עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shaypoi1,

http://terrorkrina.blogspot.co.il/ צריך להוסיף פה סמיילי של "טרלל" בשביל לתאר את זה. אני מרחם עליו פשוט. יש איזה שהיא דרך לעזור לו?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  2. Started by Yehudaa,

http://www.tms.co.il גם אצלכם לא עולה ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. די הגיעו מים עד נפש... העורך הודעות של הפורום פשוט "שבור". תצוגה מקדימה לא עובדת טוב. אני שעה עובד על עריכה של הרבה חומר באשכול שלי (יומני פרוייקטים) וזה פשוט סיוט כל פעם מחדש ! די תתקנו את זה כבר ! אגב, זה לא הבעיה היחידה, הלוח יד 2 גם עובד לא טוב ולוקה בחסר. אני חושב שהפורום יכול להרשות לעצמו לתקן את הבעיות האלה. לא חייבים רישיון חדש אבל בטוח אפשר לקנפג ולתקן את מה ששבור למה כל פעם שאני רוצה לפרסם משהו אני יודע שאני צריך להתקוטט עם הדבר הזה 20 פעם עד שאני מקבל את התוצאה הרצויה (כולל בכתיבת הפוסט הזה).

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by adi518,

למחוק. פורסם בפורום הלא נכון.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  5. Started by ykrupik,

היי לכולם, אני באמת לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול שאלות כאלה, אבל אני אנסה ומקסימום תפנו אותי למקום אחר. יש לי ידע מתקדם+ בטכנאות מחשבים, אבל מעולם לא הוסמכתי להיות טכנאי מחשבים, המקסימום היה עבודה של חודשיים בתמיכה הטכנית של HP. מישהי שמכירה מישהי מסרה לי את המחשב שלה אלי לתיקון בתשלום, דבר שמעולם לא עשיתי קודם. את רוב ה"התמחות" שלי עשיתי על מחשבים שלי, של בני משפחתי וחברים קרובים בחינם. הבעיה הצריכה פרמוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה, גיבוי החומר הקיים ובדיקה מקיפה לדיסק הקשיח. התקנתי לה גם אופיס ועדכונים של windows. והנה אני מגיע לשאלה: כמה מקובל לקחת/לבקש על עבודה כזאת? תודה מראש, יובל

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  6. Started by Trin1ty,

ערב טוב ,לצערי הרב מוקדם יותר היום נפרץ לי חשבון הפייפל , ונשלחו ממנו 2 תשלומים לחו''ל. הסרתי את הכרטיס מהחשבון , ובנתיים עד ששירות הלקוחות חו''ל של קאל יפתח מחר בבוקר , חסמתי את הכרטיס. שלחתי "תשלום אינו מזוהה" בפייפל על 2 העסקאות, והחקירה תתבצע ( בנוסף מחר אתקשר לשירות שלהם ). מה עוד ניתן לעשות ? תודה.

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by dovik,

ישנו מצב בו אצטרך לנסוע לחו"ל ליומיים-שלושה, ואדע זאת רק באותו יום או יום לפני. איני נוסע לחו"ל הרבה,בלשון המעטה, ולבושתי איני מכיר תהליך כלל. יש לי דרכון בתוקף וזה מה שאני יודע שחייבים. לגבי השאר (כרטיס הלוך חזור, ויזות שמיזות) -בלי שמץ של מושג מה צריך עוד וכיצד עושים.. אם חשובים הפרטים-אשמח להגיד בפרטי. רק אציין שזאת אחת המדינות מהאיחוד האירופאי. תודה על התשובות לעניין.

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  8. פתאום בשנים האחרונות התימנים לקחו להם את הבכורה? ממתי? :s05:

• 22 תגובות
    • 5.2k צפיות
  9. Started by lenova,

כמה אתם סומכים על התוכנות שאמורות להיות מקושרות לחשבון הבנק? באיזו אתם משתמשים? ואם מישהו התנסה עם פיננדה ויש לו מה להגיד...

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  10. הי חברים אני מחפש חדר כושר + בריכה עדיף עם ג'קוזי שניתן לקנות כרטיסיה אליו במחיר משתלם. אני לא מאמין שיהיה לי את הזמן להגיע יותר מ 3-4 פעמים בחודש ולכן מנוי פשוט לא מעניין. נווה עוז נמצא ממש באמצע הדרך שלי למשרד. למישהו יש התרשמות ממנו?

