כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שלום . יש לי בחדר תריסים (אלה שעולים ויורדים) . התריסים האלו רגילים ולא חשמליים . החוט היה ישן ונקרע אז קניתי חוט חדש וניסיתי עכשיו להחליף. יש למעלה 2 גלגלות הראשונה היא זאת שמרימה את התריסים (הגדולה) והשנייה זאת הגלגלת הקטנה שיש בתוכה קפיץ. בגלגלת הקטנה נשבר הקפיץ והיא מסתובבת חופשי . שני הגלגלות מחוברות לחתיכת ברזל גדולה , הגלגלת הקטנה מחוברת בעזרת שני פינים שצריך ליישר אותם בשביל להוציא את הגלגלת . אפשרי לקנות גלגלת כזאת בנפרד ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי מחליט איזה סגנון יהיה לערכים, במיוחד לאנשים? יש סיבה שאין מבנה קבוע לערכים אישיותיים?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מותר לי להקליט תוכנית שמשודרת בטלוויזייה לשימוש פרטי (בלי לשלם על מכשיר מיוחד שעושה את זה לחברת הכבלים\לווין)?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה על זמו אוויר בפלאפונים. אם מישהו מתקשר אלי לפלאפון ואני עונה לו זה נחשב גם מאצלי זמן אוויר, כלומר גם אני ישלם לדקת שיחה ולא רק הוא? או שרק הוא משלם? תודה
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הי לא מובן לי כ"כ החוק לגבי הודעה מוקדמת אם אני נמצא בעבודתי יותר משנה. זה אומר שאם אני מעוניין להתפטר אני צריך לחכות חודש עד שיתאפשר לי לעזוב את עבודתי הנוכחית? אז מה קורה אם אני רוצה למצוא עבודה במקביל לזה שאני בעבודתי הנוכחית? הרי אם אני אמצא עבודה והם צריכים במידי, אני אהיה תקוע בעבודה הקודמת עד לסיום זמן הודעה מוקדמת שזה חודש ימים היום המצב במשק לא כ"כ קל ואני לא רוצה לעזוב את מקום העבודה עד שאמצא מקום אחר
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה חשובה. אם אני מזמין חבילת איחסון לינוקס מ spd, אני מקבל גם דומיין co.il שכלול בתוך המחיר(50שקל)?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מה ההבדל בין חוט דנטלי לסרט דנטלי? עם מה עדיף להשתמש? ובאופן כללי האם אתם קונים מהארץ או מזמינים מחו"ל? כי לא הגיוני שכל אריזה תעלה 15 ש"ח ותיגמר אחרי חודש. אני מעדיף לקנות כמות גדולה לשנה מראש. מכירים מקום טוב?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום רוב יש לי שאלה כללית על משהו בצבא לרסר שלי יש שגעון כזה בכל מסדר יציאה לשאול שאלה, ואם לא עניתה נכון על המקום אתה חוטף שבת. שמעתי שמועה שחייבים להודיעה לך 24 שעות מראש אם אתה יוצא הביתה, האם זה נכון וחוקי שרסר יכול להחליט שאתה נשאר בבסיס במסדר יציאה?
-
- 20 תגובות
- 20.5k צפיות
-
-
הרבה מבני העולם מקילים ראש בעיניין ההורדות מבחינתם אם אפשר להוריד ולא יעשו להם בעיות עם זה הם יורידו . אני בהתחלה הייתי מוריד , אבל אחרי שנתקלתי באנשים שמשנתם היתה שיהיה הכל חוקי . החלטתי שגם אני איהיה ככה , לא מוריד שום דבר בצורה לא חוקית . עכשיו השאלה היא לגבי ספרי לימוד בתחום המחשבים . ספרים נמכרים באמזון במחירים של כמה עשרות דולרים לפעמים יותר לפעמים פחות . אבל כשעושים חיפוש בגוגל , הרבה פעמים בתוצאות הראשונות יש גירסה של הספר ב PDF זה לא טורננט או משהו פשוט קישור ישיר וזהו . הרבה פעמים יש גם לינקים github לספרים מה לפי דעתכם הדרך הישרה ? לקנות כל ספר ? או כל עוד לא השתמשנו בטוררנט אז אין בעיה עם זה .
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מועמד במסלול שליטה ובקרת מערכות מודיעיניות, האם היחידה 8200 נכללת שם? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
מישהו מכיר את "פרוייקט עדן" בחיל התקשוב? או בשמו הקודם "אבן חושן"? הייתי רוצה לדעת מה פחות או יותר עושים אלה שמתגייסים לחיל התקשוב דרך פרוייקט זה. לא מצאתי איזכור של פרוייקטים אלה באינטרנט אם למישהו יש קישור למשהו שקשור לפרוייקט אשמח לעיין. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדקתי בזאפ ומסתבר שזו חנות ממש זולה, בנוסף יש עליה גם המלצות רבות. רציתי לדעת האם מישהו ביצע שם רכישה אי פעם, והאם ניתן לעשות הזמנות מיוחדות כי במערכת "בנה לעצמך מחשב" אין אופציות רבות במיוחד. LOL... איזו טעות התכוונתי לtronics.co.il
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הנה השאלה איך אפשר לדעת את התנאים+הפתרון? http://www.siz.co.il/my.php?i=lmjzzi2tzmy5.bmp
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טאבים ליצירה שמושמעת בסרט הטוב הרע והמכוער חיפשתי בגוגל ולא מצאתי... אולי אתם תעזרו לי... אני רק יודע שליוצר, קוראים אניו מוריקונה ENNIO MORRICONE תודה..
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי את הצמח בתמונה כבר כמה שנים (אין לי מושג איך קוראים לו). האם אני צריך לשים דשן כלשהו באדמה/להחליף אדמה מפעם לפעם/להעביר אותו לעציץ גדול יותר, או שלהשקות אותו במים זה כל מה שצריך לעשות? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
חיפשתי בזאפ טלפונים אלחוטיים בטכנולוגיית DECT ושמתי לב שהם גם זולים נורא ויש גם שלוחה וגם בסיס: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-Telephone&orderby=price&DB2093=5047&DB5051=5052&pageInfo=1 השאלה היא האם שלוחה יכולה לעבוד בלי בסיס? ובהזדמנות, האם יש למישהו המלצה לטלפון כזה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין כאן פורום צבא והשאלה קשורה לרשתות אז שמעתי שיש יחידה שמתעסקת בנושא הרשתות(מחשבים) ורציתי לדעת מה הדרישות שלהם ומה שמה של יחידה זו?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בד"כ כשמקבלים תעודה חשובה יש עליה מדבקה תלת מימדית. זה גם נמצא מאחורי כרטיס האשראי ואני זוכר שהיו בעבר סרגלים כאלה לילדים בבי"ס. איך עושים את זה? זה מדבקות שמודבקות אחת על השניה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כדי לחבר את המחשב לטלווזיה שיראו בטלווזיה מה שרואים במחשב ...אני רוצה ללכת לביג בוקס ולקנות כבל איזה כבל אני צריך ? יש לי כ.מסך fx5200 עם vga ויד כניסה שרשום עליה video עם 6 פינים ובטלווזיה שלי יש בננה שכתוב עליה video אז איזה כבל אני צריך לקנות ? יש את זה בביג בוקס ?
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות ליצור כבל USB לבד - זאת אומרת - כבל בנפרד וסופיות בנפרד. ואחרי שמשחילים את הכבל בצינור בקיר ללחוץ את הסופיות. האם זה אפשרי? הכוונה היא כמו כבל רשת ביתי - שמשחילים אותו ללא סופיות ואחרי ההשחלה לוחצים סופיות. איזה לוחץ צריך? היכן ניתן לקנות כבל USB? היכן ניתן לקנות סופיות? היכן ניתן למצוא דיאגרמה של פריסת הכבל בסופית? תודה מראש אלדד
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
האם יש כבלים שממירים את החיבור של ספק תוצרת IL שיתאים לתקן של תקע בחול? דוגמה: הקצה של הכבל של הספק בעל 3 חיבורים.. בחול יש רק שני חיבורי.. יש כבל שממיר את ה3 ל2 כדי שיהיה ניתן להשתמש בספק גם בחול? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לפתוח את הנושא, הפורום הזה ניראה לי הכי מתאים, אם לא תעבירו בבקשה.. אוקיי אז אני בדיוק עומד לסדר את הכבלים במחשב - השאלה שלי היא האם מותר לכסות את הכבלים (כל המולקסים וכבל הIDE של הפלופי והצורב) במין דבק בד כזה די קשיח שישמש לעטוף את הכבלים- כמובן אחרי שאני אהדק אותם עם אזיקונים (אני לא יודע בדיוק ממה הוא עשוי...) ועוד שאלה למען הסר ספק. האם מותר להעביר את הכלבים מאחורי הלוח אם ולהדביק אותם עם איזיבלורד - משהו בסגנון הזה: http://img254.imageshack.us/img254/4434/p1010022bg9.jpg
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
טוב אתמול ישבתי על ספסל בערב ובמשך כשעה 2 כלבים הזדווגו בכמה וכמה ראונדים, ונראה ששניהם מתלהבים. נראה בבירור כי שניהם כלבים זכרים. * האם הכלב הדופק לא מבין שזאת לא כלבה? * לאן הוא מכניס את איבר מינו? * מה הקטע של הכלב הנדפק? נקודות להבהרה * הכלבים לא התחלפו, ז"א אחד מהם היה הפסיבי ואחד האקטיבי * אני מאמין שזאת לא תופעה חד פעמית
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי שאלה על המכוניות הללו: מיצובישי לנסר מאזדה 3 פורד פוקוס יונדאי I30 השאלה: איזה מכונית היא החסכנית ביותר מכל הארבע מכוניות? אם אפשר לסדר עולה. ואם אפשר בכללי איזה מכונית הכי עדיפה. (אני מניח שתגידו מאזדה חח אבל אם אפשר הסבר מדוייק). תודה
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני טס לתאילד ב27 החודש הזה למי ששואל בהתחלה אני לא צריך יותר מידי כי זאת ארץ זולה יחסית לישראל בסוף אני רוצה לקנות כל מיני צעצועים אלקטרונים (דובי מהפורום אוהב מין קינקי ) -סתם בדיחה ובגדים ושטויות בכל מקרה מה עושים במקרה כזה ? הוויזה שלי מוגבלת לסכום קטן לכל יום -ואני יקנה את הכל ביום או יומים -וגם צריך כסף למכס בקיצור מה הדרכים ומה הכי משתלם ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-