עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הכי שמאלי שורה ראשונה - מה אומרים עליו? אני דווקא אהבתי יותר את זה שאחריו. שעולה גם בטיפה יותר קודם כל, מי שגם התלהב - לא לקנות בלי לשבת. כי זה לא שווה אבל לפני הליכה לסניף ולשבת - האם הכיסאות שווים משהו? ישיבה ממושכת מול מחשב. מעל ל 6/8 שעות. זה שווה או עדיף להשקיע סכום בכיסא אחר? http://srv1.jpg.co.il/10/50e00b2be4336.jpg

• 4 תגובות
    • 4.6k צפיות
  2. Started by WarNet,

שלום, איזה מהמקררים המוצעים במבצע,שווה בדיקה: http://energy.gov.il/NewRefrigerators/Pages/default.html http://energy.gov.il/ReplaceRefrigerators/Pages/default.html תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shaithebest,

מחפש KVM שמפצל ל4 עם מקלדת ועכבר שהעברת התחנות יהיה בלחיצה על המכשיר ולא במקלדת מחפש דגם אמין כי עם KVM אין לי מזל כבר שנים נהרסים לי אחד אחרי השני תודה לעוזרים תקציב עד 800 שקלים למפצל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי חברים, אני רוצה להתקין בביתי פרגולה חשמלית, אך שלא יהיה פרגולה חשמלית אלא גם איכותי. מבחינת חברות ושירותים שקיימות בארץ שמייצרות, מייבאות ומתקינות מוצרי הצללה למיניהם. מה עלויות של פרגולה חשמלית בדרך כלל מהמחיר הזול עד ליוקר? האם המחיר גבוה מצדיק לפי איכות הפרגולה, או בגלל דברים אחרים, עלויות התקנה, איכות השירות, גודל החברה? אשמח לקבל חוות דעת וניסיון עשיר כמה מכם שהם צרכנים שכבר צברו ידע או מכירים את הנושא יותר טוב ממני. תודה, אליהו

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by הדוד משה,

פאק.

• 21 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. Started by Runny,

זקוק להמלצה לשואב אבק קטן, וחשוב יותר שקט. המחיר פחות חשוב, הכל בא בחשבון. אני מגדל שני ארנבים בבית ורעש השואב הקיים מלחיץ אותם מאד, דבר ההופך את השימוש בו ללא רלוונטי. הליכלוך בבית הינו אבק בריצפה ובמספר שטיחים קטנים וכמובן וגם לכלוך ששני השובבים משאירים, שאריות חציר ועלים. שקלתי לקנות שואב רובוטי, אך אני לא בטוח אם הוא יעמוד בעומס. תודה.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by mrsph666,

שלום - אני אמור לטוס עם הסבים שלי בשבוע הבא, ב-17.07 למינכן שבגרמניה. תכננו להגיע לשם, לשכור מכונית, ולנסוע ברחבי אירופה, לבקר באיטליה, צרפת ועוד מספר מדינות. עכשיו, אני לא מכיר כל כך הרבה אתרים לגבי תיירות - ובגוגל הוא מוצא לי הרבה פורומים, שאותם אני לא צריך. אנא, אם אתם מכירים אתרים טובים, ושלא יהיו יקרים כל כך, ששם ניתן לרכוש כרטיס טיסה בלבד למינכן החל מ-17.7 ועד 30.7, אשמח מאד! תודה רבה! (תוקן - טעות שלי! )

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. כבר תקופה שאני מחפש ללא הצלחה מכנסיים אטומות לחלוטין למים ללבישה ארעית המיועדות ללבישה מעל המכנסיים בזמן גשם הממלאות מספר דרישות- א- מחומר 'נושם'. זאת אומרת- לא ניילון שמספיק ארבע דקות בשביל להרגיש סאונה איתם כמו החלפסים הצבאיים. ב- דקות וקלות (עדיף לכאלו שתוכננו כך שאפשר לארוז אותם בתוך הכיס שלהם) ג- מחיר דק וקל, איזור ה100-150₪. תודה רבה והמשך חורף בריא.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by arik100,

שתתחבר לשקע נורה רגיל. אני שוקל לקנות LED . בנוסף אני שוקל לקנות אור "חם" שדומה לנורות ליבון בעיקרון השימושים זה מחשב וקריאה. גודל החדר הוא 3 על 4 מ' אשמח להמלצות לקנייה בEBAY. תודה

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  10. Started by zik125,

שלום לכולם אני מחפש מכשיר שמקשר בין המחשב לטלויזיה בצורה אלחוטית אשמח לדעת איזה מכשירים טובים ומה צריך לדעת בנושא תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לאחרונה יום אחרי שאני מתגלח והשיער מתחיל לגדול בצורה "דראסטית" מתחילים להווצר פצעונים סביב המקומות בהן השערות מבצבצות.. השאלה שלי היא איך מטפלים בזה? :s05:

• 50 תגובות
    • 13.7k צפיות
  12. Started by benhalaf,

שלום, אני זקוק לתוכנה שמציגה פרצוף אנושי שמדבר עפ"י מילים שרושמים לו או שחוזר על מה שאומרים לו במיקרופון. אני מכיר תוכנות שמדברות לפי כתיבה, אך לא כאלו עם פרצוץ. אני אסתפק גם בפרצוף שמגיב ועושה תווי פנים לדיבור שלי במיקרופון. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מדובר בקנייה של 1000$ מאיביי ועוד חנות, כמה זה יוצא מכס מע"מ וכו' ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. במספר פרסומות של הרשתות השונות על המבצע הזה של משרד האנרגיה והמים, אשר הופיעו בעיתון "ישראל היום", התברר לי בפירוש, כי כל מטרתו של הקמפיין הוא לא לשמור על הסביבה, אלא לעודד תרבות צריכה (מקררים ישנים [אמקור ותדיראן ישראל] חייו חיי נצח, המקררים החדשים, אשר מסומנים ע"י משרד האנרגייה והמים כחסכוניים, בדירוג B או A [במיוחד LG וסמסונג] מגיעים כמעט תמיד פגומים מהייצור, או שהם מתקלקלים אחרי 3 שנים מקסימום, ומושלכים מיידית לאשפה או לגריטה), ולחשוף את הסביבה לזיהום של פסולת, חומרים מסוכנים וכן גז הפריאון (מקרר עם גז פריאון, מסוכן לשכבת האוזון רק כאשר משליכים אותו [כי אז נוצרים סדקים בצנרת שלו]. אחרת הוא לא יותר מסוכן ממקרר עם גז ידידותי לסביבה [מעגל הגז סגור הרמטית, ולגז אין לאן לב…

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. Started by mystic,

קראתי בכל מיני פורומים (לא רציניים) שלימודי מדעי המחשב לפחות בשנה א' מתקיימים כל יום מהבוקר עד אחרה"צ-ערב יש לי הצעה להתחיל תהליכי מיון לעבודה מסוימת שדורשת מסטודנטים יומיים עבודה בשבוע אבל לא 8 שעות (כמו משמרת) אלא משהו לא קבוע, יכול להיות 5 שעות ויכול להיות גם 20 שעות. האם למישהו פה ידוע על תכנית הלימודים של השנה הראשונה והאם לדעתכם אני אוכל לשלב בין השניים? נראה לי קצת בעייתי פתאום לעבוד 20 שעות בזמן לימודים

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. נדמה לי שהיה אתר כזה, אתה מעלה שאלה ומוצאים לך תשובה בתשלום. אני מחפש לקנות משהו ומוכן לשלם גם בשביל שימצאו לי איפה לקנות את זה. ברור שאפשר לפנות למידען אבל זה בטח יעלה מלא..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן, בשעה טובה סיימתי את המועדפת ויש לי בערך שנה לשרוף עד לתחילת הלימודים ולכן חשבתי על עבודה בתחום שמעניין אותי (גאדג'טים, מחשבים) ואני מדבר על חנויות כגון באג,אייבורי,KSP. אז לפני שאני שולח קורות חיים ומגיע לפגישות מעניין אותי לשמוע חוות דעת מאנשים שעבדו בתחום ויש להם דעה אובייקטבית בנושא. מעניין אותי בעיקר לדעת על אופי העבודה, כמות שעות חודשית ושכר וכל מידע מעבר יכול לתרום. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. לא מיד אחרי, אלה במהלך השנה אחרי. כמה תפילות ביום? מה השמות? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by פילון153,

הטרדה מינית? עקב מקרים שנתקלתי בהם לאחרונה, זאת הדעה שלי http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2430424 תהיתי לדעת אם יש עוד אנשים שחושבים כמוני, ובכלל, מה הדעה שלכם באופן כללי.. אם נתקלתם במקרה כזה פה ושם.. אשמח לתגובות

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by MasterDK,

אז בהמשך לנושא שפתחתי על פיסת אדמה, הנושא התפתח והבנתי משהוא. אני בעצם לא עושה כלום. וזה מה שגורם לי לסבול. אי לכך ובהתאם לזאת אני שואל: חברי פורום היקרים, מה התחביבים שלכם? מה אתם עושים ביום יום? הולכים להרצאות מעניינות - אם כן איפה? מטיילים? מתקנים מחשבים? מה, מה עושים אנשים רגילים בזמן החופשי שלהם? אשמח להצעות. תודה רבה, והמשך יום נפלא!

• 22 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. Started by avive,

אהלן, מישהו יכול להגיד לי מה אומר כל שם בזרועות? אני יודע שאחת מהן זו שדולת איפ"ק,השאר לא מוכרות לי. תודה מראש

22. מה שכתוב למעלה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אם הייתם מתקבלים לשתיהם לאן הייתם הולכים?

• 19 תגובות
    • 16.2k צפיות
  24. Started by klayton,

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  25. Started by ReSt,

קודם כל שלום לכולם, חג שמח ושנה טובה יש לי כמה שאלות לגבי CCNA. אני בוגר קורס אבנט כחול בחיל האוויר למי שמכיר ואני רוצה לגשת לCCNA. עברתי קצת על האינטרנט ומצאתי שתי pdf-ים מומלצים - sydex ו Icnd 1,2, אבל אני מעדיף ללמוד מספר, איפה אני מוצא ספר טוב באנגלית ? ולגבי המבחן עצמו, איך נרשמים ? כמה עולה ? אם יש בתאריכים מסוימים ? תודה רבה לעוזרים ושוב, שנה טובה !

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים