עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by PeaS,

אבל מישהו מכיר מספרה בצפון ת"א שפתוחה בשבת? נשמע מאד לא סביר... אבל אין לי מה להפסיד מלשאול או אולי אחת שנפתחת ביום ראשון מוקדם? בשבע נגיד. תודה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  2. Started by PC-Tip,

מישהו מכיר קופסא מרובעת מסוג כולשהוא של מתכת שנסגרת עם פקק? זאת אומרת קופסא שיכולה להכיל 2-5 ליטר מים ונסגרת עם פח? מודה מראש לעוזרים זה מאוד חשוב

• 14 תגובות
    • 920 צפיות
  3. http://lyricsplugin.com/ כבר כמה זמן שהאתר לא עובד אצלי, אני מנסה להבין אם זו בעיה ספציפית אצלי או בעיה של האתר. האתר "כאילו" נטען אך אני רואה דף לבן ריק ותו לא. ניסיתי גם בIE וגם בfirefox. אותה תוצאה.

4. השאלה מופנת לאלו שקנו מחשב ממהמלצות של חברי הפורום בפורום המפרטים. האם אתם מרוצים מהמפרט שהרכיבו לכם (וכמובן שקניתם) ותיהיו רצינים ואל תגידו "כן ברור" כדי לא לצאת פראיירים תענו ברצינות בבקשה.

5. Started by skyline,

כשראיתי את הסרט: "אוסטין פאוארס" -אז היה קטע שהראו אותו עם בוקסר או תחתונים (לא זוכר בדיוק מה זה היה) שעליהם היה את דגל אנגליה...חחחחח זה קרע אותי מצחוק.. יש את הדברים האלה בארץ? לאו דווקא דגלים של מדינות... ואני יודע שהשאלה קצת פריקית , מה לעשות אהבתי את הקטע הזה

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by PhP dUdE,

שאלה קצת מוזרה,אבל אני בטוח שמישהו יודע(טוב לפחות מקווה ) יש לי כדור,במקרה הזה 9MM ואני צריך לנטרל אותו כרגע הוא כדור לכול דבר,איך אני מוציא את האבקה מבלי לפגוע בראש בקליע ולשרוט אותו? תודה מראש. :-*

• 46 תגובות
    • 9.2k צפיות
  7. Started by Cha0stAlker,

כל הזמן אני רואה אנשים אומרים את הצירוף המוזר הזה.. "צוואר בקבוק".. מישהו יכול להסביר לי מה זה לעזאזל? (בבקשה לא לציטוט לחתימות ) מה זאת איזשהיא דליפה בהפרש של מה שיש לו למה שהוא יכול לקלוט למה שהוא משתמש בפועל, או משהו כזה? או לחילופין הפוך?

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  8. אני הפכתי את כל האינטרנט ולא מצאתי תשובה לשאלה זו. האם מישהו יודע את התשובה ? ואם כן אז לרכב על מדים או על אזרחי או שאפשר על שניהם ? תודה רבה מראש !!

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  9. Started by Sweet_Tooth,

שמעתי שערוץ 1 משדר את התוכנית של דיוויד ליטרמן אז רציתי לשאול מתי זה בדיוק?!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מישהו שלומד איתי טוען שגופן מודגש נקלט יותר במהירות בעין ולכן מלבד קלות הקריאה, גם קל יותר למוח לנחש מה יהיה המשך האותיות. זה דומה למחקר שהוכיח שאם תקחו מילה ארוכה ותשנו את סדר האותיות (חוץ מהקיצוניות) עדיין נוכל לקרוא ולא נשים לב בכלל שהסדר שונה

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Started by Los,

חבר'ה ערב טוב י ש מילה כזאות סופ? לא סוף סופ

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  12. אני חייב לדעת דחוףףף עד מחר..\: תודה מראש לעוזרים.

• 32 תגובות
    • 3k צפיות
  13. אבל בכל זאת רציתי לדעת: אפשר לנקות חלקים במחשב כמו לוח אם.זיכרונות במים?

• 33 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. Started by alexbmw,

איך המחשב יודע מה השעה ? נגיד וכיביתי את המחשב ל כמה ימים ונגיד והוא לא מחובר לרשת איך הוא יודעה כמה שעות עברו מאז שהוא כובה ואיך הוא יודעה מה השעה לאחר כמה זמן ?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by yigal33,

כמה ביטים יש במגה בייט מישהו יודע? תודה לכול העונים

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ref4fcd,

השאלה בנושא מפגש חוצי הזוויות במשולש. המשולש ABC הוא שווה שוקיים (AB = AC). DE הוא אנך אמצעי לצלע AB. הנקודה D נמצאת על AC ומרחקיה מהשוק AB ומהבסיס BC שווים זה לזה. (DE = DF) חשב את זוויות המשולש ABC. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  17. Started by nimrods,

יש לי מכשיר 3100 שניקנה באורנג' ואני רוצה לפתוח אותו לסלקום אז מה הקוד פתיחה שלו?? (זה לא קשור לכאן) תודה לעונים..!

