עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. טוב עכשיו קניתי כרטיס ויזה נטען מהדואר אני רוצה לקנות את החבילה הזאת מ ebay http://cgi.ebay.com/FOR-NEW-APPLE-IPOD-TOUCH-iTOUCH-CASE-SKIN-CAR-CHARGER_W0QQitemZ140291013248QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item20a9fefa80&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A15|39%3A1|240%3A1308|301%3A1|293%3A1|294%3A50 עכשיו יש לי כמה שאלות: יש לי משתמש ב ebay אבל בpaypal אין לי האם בהרשמה ל paypal לא לאשר את הרטיס משו כזה שראיתי בפורום קיצר איך להרשם לשם עם כרטיס ויזה נטען? בהרשמה לebay איפה שכתובים את הכתובת אז רשמתי כך: שם הרחוב ואז מספר אבל אני גר במספר 80 א (כניסה א ) אז מה לעשות ? 80a ? והאם בטלפון צריך לרשום קידומת או +972 ואז את המספר בלי קידומת( 0…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם אני רוצה לפתוח את הפרופיל שלי בפייס לכולם גם למי שלא חבר וגם מי שלא חבר של חבר שלי... ולחצתי בprivacy על הכל everyone וזה נשאר חסום רק לחברים.... מה עושים? אם זה לא שייך לפורום הזה תעבירו כי לא ידעתי לאן.תודה.

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  3. Started by x-boy_24,

שלום. יש לי שאלה מאיפה משיגים סרטי HD ?

• 11 תגובות
    • 989 צפיות
  4. Started by raphaels,

שלום. מה אתם אומרים אל הפורום שלי ו אך אני אכול להשפר אותו http://computer.darkphpbb.com/

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  5. מה יותר יציב ויותר מתקדם yahoo hotmail gmail אם אפשר לפי הסדר

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by House M.D.,

dealextreme ידועה כחנות שמוכרת זיופים וחיקויים סיניים, אבל יש שם כמה מוצרים בודדים שבשם שלהם כתוב geniune (בעיקר סוללות לטלפונים סלולאריים ודיסקים קשיחים) האם המוצרים האלו הם באמת מקוריים? אני רוצה לקנות סוללה לסלולארי והיו שם שני סוללות אחת זולה ואחת יקרה, אז ביקרה כתוב geniune.

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  7. Started by House M.D.,

אני רוצה להזמין חבילה מחו"ל(DealExtreme) . החבילה בשווי 20$ ומה שהיא מכילה זה אוזניית בלוטוס + דונגל בלוטוס למחשב , 2 מגני מסך ומגן סיליקון ל ipod touch . האם על החבילה הזו יגבו כספים במכס או שהמכס לא נוגעים בחבילות עם סכומים כאלו נמוכים?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  8. שלום לפני המון זמן עשיתי מיונים לגאמא ונפלתי בשלב א'. (אין לי מושג איך) בכל מקרה לפני כמה ימים היה רשום לי בעולים על מדים שאני מתמיין לחיל המודיעין.. אז נהתקשרתי לחייל המודיעין ואמר ולי שבקרוב יגיע אלי זימון ליחידות מיחשובב.. אז שאלתי מה זאת אומרת? ואמרו לי שיש יחידות לכאלה שלא עברו את גאמא וחושבים שיש להם ידע והכל יש למישהו מושג במה מדובר O_O? ואם כן מה יש במבחנים??

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  9. שלום רציתי לדעת האם משלמים כסף לאלו שבבית האח הגדול? אם כן כמה בערך?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by tomer_m19,

שבוע טוב, פתחתי משתמש ב- e-bay ואני עכשיו לא יודע אם לפתוח משתמש ב-paypal... זה חובה להשתמש בפייי פאל כאילו זה מומלץ? זה עולה כסף? משהו פשוט יכול לתת לי הסבר? אני פשוט רוצה לקנות cod5 משם... תודה

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  11. Started by sagim194,

כמה יעשו לי בערך בטרייד אין על המחשב הזה: 1 giga ram 40 giga דיסק קשיח כונן dvd כרטיס מסך 5200 fx מעבד Intel Pentium 4E, 3000 MHz (15 x 200) וtms עושים תרייד אין?

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  12. Started by yadinS,

שלום עשית מדריך מה זה RAM יצא לי נכוןן??

• 27 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. Started by arielcom,

אני בטוח שאני לא היחידי, אבל אני ממש רזה(72 קילו 1.90) והמקום היחיד שיש לי שומן זה בבטן, וזה לא מעט - ממש יש צמיגים גדולים כשאני מתכופף למשל. בגלל שלאחרונה אני מתחיל להתאמן ומנסה להתנפח אני מסתבך באיך להוריד מצד אחד את הבטן ומצד שני להעלות מסה כללית. חשוב לציין שאני כמעט ולא אוכל שטויות ולא שותה מיצים בכלל, בנוסף אני גם מקפיד על תרגילים לחיזוק שרירי הבטן. מה עלי לאכול בשביל לעלות במסה, ומצד שני להוריד את הבטן הזאת?