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  11. Started by ToMeRv32,

מצטער אם השאלה טיפשית, אבל פשוט בחיים לא יצא לי לשלוח דואר.. (אולי פעם כשסבתא ביקשה ממני לשם איזה מכתב בתיבת דואר :) אם אני צריך לשלוח לדוגמה כרטיס זכרון (RAM) - פשוט לשם במעטפה ובתיבת דואר (איזה צבע?) (צריך בול? :) או שככה יש סיכוי שזה ישבר (לעטוף אותו מבפנים?)? יש גבול למשקל או שזה פשוט תלוי אם זה נכנס בתיבה או לא? אם אני צריך לשלוח כרטיס מסך - זה כבר עולה כסף? צריך דרך סניף הדואר? אשמח קצת להסברים. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  12. אז ככה, אני רוצה לשחק גילד וורז 2 על הטלויזיה בסלון. הבעיה היא שהמשחק רץ על מחשב נייח שנמצא בחדר אחר בבית והמחשב הנייד (שכן יכול להתחבר פיזית טלזויזיה) לא יכול להריץ את המשחק. אם יש שירות שיאפשר לי להריץ את המשחק על המחשב הנייח ולשחק בו בו מהמחשב הנייד בזמן שהוא מחבור לטלויזיה? את ההזרמה אני מתככון לעשות על שרת ביתית, ככה שלא אמורה להיות בעיה של תעבורה. שירותים כמו teamviewer ו-VNC לא יעזרו כאן, הם איטיים מדי. מצאתי שירות שנקרא streammygame, אבל הוא לא התעדכן משנת 2008 ולא עובד. יש לכם רעיונות? :s05:

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by ALÞHA,

מישו פה חי עם Floaters ברמה כה חריפה, עד לכדי מצב שזה פשוט מחרפן אותו לשבת מול מסך/סצינה בהירה מבלי לקרוץ/למצמץ/לשפשף אינסטנקטיבית את העין? מאז ומתמיד הראיה שלי היתה 6/6, עד ל 2010, בה הדרעק הזה התחיל בעין שמאל ומאז אני חי עם זה. לאחרונה עושה רושם שזה קצת החריף. יש מישהו שגם מתמודד עם התופעה ועשה משהו בנידון שהיה באמת יעיל? אם לא, פורים לא כזה רחוק ובאופן כללי פיראט יכול להיות אחלה עיסוק.

• 21 תגובות
    • 6.5k צפיות
  14. Started by huber,

שלום חברים. לסבתי יש מטפלת חדשה, הילדים שלה חושדים שיש דברים בגו ומעוניינים לשים בביתה מצלמת אבטחה. כמובן שהמצלמה חייבת להיות מוסווית איכשהו. יש פה מישהו שהתעסק עם זה? שמכיר את הנושא ויכול לעזור? חיפשתי קצת ברשת ומצאתי לא מעט מצלמות אבטחה אלחוטיות המתחברות לראוטר (IP CAM) שתיאורטית נותנות מענה מושלם (אין צורך ב DVR), אך אינן מוסוות. אשמח לקבל מעט הדרכה ממי שבדק את הנושא או התקין משהו דומה.

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  15. אני מתכנן לקנות בימים הקרובים מכשיר כזה יש טיפים לפני הקנייה? מה אני צריך לדעת? תקציב גג 2500 כמובן רצוי שפחות המטרה לעבוד בעיקר על החזה והגב, כי ידיים אפשר לעבוד במשקולות רגילות, ורגליים לא ממש מעניין אותי, כמובן אם יש משהו לרגליים זה בונוס וזה אחלה..

• 23 תגובות
    • 6.7k צפיות
  16. היי אני עוזב את הבית סופסוף ואני צריך אינטרנט איזה ספק? איזה תשתית? איפה הכי זול וטוב? ואני מאוד מעדיף מקום ללא התחייבות כי אני לא הולך לגור שם לנצח. *עריכה!! הערה: אין לי קו טלפון בדירה ואין לי כבלים בדירה.

