עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by achiya1,

יכול להיות דבר כזה שאם אני קונה מחשב חדש וכל שנה פחות או יותר לא מטפל בו או משדרג אותו אני אשלם על זה ביוקר במחשב חדש ? פחות או יותר כמו אוטו ? כאילו זה משנה אם אני משדרג את המחשב אחרי 4 שנים שהוא אצלי ? או שעדיף כל שנה לשדרג וככה נמנעים ממחשב חדש ליותר זמן ?

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  2. השאלה היא כזאת:מה יותר חשוב לכם בשיר בכדי שתאהבו אותו-הלחן שלו או המילים שלו?מה תופס אותכם יותר?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Armageddon1,

איזה קורס שווה לעשות כדי לעבוד בהייטק? חשבתי לעשות אולי קורס ולנסות להתקדם במשהו. מה אתם אומרים ? אני גם מעוניין ללמוד לתואר בהמשך.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ofirr,

האם זה נכון שבאופן גורף/כולל עדיף לקנות מחשב נייד חדש ולא משומש? בניגוד מוחלט למחשבים נייחים, ששם לרוב יד 2 יוצא משתלם יותר ומומלץ.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  5. Started by Burned,

אם יש שני מסכים בגודל שווה, לדוגמא, 42" האחד עם רזולוציה טבעית גבוהה יותר מהשני (720X1280 ו 1920X1080) ואני שם בהם אותו סרט (לדוגמא1024X576) יהיו הבדלים באיכות התצוגה?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  6. http://www.sendit.com/sendit/10049854.product זה המשחק והמשלוח חינם זה גם לארץ נכון?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  7. Started by TNT2009,

שלום,לאחרונה התחלתי להגיב הרבה בפורומים,למרות שאני קורא הדוק של הכתבות,לרוב אני לא מגיב בפורום.בכול אופן יש תופעה משונה למשתמש שלי,ההודעות שלי כול הזמן על אפס-למה? כמו כן לגבי הדרגות בפורום,יש למישהוא link להסבר על הדרגות בפורום HWzone. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  8. Started by killer007,

יש לי חשבון באתר http://www.torrentbytes.net שהוא פאור יוזר ואני לא ידוע איפה אני בודק אם יש לי הזמנות מישהו יכול לעזור לי

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  9. שלום לכולם. אני יודע שעוד לפני שאני יתחיל לספר יגידו האנשים פה "בחירת מגמה זו רק החלטה שלך" וזה נכון אבל אני רואה יש פה אנשים מבוגרים שאני מאמין שהם יודעים מה עדיף עכשיו כי הרי הם יודעים לאן דרושים יותר עובדים לאן פחות וכו'. טוב נעבור לעניין: אני כרגע בכיתה ט' ואני עומד באחת הבחירות הקשות בחיי. בבית ספרי קיימות 5 מגמות: מדעית מחשבים, אלקטרוניקה ותקשרות מחשבים, רובוטיקה ותיבם, מנהל עסקים, עיונית. כבר היו לנו חשיפת מגמות כלומר אני יודע הכל על כל מגמה וחוץ מזה יש לי סיכויים להיתקבל לכל אחת מהם כי אני יכול להגיד שאני משפר ציונים בסמסטר ב' ואם כן הם לוקחים אותי. אבל גם אם הציונים שלי כגע אני יכול להיתקבל אבל עדיף לשפר. עכשיו אני לא מעוניין מנהל עסקים ועיונית לא יודע זה פשוט מש…

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. http://www.vl.rehost.co.il/wtf.jpg בצד ימין זה החומר הנלמד בצד שמאל זה השאלה במבחן מסומן בלבן מה שבחרתי, וכנראה טעיתי ומסומן בצהוב התשובה האמיתית.. מישהו מוכן להסביר לי למה זה?

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יצא לי לשמוע הרבה וגם לראות בטלווזיה על מעין גלימה שמעלימה בנאדם, זהו בעצם טריק, כמובן שאין פה שום קסם, יש מישהו פה באזור שלי שקנה את זה בחנות אחת בתל אביב וזה עלה המון כסף, ולפי מה שמספרים פה אנשים אחד לשני, הטריק הזה חזק ביותר. אז אם מישהו יודע מה השם התקני לדבר הזה בעברית ובאנגלית או שיוכל לתת קצת אינפורמציה, אנא שיכתוב. תודה!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני צריך לדעת מה המיקוד של העיר תל אביב (לא מיקוד פרטי של הבית שלכם, אלא מיקוד של העיר....) תודה ענקית למי שיודע!

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  13. שלום לכולם. יש בפי שאלה, אולי קצת מוזרה בנוגע לצריכת החשמל של המחשב שלי. יש לנו בבית כמה מחשבים שמחוברים ברשת ולא מיזמן היצטרף עוד מחשב חדש לעסק. עכשיו אנחנו (אני ואחי) משאירים כמה מחשבים שיעבדו גם בלילה (לדוגמה כשאנחנו מורידים משהו) וכשאבא שלי הבין שעכשיו עוד מחשב יצטרף "לזלילת החשמל" בבית הוא לא היה הכי מרוצה מהמצב (נסכם זאת כך: הוא לא רצה אפילו את המחשב עצמו ) עכשיו שאלתי היא, מהיא כמות החשמל שהמחשב החדש "יזלול" (נגיד, לשעה לדוגמה). או שעם לא תוכלו להגיד לי זאת, אז אולי להשוות את צריכת החשמל למכשיר חשמלי אחר בבית.? זהו המיפרט מחשב שאמור "ליזלול" את החשמל intel pentium 3 1005 Mhz (7.5 X 134) לוח אם- asus cusl2-c זיכרון ראם-384MB sdram כרטיס מסך- NVIDIA gef…

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by borissl500,

האם יש אתר שאפשר למצור דרכו החלטות/פסקי דין שנתנו בבית משפט ברומניה? (בדומה לאתר תקדין הישראלי) רומניה באיחוד האירופאי לא חשוב שפה, אפשר לתרגם. חשוב לי מאוד. נ.ב מצאתי את האתר הזה, אבל אני לא יכול לקרוא את התוכן של ההחלטות. http://portal.just.ro

15. היי, אני עכשיו בכיתה ט' ויש לי כמה התלבטויות: 1. המורה שלי למתמטיקה רוצה שאני אלך למסלול האצה במתמטיקה ואז אני מסיים בגרות של 5 יחידות בכיתה י', עד כמה שאני יודע זה לא מצוין בתעודת בגרות, כתוב שזה בגרות רגילה של 5 יחידות, יש פה מישהו שעשה את זה? זה יותר מדי לחץ לא? זה באמת שווה להיות פטור ממתמטיקה ביא' וביב'? 2. הרבה מנסים לשכנע אותי לקחת פיסיקה ומחשבים ולא ביולוגיה ומחשבים, הם אומרים שיש לי ראש לזה ושזה ביזבוז לא לעשות את זה, זה לא נורא מסובך ומשעמם??? 3. המורה שלי למחשבים רוצה שאני יעשה בגרות במחשבים כבר השנה (ט'), והיא ביקשה ממני לכתוב מכתב למשרד החינוך כדי לבקש אישור לעשות בגרות השנה, אני יודע שאפשר לעשות את זה השאלה שלי היא אם זה כדי?? בגרות במחשבים זה דבר מאוד ק…

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by CartMan2oo5,

קיצר קניתי מזגן, Tornado Plasma Gold 100 אם זה משנה... קיצר יש לי את המזגן עצמו ואת המנוע, עכשיו לשאלה שלי, כמו שהבנתי יש אפשרות לחבר למנוע נגיד 3 מזגנים... למשל לידידה שלי יש 3 מזגנים ורק מנוע אחד, שהוא אפילו יותר קטן משלי... איך זה עובד? זה באמת אפשרי לחבר 3 מזגנים למנוע אחד? אם כן אז זה לכל המזגנים? או רק למיוחדים? כי אנחנו רוצים לשים 3 מזגנים קטנים, אחד לחדר שלי אחד להורים ואחד לילדים הקטים, וזה יהיה טיפשי לשים 3 מנועים גדולים כאלה ברחבי הבית... תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  17. אוקיי השאלה שלי היא איפה בדרך כלל אנשי המחשבים האלה משרתים אני בעצמי בכיוון הזה ורציתי רק לדעת איפה בערך אני אשרת. קרוב או רחוק מהבית אני גר בחולון, האם יש בסיסים קרובים לבית כך שאני יוכל לחזור כל יום הביתה או שרוב הבסיסים נמצאים בצפון או בדרום ואני אחזור חמשושים וזהו? שאלה נוספת, האם השירות בתחום המחשבים בצהל מעניין? האם הוא מספק אותכם ( לא מינית לחרמנים שבכם ) ממרם וגם לאלה שלא בממרם? תודה רבה על העזרה זה ממש חשוב לי אשמח לכמה שיותר תגובות וסיפורים של אנשים שעברו או עוברים את זה. נ.ב. אני לומג יג'.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  18. שלום, אני מחפש זמן רב ספר תירגול במכניקה, אבל אני לא מוצא. ברוב המבחנים השנה המורה צלם לנו תרגילים מספר מסויים והתרגילים היו הרבה יותר טובים מהתרגילים בספר של יורם אשל, ולכן אני רוצה לשאול אם מישהו מכיר את הספר ממנו לקוחים התרגילים הבאים: http://websamba.com/ido123/ido2.gif תודה.

• 28 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. קנית לא מזמן אופניים ואני נוסע לעבודה אליהם וגם בחזור, עכשיו פעם זה היה כיף והיום אחרי 7 שנים אני מוצא הרבה דברים שפשוט מפריעים לי לרכוב כמו שצריך בנוחות מלאה. קודם כל הייתי רוצה לדעת עם יש חנויות טובות שעושות משלוחים לכל הארץ, רצוי שיהיו זולות ובעלות מבחר גדול כמה שאפשר. 1- קודם כל הייתי רוצה להחליף את המושב של האופניים שפשוט מכאיב לתחת אחרי רכיבה של שעה+- המלצות ? עם ידוע לכם על מה אני מדבר ומה אני מחפש בבקשה תשתפו אותי כל מידע יעזור בגלל שאני כבר לא כל כך מבין בתחום הזה. 2- דבר שני הייתי רוצה להחליף את המעצורים לפחות את האחורי, במעצור הדראולי שמעתי שזה דיי יקר אבל אני מעדיף לפחות מעצור אחד יהיה איכותי ויביא לי זמני עצירה טובים יותר, שוב עם אפשר המלצות לזה כי אני לא כזה…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אהלן, חבר שלי מתכנן לטוס לצ'כיה בעתיד וכנראה נופל על בלאק פריידי, הוא רוצה לדעת מה מומלץ לקנות באירופה ואיפה בדיוק מתרחשים המבצעים הגדולים של הבלאק פריידי אם למישהו יש ניסיון נשמח לשמוע בעיקר איזה מוצרים זולים באירופה בבלאק פריידי

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. אני רוצה להזמין מג'אב טק השאלה שלי היא האם חובה להשתמש בכרטיס אשראי בינלאומי או אפשר להשתמש גם באחד רגיל תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  22. Started by stone cold,

טוב אני מתכנן לטוס רק בחורף -כי בקיץ אני עמוס בעבודה אבל רציתי לדעת עם צריך לעשות חיסונים או משהו לפני הטיול ? באמת שאין לי מושג יתר השאלות אני ישאל קרוב יותר למועד הטיול אבל את זה אני חייב לפני

23. לא הצלחתי להכניס עוד פרטים על השאלה לכותרת, אז אשאל כאן: עד כמה תעודת הבגרות שלכם עזרה לכם להתקבל/מנעה מכם להתקבל לעבודה? אם יש לכם תואר או משהו בסגנון (אני לא כל כך יודע מה זה ג'ון ברייס הזה, אבל לפי מה שהבנתי מלמדים שם מחשבים, אבל לא כמו תואר באוניברסיטה) אז בבקשה תציינו את זה ואם אתם במקרה סקרנים, ההורים שלי טוענים שתעודת בגרות זה דבר חשוב מאוד, אמרתי להם שרוב החברים והמורים שלי אומרים שאני לא צריך תעודת בגרות אם בטוח יש לי תואר ראשון במדעי המחשב, ההורים שלי אומרים שהם לא יודעים על מה הם מדברים (ולפחות בקטע של החברים זה דיי נכון - מה אנחנו כבר יודעים על החשיבות של תעודת בגרות לעבודה?) אז אני רוצה לשמוע דעה מאנשים שיודעים אם כי שמעתי בפעם האחרונה כמה תגובות בסגנון "זה ל…

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by Mazumotte,

אני חושב להזמין משם מכשיר ויש לי מספר שאלות: 1) האם שילמתם מכס?(בקנייה של יותר מ-50 דולר) 2) אם כן - האם זה גרם לבעיות/עיכובים? 3) אם זה מתקלקל, למי פונים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים