עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. תודה

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  2. עברתי לא מזמן סוף סוף לדירה משלי ואני רוצה לתלות כמה תמונות יפות על הקיר וכל התמונות שיש לקנות בחנויות ובשווקים הן ממש מגעילות, ואז עלה לי הרעיון שאני איקח תמונות מדהימות שאני מוצא באינטרנט ואהפוך אותן איכשהוא לפוסטר/תמונה ממוסגרת. איך ניתן לעשות את זה? למי אני צריך לפנות כדי להפוך תמונה ממחשב לפוסטר גדול ואיכותי? כמה זה יעלה בערך? צירפתי תמונה שממנה אני רוצה לעשות פוסטר כדי שתראו דוגמא... אני אודה לכל מי שיוכל לעזור לי.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. בשביל פרוייקט שאני עושה אני צריך את השיר מהפרסומת של נוקיה מישהו יודע איך קוראים לו? או שזה שיר במיוחד בשביל הפרסומת?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  4. או שהם פותחים אותם ונותנים לי רק את המוצר ארוז או משהו? אם כן האם זה גם שאשר הם מרכיבים לי את המחשב? תודה

5. לא שאני משתמט אני רוצה לדעת (אם עשיתם יותר חשוב לי לדעת מאשר מה עשיתם) תודה

• 42 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. היי אם קניתם חומרה כשלהי מאתר שמצויין בכותרת אשמח לקבל ממכם חוות דעת כלשהי, האם כדאי בכלל לקנות חלקים למחשב מאתרים שהם מחוץ לארץ, האם זה שווה את המחיר הזול?? תודה יום טוב...

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  7. שאלה בכותרת

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  8. אני מתכנן שיפוץ בחדר, ואני צריך לחפור בקיר בשביל להעביר שקע חשמל. אני גם יכול לפצל אותו ולעשות עוד שקע?

• 5 תגובות
    • 28.5k צפיות
  9. הנה המחשב מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  10. שמעתם על מישהו שחטף דוח על זה?? ועוד משהו...המשטרה מכירה בזה בחוק?.? אמרו לי שזה לא חוק...והמשטרה לא מכירה בזה... מישהו גם שמע על זה?.. מה המייל של "אור ירוק"??

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by shlomi767,

כיאלו מה אם מקבלם צקים הןא במזומן והאים אם מקבלים צקים עד כמה צקים אפשר לתת להם?

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  12. NVIDIA, ATI, GIGABYTE, THERMALTEK וכו..

13. Started by MishaK,

תשובה: AMD K5

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Shoko,

אני רואה שם באיביי דוט קום. מחשבים שלמים P4 וכאלה ב- 20-30 דולר...לא כולל משלוח...זה בטוח?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  15. מי יודע מה היה שם המבצע בלבנון בשנת 1994 ולמה זו הייתה נפילה???? וביכלל פרטים...??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני מחפש את הסרט של חיים הכט על הטיסה בשמי אוושוויץ אני צריך אותו בשביל הרצאה שאני עושה... אם תוכלו לעזור לי אני אשמח תודה מראש roshos

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  17. אתם יודעים כמו האלה של התיקים בשדה תעופה רכבות וכאלה

18. כמו הכותרת טיפה יותר.. כמה שנים מתקיים כבר רוק עצמאות (לפני השנה הזו)? תודה לכל העונים..!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. בואו נדבר יותר עברית . אולי נבין אחד את השני יותר טוב

• 5 תגובות
    • 4.8k צפיות
  20. איך מגבירים לחיצות על פרסומות באתרים מבלי לעבור עברה של גוגל תודה מראש לכל העונים ושאלה נוספת איך מגבירים את הכניסה לאתרים אלו ************** - אתר המידע למטייל העצמאי בחוץ לארץ ************** אתר המצגות בנושא תירות , תרבות וטבע ************** אתר המידע למטייל העצמאי בישראל

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  21. Started by the king2006,

מישהו יודע באיזה שעה סוגרים במוקד של חברה ORANGE שבפ"ת ביום ראשון כי זה ערב יום כיפור אז מישהו יודע מתי סוגרים או שעובדים רגיל.??? תודהה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  22. Started by elad13net,

אולי זה לא קשור, אולי אני יחטוף באן.. אבל... יש לי שאלה.. ממישהו יודע איך לצרוב קו לפלאפון? אם כן אשמח אם תתנו כאן קישור.. בתודה אלעד

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  23. Started by emil57,

לפני מספר ימים הלכתי לרופא עיניים, עשיתי בדיקה שבסופה היתברר שיש לי צילינדר.. שאלתי תאופטימיטריסט מזה, הוא אמר משו על חדות בראייה.. קיצר לא הבנתי מה הוא חירטט שם.. יש למישו מושג מזה צילינדר..?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.