כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
האם למישהו יש נסיון עם החנות בכפר סבא הנקראת COM4U? אני מעוניין להזמין כמה חלקים משם ורציתי לדעת איך השירות במקרה וצריך לממש אחריות. אני רוצה להזמין דרך האתר, ושמתי לב שכאשר לוחצים על כפתור ההזמנה, אני מקושר לאתר אחר ששם צריך להזין את הנתונים באתר שנקרא e-shop.co.il, פשוט רציתי לדעת אם אין בעיה להזמין דרך האתר.
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אתמול הייתי טיפש והפלתי את הפלאפון שלי (NOKIA 3100) לתוך כוס בירה קיצר ייבשתי אותו ואני מכניס תבטריה וכתוב על המסך LOCAL MODE אבל אין אורות או משהו והפלאפון לא נדלק נראה לכם שאני יכול עוד להציל אותו"? פשוט זה מכשיר חדש....לפני שבועיים נדפק לי המסך והחליפו לי למכשיר חדש בתשלום...ואין לי עליו אחריות או ביטוח תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מרצה שאני לומד אצלו, סטטיסטיקה ומסדי נתונים ... הוא מתנהג בדיוק ככה ואותי הכתבה הזאת קרעה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
לחצו כאן להורדת הסרטון משהו ממש נחמד שההורים שלי הצליחו לתפוס במצלמה כשהם היו בחו"ל... החלטתי לשתף אותם גם גודלו של הקובץ אגב הוא 1.8Mb.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שראיתי שה X 540 נמכרים במחירי זנות שם (80$) לעומת מה שיש בארץ (החל מ 560) התחלתי לתהות... תודה לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כרגע בכיתה י'א ובחרתי במגמות כימיה וביולוגיה כמגמות עיקריות (אני מתכנן להיות רופא כשהיה גדול, כמובן שעדיין יהיה לי קשר מסויים למחשבים ) בתחילת השנה החומר הלימודי לא היה קשה מידי, אבל עכשיו אני תחת לחץ אדיר של כמה נושאים שבהם אני עושה בגרות מוקדמת (אנגלית ואולי מתמטיקה) והחומר של כימיה וביולוגיה התחיל לינזול מהאוזן השנייה כאשר הוא ניכנס בראשונה :-[ בקשתי אליכם היא: האם מישהו מכיר כמה אתרים בעיברית שמלמדים כימיה וביולוגיה מהבסיס ובצורה קלה ללמידה? (*אני אשמח אם באותם אתרים יהיה חומר של כימיה וביולוגיה גם של כיתה י' מכיוון שאחי הקטן יהיה שנה הבאה באותן מגמות, נכון לעכשיו ;D ) ככל שהחומר של מיקצועות אלו יהיה קל ללמידה ומוסבר בצורה יעילה יותר, כך זה יעז…
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
הבוקר, בשעה 9:00, יצאנו לכיוון ים-המלח וגם הפעם, הסרטנו את הקטעים המשעממים ביותר, את הקטעים הכי פחות מרתקים (עמלתי על כך קשות, במיוחד עבורכם, חובבי הז'אנר), שמונה דקות כ"כ מיותרות, בדרך לים המלח. נסענו בהלוך דרך כביש 4 ו 31 (היחידים שאני זוכר, אבל אמורים להיות משמעותיים מספיק) וחזרנו דרך יריחו/מעלה-אדומים/ירושלים אל תל-אביב. היה די נחמד. להורדה - http://s55.yousendit.com/d.aspx?id=1MW9KS1B6ATTG17BIQGVHXCY22
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיצר, נתקלתי במשהו באינטרנט, ואני לא יכול להבין כבר שעה איך זה הגיוני!! אשמח להסבר ממישהו חכם.. בקשה אם למישהו יש אסבר הגיוני... וזה לא טריק או משהו, כי גם אשכרה לקחתי דף וחתכתי וזה נכון... באמת יש חור איכשהו..
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
ומי קבע את זה? אני, אחרי הסרטון הבא: http://www.dumpalink.com/media/1140251493/Most_Patient_Guy_In_The_World לא חראם על המקלדת? היה מביא לי אותה, אני אוסף מקלדות משנות ה-90 המוקדמות.. :screwy:
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
שומר מסך נישלט עכבר ! http://www.planetdan.net/pics/misc/georgie.htm
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום קיבלתי זימון לראיון אישי בגאמא בהתחלה חשבתי שזה רק ראיון אישי אבל מישהו אמר לי שיישאלו אותי עוד הרבה שאלות בנושא מחשבים וישאלו אותי על כל מיני מושגים בקיצור... זה נכון? אני צריך להתכונן עוד? ואם כן על מה??????
