עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by WarMachine,

אנשים בואו נפתח תחרות למי פה יש את המראה הכי יפה של שולחן העבודה שלו,כל אחד יתן לינק או יעלה תמונה ובסוף אנחנו נבחר מי הזוכה. (הזוכה מקבל ממני תלושים לקנייה בסך5 שקל מצרי בקיוסק הפינה שנמצא במחסום ארז) את התמונה שלי אני אפרסם יותר מאוחר

• 51 תגובות
    • 4.9k צפיות
  2. המדינה שלנו במצוקה - תשלומי ההעברה (דוסים וכו') כבדים מנשוא, הח"כים שלנו נעשים יקרים מיום ליום (עכשיו גם צריכים גישה לטרקליני אח"מים במלונות) וצריך לממן כמובן את הממשלה הגדולה ביותר בעולם (כבוד!) על כן מיטב המוחות במדינה טרודים יומם וליל בניסיונות למלא את הקופה המדלדלת כאשר בנתיים הם העלו מס' רעיונות מבריקים שיכניסו המון כסף למדינה - אגרת החבילות הבאה עלינו לטובה - גם כסף לקופת הדואר וגם עידוד ליבואני ישראל המסכנים - שיוכלו להמשיך ולמכור כבל תקשורת לסלולרי ב-80 ש"ח. מצלמות המהירות שבנוסף להמון כסף גם יביאו לחיסכון בחיי אדם, כן בסדר... החלת אגרת הטלוויזיה גם על חסרי טלוויזיה ובנוסף העלאתה באופן משמעותי. ביטול הורדת המס ההדרגתית על הרכב (והעלאה קלה שנה הבאה). ועוד ועוד ועו…

• 34 תגובות
    • 4.9k צפיות
  3. שלום פתחתי FACEBOOK לא מזמן כדי להכיר בחורות בין השאר אז השאלה שלי היא אם יש בFACEBOOK איזה דרך להכנס לאיזה "קבוצה של אנשים שמחפשים להכיר בני זוג" אני יודע שאפשר פשוט לחפש אנשים בFACEBOOK ואז לעשות ADD FRIEND, אבל את זה אני לא רוצה.. אני רוצה להכנס ישירות לאיזה קבוצה של מחפשי קשר אם יש דבר כזה.. ואם יש אפשרות אחרת אז אשמח לשמוע.. תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 4.9k צפיות
  4. Started by T-Flash,

אהלן איך אתם מכבים את סוס העבודה שלכם? רק אל תתבלבלו עם המסך!! המסך זה המכשיר שאתם מסתכלים עליו עכשיו והמחשב עצמו זה הקופסה שעושה רעש בשביל להעיר את הנרדמים ליד המסך. (Off topic, זאת עוד דוגמא לזה שהייצרנים דופקים אותנו - הקופסה עולה הרבה יותר מהמסך אבל לא עושה כלום. לאחרונה אני ועוד כמה מומחים בדקנו אם המסך עובד ללא המחשב והופתענו לגלות שהוא לא כמו שאתם מבינים הייצרנים מכריחים אותנו לקנות את הקופסה). הסקר מיועד למספר מצומצם מאוד של אנשים כי ברור לי שלרוב האנשים פה אין מחשב (אבל גם הם יכולים להשתתף בסקר!! אפשרות 7).

• 61 תגובות
    • 4.9k צפיות
  5. שלום, ראיתי היום אשכול של מישהו שפורסם לפני שנה על אותו הנושא אז הבנתי שזה הפורום הנכון לשאול את זה, אם לא אני מקווה שתתחשבו בעובדה שאני חדשה,ותעבירו את האשכול למקום הנכון ולא תתנו לי אזהרה. אוקיי השאלה שלי זה האם זה אפשרי לקנות משהו דרך EBAY עם ISRACARD? שמעתי משהו על האתר ISRACARD WEB לינק: http://www.isracard.co.il/Pages/IsracardWebArticle.aspx?PageID=1191&mp=4,48,1183,1191 אמרו לי שאיכשהו אפשר לקנות את זה דרך שם, לא ממש הבנתי איך.. אני אשמח אם תוכלו לתת לי הסבר קצר, תודה רבה מראש לעוזרים נ.ב. יש לכם פה בעיה רצינית עם ה LOG IN

• 4 תגובות
    • 4.8k צפיות
  6. אז ככה אני רוצה לסוע לעבוד בחול ,באלסקה או ב פינלנד, ;D שמעתי שהשכר משתלם מאוד שמעתי שנועה שזה איזה 15000 אלף לשלוש חודש שזה לא רע ,רציתי לדעת עם מישהו יודע אולי יותר פרטים , איך ניתן לעשות את כל התהליך הזה כלומר עם מי ליצור קשר,העם צריך איזה איושר מיוחד ,או שכל זה נעשה בעבודה לא חוקית ,כלומר צריך להגיע לשם ולחפש :s05: עם מישהו מכיר עוד מדינה שהדייג משתלם מבחינה כספית אז להמליץ. תודה לכל העונים .

• 33 תגובות
    • 4.8k צפיות
  7. Started by Moo^Moo,

אנשים... פורים בפתח, וזרקו מה שאתם הולכים "ללבוש" או סתם רעיונות... אני אובד עצות ??? תודה MOOMOO

• 50 תגובות
    • 4.8k צפיות
  8. הקדמה: נא לא להסגיר את מקום מגוריכם!!! מישהו שם לב לאחרונה לפעילות ענפה של מטוסי קרב? כבר ספרתי עשרות של גיחות אימונים בדמות בומים על-קוליים... damn זה מתרחש כבר כמה ימים ברציפות! What the hell are they up to?

• 63 תגובות
    • 4.8k צפיות
  9. מצאתי אזכורים למספר חברות שעושות את הנ"ל. אשמח לדעות חיוביות חיוביות ושליליות לגבי מחירים (עלות משלוח, עמלה על שחרור מהמכס, האם כל החבילות עוברות במכס), מהירות משלוח ושירות לקוחות. www.mustop.co.il http://www.ushops.co.il http://www.ezbuyus.co.il www.globalshop.net (למחזיקי כרטיס american express)

• 3 תגובות
    • 4.8k צפיות
  10. שלום לכל משתמשי הפורם (יש פה עקיצה קלה בטעות (כאילו כל המשתמשים תמיד נמצאים בכללי...) סורי יצא לי..) אני רוצה לפתוח פה ת'ראד גדול מאד עם כמה שאלות בנושא lotr (לא ספר מסויים..) אז לפניי שאני מתחיל אני צריך שני בקשות: 1) לקבל אישור לסרוק עמוד או שניים מהספר ולהעלות אותם לאתר (זה פוגע בזכויות יוצרים?) 2) אני צריך שמישהו יסביר לי איך אני עושה SS לסרט שאני רואה ב wmp בלי להוריד תוכנות נוספות... אני זוכר שצריך להוריד שמירה על זכויות פה... שם... לא זוכר איפה בדיוק.. מקווה שיענו לי במהרה על שניי הבקשות (מקווה שבחיוב...) תומר אורן.

• 39 תגובות
    • 4.8k צפיות
  11. דבר ראשון אני ממש אודה למי שיצליח להבין לשיר שאני מתכוון אליו. 1)זה שיר בלי מילים , רק מנגינה והוא מוכר לכולם ! פשוט אין בנאדם שלא שמע את זה .. 2)אני זוכר שכשראיתי את הקליפ של זה ביוטיוב (המנגינה ברקע ויש סתם קליפ לא קשור) היה שם צילום של ים ! אני זוכר שהיה ים .. לא היו עוד דברים חוץ מזה. 3)השם של המלחין\יוצר או שם השיר היה משהו עם X .. אני כמעט בטוח בזה ! 4) זה סאונד טראק חלש כזה .. לא משוגע מידיי אבל אני פשוט לא מצליח להיזכר ביותר מזה.. עריכה- לא יודע אם זה ממש עוזר - אבל אם זכרוני אינו מטעה אותי היה פסנתר בשיר (אוליי לפחות בהתחלה ) אבל אל תתפסו אותי במילה .. תזרקו כל מה שעולה לכם לראש ! ממש ממש תודה למי שיצליח להבין למה אני מתכוון .. אני פשוט חייב את המנגינה הז…

• 8 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. משכיר בעוד כמה חודשים דירה, ויוצא סוף סוף מבית ההורים . אני כרגע גר בלוד, כך שכל עיר אחרת תהיה רמת אביב ג' בשבילי :nutty:, אבל בכל זאת לא רוצה לגור שוב בעיר פשע וסמים. אני עובד בת"א, כך שרק ערים קרובות יהוו אופציה. חשבתי על רמת גן, אבל יקר מדי, כנ"ל לגביי גבעתיים ות"א עצמה. אז הפיתרון הכי קרוב הוא חולון, שהיא גם עיר יפה, אין בה פשע וסמים (לפחות לא בכמות דרסטית) וקרובה מאוד לת"א. מה אתם אומרים? אני רוצה לוודא שלא קיבלתי דעה מוטעה על העיר, שלא אדפק אחרי זה עם "לוד 2". אני מדבר על מרכז העיר אגב. למבוגרים יותר שביניכם, אתם חושבים שאני אוכל להסתדר לבד עם משכורת של 4250 ש"ח מינימום? (אוכל להגיע לכמעט 5000 אם אעבוד עוד יום אחד). מתכוון לגור לבד, לא מסתדר עם שותפים, בדירת ח…

• 69 תגובות
    • 4.8k צפיות
  13. מישהו ראה דודו טופז היום לפני כמה דקות (22:45) ושם לב למשהו מוזר עם החולצה של לאוסינה? כנראה החולצה לא ישבה טוב ומי ששם לב החולצה מאוד חושפנית ואם היא נופלת זה היה יכול להיות מאוד מאוד לא נעים, ולכן ראינו שכל כמה שניות היא ניסתה להרים אותה... מסכנה :-\ נ.ב היא נראתה ממש פיצוץ, פצצה חבל"ז, חולה על הילדה הזאת. *עריכה* למי שלא יודע, לואיסנה לופילטו הריי היא מיה קולוצ'י מהסדרה המצליחה "המורדים- REBELDE WAY"

• 41 תגובות
    • 4.8k צפיות
  14. Started by yuvalkob,

בעוד יומיים אנחנו יוצאים לטיו שנתי ואנחנו צריכים זאת אומרת חייבים רעיונות מקוריים ל"שיגועים" בטיול השנתי הקרוב שלנו .... כל מיני שטויות... תנו לי רעיונות!

• 16 תגובות
    • 4.8k צפיות
  15. Started by timac,

מה הדרך הכי מהירה להגיע מכיוון צפון? איך אני מגיע מתחנת רכבת בת גלים למרכזית שם ואיזה קו מגיע לבית חולים? תודה לכם

• 4 תגובות
    • 4.8k צפיות
  16. Started by watch out,

קראתי באתר מסוים שלא מומלץ ללכת עם פלפון בכיס בגלל קרינה אני הולך עם הסמארטפון בכיס כל הזמן בעבודה מה האופציות ? אם אני ישאיר אותו בתיק אני מפחד שיקחו לי את הסמארטפון מהתיק

17. אני בטוח שיש קו ישיר כי נסעתי עליו בעבר הרחוק, אבל אתר אגד מסרב לשתף איתי פעולה וממש רוצה שאני אסע בשני אוטובוסים(אני כמובן לא רוצה...). אשמח אם מישהו יוכל לעזור למצוא את אותו קו נשכח ואת הזמנים שלו מחר.

• 6 תגובות
    • 4.8k צפיות
  18. Started by DXT,

שלום לכולכם, בשביל לקצר, פשוט אגיד שהצבא נתן לי שתי ברירות: חיל הנדסה או חיל תותחנים. אם יש פה אנשים ששירתו/משרתים/אח שלהם משרת ויכולים לספר קצת על שתי היחידות הנ"ל ומה עדיף לי? אני מתכוון בעיקר מבחינת תנאי שירות, איכות האנשים וכיו"ב. ואם זה בכלל רלוונטי, איפה יש יותר הזדמנויות להפעיל קצת את המוח? תודה לכם

• 40 תגובות
    • 4.8k צפיות
  19. קיצר, אני מחפש רעיונות מקוריים ל-1 באפריל, לא משהו נדוש כמו "המכונית שלך נשרפה!!!!!" או "אבא שלך מת!!!" ודברים שקופים בסגנון.. רעיונות, מישהו? סיפורים משנים קודמות? (אני מניח שעוד אין סיפורים מעניינים מהשנה הזאת..)

• 51 תגובות
    • 4.8k צפיות
  20. Started by 3d7,

אני יודע שזה ממש ישן, אבל היום עשיתי למישהו את הקטע של אולגה בטלפון (אתה מתקשר, מבקש את אולגה ועונה לך אחד רוסי שמקלל אותך). בקיצור, הוא לא הכיר את זה. עשיתי לו את זה איזה 6 פעמים, והוא לא תפס את הקטע. אל תשאלו איך הוא קילל אותו בחזרה, כאילו שהוא באמת מדבר עם מישהו. אני נשפכתי, ממש קרע אותי! בסוף לא יכולתי יותר, אמרתי לו "תעזוב, אל תתקשר יותר, בסוף הוא עוד יבוא לפה". עד עכשיו הוא לא יודע שזה לא אמיתי. עשיתי את זה לעוד אנשים מזמן, וגם ראיתי אחרים שעשו להם, אבל זה היה הקטע הכי קורע. בכל מקרה, הבנתי שיש קטעים חדשים של "אולגה 2" ושל "ז'קלין". מישהו מכיר את זה? : אשמח אם תעלו אותם לפה, וגם קטעים מצחיקים אחרים שאפשר לשים בסלולארי.

• 23 תגובות
    • 4.8k צפיות
  21. וגם יש לי כמה שאלות... 1)מה אני לוקח איתי ביום גיוס? 2)כמה זמן יעבור מיום הגיוס עד שאראה את הבית? 3)האם אני עושה את הטעות של החיים בזה שאני מתגייס?

• 44 תגובות
    • 4.8k צפיות
  22. מה המצב אנשים ?.. תראו ... אני בן 16 וחצי ומגיל 13 אני סובל מאקנה (פצעי בגרות) ברמה בינונית (אם אני לא טועה) ... איזו משחה לא ניסיתי כלום לא עובד והגעתי למסקנה שאין סיכוי שיעברו לי פצעי הבגרות ללא תרופה כמו רוקאטן . עשיתי בדיקת דם היום והתוצאות צריכות להגיע לרופאת העור שלי שתחליט איזה תרופה ובאיזה מינון אני אצטרך לקחת (לאחר שתבדוק אם הכל אצלי תקין ותמדוד לי גובה ומשקל וכל מה שצריך כדי לקבוע את המינון) . אני מניח שהיא תמליץ לי על רוקאטן אז פתחתי את האינטרנט וקראתי על הכדורים האלו והפחידו אותי התופעות לוואי שיש לה . הנה תמונה שכתובות בה כל תופעות הלוואי של התרופה http://img264.imageshack.us/img264/5117/img016fp9.jpg נבהלתי מהתופעות לוואי הנדירות . אני פוחד שיקרא לי משהו מש…

• 48 תגובות
    • 4.8k צפיות
  23. אהלן לצערי נרקרע לי מיתר דווקא כשממש רציתי לנגן הממ שמעתי שגיטרה לא מאוזנת מבחינת העומס על הצוור בגלל חוסר מיתרים זה לא טוב, מישהוא יכול לאמת? האם יש צורך לשחרר את שער המיתרים? פשוט אני לא יודע כמה זמן היא תעמוד בלי מיתר, זה קצת בעיה בשבילי ללכת לקנות אחד כי אני לומד עד מאוחר יחסית והחנות הכי קרובה נמצאת דיי רחוק. בכל מקרה נקרע לי E תחתון (לא באס) בגיטרה חשמלית, האם אפשר להשאיר את זה איך שזה ולא לדאוג שהצוואר יתעקם? תודה רבה מראש!

• 20 תגובות
    • 4.8k צפיות
  24. אני מרגיש שאני מוכן ויודע את החומר אבל עדיין, ברגע שאני רואה שאלה ואני לא יודע את התשובה תוך חצי דקה (או לפחות חושב שאני יודע אותה) אני מתחיל להילחץ אני זוכר שאמרו פה ששוקולד וכאלה דברים זה לא טוב כי זה מקפיץ את רמת הסוכר בדם זמנית ואז זה נופל יאללה, תעזרו קצת,תהיו שימושיים

• 23 תגובות
    • 4.8k צפיות
  25. ערב טוב לכוללללללם. אני מחפש תרגום לשר הטבעות הראשון (fellowship of the ring) אבל לא מדובר בגירסה המקורית אלא בגירסה מיוחדת שנערכה מחדש וכוללת קטעים שלא הופיעו בקולנוע, אנא למי שיש את התרגום (עדיפות לעברית אבל גם אנגלית יהיה בסדר) שיפנה אותי ללינק או שישלח לי הודעה פרטית. מדובר בשני קבצים של 696 מגה כל אחד וזה נקרה THE LORD OF THE RINGS- THE FELLOWSHIP OF THE RING EXTENDED CUT תודה מראש, עקרב. עריכה: רק לתשומת ליבכם- שלא תחשבו להסיט את הדיון לכיוון ווארז או משהו כזה. אין לינקים להורדת הסרט עצמו או משהו כזה, רק כתוביות נטו.

• 9 תגובות
    • 4.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים