כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
-
-
שלום לכולם! אני מחפש חומר לימודי, כתבות באנגלית ובעברית, כתבות על מחקרים שעשו באוניברסיטאות בארץ ובעולם, בעיקר בנושא ליגליזציה והשוואה של תוצרי צמח הקנאביס לסמים קשים, אלכוהול או סיגריות. בעיקר מחקרים שמוכיחים שה"סם" לא מזיק כמו שחושבים היום ומחקרים שמעודדים ליגליזציה של סמים קלים. כל חומר לימודי שמעודד או יכול לעודד בעקיפין ליגליזציה לסמים קלים יתקבל. מחפש בעיקר כתבות על מחקרים (אפשר גם באנגלית), אבל אשמח גם להשוואות וכאלו. תודה מראש, גל
-
- 43 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
משכיר בעוד כמה חודשים דירה, ויוצא סוף סוף מבית ההורים . אני כרגע גר בלוד, כך שכל עיר אחרת תהיה רמת אביב ג' בשבילי :nutty:, אבל בכל זאת לא רוצה לגור שוב בעיר פשע וסמים. אני עובד בת"א, כך שרק ערים קרובות יהוו אופציה. חשבתי על רמת גן, אבל יקר מדי, כנ"ל לגביי גבעתיים ות"א עצמה. אז הפיתרון הכי קרוב הוא חולון, שהיא גם עיר יפה, אין בה פשע וסמים (לפחות לא בכמות דרסטית) וקרובה מאוד לת"א. מה אתם אומרים? אני רוצה לוודא שלא קיבלתי דעה מוטעה על העיר, שלא אדפק אחרי זה עם "לוד 2". אני מדבר על מרכז העיר אגב. למבוגרים יותר שביניכם, אתם חושבים שאני אוכל להסתדר לבד עם משכורת של 4250 ש"ח מינימום? (אוכל להגיע לכמעט 5000 אם אעבוד עוד יום אחד). מתכוון לגור לבד, לא מסתדר עם שותפים, בדירת ח…
-
- 69 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
-
יש לי הרבה ניסיון עח מחשבים, חומרה, תוכנה, התקנת רשתות ביתיות וכל מני דברים קטנים כאלה. אבל לא יצא לי עדיין לצאת עם זה לשוק, אלא בעיקר לשכנים, חברים, חברים של חברים וחברים של דודים של שכנים של חברים, ודברים כאלה אבל בגדול, יצא לי להתעסק עם המון מחשבים ונתקלתי בהמון תקלות חומרה / תוכנה ואני די בטוח שאני יכול להתמודד עם כל מה שאני יתקל בו. אז חשבתי (אני ועוד חבר) להוציא פלאיירים של טכנאי מחשבים ולהתחיל לצאת לשוק הרחב |: אני לא מצפה להרויח מליונים, אבל סתם כהכנסה צדדית (לא יכול להזיק). אז יש לי כמה שאלות לאלה שכבר עשו את הפריצה שלהם. 1. קודם כל, מה כדי לעשות, לפאיירים שירוצו בדואר, בתוספת של מדבקות שיהיה אפשר להדביק בכניסות וכאלה. או שאולי עדיף להוציא מגנטים ולפזר על …
-
- 30 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מכיוון שאני לא הייתי הרבה בים המלח, השאלה שלי על איזה חוף בים המלח אתם ממליצים? רצוי שהחוף יהיה בחינם או במחיר סביר, כי אנחנו מגיעים קבוצה של אנשים.. וכמובן נקי,איכותי, עם בוץ... אנחנו מתכוונים להשיאר בחוף מהבוקר עד הצהריים, אנחנו=משפחה=מבוגרים וילדים בני 18+ תודה לכולם..
-
- 5 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אנו קבוצה של חבר'ה מגיל 22-28 רוצים לעשות שבוע מרתון סרטים. אבל אנו לא יודעים איזה סרטים נחשבים לטובים. אם תוכלו להמליץ לי על סרטים טובים (ולציין את קטוגוריה אליהם שייכים (קומדיה, דרמה וכו')) שיעניינו את קבוצת הגיל שלנו, בכל שנה משנת תרפפ"ו ועד היום, אז זה די יעזור...תודה
-
- 46 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אהלן! משהו יודע מאיפה אפשר להשיג את הכבל הזה? לא מצאתי בכמה חנויות בארץ, אם משהו יודע על חנות שמחזיקה את כבל ה-SLI באזור המרכז (וסתם בכללי, בכל הארץ) אני ישמח אם הוא יספר. בנוסף, אם יש למשהו כבל כזה והוא לא בשימוש אני מוכן לקנות את זה ממנו. תודה ויום טוב!
-
- 18 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
למה למרות שהם קיימים כבר המון זמן , עדיין יש שוטרים גם עם המדים הישנים ?? הם רוצים להראות שהם פזמנקים או משהו ?
-
- 5 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש התחלתי תהליכים (מאוד ארוכים) של יציאה לקצונה טכנית.. ואני רוצה לדעת כמה דברים שיעזרו לי לקבל את ההחלטה הלא פשוטה הזאת.. קצת רקע - קצונה טכנית זו קצונה של המערך הטכני של חיל האויר, זו קצונה של שלוש שנים קבע יוצאים אליה רק אחרי שנתיים ושמונה ולפעמים גם רק אחרי שנה קבע. אני טכנאי F16 דרג א' שעדיין לא התמקצע.. יש חמש (מהמילה חימוש..) ויש מכונאי מטוסים. אני רק חצי שנה בצבא וכבר הוציאו אותי לקצונה בגלל שזה תהליך מאוד ארוך.. אז ככה, רציתי לדעת עד כמה נחשבים קצינים משוחררים באזרחות? עד כמה זה יתרום לי בהמשך העובדה שהייתי "קצין"? אני דיי בטוח שבתור קצין ממס אני ימצא עבודה בתעשייה האוירית ואם אני יהיה קצין חימוש אז אולי אפילו (סיכוי קטן אבל עדיין קיים) שאני ימצא עב…
-
- 2 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אמא שלי נוסעת לסין ביום שלישי טיול מאורגן (סין, הונג קונג, בייג'ין, מקאו וכו') וחשבתי להביא משם אייפון... כדאי להביא? מה עוד אפשר להביא?
-
- 14 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
הראתי להם את האישור על מסירת המבחן שברשותי. האם נותנים לי 100 אוטומטי?
-
- 9 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
קחו כל מילה שבא לכם, תחסירו בין הגימטריה הגדולה לגימטריה הקטנה ותצמצמו את התוצאה - יוצא 9. "גרביים" 600+10+10+2+200+3 = 825 (גימטריה גדולה) 6+1+1+2+2+3 = 15 (גימטריה קטנה) 825-15=810 8+1+0 =9 "עט" 70+9 = 79 7+9 = 16 79-16 = 63 6+3 = 9 גיליתי את זה בעקבות ויכוח ביני לבין אדם דתי בעבודה. הוא הביא את ה"ידיעה" הזאת לפניי באומרו שזאת הוכחה לקיומו של האל . הגימטריה של האמת הוא קרא לזה. חייב להיות הסבר מתמטי לזה.. למישהו יש מושג ? http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%D7%99%D7%9E%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%94
-
- 17 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר לגבי אילו סוגים של מבחנים או בדיקות לקביעת מנת המשכל יש בארץ ואיפה אפשר לעשות אותם. בעבר עשיתי מבחן פסיכוטכני של מכון קרני ועברתי גם כמה מבחנים של "high iq societies" ורציתי לראות איך זה בא לידי ביטוי במבחן "אמיתי". תודה מראש!
-
- 26 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין פלאפון HTC eris באיביי 220 דולר +- חדש ומשומש ב170 דולר באמזון אני מצאתי חדש ב165 דולר ומשומש ב110 דולר למה כזה משמעותי ? תודה אגב איך הפלאפון לתקציב ?
-
- 11 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי ציוד מחשבים ישן - מסך 17" ומדפסת ישנה וכו'. האם מישהו כאן מכיר מקום בו זקוקים לציוד מחשבים ישן שאפשר לתרום אותו לקהילה או לנזקקים או דברים בסגנון? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש סקייטבורד חדש אחרי שהישן פג תוקף :'((נשבר...) לא משנה לי מאיפה מצדי ebay וכו.. אבל רצוי מחיר כולל משלוח הנה סקייטבורד שחבר שלי המליץ עליו: http://cgi.ebay.com/BLIND-Skateboards-REAPER-OG-Complete-Skateboard_W0QQitemZ7212549913QQcategoryZ16264QQrdZ1QQcmdZViewItem אז ככה: 1)blind חברה טובה? 2)האם הוא מתאים לפעלולים ויחזיק הרבה זמן? בתודה שגיא
-
- 8 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
זה דיי מבייש אותי לשאול אבל האמת המרה היא שאין לי מושג איך שולחים לינק. למשל לינק לכרטיס מסך מחנות מסוימת וכו. מישהוא יכול ללמד אותי
-
- 5 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
האשמות מאוד חמורות: http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1090149
-
- 27 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
כן, כן, אני יודע הסיכוי שלי לזכות שווה בערך לסיכוי שאני אצליח לז**ן, אבל אני משתתף בכל מקרה. נמאס לי להתבשל ברכב בלי מזגן ולנוכח מצבי הכלכלי בתור סטודנט שדרוג רכב לא באה בחשבון. לכן החלטתי להשקיע כל יום 30 ש"ח בקניית ארוחה במקדונלס. פתחתי תיקייה לצורך שמירת קבלות ואני מוכן להתאכזב. בכל מקרה, יש משהו שלא הבנתי ואף עובד במקדונלס לא הצליח להסביר. באתר של מקדונלס כתוב: כל קניית ארוחה מקנה מספר מזל המזכה בהשתתפות הגרלה אחת. http://www.teleclal.com/mcd2010/main.aspx נגיד יש ברשותי 8 קבלות (דרך אגב במקדונלס מבקשים שם למערכת. כנראה כדי למנוע מאנשים לאסוף קבלות בפחי אשפה. לעזאזל. חכמים) וכמובן 8 מספרי מזל. אני מזין את מספרי המזל למערכת ונכנס להגרלה. 8 מספרי מזל מאפשרים לי להשתתף ב…
-
- 28 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
למישהו יש מושג דומה לדובי ממש ממש חמוד [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
היום לפנות בוקר שודר הפרק הראשון של העונה השלישית לסדרה התותחית - Breaking Bad (או בשמו המגויר - שובר שורות). למי שלא מכיר - הסדרה מספרת את סיפורו של וולטר ווייט, כימאי תותח שהחיים התגלגלו לו לא כמו שהוא ציפה והוא מוצא את עצמו מורה לכימיה בתיכון, עם חובות כספיים, בעיות בריאותיות של בנו הבכור, ועוד ילד בדרך. הדובדבן שבקצפת קורה ביום שהוא מתבשר כי הוא חולה במחלת הסרטן. יש כאן עוד עוקבים לסדרה?
-
- 31 תגובות
- 4.7k צפיות
-