-
- 12 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שלום, לפעמים אני "נתקף" פה בהתנתקויות של המודם שלי, כאשר לא יורד שום גשם, לא מזיז כלום ולא משנה שום הגדרות.... (זה קורה בדר"כ בערב/לילה) לכם זה קורה?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא ממש יודע איפה אני יכול לדבר על הנושא הזה, אז אני ינסה לדבר עליו בפורום הזה. שמי מיכאל, ואני מלש"ב. עשיתי טעות נוראה שלא לקחתי ברצינות את המיונים לצבא, ועכשיו אני ממש מפחד על העתיד שלי. אני מבין שפישלתי בענק...וזה יעזור לי מאוד אם התגובות ישארו ברמה בוגרת, בלי קללות, השפלות וכדומה. ליפני בערך שלושה שבועות עשיתי יום מבחנים לחיל הקשר והתקשוב, ולהגיד בפשטות, לא הלך לי הכי טוב. המבחן כלל שלושה חלקים, כשאני יכול להגיד שאת החלק הראשון (חלק שדומה לחלק של הצורות בדפ"ר) הלך לי חלק. החלק השני (חלק שצריך לבצע אחרי מה שההוראות אומרות) שהלך לי לא כל כך טוב, וחלק שמדמה קטעי קוד שצריך לעקוב אחריהם שממש, ממש, לא הלך לי טוב, ויש לי הרגשה …
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני לא מתכוון ל-ICQ. תודה.
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
בעקבות משטרת דובאי שמגלה כל יום אוגדות של סוכני מוסד חדשים, גם הפייסבוק מצא אותם ;D http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=325403863479
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סמסונג יוצאת למאבק משפטי נגד חברת Oura במטרה להגן על הפטנטים של טבעת ה-Galaxy Ring המיועדת שלה, בניסיון למנוע תביעות פטנטים מצד המתחרהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 331 צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי תאריך לטרום ניתוח,שאמורים לתת לי אחרי הטרום את התאריך לניתוח. השאלה היא אם לעשות את זה דרך הצבא(לקבל אסמכתא תקציבית וכו'),או לעשות את זה כבר כשאני אהיה אזרח(עוד 3 שבועות) מבחינת כדאיות,כדאי לי לעשות את הניתוח אולי עוד חצי שנה?,בשביל לקבל דמיי מחלה על הימים שאני מאושפז בבית?,מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?,זה משהו שלא ממש ברור לי כחייל שתכף משתחרר,יש אפשרות לקבל דמיי אבטלה כחייל משוחרר(הבנתי שביטלו,אמת?),או שאם אני נמצא כבר במסגרת עבודה,ומביאים לי מנוחה של שבועיים לצורך העניין,העבודה תשלם לי על הימים האלה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש פוסטרים כאלה עם תרשימים של מודל 7 השכבות, פרוטוקולי רשת וכל מה שקשור לעולם המחשבים. האם ניתן להשיג את זה בחנות כולשהי בארץ ?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות PSP ביפן ושחבר יביא לי אותו. אבל אני חושש שכאשר הוא יצא בארץ המשחקים לא יתאימו לו האם זה יכול לקרות?
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד כמה ימים אני הולך לאניברסיטת חיפה לפגוש ידידה מאוד טובה שלי מכיוון שאני לא כל כך מכיר את האיזור אני מבקש המלצות למקומות טובים לאכול בהם ארוחת צהריים(אני סטודנט, אז לקחת את זה בחשבון..) חשבתי על לקחת אוטובוס משם (איזה?) לאיזור הטיילת ומשם לאכול באיזשהו מקום נחמד (איזה?) יש לכם המלצות? תודה
-
- 26 תגובות
- 3k צפיות
-
-
John likes 400 but not 300; he likes 100 but not 99; he likes 3600 but not 3700. Which does he like? 900 1000 1100 1200
-
- 12 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שרשרו http://meyda.education.gov.il/tsiyuney%5Fbagrut/
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-