כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
פרסמו פה את האמירות הכי אידיוטיות ששמעתם מפי קרובי משפחתכם (אני בטוח שלכל אחד כמה). אני אתחיל עם שלי: "אנחנו לא צריכים להחזיר לאחור את הדיסק לפני שאנחנו מוציאים אותו מכונן ה- DVD?" - אבא. "כדאי מאוד שלא תוריד וירוסים למחשב, אתה שומע אותי? - אמא. "אם הוא לא מקיים יחסי מין אז הוא לא הומו!" (אמא מנסה להסביר לי למה אדם לא יכול להיות הומו ובלתי פעיל מינית באותו הזמן..,), אלוהים ישמור. טוב, זה מה שעלה לי לראש, עכשיו פרסמו את שלכם.
-
- 50 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אהלן! החופש הזה לצערי אחד המשעממים ואני וכמה חבר'ה חשבנו לנסוע ליוון לקוס, או רודוס או אחד האיים הזולים. השאלה היא האם מסוכן שם עכשיו? אתם יודעים, עם כל העניין של המשט וזה. ואם כבר יוון אז על הדרך מה אתם אומרים על 4 לילות 5 ימים כולל ארוחת בוקר ברודוס ב-300$? ואותו דבר בקוס ב-4004? אשמח לתגובות מאנשים שהיו בחו"ל בזמן האחרון. תודה!
-
- 10 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני צריך מוזיקת אימה, מפחידה. אם יש את הסאונד של מלתעות זה יהיה בול. גם הצעקה יהיה מתאים.
-
- 6 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
שלום חברים. אני ג'ובניק בחיל-אוויר... יש לי קעקוע גדול על הזרוע של היד... לפני שנתיים עשיתי אותו... לא אמרו לי כלום... לפני שבוע ברגילה שלי עשיתי עוד אחת יותר קטן בזרוע של יד השניה. ופיתאום אני מגלה שאני רכוש צהל ועל הקעקוע יכולים לשפוט אותי ולהכניס לכלא. על השחטת רכוש... אני חיפשתי בפורומים רבים אבל לא מצאתי שום פקודה שאומרת משהו על קעקועים בצבא. חוץ מזה מצאתי כאן בפורום : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=449803.10 ואומרים שם שאין פקודה לגבי קעקועים. אם אני לא מוציא גימלים ומבצע את התפקיד שלי כמו שצריך - עדיין יכולים לשפוט אותי על הקעקוע.?? אני לא יכול להגיד שהוא ישין למה קצין שלי מכיר שיש לי רק אחד... מה שאני מבין שרק בתנאי שחייל מוציא גימלים או אמר שהוא …
-
- 26 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
מה נותן מדד עדיף לאיכות האוויר, בדיקת אחוז החמצן או בדיקת אחוז הפחמן הדו חמצני? ברור שזה לא כל התמונה
-
- 9 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
כמה שאלות בקשר להתחשמלות, זה קשור לרעיון שיש לי כבר הרבה זמן (לא מזוכיסטי כמו שזה נשמע) . אם אני יקבל זרם חשמלי חזק לכף היד לכמה עשיריות השנייה. איך אני ירגיש את הזרם? רק באזור כף היד או שהוא ישפיע על כל הגוף? ואיך זה ירגיש כמו דקירה\צריבה במקום מסוים או משהו שמרגישים בכל הגוף? אני יודע שאלה שאלות קצת מוזרות אבל בכל זאת... תודה.
-
- 25 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
איך אני מטשטש תמונה?אני צריך תוכנה כלשהי או שאפשר בצייר?אם אני צריך תוכנה איזו(הכי פשוטה)? אם אפשר להסביר לי אני מטשטש את התמונה בתוכנה שאמרתם. תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היי נזכרתי בפרסומת של BSA התופסת ומענישה עסקים המשתמשים בתוכנות לא חוקיות. חשבתי על זה שכל האנשים שאני מכיר יש בבית מותקנת על המחשב שלהם מערכת הפעלה שהיא נחשבת לא חוקית כי הם הורידו אותה מהאינטרנט או שטכנאי מחשבים פרטי התקין להם אותה תמורת סכום של 200 שקל. אני חושב שהם לוקחים סיכון מסוים.. אז עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי כתבות על הנושא שכולם התייחסו לעסקים אבל חלק גם לטכנאי מחשבים פרטיים שכן נענשו בחומרה, זאת משום ששיתפו פעולה עם חנויות. השאלה היא מה הסיכון שטכנאי מחשבים פרטיים לוקחים, האם הוא גדול? בתאכלס מי שיודע להתקין וינדוס זה לא בעיה, וגם ילדים עושים את זה לפעמים, השאלה מה הסיכון ומה יכול לקרות? החלטתי אפילו לעשות סקר, התקשרנו לכל הטכנאים מהמודעות בעיתון באיזור. שאלתי …
-
- 27 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
ערב טוב. אני לפני קניית עדשות מגע והייתי רוצה מס' פרטים: א' יש איזה נזק שהעדשות יכולות לגרום לעיניים? הכוונה שמעתי פעם שזה שורט את הרישתית/קרנית (אחת מהן או משהו דומה, אני לא כל כך זוכר), האם יש אמת בדבר? או שהן גורמות לנזק אחר אם בכלל? ב' אני אשים אותם לעיתים קרובות עד רחוקות (לא כל יום. ביציאות, אירועים ובטיולים וסיורים למינהם). הבנתי ששנתיות לא טובות כי הסיכוי לזיהום גדול יותר, ויומיות יקרות מדיי, לכן יש לי אפשרות בחירה בין חודשיות לחד פעמיות. מה ההמלצה שלכם? ג' יש המלצה איפה לעשות? אופטיקה הלפרין? מרכז האופטיקה? אופטיקה מרקוביץ'? ד' מלבד עדשות שנתיות/חודשיות/יומיות, יש סוגי עדשות למינהם (אני לא מדבר על צבעוניות)? ה' יש המלצות לאיזה תמיסה לקנות? גם כאן שמעתי שתמיסה מסו…
-
- 7 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני הופך את גוגל כבר כמה זמן מחפש את הקטע הספציפי ששמעתי מזמן של פאגין (שהיה פעם באתר CALLS.COM). מדובר שם על הקמת אירוע כלשהו חתונה או משהו, והמטורף הזה מתחיל לבקש דברים מוגזמים שיהיו באירוע כמו דולפינים קופצים ממעליות וכל מיני שטויות כאלה.. בקיצור, לא מצאתי את הקטע המסויים הזה רק את שאר השטויות שלו... אגב, לכל אלה שיקפצו WAREZ WAREZ, הוא גם ככה שיחרר את ההקלטות שלו חינם באתר שהיה לו פעם, אז זה חוקי. תודה רבה ! (:
-
- 11 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היי חברים. רציתי לדעת אם מישהו מכיר אפשרות להוריד את תוצאות החיפוש לאקסל באתר יד2. לא מצאתי לזה איזכור בGOOGLE ורציתי לדעת אולי מישהו מכיר? חשב? יש לו רעיון אולי.. כמובן שזה למטרות פרטיות ולא מסחריות, אני מחפש דירה ואני רוצה לערוך אקסל עם פרטי הדירות שיצאו בחיפוש והרבה יותר נוח לי לעבוד באקסל אשמח לרעיונות ועזרה! תודה
-
- 1 תגובה
- 4.6k צפיות
-
-
אהלן איך אתם מכבים את סוס העבודה שלכם? רק אל תתבלבלו עם המסך!! המסך זה המכשיר שאתם מסתכלים עליו עכשיו והמחשב עצמו זה הקופסה שעושה רעש בשביל להעיר את הנרדמים ליד המסך. (Off topic, זאת עוד דוגמא לזה שהייצרנים דופקים אותנו - הקופסה עולה הרבה יותר מהמסך אבל לא עושה כלום. לאחרונה אני ועוד כמה מומחים בדקנו אם המסך עובד ללא המחשב והופתענו לגלות שהוא לא כמו שאתם מבינים הייצרנים מכריחים אותנו לקנות את הקופסה). הסקר מיועד למספר מצומצם מאוד של אנשים כי ברור לי שלרוב האנשים פה אין מחשב (אבל גם הם יכולים להשתתף בסקר!! אפשרות 7).
-
- 61 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
יש למישהו ניסיון עם דגם מסוים שהוא יודע להמליץ עליו או לשלול אותו? דנקה
-
- 14 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את הנתב: Edimax BR-6478AC AC1200 ויש לו שני סוגים שונים של קרינה 2.4G ו 5G. השאלה שלי, בגלל שעכשיו זה יותר קרינה ממה שהיה קודם לכן, כמה זה מסוכן לעבוד עם מוצר כזה בשותף? איפה כדי לשים את המוצר? כמה רחוק מחדרי השינה וכו' והאם באמת יש סכנה של קרינה כמו שראיתי לא מזמן בתוכנית "כלבוטק" עם המיטות החשמליות אם ניקח בחשבון בניין דירות שלכל בית יהיה מוצר כזה או דומה כמה זה הופך את הסכנה ליותר גדולה? תודה רבה על התשובות אשמח לשמוע כל דעה שלכם בנושא..
-
- 23 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני רוכש מחשב חדש ויש לי חבר שעובד שם ואני מכיר את זה שיש לעובדים אפשרות לרכוש מוצרים של אינטל בעלות זולה משמעותית. למישהו יש גישה והוא יכול לשלוח צילום מסך של המעבדים הנפוצים (6300, 6400) בכדי שאני אדע לגבי אומדן מחיר? נ.ב. חבר שלי לא יהיה בארץ שבועיים ולכן הוא לא יכול לשלוח לי צילום מסך בעצמו
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
אני לצערי מתחלק עם אחי :-\ לכל אחד יש יומיים בשבוע שהם רק שלו! וכל שאר הימים מתחלקים שעה שעה זה חלוקה מצויינת ממליץ עליה! איך אתם מתחלקים אחים או אחיות שלכם?
-
- 56 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום אני לומד כרגע (שנה ראשונה) הנדסת חשמל. ראיתי בהרבה מדורי דרושים שלפעמים רוצים מהנדס חשמל ולפעמים אלקטרוניקה. בשנה ג ו-ד יש לנו 4 מסלולי התמחות של מיקרואלקטרוניקה,עיבוד אותות,תקשורת ואלקטרואופטיקה. האם יש הבדל בין זה לבין הנדסת אלקטרוניקה ?
-
- 7 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
איך קוראים לשיר? וסליחה עם הקללות בנושא של ההודעה תודה
-
- 1 תגובה
- 4.6k צפיות
-
-
אז ככה..קניתי את המחשב שלי מהם....ואני חושב שיש לי אתם עוד סיפור... כבר היה לי איתם משהו קודם: הוספתי 40 שקל כדי לקבל צורב lightscribe של asus ,ובסוף מתבבר שהם שמו לי צורב של lg [לא לייט סקרייב] התקשרתי עליהם,הם אמרו שאני צריך לשלוח להם את הצורב מהכסף שלי ורק אז הם יחליפו לי...בסוף התבבר שיש לי lg 62n .אז נשארתי...רק לא קיבלתי את הכסף חזרה והפעם...עכשיו קראתי נושאפה ומישהו אמר שם : אזהרה! אל תקנו מזד. קניתי משם מחשב מלפני כשנה. הם רמאים,הם כתבו זכרונות 667 ושמו לי 533. שמדברים איתם בתמיכה הם מאיימים ומקללים אותך. אומרים לך שהמחשב יהיה מתוקן עוד שעתיים שאתה חוזר אומרים תחזור מחר. בקיצור יותר גרועים מאייבורי. לא לקנות! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=284462.1…
-
- 42 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אהלן השאלה בכותרת, מתכוון להפתיע מישהי שאוהבת פרחים, אבל זה אחד הוורדים המיוחדים שיצא לי לראות, אני זוכר שראיתי פעם במקום כלשהו, אבל לא יודע אם מוכרים עדיין כאלו, ממה שהבנתי זה הפך להיות מעין ייצור מיוחד מסין בשיתוף עם ישראל, אבל אני לא מוצא כאלו בארץ. אם מישהו מכיר חנות פרטית שמוכרת או מגדלת כאלו באיזור המרכז, אני אשמח! תודה
-
- 3 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני מעוניין להתפטר מהעבודה בגלל סיבות כאלו ואחרות מה אני כותב במכתב? מבלי להיות פלצני זה סה"כ חנות מכירות
-
- 24 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שמי שמקבל בחלק האנגלית בפסיכומטרי ציון 134 ומעלה יש לו פטור מאנגלית. האם נכונה השמועה שמי שמקבל ציון 130 ומעלה וציון כולל בפסיכומטרי של מעל 650 זכאי גם הוא לפטור (רלוונטי למי שקיבל בחלק האנגלית 130-133 כמובן)? אם הנתונים משתנים בין המוסדות האקדמאים, אולי מישהו יכול לתת לי תשובה לגבי אונ' חיפה לפחות. תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 4.6k צפיות
-