כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
-
עברתי לא מזמן סוף סוף לדירה משלי ואני רוצה לתלות כמה תמונות יפות על הקיר וכל התמונות שיש לקנות בחנויות ובשווקים הן ממש מגעילות, ואז עלה לי הרעיון שאני איקח תמונות מדהימות שאני מוצא באינטרנט ואהפוך אותן איכשהוא לפוסטר/תמונה ממוסגרת. איך ניתן לעשות את זה? למי אני צריך לפנות כדי להפוך תמונה ממחשב לפוסטר גדול ואיכותי? כמה זה יעלה בערך? צירפתי תמונה שממנה אני רוצה לעשות פוסטר כדי שתראו דוגמא... אני אודה לכל מי שיוכל לעזור לי.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש למשהוא מושג?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשביל פרוייקט שאני עושה אני צריך את השיר מהפרסומת של נוקיה מישהו יודע איך קוראים לו? או שזה שיר במיוחד בשביל הפרסומת?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
או שהם פותחים אותם ונותנים לי רק את המוצר ארוז או משהו? אם כן האם זה גם שאשר הם מרכיבים לי את המחשב? תודה
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
היי אם קניתם חומרה כשלהי מאתר שמצויין בכותרת אשמח לקבל ממכם חוות דעת כלשהי, האם כדאי בכלל לקנות חלקים למחשב מאתרים שהם מחוץ לארץ, האם זה שווה את המחיר הזול?? תודה יום טוב...
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
אני מתכנן שיפוץ בחדר, ואני צריך לחפור בקיר בשביל להעביר שקע חשמל. אני גם יכול לפצל אותו ולעשות עוד שקע?
-
- 5 תגובות
- 28.5k צפיות
-
-
-
-
-
כיאלו מה אם מקבלם צקים הןא במזומן והאים אם מקבלים צקים עד כמה צקים אפשר לתת להם?
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
NVIDIA, ATI, GIGABYTE, THERMALTEK וכו..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני רואה שם באיביי דוט קום. מחשבים שלמים P4 וכאלה ב- 20-30 דולר...לא כולל משלוח...זה בטוח?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מי יודע מה היה שם המבצע בלבנון בשנת 1994 ולמה זו הייתה נפילה???? וביכלל פרטים...??
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש את הסרט של חיים הכט על הטיסה בשמי אוושוויץ אני צריך אותו בשביל הרצאה שאני עושה... אם תוכלו לעזור לי אני אשמח תודה מראש roshos
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אתם יודעים כמו האלה של התיקים בשדה תעופה רכבות וכאלה
-
- 3 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
כמו הכותרת טיפה יותר.. כמה שנים מתקיים כבר רוק עצמאות (לפני השנה הזו)? תודה לכל העונים..!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בואו נדבר יותר עברית . אולי נבין אחד את השני יותר טוב
-
- 5 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
איך מגבירים לחיצות על פרסומות באתרים מבלי לעבור עברה של גוגל תודה מראש לכל העונים ושאלה נוספת איך מגבירים את הכניסה לאתרים אלו ************** - אתר המידע למטייל העצמאי בחוץ לארץ ************** אתר המצגות בנושא תירות , תרבות וטבע ************** אתר המידע למטייל העצמאי בישראל
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
-
-
לפני מספר ימים הלכתי לרופא עיניים, עשיתי בדיקה שבסופה היתברר שיש לי צילינדר.. שאלתי תאופטימיטריסט מזה, הוא אמר משו על חדות בראייה.. קיצר לא הבנתי מה הוא חירטט שם.. יש למישו מושג מזה צילינדר..?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-