עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by timac,

מה הדרך הכי מהירה להגיע מכיוון צפון? איך אני מגיע מתחנת רכבת בת גלים למרכזית שם ואיזה קו מגיע לבית חולים? תודה לכם

• 4 תגובות
    • 4.8k צפיות
  2. Started by pro,

מה אתם עושים שהמחשב שלך נתקע? אתם יודעים שאתם באמצע משחק חשוב פתאום נתקע או שאתם עושים עבודה או שסתם ניתקע

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  3. Started by LaHaV1,

שלום! רציתי לדעת עם ניתן לרכוש תפלסטיישן 3 בתאילנד או שעוד לא הגיע? ומה מחירו בארצות הברית?יש להשיג אותו ביכלל? אשמח לקבל כל מידע על רכישתו של הפלסטיישן 3 תודה לעוזרים ומנהלים עם זה לא המקום מצטער פשוט לא ידעתי איכן לפרסם. להב.

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  4. Started by Shmoolik,

הקלטתי שיחה בטלפון ע"י ווקמן כזה של מנהלים שאפשר לדבר אליו כשהפאלפון (צביקה פיק) עצמו היה על רמקול. השיחה כרגע נמצאת על קלטת של טייפ רגיל וישן , קסטה של ווקמן. כששומעים את השיחה , יש המון רעשים של קליטה או משהו כזה , למשל כשמישהו מתקשר ושומעים רעשים ברמקולים עוד לפני שהפלא מצלצל. ועוד כל מיני הפרעות , כנראה בגלל שהפלא היה קרוב מדי לווקמן. אני רוצה לסנן \ לנקות את אותם הפרעות שיהיה צליל נקי. יש איזה תוכנה או משהו בשביל זה ? *בשביל מלנוע שאלות , זה חוקי , הצד השני יודע שהוא מוקלט.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Sfree,

מצאתי לפני זמן מה כונן קשיח (ישן) ata נדמה לי נפח 40GB.. חיברתי אותו למארז שלי, והיו שם כל מיני מסמכים של IBM. את כולם מחקתי. עכשיו אני לא ממש הבנתי מהם המסמכים הללו, מה המשמעות שלהם. היו בהם שרטוטים גרפיים של מארזים, כוננים קשיחים, ספקים, ושאר טכנולוגיות למינהם... והיו גם עוד כל מיני מסמכים שלא התאמצתי לקרוא. בכל מקרה רציתי לדעת אם הם היו שווים משהו אילו הייתי שומר אותם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יתכן ש-Chrome ופרטיות הם לא ממש חברים ? אני לא פרנואיד של פרטיות או משהו כזה, אבל חשוב להיות מודע מי יודע איפה אתם גולשים ומה אתם כותבים תוך כדי גלישה. הינה סרטון שמציג את עוצמתה של גוגל החביבה על רבים. תסיקו מסקנות בעצמכם.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by eladbu,

החלפת בטריה בשעון עם עמידות למים איך מחליפים בטריה בשעון ושומרים על עמידות למים האם איטום השעןו הוא סה"כ החלפת הגומיה בשעון שנקרעת לאחר הפתיחה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by netanel38121,

Painkiller ההרחבה (הקרב מהגיהנום) כמובן שאני מעוניין שרק המשחק המקורי עם האריזה ועם הקוד המקורי שלו ועם ההוראות. אסור שהדיסקים יהיו שרוטים! הסיבה שלא קניתי בחנות זה בגלל שאין את המשחק הזה כבר התקשרתי לכמה מקומות וכבר לא מוכרים אותו. את הראשון יש לי אני צריך רק את ההרחבה. אם למישהו יש אותו במצב חדש מוזמן להשאיר הודעה. אני מעוניין לקנות אותו. מקווה ששמתי את ההודעה בפורום המתאים.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  9. Started by Internal,

חחחח פרסומת רוסית עם כתוביות באנגלית פשוט בא לך וודקה חח גדול (מקווה שזה לא ישן ולא פורסם) http://veryfunnyads.com/index.html?id=25092

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by AliceInChains,

אם משהו לא מכיר את האתר, הוא נפלא כאתר עזר(ואצלי כתחליף למורה) ללימודים מכל התחומים, בין אם תאוריה לנהיגה, פיזיקה, מתמטיקה, פסיכומטרי ויש עוד לא מעט... הקונספט הוא מצליח מאוד, מדובר במצגות אינטרקטיביות, הסברים מונחי דיבוב ומבחנים לתרגול, שאצלי מאוד חשובים בעיקר ללימודי פיזיקה כי המורה מאוד לא מובנת ובעלת מבטא כבד.... הייתי שמח להבין איך להוריד את הסרטונים הנ"ל למחשב שלי, ניסיתי תפסני אתרים ומנהלי הורדות, אך אין בהם מן התחכום הדרוש... אגב האתר תומך באקספלורר בלבד. תודה על כל עזרה שהיא.

11. Started by big foot,

אולי הגיע הזמן להכניס לפורום קצאת פאן אחר של תכנים אז למי שיש חידות שיצרף ונראה מי יוכל לפתור נ.ב אני גם אשמח לקבלת חידות לפרטי

• 581 תגובות
    • 71k צפיות
  12. פרק אדיר, צחקתי כול הפרק, מצחיק לאללה וגם אלה מאיתנו שלא רואים את הסידרה באופן קבוע יעלו חיוך. מומלץ

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Born2Kill,

http://tech.walla.co.il/?w=//1633453 להורדה: http://download.icq.com/download/icq/ תקראו כמה חברים פעילים יש באייסיקיו לעומת בפייסבוק. מסתמן שהפייסבוק הוא הדבר הבא (הוא כבר הדבר). מצחיק שפעם האייסיקיו שלי היה מפוצץ בחברים פעילים, כעת החברים הפעילים מונים כ-10%, שפעם היה לפחות 50%. בכל מקרה, המסנג'ר יותר אהוב עליי מהאייסיקיו, במיוחד בשל התמונות באיכות טובה שהוא מציג.

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. אני גולש באתר הזה גבר קרוב ל3 שנים וזב זמן רב מעניין אותי מי יש לו הכי הרבה הודעות בפורום אז מה דעתכם לדרג את 10 הגדולים??? ראתי של - VATOS L יש יותר מ 10000 הודעות!!! וגם כל בעלי ההודעות באלפים יוכלו להיראות!וגם לספר על כמה שנים או חודשים הוא כבר פה!!! LET THE SHOW BEGIN

15. Started by Iko89,

אמנם לא הכל אבל אכן חלק מכובד ביותר ;D http://www.facebook.com/topic.php?uid=28551024024&topic=5373#topic_top

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Sweet_Tooth,

??

17. טוב אז יש לחברה שלי עוד מעט יומולדת ואני רוצה לקנות לה גיטרה קלאסית (היא חופרת לי שהיא רוצה גיטרה כבר מלא זמן) הקטע הוא שהיא לא יודעת לנגן והיא צריכה משהו טוב למתחילים אבל שיהיה איכותי ובגודל מלא כדי שהיא תחזיק גם אחרי שהיא תלמד לנגן. מיותר לציין שאני בעצמי לא מבין בזה כלום , אז אני צריך עזרה ממי שכן מבין ויכול להמליץ לי על חברה+דגם שיתאימו התקציב שלי הוא 500 ש"ח +\- , מקווה שתוכלו לעזור

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  18. Started by BeNzZy-BoY,

אני מחפש ספר אקורדים לועזי להורדה חינמית כמו זה שמפרסמים ב-MP3MUSIC.CO.IL מישהו יודע אולי איפה אני אוכל למצוא אחד כזה ?

• 0 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. בקרוב אקנה מחשב חדש ואני שוקל לנסוע עד לאשדוד בשביל IQPC... יש למישהו ניסיון מהשנה האחרונה עם החנות הזו ? כדאי לקנות מהם ? תודה, ליאור.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני מאוד מאוד מבולבל לגבי השירות הצבאי שיהיה לי,אין לי מושג מה לעשות,אולי פה יעזרו לי. פרסמתי פה בעבר לא מעט ט'ארדים,החל מזה שנכנסתי לכלא בבקו'ם,על זה שרציתי להיות עובר רס'ר,לעשות יומיות,לעבוד בין לבין לעזור להורים,וכל מיני דברים כאלה ואחרים. יש לי ת'ש 3,קצת בעיות בבית,אני מאמין שאני יכול לעלות את הת'ש שלי לת'ש 5 ולצאת בכלל מחייל המשטרה הצבאית,אבל אני יספר קודם את מה שהולך פחות או יותר. שיבצו אותי להיות מד'כ,בהתחלה הייתי מאוד עצבני לגבי השיבוץ הזה,לא שרציתי בכלל משהו אחר,העדפתי את האמת להיות בשיטור לעשות 11-3 עם המון אפטרים שיש לי ת'ש 3,אבל ניחא נתנו לי מד'כ שלטענת המפקדים זה תפקיד הרבה יותר ''איכותי'',האירוניה פה היא שבטירונות הייתי ממש ממש גרוע!,היינו במחלקה 52 חיילי…

• 12 תגובות
    • 5.7k צפיות
  21. הרבה אנשים שיודעים לבנות מפרטים ולהרכיב מחשבים, למי שהמחיר חשוב יותר משירות, בוחרים לקנות בחנויות הנ"ל. בנוסף להצבעה אבקש ממכם לציין את סניף החנות שבחרתם, איתה יש לכם ניסיון קנייה. ואם אתם מכירים עוד חנויות זולות, אשמח לשמוע הצעתכם.

• 13 תגובות
    • 5.6k צפיות
  22. Started by TimoTy,

אני מחפש להשכיר את העונה ה-4 של BUFFY ואני לא מוצא איפה אני אוכל להשכיר אותה??

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  23. לא מוצא בגוגל ובשאר אתרי חיפוש.ויש להם אתר. למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.