כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. היום בשעה 13:30 עשיתי טסט. באיזו שעה בערך יהיו תשובות באתר/מענה טלפוני? אני מטפס על הקירות כבר... תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 29.4k צפיות
-
-
מה נשמע חבר'ה? בכל מקרה הפרופיל שלי 97 עם סעיף על ראייה. קבא ודפ''ר גבוהים. נפלתי מירפ''א א'] - מנסה לסדר לי עוד אחד. בכל מקרה אני לא סגור על איפה אני רוצה - גו'בניק או קרבי. מצד אחד אם זה קרבי - אז חובלים או לא סתם גולני. מצד שני - גו'בניק - משהו במחשבים חייתי. התחלתי בכושר קרבי בשיבל שהכל יהיה פתוח. אבל אני לא יודע לאן אני רוצה. אני רוצה משהובמחשבים טוב שאחרי צבא אני מסודר, אבל אין לי ידע בתכנות או משהו, אני ב5 יחידות רובוטיקה וכימיה. אני אקבל זימון ליום סיירות - אם אני הולך מאה אחוז אני בקרבי!? אם אני מבריז יש מצב שישלחו אותי רק לגולני או משהו ושאר הדברים לעורף לא לחזית? גאמא - שלחתי לפני חודשים את מה שהם ביקשו מהאינטרנט ועדין לא קבילתי זימון - יכול להיות שאני לא מתאים…
-
- 33 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כל שיחה=זה נותן 5 דקות לכל מקום בעולם http://yscan.co.uk/ym.html
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אהלן חברים, משעמם לי! ונגמרו לי הסדרות... מבקש המלצה לכל סדרה טובה שאתם מכירים כל ז'אנר יתקבל בברכה תודה
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
ישן אבל מאוד מצחיק. לאלההמכירים א הקטע הזה אולי אם יודעים איפו אני יכול למצוא את החלק השני?
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני ועוד 2 חברים מעוניינים להשכיר דירה, שלושתינו בני 15 - כרגע אין שום בעיה כספית, ועוד בבאר שבע. לפי מה ששמעתי מההורים שלי, אסור לנו לפני גיל 18 להשכיר דירה, ולא לעבור למקום אחר - אבל מי לאזעזל מפקח על זה? ומה הבעיה אם זה קרוב לבית של ההורים? מה אתם אומרים? (בבקשה אל תהרסו את הדיון, זה דיון רציני)
-
- 92 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
שלום הזמנתי מפלונטר כבל ESATA באורך 1.8 מטר ומתאם שיחבר אותו למחשב(איתו אין בעיות ככה ביקשתי) זה המוצר המדובר שעליו אני מדבר http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=eSATA2eSATA&cart=11903314247010121〈=heb אולי זה ישמע לכם קטנוני אבל קיבלתי באורך של 80 ס'מ בלבד המטרה שקניתי תכבל היא להאריך אותו היה לי כבל ESATA ורציתי למקם תהרד דיסק החיצוני רחוק יותר בגלל הרעש שלו.... מה המדיניות בנוגע לדבר הזה זאת ממש חוצפה הזמנתי כבל באורך שונה ובאתר רשום במפורש שזה 1.8 ולא 80 סמ!!! אם ההיתי יודע ככה לא ההיתי קונה ,והם אפילו לא הודיעו לי שאין במלאי את האורך הנ'ל מה עלי לעשות בנידון עכשיו פלונטר סגורים כבר ולא עונים ומחר כיפור מאמין שיהיה סגור כבר... :s05:
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי אתר ואני רוצה להוסיף גלריה שהגולשים גם יוכלו להעלות תמונות לגלריה איך עושים את זה ?, יש משהו מוכן שאפשר לצרף ? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש חנות קרובה יחסית למקום שאני גר (כפר-סבא). על איזה חנות אתם ממליצים? (מנסיון כמובן, לא שמועות) קריטריונים: 1) שירות 2) מחיר 3) קרבה לכ"ס (נתניה בצפון, רמת-גן, גוש דן בדרום) איל למיר מחשבים (הרצליה) אגב?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לקליקים האלה שאפשר לעשות ע"י שילוב מסויים של האצבעות ביד אחת ... תמיד רציתי לדעת איך עושים את זה ואף פעם לא הצלחתי אני לא בטוח אם בכלל כולם יכולים לעשות את זה אבל האם בכל זאת למישהו יש איזה הסבר\מדריך\סרטון לאיך עושים את זה ?
-
- 21 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
-
*כותרת* יש יובש מטורף בסדרות מדע בדיוני ופנזטיה עכשיו, אתם יודעים על איזה שהם חדשות שעומדות לצאת בחודש חודשיים הקרובים?(סדרות חדשות, ולא המשכים לקיימות)
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://rotter.net/forum/computer/206489.shtml אתם רואים את השטויות שהם רושמים אתם ניקרעים זה דיון על geforce 4mx 440 במחיר 999 וכולם אומרים שזה ממש זול וחלק לא ידעו שזה קיים זה קצת ישן אבל בכל מקרה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתה מקבל מעטפה, 20 יום מילואים אומרים לך...(מזל שאתה סטודנט). בחברון. מגיע היום, אתה מתייצב. לא חשבת שהמצב כ"כ קשה ומסוכן. כבר היית בלבנון, אבל הפעם זה באמת מפחיד. יש שיגידו שאנחנו כמו ברווזים, לא הייתי אומר שהם טועים. כמעט כל ערב יריות מעל הראש. פעם אפילו ניצלת מצרור. אתה מקבל חופשה, 3 ימים בבית. אתה אומר ננקה ראש, נרגע, נהנה. אתה נוסע למכללה כדי לנצל את הזמן שקבלת ללימודים. יורד בתחנה מרכזית בעפולה. ב-ו-ם ! גל הדף חובט בך, זכוכיות מתנפצות, עשן, צעקות, אנשים אחוזי-עמוק, בכי וצרחות. עמדת 10 מטר מהאוטובוס, יצאת ללא פגע. שוב נצלת. כולם בורחים מהפיצוץ, משתוללים מפחד. רק אתה מתקרב לאוטובוס, מחפש פצועים (ולאחר שניות שוטרים הודפים אותך). מחר אתה חוזר להמשך המילו…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מצאתי אתר חדש למשחקי מחשב בישראל מה דעתכם האים הוא זול או עושק : http://www.tgame.co.il/ דן
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חייב שתגידו לי אני ממש לא יודע מה זה חחח ובאיזה הקשר ראיתי את זה במעבדים ובכרטסי מסך לדוגמא
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו הייתי בקניון ונכנסתי לרגע לחנות של באג מהסתכלות כללית ראיתי שהם מוכרים לינוקס ב500 שקל : שקצת הצחיק אותי אבל מחוץ לחנות בחלון הראווה ראיתי משהו שתפס אותי היו שם מארזים עם חלונות מאווררי לדים וקתודות כניראה שסוף סוף אנשים התחילו להבין את הפוטנציאל של מוצריי המודינג מה שגם מראה על גידול משמעותי בקהילה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן בדיוק מה שהכותרת אומרת. זוכרים את המשחק הישן,אבל היפה הזה??? ברור שכן...אז הולך להיות גם סרט,הנה המקור שלי: http://www.imdb.com/title/tt0369226/
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
שלום פה אני רוצה שכל אחד יכתוב איזה חיות יש לו.... לי יש: ז'אקו (סוג של תוכי מדבר) 6 חתולים כלב דקל ארוך שער(גזע כלב) וזהו!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי מכשיר Sony Ericsson מדגם W600, שהוא Swivel (כמו סליידר, רק בסיבוב. מגניב נורא) קניתי את המכשיר דרך סלקום, ואני מנוי אצלם. המנגנון של הסיבוב של המכשיר נהיה ממש ממש רעוע, מרגיש כמו צעצוע שעוד שניה עומד להתפרק. אתם אולי מכירים את התופעה מסליידרים כמו ה-nokia 6280 שיש להם נטייה להתפרק. השאלה שלי היא האם יחליפו לי את המכשיר במידהו אני אבוא למרכז שירות? יש לציין כי כל העניין קרה עקב שימוש רגיל, ולא כי נפל לי המכשיר או משהו כזה.
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, רק רציתי להציג את עצמי. קוראים לי שאול, גר בת"א, בן 27. עבדתי קצת בתור טכנאי מחשבים, ועכשיו אני עושה קורס תשתיות (MCSE). חשבתי שיהיה מועיל אם אני אגלוש בפורומים שבאתר הזה, סתם כדי לקבל פיסות מידע שלא הייתי מקבל בשום דרך אחרת... ידע כללי שכזה הוא מה שמבדיל בין טכנאי טוב לטכנאי מעולה אז בעצם מה שבאתי לשאול זה, אילו פורומים כאן הם היותר פעילים? יש מלא פורומים ואני לא יודע לאן להכנס כדי להיות "בעניינים"... מה שמעניין אותי זה מערכות הפעלה, חומרה, פתרון בעיות... ראיתי כמה פורומים שנופלים לקטגוריות האלה אבל בתור משתמש חדש אני לא יודע אילו הם הפעילים ובאילו יש הודעה חדשה כל שלושה ימים... גם, איפה הפורום ה"קהילתי" של המשתמשים הוותיקים? זה פה במקרה? זהו, אני מניח אז היי ל…
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני רעב. ;D למישהו יש איזה שהיא הצעה למשהו שלא דורש הרבה חשיבה או מצרכים. הכל יתקבל- בין אם סנדוויצ'ים או משהו עם בשר- העיקר שיהיה פשוט להכנה. תודה לעוזרים *אם יהיו הרבה תגובות נוכל אולי להפוך את זה ל"אשכול המתכונים של hwzone"
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-