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  18. שלום כולם קיבלתי ביום שבת גור האש פאפי בן 3 חודשיים חמוד עכשיו אבא שלי ואני עשינו לפושטק הקטן מקלחת ויבשנו אותו עם הפאן והמגבת ועכשיו הוא רועד כולו אז כיסיתי אותו עם שמכה ושמתי אותו על הספא הפעלתי מזכגן על חימוום והתקרבתי אליו על מנת להעביר לו חום אבל הוא עדיין טיפה קצת רועד וטיפה לח בחלק של הבטן-חזה האם זה בסדר ? שהוא ככה רועד ? או לנסות לנגב אותו עוד כי הוא לח ???? דרך אגב הוא עכשיו ישן

• 30 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. Started by sHaDy,

היי יש לי שני חברים שעוסקים בדבר הזה. למי שלא מכיר זה בולשיט של "לעשות כסף דרך האינטרנט" ע"י לחיצה על פרסומות או וואטאבר. אני מאוד(!) נגד זה , ומאוד רוצה ששני החברים שלי גם יבינו שמה שהם עושים אידיוטי. אני מנסה להסביר להם למה זה טיפשי אבל אני לא מצליח כי אין לי טיעונים משכנעים מספיק. ומכיוון שכאן בפורום יש אנשים עם אינטליגנציה , רציתי לחלוב מכם טיעונים משכנעים מספיק נגד ( או בעד ?) הדבר הזה. תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היתי אצל הקב"ן היום , הוא אמר לי שהוא ישחרר אותי , ורק אני צריך להגיע עם אמא שלי.. (ככה מקובל היום) בכל מקרה , לאחר כמה דקות הקבן שם לב במחשב שאני נפקד , ואחרי בירורים שהוא עשה עם האחראיים עליו הוא אמר לי שאין לו אפשרות לשחרר אותי מהצבא כשאני נפקד.. ושאני יהיה חייב לסדר את זה קודם. כאילו להכנס לכלא , וברגע שאני אצא מהכלא , אני יחזור אליו והוא משחרר אותי. רציתי לדעת אם זה נכון או לא ... ובבקשה אנשים , התשובות כאן ממש קריטיות בשבילי , אין לכם מושג. אם יש לכם ספק הכי קטן שאתם לא בטוחים בתשובה , אני מתחנן , אל תענו לי!!

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. Started by onetwo,

שלום, מן הסתם לחמאס יש אלפי טילים, אך כמה משגרים כבר יש לו? בטח לא יותר ממאות, אבל נניח שיש לו גם אלפי משגרים. הבנתי שהמכ"ם של כיפת ברזל קולטת בדיוק מאיפה הטיל יוצא. כמו כן, הבנתי שלפי דיני המלחמה הבינלאומיים מותר להשיב אש למקורות ירי (אפשר למשל לראות על זה כתבה כאן: https://www.makorrishon.co.il/nrg/online/1/ART1/704/785.html) אז למה אי אפשר לפתח מערכת, שבאופן אוטומטי יורה טיל על המשגר ברגע שהוא משגר ומשמידה אותו, וזהו - נגמר כל הסיפור. עכשיו למשל ירו 460 רקטות - אז כזאת מערכת הייתה מורידה ישר את כל המשגרים עד שהיו 'נגמרים' המשגרים, כמובן שאפשר לבנות עוד, אבל זה מכה עצומה. ברור שלעשות את זה זה לא 'הכל' אבל כזה דבר יכול לשנות את כל התמ…

22. היי חברים, אני מראש מצטער שאני כותב כאן,ועוד משם משתמש אנונימי - אני יודע שזה לא המקום הנכון. אבל בגלל שאני בפורומים כאן מגיל 15 אני יודע שיש כאן אנשים הרבה יותר מבוגרים ממני ועם המון ידע וניסיון. אז ככה, אני חייל בן 21 שמשתחרר עוד 5 חודשים. התחתנתי לפני חודשיים(כן כן - צעירוס שכמוני) וכרגע עומדת בפניי דילמה קשה. בתפקידי בצבא אני מתכנת,ויש לי עוד ניסיון של 2-3 לפני הגיוס. הייתי בטוח שככה אני אמשיך את דרכי גם לאחר הצבא - מתכנת פשוט בחברת הייטק. חמי הוא יהלומן דיי מצליח בבורסה כבר 22 שנה, עצמאי בעל חברה שמתעסקת עם קניית יהלומים לא מלוטשים,מלטשת - ומוכרת. לא מזמן יצא לנו לדבר ועלה הרעיון שאולי אחרי הצבא אני אצטרף אליו לעסק ואעזוב את המחשבים. מאז אין לי יום ואין לילה, מצד אחד…

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  23. אני הולך לקנות מכונת גילוח של פנסוניק את ה er160 או את ה er1610 עכשיו הכי נמוך זה 0.8 ורציתי לדעת שמסתפרים מה זה חצי ומה זה אפס איזה גובה זה ?? תודה רבה לעוזרים ומישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין ה 2 וסליחהה אבל אין לי מושכ איפה יכלתי לרשום את זה אז פה זה היה ניראה לי המקום הנכון לעשות את זה

• 6 תגובות
    • 10k צפיות
  24. Started by IG,

שלום לכולם. נתקלתי בשאלה מסויימת שהפיתרון שהוצע לי לא נראה לי הגיוני. אני לא רוצה להגיד מה הפיתרון בשלב הזה- תנסו לפתור בעצמכם...

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  25. Started by Re_Boot,

שלום לכולם וערב טוב, ככה לפני כמה ימים חבר שאל אותי שאלה כזו- "נניח ואתה מתעסק ב IT אז מה אתה יכול לעשות בבית בישביל להרוויח כסף?" והוא כאילו אמר שנניח בונה אתרים יכול לשבת בבית ולבנות אתרים לאנשים. וכאילו מה מישהו בתחום ה IT יכול? אשמח אם תענו תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.