17. Started by yoni_h,

מותקנת לי במחשב חבילת מקודדים של K-LITE גרסא 8. מישהו יכול להמליץ על חבילה אחרת טובה יותר? שמתי לב שיש שינוי באיכות התצוגה גם בין הנגנים השונים. יש לי BSPLAYER, MAC BLUERAY PLAYER, ובכל אחד רואים שונה. שמתי לב שבמאק בלוריי הצבעים לא חיים כמו במדיה פלייר. כל נגן משתמש בקודקים משל עצמו מבלי להתחשב באלה שמותקנים במחשב? אז באותה נשימה, יש למישהו המלצה לנגן שמציג איכות טובה של צבעים וכו'?

• 94 תגובות
    • 8.2k צפיות
  18. Started by HingedEmu2,

רק אני שמתי לב שלכל מי שיש win8 מופיע במקום של המערכת הפעלה nt6.2? זה בר תיקון? סתם משהו ששמתי לב אליו

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  19. Started by wooper,

חברה אני רשום באתר הרבה שנים, אפילו בפייסבוק אני רשום בכל זאת אני מקבל את ההודעה הזו מידי פעם לעשות לייק בפיסבוק ולחצתי לא להציג אותה איך אפשר למגר את ההודעה הזו ולא לראות אותה יותר?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. כשאני קומץ את היד לאגרוף רואים מן גבעה כזאת באצבע הרביעית והחמישית. בהתחלה שנתתי אותו היד התנפחה למימדים עצומים, ואז זה נרגע קצת. יש לציין שאני יכול לעשות את כל הפעולות הרגילות בלי כאב. האם העצמות זזו? או שאז הייתי מרגיש כאב עצום? יכול להיות שהעצמות נכנסו פנימה עוד יותר? תודה זה מאד חשוב

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by pure perfection,

מה קורה ?? משהו מוזר לי עם העניין הזה , בעבר שילמתי 180 ש"ח .. היום אני עצמאי ולוקחים לי כל חודש 287 ש"ח , לפי מה שהם אומרים לע משכורת 2900 ברוטו זה הגיוני ??? ממה שאני יודע על משכורת 8000 ברוטו לוקחים 300 ש"ח בחודש ..

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  22. אין לי כרטיס אשראי אז רציתי להשתמש בויזה נטענת של דואר ישראל, ולפי מה שקראתי היא מוגבלת ל1000 ש"ח. הבעיה שהמוצר עולה קצת יותר מ1000 ש"ח. יש אלטרנטיבה לויזה הזאת של דואר ישראל? או פשוט סוג נוסף של ויזה נטענת ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by user12345,

שלום, החלטתי שבמקום ללכת כל חודש בערך לספר ולשלם 40 ש"ח על תספורת שלוקחת בדיוק 5 דקות (אני מסתפר על מספר 3 בכל הראש), כדאי שאני אקנה מכונת תספורת ואעשה את זה בעצמי, מה גם שבקרוב אני מתגייס אז אני לא יודע כמה זמן יהיה לי ללכת לספר. 1. זה אפשרי להסתפר לבד או עם עזרה מינימלית ממישהו ושזה יצא בסדר? יש המלצות או טיפים כלשהם? 2. אני צריך המלצות למכונה - כמו שרשמתי השימוש בה יהיה בערך אחת לחודש אז אני לא מחפש משהו מקצועי מדי, אלא מכונה שתעשה את העבודה כמו שצריך ושתשמש אותי לכמה שנים (שוב, השימוש שלי מינימלי יחסית). אני מוכן להשקיע עד 200-250 ש"ח, אבל שאוכל להשתמש בה לאורך זמן בלי שתעשה בעיות. אני גר במרכז אם זה רלוונטי. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by koraal,

מישהו יודע אם קיים קורס שיווק ב EBAY? לא מדריך אינטרנטי או ספר אלקטרוני. קורס ממשי. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי גיליתי לאחרונה שאפשר לסנכרן בין האנשי קשר ב gmail לפלאפון עכשיו אני רוצה שרק אם אני אוסיף או אמחק אנשי קשר ב gmail יבוצע סנכרון לפלפון ולא להפך, כלומר סנכרון מהגימייל לפלפון ולא מהפלפון לגימייל האם זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים