עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by overload,

כמה שאלות בקשר להתחשמלות, זה קשור לרעיון שיש לי כבר הרבה זמן (לא מזוכיסטי כמו שזה נשמע) . אם אני יקבל זרם חשמלי חזק לכף היד לכמה עשיריות השנייה. איך אני ירגיש את הזרם? רק באזור כף היד או שהוא ישפיע על כל הגוף? ואיך זה ירגיש כמו דקירה\צריבה במקום מסוים או משהו שמרגישים בכל הגוף? אני יודע שאלה שאלות קצת מוזרות אבל בכל זאת... תודה.

• 25 תגובות
    • 4.8k צפיות
  2. Started by My_Name,

יש לי הרבה ניסיון עח מחשבים, חומרה, תוכנה, התקנת רשתות ביתיות וכל מני דברים קטנים כאלה. אבל לא יצא לי עדיין לצאת עם זה לשוק, אלא בעיקר לשכנים, חברים, חברים של חברים וחברים של דודים של שכנים של חברים, ודברים כאלה אבל בגדול, יצא לי להתעסק עם המון מחשבים ונתקלתי בהמון תקלות חומרה / תוכנה ואני די בטוח שאני יכול להתמודד עם כל מה שאני יתקל בו. אז חשבתי (אני ועוד חבר) להוציא פלאיירים של טכנאי מחשבים ולהתחיל לצאת לשוק הרחב |: אני לא מצפה להרויח מליונים, אבל סתם כהכנסה צדדית (לא יכול להזיק). אז יש לי כמה שאלות לאלה שכבר עשו את הפריצה שלהם. 1. קודם כל, מה כדי לעשות, לפאיירים שירוצו בדואר, בתוספת של מדבקות שיהיה אפשר להדביק בכניסות וכאלה. או שאולי עדיף להוציא מגנטים ולפזר על …

• 30 תגובות
    • 4.8k צפיות
  3. אנו קבוצה של חבר'ה מגיל 22-28 רוצים לעשות שבוע מרתון סרטים. אבל אנו לא יודעים איזה סרטים נחשבים לטובים. אם תוכלו להמליץ לי על סרטים טובים (ולציין את קטוגוריה אליהם שייכים (קומדיה, דרמה וכו')) שיעניינו את קבוצת הגיל שלנו, בכל שנה משנת תרפפ"ו ועד היום, אז זה די יעזור...תודה

• 46 תגובות
    • 4.8k צפיות
  4. Started by eliil1,

נשארה לי בגרות אחרונה , פיזיקה(קרינה וחומר, וחשמל). הפסדתי הרבה מאוד שיעורים, ואפילו עם מיקודית אני קצת מתקשה להדביק את הפער. בכיתה י' עשיתי יחידה אחת טכנולוגית, הוצאתי ציון 95 בערך. אני פוחד שאם אני אעשה את הבגרות בחשמל וקרינה וחומר הציון הסופי ב5 יחידות פיזיקה יהיה נמוך. רציתי לשאול אם עדיף פיזיקה 5 יחידות בציון 60-70 (לוקח את המקרה הגרוע ביותר) , או פיזיקה 1 יח"ל בציון 95 ? הרי גם ככה ה5 יחידות פיזיקה לא ייתן בונוס אם יהיה שם ציון של 60-70, ביחידה ההיא לפחות יש ציון נורמלי שיעלה את הממוצע..

• 21 תגובות
    • 4.8k צפיות
  5. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מחפש את מספר המוקד של סלקום, אני מחפש כבר כמה דקות באתר שלהם ומסתבר שלכל שירות ומבצע יש מספר... מישהו יכול לתת לי את המספר של המוקד שלהם או משהו? תודה. באיזה חברה אתם? אתם מרוצים? כמה יוצא לכם בערך חשבון?

• 17 תגובות
    • 4.8k צפיות
  6. הכותרת אומרת הכל! כל מי שאוהב ROCK. HEAVY ROCK וMETAL, שווה לו לראות... "קצת" ארוך, אבל עדיין. לינק: http://video.google.com/videoplay?docid=-1648306492583625113&q=Pantera+Metallica&hl=en

• 52 תגובות
    • 4.8k צפיות
  7. לפני שאתם חושבים שזהו לא יצאו יותר סרטים טובים, בקרוב הוא מגיע סרט המדע בדיוני הכי טוב שיצא איי פעם ורק לצורך ריענון יוצא גם הTRANSFORMERS 3 בקרוב עוד סרטים חדשים שיוצאים בקרוב: Cowboys And Aliens The Mechanic Red Riding Hood Source Code Thor Real Steel The Rite The Green Hornet

• 24 תגובות
    • 4.8k צפיות
  8. פרסמו פה את האמירות הכי אידיוטיות ששמעתם מפי קרובי משפחתכם (אני בטוח שלכל אחד כמה). אני אתחיל עם שלי: "אנחנו לא צריכים להחזיר לאחור את הדיסק לפני שאנחנו מוציאים אותו מכונן ה- DVD?" - אבא. "כדאי מאוד שלא תוריד וירוסים למחשב, אתה שומע אותי? - אמא. "אם הוא לא מקיים יחסי מין אז הוא לא הומו!" (אמא מנסה להסביר לי למה אדם לא יכול להיות הומו ובלתי פעיל מינית באותו הזמן..,), אלוהים ישמור. טוב, זה מה שעלה לי לראש, עכשיו פרסמו את שלכם.

• 50 תגובות
    • 4.8k צפיות
  9. אם אני קונה ב-50$ + דמי משלוח, יהיה על זה מכס?

• 15 תגובות
    • 4.8k צפיות
  10. Started by xTz,

אני רוצה לעשות תואר במדעי המחשב, ונשמע לי תמוהה שהם לוקחים שכר לימוד אוניברסיטאי, מה הקאצ'? צריך שם פסיכומטרי בכלל? ואם כן, גבוה מהרגיל?? תודה!

• 34 תגובות
    • 4.8k צפיות
  11. ^כותרת... ניסיתי עכשיו להיכנס למשתמש שלי וזה אומר שהסיסמא שגויה. את הסיסמא אני זוכר בוודאות ובכל מקרה היא גם שמורה בFF. ניסיתי גם לגשת לחשבון באמצון האיפון וגם שם אני לא מצליח. מה שעוד יותר מעלה את החשדות שלי, זה שלפני חצי שעה פתאום הRUN המחשב נפתח לבד ופתח את הCMD. אני חייב לגשת למייל הזה, ומשום מה אני לא מצליח לגשת למנגון שיחזור סיסמאות בGmail... יש רעיונות? תודה מראש Install

12. Started by ngc224,

שלום ! לא ידעתי באיזה פורום לשאול את זה אז חשבתי לשאול כאן... בעיקרון סיימתי קורס של טכנאי מחשבים לפני 4 שנים אבל לא הצלחתי להכנס לתחום... עכשיו החלתתי להתקדם טיפה ולקחת קורס יותר רציני וכזה שנדרש בשוק העבודה. ראיתי שיש ביקוש ל QA תוכנה, מתכנתי WEB, בדיקות תוכנה, JAVA, Dot.net, מנהל רשת, לינוקס, איש סיסטם, תשתיות, BI, DBA... חלק מזה זאת תוכנה וחלק חומרה... לא יודע מה עדיף מבחינת השוק ואיזה קורס ספציפי מומלץ ביותר... אשמח אם משהו יוכל לייעץ תודה.

• 12 תגובות
    • 4.8k צפיות
  13. Started by Chymes,

חזרתי מהבסיס ולהפתעתי גיליתי שהדיון שפתחתי נסגר. לכן אני פותח דיון נוסף. הפעם אני מקווה שנצליח להיצמד לנושא המקורי. ביום ראשון אפיתי עוגה והבאתי אותה לבסיס. משק"ית הת"ש נסעה ביום ראשון לביקור בית ולכן החלטתי לחלק את העוגה למטרות אסטרטגיות ברחבי הבסיס. (A.K.A החברות של המש"קית) חילקתי את העוגה, קיבלתי מחמאות מפה ועד הודעה חדשה וחזרתי מרוצה לחדרי. ביום חמישי (אתמול) היא עשתה מטבח. ניצלתי את ההזדמנות לעשות את המהלך הטקטי הראשון. באתי אליה עם חיוך ותפסתי בעדינות את ידה. היא לא התחמקה ואמרה בקול כנוע וביישן "אבל אני רטובה" (אין לכם מושג כמה טוב זה נשמע. עמד לי כמעט חצי שעה) לא נתתי לה לסיים את המשפט והזמנתי אותה לכוס תה. היא הסכימה ברצון. הכנתי לנו תה והתיישבנו בחדר אוכל הרי…

• 69 תגובות
    • 4.8k צפיות
  14. Started by wooper,

שלום אני קניתי טייפ מנהלים להקליט את ההרצאות הוא מקליט מקרוב די טוב, מרחוק גרוע אני יושב 3 שורות מאחורה פעם אחרונה הרגשתי גרוע לא מרוכז עכשיו הכל נראה לי סינית האם יש דגם שאתם מכירים עם יכולות הקלטה טובות/מצוינות גם למרחק?

15. Started by berner,

חברי שלום צריך דחוף סיוע היה לי תיבת דוא ל בGMAIL שהייתי רק מאחסן דברים לאחרונה נסיתי להכנס ולשחזר את הסיסמא וקבלתי תגובה שאין כתובת כזו למי אני יכול פנות לשחזר התיבה ולמי אני יכול לפנות ב GMAL תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 4.8k צפיות
  16. Started by Hzur,

אהלן, אני רכשתי בדצבמבר 09 מספר חלקים מפנדה מחשבים וכרטיס מסך של ג'יגה בייט רדאון 5850. לפני חודש כמעט בהמלך משחק היה מעין הבהוב במסך והמשחק המשיך כרגיל פרט לארטיפקטים על כל המסך, מעין ריבועים קטנים שמפוזרים במסך וצבעם זוהר שכזה... בדקתי את זה גם עם משחקים אחרים ודרייברים אחרים והבעיה נשארה... לאחר חיפוש באינטרנט מצאתי מספר אנשים עם אותה בעיה והבנתי שהבעיה הינה בכרטיס... שמתי אותו לתיקון בפנדה סניף ב"ש וקיבלתי כרטיס חלופי(כרטיס ישן מאוד, X800GT שהיום כבר לא מספיק לכלום ככה שבנתיים אני די נדפקתי) ואמרו לי בסניף עד 10 ימים. לאחר 10 ימים שלא קיבלתי תשובה, חזרתי אליהם לסניף והפנו אותי לסניף המרכזי בקיסריה. התקשרתי לשם אמרו לי שמצטערים שהטעו אותי בסניף ב"ש אבל זה עד 21 יום! לא…

• 53 תגובות
    • 4.8k צפיות
  17. אוקיי, חוץ מללמוד נהיגה וללמוד לבגרויות (בערך) שמתי לב שאני לא ממש עושה משהו שיועיל לי לעתיד, וכאילו... בתכל'ס בשלושה חודשים האחרונים כל מה שאני עושה זה לצאת ולשתות ולעשן ובקיצור - שום דבר יעיל. עבדתי תקופה של חודשיים (מצטבר) אבל ב18 שקל לשעה (27 בשעות נוספות) זה לא באמת שווה את זה... חוץ מזה שיש לי עכשיו 10 אלף שקל ואין לי ממש רעיונות טובים של מה לעשות איתם (שיכול להועיל לי כאמור). אז בקיצור, אם יש לך רעיונות ככה לעיסוקים שיכולים לעזור לי לרכוש מיומנויות חשובות, או קורסים מסוימים (כל עוד זה לא משעמם מממששש....) ודברים כאלה זה יהיה ממש נחמד אם תשתפו. אגב, גם אחרי שאני מסיים ת'לימודים (סוף י"ב) יהיו לי איזה שלושה חודשים לשרוף ואין לי מושג מה אני אעשה בזמן הזה... (די נמאס ל…

• 75 תגובות
    • 4.8k צפיות
  18. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2790

• 48 תגובות
    • 4.8k צפיות
  19. שתיתי ונדלקתי, בייחוד מ"אגס-תפוחים". נסו גם אתם.

• 75 תגובות
    • 4.8k צפיות
  20. Started by skyfire17,

תקשיבו חברה.... אני מעוניין לקנות מחשב חדשת עכשיו חבר אמר לי לגבי הרשת הזאתי"KSP" הוא אמר לי שהמחירים ממש מעולים (בקיצור נתן ביקורת טובה עליהם) אבל אני ערכתי חיפוש קצר באינטרנט ומצאתי הרבה תגובות של אנשים שאמרו שהחברה לא אמינה (חלקים פגומים או מזוייפים). וכמה תגובות טובות לגבם. אני לא יודע באמת שום דבר על הרשת אז בבקשה תרשמו לי את דעתכם האישית על הרשת האם כדאי לי לקנות שם או לא תודה לעוזרים

• 28 תגובות
    • 4.8k צפיות
  21. אני טס יום שלישי ומעוניין לדעת האם הרישיון הישראלי תקף ברנגליה

• 7 תגובות
    • 4.8k צפיות
  22. Started by BedB0y,

אני מגדל זקן "מפאה לפאה", פס כזה שיוצא מהפאה ועובר דרך הסנטר עד לפאה השניה. לפעמים זה גודל יותר מדי ואני רוצה לקצץ אותו בצורה אחידה אבל לא להוריד אותו לגמרי. עם סכין גילוח זה יוצא מעפן, עם מכונה זה יוצא מעפן. יש שיטה אחרת לזה? תודה!

• 16 תגובות
    • 4.8k צפיות
  23. רציתי בבקשה המלצה שלכם על ספקית ותשתית אינטרנט,איפה יש את המחיר היחסית הכי זול ושירות טוב? (יש לי בבית הוט קו טלפון ובעבר היה גם אינטרנט של הוט) מהירות של 2.5 mb (ואם יש מהירות גבוהה יותר וזה אטרקטיבי אז אפשר)

• 7 תגובות
    • 4.8k צפיות
  24. Started by ביצה,

אהלן! משהו יודע מאיפה אפשר להשיג את הכבל הזה? לא מצאתי בכמה חנויות בארץ, אם משהו יודע על חנות שמחזיקה את כבל ה-SLI באזור המרכז (וסתם בכללי, בכל הארץ) אני ישמח אם הוא יספר. בנוסף, אם יש למשהו כבל כזה והוא לא בשימוש אני מוכן לקנות את זה ממנו. תודה ויום טוב!

• 18 תגובות
    • 4.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים