הבא,עד לא מזמן ראיתי שוב את כל העונות מהתחלה,עכשיו אני משלים פערים עם מסע בין כוכבים ; וויאג'ר,בהתחלה היה לי קשה עם הסדרה,עם קפטן ג'יינווי,למרות שאני בעד שיוויון זכויות ואני חושב שגם לנשים מגיע להיות קפטניות עדיין,קפטן פיקארד הציב רף מאד גבוה,גם במשחק ובמעמד שלו,הצוות של וויאג'ר לא רציני כמו באנטרפרייז. ראיתי בזמנו גם את בבילון 5,שגם היה טוב,DS9 רק את הפרקים הראשונים,כי היה לי קשה אחרי הדור הבא,מאד עייף לעומתה. אני כנראה לא מעודכן,כי בשנים האחרונות אני לא כל כך רואה טלוויזיה,אולי קצת נשונל ג'יאוגרפיק וטיפה סרטים. אני חייב איזה סדרת מדע בדיוני חדשה. שמעתי שסטארגייט נחמדה. אשמח להצעות...
-
- 54 תגובות
- 4.5k צפיות
-