14. Started by extasa,

שאלה|תגידו יש כאן כמה פרויקט נטע? עם כן איזה שנה ומאיפה?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  15. אני כרגע מוריד דרך התוכנה לאחר שנרשמתי בהצלחה לשרת USNET עכשיו איך אני מגדיל תמספר חיבורים שלי? זה נותן לי רק עד 2 חיבורים (connections) ושנרשמתי אז רכשתי תחבילה של ה-streams 8 ואיך אני יודע בדיוק מה מהירות ההורדה שלי כי בתוכנה רשום למטה מצד ימין... לדוגמא: 260kbps/30kBps אז איך אני יודע על כמה אני מוריד בדיוק? וזה הגיוני שאני מוריד על 30? אני אמור להוריד על כל הפס! יש לי אינטרנט 2 מגה וכל ההורדה אמורה להסתיים בערך עוד 22 שעות גודל ההורדה היא 2.37 ג'יגה יש מצב שלא מילאתי טוב תפרטים בתוכנה?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  16. עיינים שלה ושאר הפנים מכוסות

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by redti,

באיזה שעה הבגרות מחר במתמטיקה עבור שאלון 05 ?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  18. אני צריך את המיקוד ואם אפשר תרגילים לתרגול שיהיו במבחן תודה מראש לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by jeger01,

חברים, אני פותר תרגילים מהמיקודת ונתקלתי בסעיף בהסתברות שכבר חצי שעה אני יושב עליו ולא מגיע לפיתרון (3/23) בבי"ס תיכון מסוים ניגשו כל תלמידי שכבת י"א לבחינת הבגרות בלשון. 24% מתלמידי השכבה לומדים בתנאי פנימייה. אם בחרים באקראי תלמיד מהשכבה,ההסתברות שהוא הצליח בבחינה בלשון היא 0.7 . ההסתברות לבחור באקראי תלמיד שלא הצליח בבחינה בלשון וגם איננו לומד בתנאי פנימייה גדולה פי 1.5 מן ההסתברות לבחור באקראי תלמיד שלא הצליח בבחינה בלשון וגם לומד בתנאי פנימייה השאלה היא: ידוע שבשכבת י"א באותו בית ספר לומדים 100 תלמידים. בוחרים בזה אחר זה שלושה תלמידים מבין תלמידי השכבה הלומדים בפנימייה. מה ההתסברות ששני התלמידים הראשונים שנבחרו הצליחו בבחינה בלשון והתלמיד השלישי נכשל בה? תודה ל…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Ibrow-Now,

למה להיות מגעילים? זה ששנה שעברה היתה בגרות הכי קלה בעולם אז השנה צריך כמו נדנדה מצד לצד, לעשות קשה? בספר מיקוד של אנקורי אין אינדוקציה עם שורש (תקנו אותי אם אני טועה), בספר של רכס יש אחד וכתוב לידו "* תרגיל ברמה אלגברית גבוהה". זה סוג התרגילים שנותנים במבחן שבוחן את התלמיד 5 יח' הממוצע? ההספק היה קל בטירוף אבל למי שהולך ישר לאינדוקציה כי הוא יודע שהוא טוב בזה, זה פשוט בזבז המון זמן.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. להלן מצ"ב השאלון. [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. המשך הבחינה... מה דעתכם? חוויות !!! :s05: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  23. שלום לכולם. במסגרת לימודי תעשיה וניהול אני נדרש לערוך סקר בין אנשים שקונים מחשבים. אז כן, הלכתי לרחוב ושאלתי, אבל אני חושב שכאן אני אקבל תשובות יותר ענייניות ומקצועיות, אם אתם מבינים את כוונתי. בכל מקרה, לא מדובר בשאלות פתוחות, אלא רק שאלון עם שאלות אמריקאיות (א', ב', ג'), כך שלא יקח הרבה זמן לענות על השאלות הללו. אני מעריך מראש את כל מי שנותן תשובה. http://www.geocities.com/freezeil/questionier.html

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  24. תעשו מצווה ועזרו לידידה טובה https://docs.google.com/forms/d/1nUM6W0AwFCDB3ju98mew4xXDX2NFpltoTLtnu4jYGPc/viewform

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני סטודנטית למערכות מידע ואשמח לקבל את עזרתכם במענה ל סקר קצר בנושא של מכוניות אוטונומיות (ללא נהג) https://docs.google.com/forms/d/1BnpX0vnGcp-Z0rY8lKUNYHLIR3KSJL7p8ec0RkBddBM/viewform?usp=send_form תודה רבה על שיתוף הפעולה בתקווה שיהיה..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.