כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
-
-
אז ככה לפני חודש וחצי בערך קניתי תמחשב החדש אייאםדי בארטון 2500 המתוק שלי.... ויש לי עדיין תמחשב הישן...(והתותח) Pentium 3 1000MHZ 512 Sdram Geforce 4 128 DDR ולבן דוד שלי יש Pentium 4 2000MHZ 256 SDRAM Geforce 4 64 DDR עכשיו... תסבירו לי איך המחשב שלי ה-ר-ב-ה יותר מהיר משלו... במשחקים... בתוצאות של בנצ'מקרים... איך??? וכן... פירמטתי אצלו... אז לא קשור לפירמוט... יש למישהו תשובה ..? אותו הארדיסק 40 ג'יגה...
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
חברה... לול קרה משהו בלתי יאומן... אני כל הזמן עוסק במודינג... והיום קניתי כמה לדים 9 לדים... עשיתי מוד שהרבה זמן אני עושה אותו זתומרת להרבה מחשבים... בקיצור יש לי אותו בבית בכמה מחשבים עכשיו עשיתי אותו אצלי... ובמחשבון...( http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/ledcalc/index_eng ) Leds in parallel supply volt :5 Volt led :3 Led Milli :30 Leds :9 תחשבו את זה ככה.... בקיצור חיברתי הכל.. מההתלהבות היה לי פיפי כבר... הלכתי להשתין אני חוזר רואה אש... הכל שרוף.... מה שהיה זה... הנגד נשרף... שרף את המולקס.... הכבלים נשרפו... והגיע לספק בקיצור הכל נשרף בגלל נגד מסריח...(מצטער פשוט..) אז תוכלו להגיד מה לא היה בסדר שהרס לי תחיים.... מפרט שהלך.... P3 1000MH…
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכם.... תראו... אני עושה את המוד הזה בהרבה מחשבים... המוד של הלדים.... בקיצור עשיתי את זה שוב.. במחשב שלי רק הישן... P3 1000MHZ Sdram 768MB ...Geforce 4 64 ddr(Eranmor's Geforce) em... oh and some moding shit anyway 9 לדים... של 30מילי של 3 וולט... ונגד של 10 אוהם של 0.50 וואט... למרות ש Aliayne אמר לי לקנות 0.75 אבל לא היה שם... אז קניתי את זה... אם תוכלו להגיד לי מה הבעיה אשמח מאוד!!! בקיצור חיברתי.... היה מזה יפה ממש פצצה... התלהבתי... אז היה לי פיפי הלכתי להשתין ושחזרתי... הנגד היה באש... הוא הדליק את המולקס... ואס החוטים של הספק אחריו.. הכל נשרף אל תשאלו.... הכל היה ממש אש.. אבא שלי הביא טת המטף כיבוי... וזהו... עכשיו לי נראה שהבעיה הייתה שהנגד היה על 0.50 ולא ע…
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
Just watch it http://www.youtube.com/watch?v=hZWYwYqbfuM
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
-
עשיתי מספור דפים אבל אחר כך התחרטתי ומחקתי את המספר. אבל התוספת באורך העמוד לא השתנתה למרות שרשום בעזרה שזה אמור לבטל הכל ולהחזיר את המצב לקדמותו. אולי לא הבנתי נכון את ההוראות? אודה אם מישהו מכאן יבדוק ויחזיר לי תשובה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
Painkiller ההרחבה (הקרב מהגיהנום) כמובן שאני מעוניין שרק המשחק המקורי עם האריזה ועם הקוד המקורי שלו ועם ההוראות. אסור שהדיסקים יהיו שרוטים! הסיבה שלא קניתי בחנות זה בגלל שאין את המשחק הזה כבר התקשרתי לכמה מקומות וכבר לא מוכרים אותו. את הראשון יש לי אני צריך רק את ההרחבה. אם למישהו יש אותו במצב חדש מוזמן להשאיר הודעה. אני מעוניין לקנות אותו. מקווה ששמתי את ההודעה בפורום המתאים.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה למי שיודעה. האם אני יכול לקנות רובה צבע בחו"ל ולשלוח אותו לארץ?. פשוט אני מפחד שיעצרו את מישלוח במכ"ס.האם אני צריך רישיון מסוים בישביל זה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות פאלם לשימוש מחברת לביתספר, נגן MP3 וכל השאר - משחקים שטויות וכו'.. אני מתלבט אם לקחת את הZIRE72 או את ה T3. מה דעתכם? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בד"כ אחרי כמה נסיונות שהיו לי בעבר.. לא אוהב לתת ביקורות רעות על חברות. רציתי לתת כאן אשכול של Pandas נגד *** בגלל שהיה לי נסיון בשניהם, אבל העדפתי רק להגיד טובות על PANDAS במקום להגיד רעות על חנויות אחרות. לשם כך, נקרא לPANDAS - PANDAS ולחנות השנייה נקרא ק'. בעבר (לפני שנה וחצי בערך), קניתי מחשב מPANDAS, קיבלתי שירות מעולה. תמיד אומרים לנטוויז'ן יש את השרות הכי טוב מכול הבחינות אבל אני חייב להודות שאפילו שזה היה רק לשם קנייה, את הניסיון ההכי טוב שלי עד עכשיו, עשיתי דרך PANDAS. דיברתי עם אחד שאת שמו לא זכור לי, כול רגע יכולתי לדבר איתו. ם דרך הטלפון וגם דרך צ'אט באתר. הזמנתי את המחשב דרך שירות הUPS שלהם והוא הגיע לאחר יום. בחנות ק' התנסיתי כשרציתי לקנות כר…
-
- 49 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי מה הסיפור עם הריב בין פנדה ל HWzone ?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
http://www.pandora.com למה? וכמה זמן זה כבר ככה? :'(
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מי שלא מכיר מדובר ברדיו בו מזינים אמנים אהובים ומקבלים מוזיקה בסגנון שלכם. בעבר האתר היה נחסם ל - ip המשתמש אחרי 10 שעות שידור. עכשיו זה חינם! Pandora בנוסף, השירים נשמרים בכונן הקשיח שלכם, כל מה שעלכם לעשות: Start playing some tunes on Pandora Radio, while keeping Pandora streaming go to your temporary folder (on Windows type %TEMP% in a run dialog, on Linux and Mac OS it's /tmp) and look in /plugtmp. All the access-# files (WebKitPlugInStream-# files on Mac OS) are MP3 files cached from Pandora.
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.pandora.com האתר אמור לפעול רק בארה"ב, אבל הוא עובד לי איכשהו. גם לכם?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
[attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דיי הבטן כואבת לי כבר... הכי קרע אותי הראפ בסוף עם הפיספוסים
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
...I am willing to make parquet in my room, and i want to ask for your opinions\experience with it What do you think ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנה הולך אחד מהאנשים המבריקים והמשפיעים ביותר על החיים שלנו.. :'( http://www.mercurynews.com/mld/mercurynews/news/local/states/california/northern_california/14180191.htm
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי ! תגידו יש משהו עם נסיון שעובד עם זה ? אני הייתי מעוניין לשמוע קצת הסבר איך כל זה עובד בצורה מפורטת פשוט באתר שלהם קצת היה קשה לי למצוא הסבר נורמלי ... ואם בכלל אנחנו (ישראל) יכולים להשתמש בזה ...?
-
- 13 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני רוצה להשכיר דירה בארה"ב לתקופה קצרה לטיול. הציעו לי לשלם דרך פיי פאל. כמה זה בטוח מבחינה שאני יודע למי אני משלם ואפשר לעקוב אחריו ולדעת מה השם האמיתי של אותו אדם. בעצם מה שאני רוצה לשאול, האם אותו אדם, יכול לברוח עם הכסף בלי שיהיה לי יכולת לאתר אותו, כל מה שאני מקבל זה מייל שלו.
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-