כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
אהלן... התחלתי לנגן לפני כמה ימים, אני מתקדם די מהר (אני חושב)... ובכל מקרה עד שאני אשיג ת'מורה שלי לגיטרה (שכרגיל לא עונה לטלפון)... רציתי לדעת איך לנגן אקורד כמו F שבו אני צריך לחסום שני מיתרים על אצבע אחת? מה שאני עושה זה פשוט משטח כזה את האצבע, אבל זה קצת כואב בפרק האחרון של האצבע... השאלה היא אם זה נורמלי, אם היא דרך שלי לעשות את זה היא נכונה והאם זה עלול לגרום לנזק? תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני רוצה להמשיך ללמוד אלקטרוניקה ואולי מיקרו אלקטרוניקה ורציתי לדעת האם 5 יחידות פיזיקה זה חובה או רצוי או בכלל לא משנה?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלחו לי הודעות פרטיות לפני כמה ימים לפייסבוק, מחקתי אותן. קיימת איזה דרך לשחזר אותן?
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום, עכשיו הזמנתי שתי בטריות למצלמה מEBAY, לאחר שפתחתי היום חשבונות בEBAY ובPAYPAL. הזמנתי, קיבלתי קבלה מPAYPAL, עכשיו כמה שאלות: 1. איך אני יודע אם המוצר נשלח אליי ומה המצב של המשלוח? 2. כתוב לי שהGROSS הוא מינוס 17$, זה אומר כמובן ששילמתי 17דולר למוכר, אבל אני לא צריך להעביר שום דבר לPAYPAL, נכון? 3. החנות שממנה קניתי שלחה לי מייל עם ההודעה הזאת בסוף: Please send me your shipping address and payment. The following payment methods are accepted: PayPal. מה שלא הבנתי זה שהרי הכנסתי בהזמנה את פרטי התשלום ואת פרטי כתובת המשלוח(תא דואר), אז למה אני צריך לשלוח אליהם עוד פעם? אריאל
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי קיבלתי SONY W800i זה--->http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=il&lc=en&ver=4000&template=pp1_loader&php=php1_10245&zone=pp&lm=pp1&pid=10245 כשיו אני מחפש "סקין" (נרתיק שקוף שמחסה את הפלאפון) בשביל לשמור עליו בזאפ לא מצאתי אחד לנייד הזה רציתי לדעת אם יש מישהו שיודע איפה אני יכול לקנות אחד תודה
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, אם יש לי פרופיל 45 (רפואי, לא נפשי) אני אוכל לקבל זימון לגאמ"א? ומה בנוגע לממר"ם? פרופיל 45 זה בסדר בשביל זה? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
התאריך לידה שלי זה 7.8.90 מתי אני צריך לקבל צו ראשון בערך? ועושים שם בדיקות סמים באיזו צורה? דם ? שתן?
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום בטלפונים הישנים היו שתי צורות חיוג : Tone ו-Pulse, הראשונה זה הרגילה שיש ברוב הטלפונים ובשניה שומעים מן צליל ארוך ומעצבן כזה כשמחייגים. אם מישהו יודע מה ההבדל ולמה יש שתיים ובכלל יכול לתת הסבר אז זה מאוד מעניין אותי! תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום את הציון בתנ"ך והוא 55 לפי מה שידוע לי 55 זה עובר אבל מישהו אמר לי שעובר זה מ56 ומעלה ו55 נחשב לנכשל מה אתם חושבים?
-
- 12 תגובות
- 818 צפיות
-
-
פורסמה כתבה ב-Ynet על אתרים המאפשרים צפייה בערוצי טלוויזיה, סדרות וסרטים ישירות דרך האינטרנט באופן חוקי. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3446706,00.html נגיד האתר ThinkMovieDownload מסוגל להחליף את Yes? http://www.thinkmoviedownloads.com/index.html
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אתם זוכרים שלפני עשור היו משחקי מחשב רק על דיסקים? תמיד כשפתחנו את האריזה אז נדלקנו על הציור שיש על הדיסק עצמו עכשיו השאלה היא אם אני נגיד בתור יוצר משחקים/דברים אחרים רוצה לצרוב משהו על דיסק ולשים תמונה בעזרת לייזר ולא מדבקת רופפת, איך ואיפה בדיוק אני עושה את זה? זה ייצא לי הרבה כסף? אשמח אם מישהו בעל ניסיון יסביר לי על התהליך
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, יש עכשיו טרנד חדש אחרי שלאנשים נמאס ללחוץ על הLIKE, שפתחו קבוצות חדשות שלא לוחצים על הLIKE אלא לוחצים על כל מיני צבעים. ורציתי לדעת אם מישהו יודע מה הפעולה בעצם עושה? קישור לדוגמא כזו: http://www.facebook.com/pages/bww-trw-mh-hms-sw-lywnyt-lwy/121769421210438?v=app_155145327849034 לוחצים על העכבר ואח"כ יש את הקטע עם הצבעים.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חיפשתי בכל מקום תשובה ולא מצאתי.. מתי יהפכו כל 16 הערוצים לזמינים? כידוע עכשיו יש רק 5 ערוצים ללא HD איזה ערוצים היו זמינים?
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מצאתי מקום אחר לשאול את השאלה, ומאחר ואני מעוניין בחלקי מחשב כאלו ואחרים להרכבה של מפרט מלא, אני שואל את השאלה כאן: האם קיים מיסוי על קניה בחו"ל של חלקי מחשב (עם משלוח לארץ)? אם כן, מה המיסוי? ובלי קשר, מה דעתכם על כדאיות הנושא? המחירים באתרים בחו"ל נמוכים עבור חלק מהמוצרים שבהם אני מתעניין (מסך, זכרונות וכרטיסי מסך, למשל). אשמח לקבל מידע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
יש לי חשבון Paypal (אין בו כסף). אם אני משלם דרך Paypal גובים ממני עמלה?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מצאתי ב ebay דיסק און קי 32GB ב 15$ כולל משלוח: http://cgi.ebay.com/SANDISK-CRUZER-32GB-USB-FLASH-DRIVE_W0QQitemZ270526014836QQcmdZViewItemQQptZPCC_Drives_Storage_Internal?hash=item3efc9b6574#shId הוא נראה כמו sandisk אמיתי , לא איזה חיקוי, וכמו כן למוכר יש 100% פידבק חיובי. האם כדאי לקנות אותו או שעדיין יש מצב לזיוף?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אז ככה..אני כבר שנה וקצת בצבא יש לי מפקדת שאני סובל ממנה מינואר זאת אומרת 10 חודשים עוד מעט..היא אצלנו בתפקיד ממאי 08 (שנה ו5 חודשים) והיא בדרגת סרן , היא ממלאת תפקיד שלישותי , אני אוכל ממנה כריזות של החיים אני יכול לשבור קירות שאלתי היא לאלו מביניכם שאולי יודעים, כמה זמן אפשר למלאות תפקיד כאילו כמה זמן אפשר לעשות אותו דבר אפילו אם אתה מסרב להתקדם או שלא מקדמים אותך..בכל זאת היא נושקת לשנה וחצי באותו תפקיד , וזה תפקיד שני שלה כסרן אם אני לא טועה והיא לא מראה סימנים כאילו היא הולכת בקרוב
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
עד כמה הקרינה הנפלטת מהטלפון הנייד מסוכנת בזמן טעינה מהמחשב ? פחות מסוכנת מהקרינה דרך התקע שבקיר ? עכשיו רק נפל האסימון שיכול ליהיות שזה מסוכן שאני ישן מטר מהמחשב והטלפון נטען לילה-לילה. בבקשה לא לירשום הודעות כמו : "בכל דבר יש קרינה"\"לחיות זה מסרטן", אני לא מקבל את הגישה הזאת ואל תהפכו את הדיון הזה לדיון על זה. תגובות רציניות ייתקבלו בברכה, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נכון תמיד בסרטים אז אומרים איזה 4 אותית והמשמעות שלהן זה בעדיפות גבוהה עכשיו תמיד תהיתי לעצמי מהם האותיות הללו.. אם מישהו יודע...
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות לקנות משתמש להורדות, רציתי לשאול כמה 1GB "עולה" בנקודות RAPID? אריאל[br]פורסם בתאריך: 7.01.2011 בשעה 11:32:28 עדכון:עשיתי מנוי, אבל מה שמרגיז זה שזה מוריד לי על 100KB/S לקובץ, למרות שיש לי 15 מגה באינטרנט, למה זה?!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איזה תחנות רדיו אתם ממליצים ואתם אוהבים לשמוע בסגנון אלטרנטיבי\רוק ישראלי\טראנסים ואלקטרוני. פשוט לא שמעתי רדיו בכמה שנים האחרונות... אז אני מכיר רק גלגלצ גלצ רדיו חיפה וג' תחנות רק מחיפה-ת"א תודה
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
קניתי היום את הדגם הזה : WELL R-6 http://www.razyboard.com/system/thread-katestwellmbkar6m4a1-softair(ka)board-568537-2351259.html השאלה שלי אם יש לדבר הזה טיפולים שצריך לעשות , גם קיבלתי איתו מפתח אלן קטן חיפשתי מה היעוד שלו אבל לא מצאתי תודה לעוזרים...
-
- 68 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
אם אני מזמין דומיין מאירגון האינטרנט הישראלי אז תוך כמה זמן יש לי את הכתובת שאפשר להתשמש בה? זה פעולה מיידית? תודה
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-