עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן, לא יצא לי בחיים להשתמש ברב קו. הייתי רוצה להנפיק רב קו סטודנט, במה זה כרוך ? אילו אישורים צריך להציג ? לכמה הנחה זכאים סטודנטים ? נסיעות היום יום שלי מערבות 2 חברות אוטובוס: חברת ויוליה (קונקס) ואגד (באזור גוש דן), האם זה משנה איפה אני מנפיק את הכרטיס ? הבנתי שיש גם כרטיס "חופשי סימסטריאלי" שמאפשר נסיעה חופשית כל הסמסטר, האם יש אפשרות להשתמש בזה כשזה מערב 2 חברות אוטובוס שונות ?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. "קול הרע"מ מקהיר 2" למי שטרם ראה:

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by אוריגמיש,

האם יש פתרון (בתשלום) לגיבוי כ 300 ג'יגה בענן? מדובר בהסרטות בייתיות של וידאו HD. מבחינת רוחב הפס, מדובר בחבילת ה 100 מגה (ביט כמובן), כאשר ה Upload הוא בערך 2. בהנחה ואין לי בעיה להמתין ימים רבים לסיום ההעלאה (הראשונית, לאחר מכן ההעלאה תהיה ב Delta), האם יש פתרון/שירות בדומה ל Google Drive/Sky Drive/Drop Box/Flicker וכו', שמאפשר העלאת קבצים בנפחים של מאות ג'יגות?

• 42 תגובות
    • 6.5k צפיות
  4. Started by gilka,

ממשלה אימפוטנטית שכל כך מפחדת מכישלון ומה יגידו אז בעצם בעיקר עושה רעש.... האזרחים בעזה"חפי הפשע ורודפי השלום" מתוכם יוצאים המחבלים הרוצחים והם אילו שנותנים לגיטימציה לשגר אלפי פצצות לריכוזי אוכלוסיה יהודית. הם אילו שרובם בחרו בחרו בחמאס ובאלימות רצחנית. אז איך יתכן שעדיין אחרי 6 "ימי לחימה" עדיין יורים עלינו מאות טילים? איפשר לחשוב מול איזה מעצמה אנחנו נילחמים..... התשובה היחידה היא-הממשלה הזאת חסרת מנהיגים אמיתיים. לצערי נכון להיום אני לא מוצא ולו פוליטיקאי אחד אמין,חכם,טקטיקן משיכמו ומעלה והכי חשוב עם אומץ להיתיצב מול מה יגידו בעולם.(מתוך אחריות לאומית לתושבי ישראל). לעניות דעתי צריך לפעול בהרבה יותר נחישות ולפגוע במשאבים בעזה+להפסיק את החשמל והמים שמגיעים מישראל....לא…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by YTZ,

החברה הבזיונית כל פעם מוצאת תירוץ למה לא לעבוד או לסגור מוקדם, יש לי חבילה מחו״ל שהגיעה בזמן שהייתי בבסיס ויצאתי רק היום אחרי שבועיים. עברו בערך 7 ימי עבודה, ועם המצב הזה אין לי מושג מתי אאסוף את החבילה (דואר סגור עד הודעה חדשה) מה יעלה בגורל החבילות שלי? החשש הוא שברגע שהם יחזרו לעבוד, הם יפעלו מאוד ביעילות ויחזירו חבילות שהיו בטווח ה14 יום בזמן שהם היו סגורים (זה בערך למה שאפשר לצפות מחברה מזעזעת שכזאת).

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום לכם, אני מחפש המלצה על מקום להדפסת פוסטר + מסגור והדפסה על קנבס בחיפה עם מחירים סבירים. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by פילון153,

בס"ד טוב, אז עם כל המצב הביטחוני, צריך איזו הפסקה טובה כדי לשמור על שפיות, אז אני רוצה להביא לכם סיפור על מלחמה הגונה כנגד אוייב בעייתי והרסני במיוחד.. http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2374010

8. Started by aviram20,

צאו שניה מתוך נקודת ההנחה ''למה שמישהו יעשה את זה '' וענו יש אייפון אם אני מוציא ממנו את העדשה של המצלמה שמחוברת ללוח האם בעזרת כבל FLAT עם 4 גידים או יותר מזה באמת משנה ומאריך את הכבל 3 מטר ואז מחבר את העדשה . זה יכול לעבוד ? מה לגבי 775 חוטים מולחמים למעבד ואז לתחתית מסויימת עם 775 נקודות , כך שהמעבד בעצם מחובר לסוקט בכבלים זה יכול לעבוד ? אני רציני בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by הדוד משה,

החידון ענקי! איזה כיף!

• 57 תגובות
    • 4.8k צפיות
  10. Started by raiman1,

שלום לכולם! אני מעונין לעבוד ביום הבחירות בתור סדרן ( הבנתי שמרוויחים מזה הרבה כסף...). מישהו יודע איך אפשר להשיג את העבודה הזאת? חפשתי באינטרנט אבל מצאתי רק " אחראי קלפי" או משו כזה, ולא נראה לי שיתנו לי את זה כיוון שאני רק בן 18. תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 10.2k צפיות
  11. Started by Ela,

באלבום התמונות של ה-MOBILE UPLOADS שלי, כתוב כי מופיעות 384 תמונות, אך בפועל קיימות רק 25. לאן נעלמו כל השאר? למה לא ניתן לראות אותן, האם בנוסף לזה שמת לי המחשב המנוול, הלכו כל התמונות שהיו לי בפייסבוק, שיכלו לשמש כגיבוי? מה עשיתי רע לעולם? האם לחמאס יש קשר למאורע זה? שלחתי מכתב לפייסבוק והם ענו באוטומטי שהם לא יענו לי באופן אישי אבל ישתמשו בדיווח שלי על מנת לתקן בעיות עתידיות בפייסבוק. שמחת זקנתי. בקיצור מישהו מכיר באג כזה ו-או יש לו הצעות איך לטפל בבעיה?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  12. ולא, זה לא נקיון רגיל. לא מדובר בפירורים אלא במשקאות ממותקים שנשפכו מספר פעמים ועכשיו המצב הגיע שחלק מהמקשים (לשמחתי מדובר במקשי המספרים, ובהם לא משתמשים הרבה) לוקח זמן להשתחרר, ועד שזה קורה המקש עובד בערך 10 פעמים רצוף. א מה אפשר לעשות? להוציא את המקשים לא בא בחשבון כי מקלדת חדשה עולה גרושים. חשבתי אולי אפשר להטביל אותה בדלי עם מים וסבון ולתת לה להתייבש בשמש. מותר לעשות דבר כזה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מכיוון שהחורף נמצא בפתח, אני מחפש נעליים שישמשו אותי להליכה ביום יום לעבודה וכו' שיתאימו למזג האוויר החורפי. הדרישות שלי מהנעליים הן שתהיינה אטומות למים, נוחות ויפות במידה סבירה. ניסיתי למדוד את נעלי ה-blundstone למי שמכיר, אבל הם ממש מכוערות עליי וגם לא היו הכי נוחות בגלל הגובה שלהן- בהליכה מרגישים את העור שלמעלה נוגע ברגל וזה מפריע. חשבתי לנסות אולי אפילו נעליים שמיועדות לטיולים, יש למישהו חברה או דגם שהוא יכול להמליץ עליו? מדדתי גם את הנעל הזאת http://saar.com/heb/index.php?instance_id=&actions=show&id=3076&prod_level=1 האמת שהיא הייתה נוחה, אבל היא קצת גדולה מדיי ולא נראה לי שהיא תתאים עם רוב הבגדים.. תודה לעוזרים!

• 21 תגובות
    • 10k צפיות
  14. Started by Pr0Xy,

אני רוצה להזמין נעל זאת דרך BUY2USA. השאלה שלי היא האם יש מסים על נעליים לניו ג'רזי? אבקש ממי שהזמין נעליים דרך השירות לכתוב אם הוא שילם מסים לניו ג'רזי או לא. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by FARKASH7,

כתוצאה משעמום לילי ושתיית סינגל מאלט עלתה במוחי המחשבה שמעולם, לפחות ככול הזכור לי, לא נפתח תרד בנושא. אז יש פה חובבי סינגל מאלטס?

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by PizzaDT,

היי. אתמול התחפש"שתי מהצבא (אבל כמו שזה נראה, לא לאורך זמן) אני רוצה להכנס לעולם הIT וכבר נרשמתי לקורס ניהול הרשתות של מכללת HackerU והתחלתי לקרוא את הספר Comptia A+ certification exam guide בחינות 801 ו802, רק כדי לקבל בסיס טוב יותר. עכשיו כמה שאלות: - HackerU מבטיחים עבודה בסוף הקורס. הבנתי שלא כדאי לבנות על זה, אז אני לא. מה שאני מתכנן לעשות זה לעבוד תוך כדי הקורס בשירות טכני של לקוחות (כמו בזק למשל) ולהתקדם בתוך החברה עד לניהול רשת לאחר שאני מסיים את הקורס. הגיוני לעשות דבר כזה? ואם לא, מהי הדרך הטובה ביותר להתחיל? -אני קורא את הספר של Comptia A+ רק כדי לקבל בסיס טוב יותר (יש משהו, אבל אני רוצה קצת יותר), לא כדי לעבור את המבחנים. אבל אם כבר, מה הסיכוי לקרוא את הספר, ל…

• 28 תגובות
    • 4.8k צפיות
  17. Started by ToMeRv32,

תושבי הדרום, ברגע זה ממש אני חושב שאני יכול לדמיין איך אתם חיים. פאק

• 113 תגובות
    • 10.5k צפיות
  18. שלום, כפי שציינתי בכותרת, האם קיים כלי כזה? נאמר לי שישנה פריסת מקלדת שניתן להוריד, אך טרם נתקלתי בה ברשת. אני מדבר, למשל, על פריסה שמאפשרת להקליד ״ במקום " או ׳ במקום ' תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  19. Started by Noririco,

אהלן.. אני לומד לתואר במדעי המחשב. האם לדעתכם ניתן להמציא מפה לינארית שעל דף אחד יתקיים שרטוט עם מפת סימנים והערות בצד ? האם אני יכול להכיל את כל האינפורמציה על דף ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by klayton,

Lullaby For Children

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  21. Started by ra_mit,

שלום לכולם, אני סיימתי לא מזמן תואר בהנדסת אוירונאוטיקה וחושבת כרגע איך להמשיך הלאה, ההתלבטות היא האם להשאר קרובה לתחום ולעשות תואר שני במכונות או לעשות שינוי משמעותי יותר מכל מיני סיבות. בין היתר נתקלתי בכמה קורסים שקשורים לתכנות, האחד פיתוח והנדסת תוכנה - TCSD שבלימודי החוץ של הטכניון והשני בexperis שגם מתחייבים לעבודה (בEmbedded). רציתי לדעת, האם שמעתם על משהו מהם ? האם התעודות האלה שוות משהו ואפשרי למצוא איתן עבודה מעניינת? קשה לי להבין למה שיקחו אנשים עם תעודות כשיכולים לקחת אנשים עם תואר... דא שתי התוכניות מיועדות לבוגרי הנדסה ומדעי הטבע

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by 12131,

אני מחפש לעשות סדר בתיקיית הסרטים שלי. פעם זה עוד עבד לחלק לפי תיקיות "דרמה" "קומדיה" וכו', אבל היום יש הרבה ז'אנרים לכל סרט וגם לפעמים אני רוצה לחפש לפי במאים. מישהו מכיר תוכנה טובה שיכולה גם לארגן את כל הסרטים עם חיפוש נוח וגם תתמוך בכתוביות בעברית?

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  23. Started by עוד אחד,

עורך הטקסט באתר מעצבן כבר תקופה ארוכה ממש. גודל הפונט משתנה בצורה מעצבנת. מישהו יודע מה קורה עם זה ? זה הולך להיות מטופל ? דוגמא: תכתבו 2 שורות. תעמדו על סוף השורה הראשונה ותלחצו DEL. שורה. שורה 2. >> שורה.שורה 2. דוגמא 2: גם הרווחים של השורות מכפילים את עצמם כל הזמן. כל הרווחים שכתבתי למעלה הם של שורה אחת, לא של 2.

24. שלום לכם! הייתי רוצה להפוך את התרד הזה לתרד של טיפים ודיון על התנהלות כלכלית נכונה. בעיקרון אני שואל עבורי - אדם רווק שעובד ולומד, מחזיק רכב ורוצה לשכור דירה, שגילה שבחודשים האחרונים הוציא הרבה יותר מידי ממה שחשבתי שאני באמת מוציא. אין לי שום בעיה אם תביאו פה טיפים שיתאימו לזוג\משפחה, אך נא ציינו זאת (שאדע מה רלוונטי לי ומה לא). אני אתחיל בכמה אגדות ששמעתי, אשמח אם תוכלי לאמת (או לא לאמת) את נכונותם. 1. פחות שימוש באשראי 2. פחות הוראות קבע וכל מיני מנויים. אומנם פסיכולוגית הרבה יותר כואב ללכת לחדר כושר ולשלם על כל ביקור, אך לרוב רכישת מנוי יוצאת יקרה יותר במובן של עלות ביקור מאשר עלות ביקור בודדת. כמו כן, סעיף שנורא כואב לי, זה בטוח צד ג' לרכב שכולל גרר ושמשות. תיאורית זה…

• 58 תגובות
    • 7.5k צפיות
  25. שלום לכולם, הייתי אתמול בחנות prosport בת"א ברחוב החשמונאים ולאחר כל המדידות והבדיקות נשארתי עם שתי אפשרויות והן: saucony powergrid triumph 9 או brooks ghost 5 ושניהן היו נוחות לי באותה המידה ולכן אני שואל פה מה עדיף לדעתכם? דרך אגב ראיתי בכל מיני אתרי קניות שיש כבר triumph 10 אבל לא היה להם בחנות ואולי כדאי לי בכלל לקחת את זה במידה וזה כמו triumph 9 רק מתקדם יותר? נ.ב יש לי רגל neutral ואני מתכוון לרוץ על הכביש אבל אני מניח שאתם יודעים את זה בגלל סוגי הנעל שציינתי פה. תודה מראש לכל המגיבים

• 12 תגובות
    • 8.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים