עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by esaly,

שלום! רציתי לשאול האם יש אפשרות לבטל את המידע בWALL שלי לגבי החברים האחרונים שהוספתי. אני מעדיף שלא יפורסמו האנשים האחרונים שהוספתי בכלל. כמו כן, אני אשמח לדעת איך ניתן להסיר את השם שלי מחיפוש בגוגל והגעה לפרופיל פייסבוק שלי. אשמח מאד אם תוכלו לעזור, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by J0n1,

שלום. יש לי קובץ מסוים שנמצא על שרתי RS, ויש לי חשבון פרימיום. אני רוצה להעלות את הקובץ דרך המשתמש שלי אבל בלי להוריד אותו אלי למחשב ולהעלות בצורה רגילה. יש אפשרות "לפקסס" את הקובץ מחשבון אחד לשני? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  3. Started by noodle,

האם יש אפשרות לשנות את מספר הנושאים שרואים בכל עמוד?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  4. חבר שלי ביקש שנברר לו. היה רשום לו על מסמך טקסט את האימייל שלו. בקיצור הוא פרמט את המחשב ועם זה זה הלך קאפוט,כמובן שהוא שכח לרשום את האימייל שלו על דף או משהו כזה או לזכור אפילו. השאלה היא אם יש אפשרות לשחזר את זה איך שהוא?,נגיד אני יודע שיש כאלה שבפייס שלהם רשום האימייל למטה,אצלו לא. יש מה לעשות בנידון?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  5. Started by Yehudaa,

כמעט לכל סרטון מוזיקה יש הצעה לשמוע פלייליסט באותו סגנון ולרוב השירים ממש קשורים באותו סגנון ולא סתם מפוברקים . קרוב לוודאי שיש אלפים של סוגים שונים של פלייליסט . סתם מענין אותו לדעת . האם נראה לכם שבנו את רשימת השירים בפלייליסט האלה ידנית ? או שאיזה אלגורתים תיכנן אותם אוטומאטית ?

6. Started by artyom,

אפשר אולי שמות של אמנים שעשו שירים לנמלטים? כי היו שם הרבה שירי ראפ שממש אהבתי... חיפשתי ובכל רחבי האינטרנט ולא מצאתי

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  7. Started by lion03,

גיליתי שהקב"א שלי זה 53 זה טוב?

• 54 תגובות
    • 4.4k צפיות
  8. Started by NiTRo37,

היי חבר'ה, אני עומד בפני הרחבת החור הנוכחי שלי באוזן שמאל ( שכעת עומד על איזה 1.6ממ אולי יותר , סתם ממשחקים והכנסת דברים לשם) לחור בגודל של 5/6 מ''מ. רציתי לשאול האם בטוח ישר לעבור ל5 או שעדיף להתקדם לאט ? ( זאת אומרת קודם 4 והלאה..) כמו כן, האם ערכות הרחבה עצמית (בעזרת TAPER) הינן בטוחות? תודה :]

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  9. Started by ackohen,

אני כבר כמה ימים חוקר איזה רכיבים כדאי לבחור לקראת מחשב גיימרים חדש שאני רוצה לקנות. אני חייב להודות שככל שאני מתעמק יותר (הידע שלי יחסית בסיסי) ככה יש לי יותר חשק לקנות את הרכיבים ופשוט להרכיב את המחשב בעצמי. (החלפתי בעצמי כרטיסי זיכרון ומסך, לעומת זאת לא התעסקתי בחיבורי חשמל מהספק ובמעבדים= רמת הניסיון שלי) אז לשאלתי - האם זה כדאי? אני יודע שהחיסכון הכספי לא גדול, אבל אני כן רואה בזה חוויה שיכולה להיות מהנה. אז אני אפרט פה מה לדעתי היתרונות ומה החסרונות ואשמח אם תוכלו לכוון אותי להגיון היותר בריא חסרונות הרכבת המחשב: 1. חוסר נסיון - עלול לפגום בטעות ברכיב ואז ההפסד הכספי לא מועט. 2. זמן - אצלי פחות קריטי אני מוכן להקדיש לזה זמן. 3. חוסר חשיבות - במחירים של עד…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Rammler1983,

למה חיתוך ורידים ליד מפרקי היד נחשב קטלני? ועוד משהו למה לא לחתוך הורידים מאחורי האוזניים? אני מניח שכך אפשר למות מהר יותר... תודה נ.ב: אני לא חושב להתאבד, רק ראיתי סרט , לכן עלתה בי המחשבה

11. Started by Kukishin,

האם ההבדל בין גוני ווקר אדום לשחור הוא משמעותי?

• 21 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. אני זוכר שפעם לפני כמה שנים היה לי על המחשב מאין קובץ שכשפתחת אותו זה פתאום אמר לך שזה מתחיל למחוק את כל קונן C ו D ולא היה אפשר ללחוץ על CENCEL כאילו זה היה ממש נאצי... ואז אחרי שכל המחשב כביכול נמחק המסך הפך לשחור והיה רשום באותיות ירוקות כאלה thank god it's only a game.... אקיצר רציתי לדעת אם מישהו מכם יודע מאיפה אני יכול להוריד או למצוא את זה כי לא מצאתי את זה באינטרנט גם לא ידעתי כל כך מה לרשום. אולי למישהו מכם יש את זה שיוכל לשלוח לי ... תודה בכל מקרה על העזרה

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  13. לא רשום על הזימון שזה מסווג או משהו ככה שאני מניח שאין פה עניין של בטחון שדה. אז אספר על עצמי בקצרה: יליד יחיד פרופיל 97 עם סעיף ראיה קל קב"א 54 דפ"ר 60 חתמתי התנדבות ליח"ש (קרבי) ועכשיו אני נחשב ל"לא ילד יחיד" בצבא ביום ראשון קיבלתי בדואר זימון שבו רשום: זימון ל: המשך תהליכי איתור ושיבוץ ליחידות צה"ל הדבר הראשון ששאלתי את עצמי - איזה המשך, אם לא התמיינתי לכלום לפני כן? כתוב שעלי להתייצב בבית חיל האוויר שבהרצליה יש להביא את ההזמנה, ת"ז וכלי כתיבה בנוסף רשום: ההתייצבות הינה חובה במידה ואין באפשרותך להגיע בתאריך שנקבע לך, יש לפנות למספר טלפון : 036954840 בין השעות 10-14 הדבר הראשון שעשיתי זה להתקשר לשם בין 10 ל14 בימים שונים ואין תשובה, יש תא קולי שבא איזה …

• 10 תגובות
    • 17k צפיות
  14. Started by SHAY951,

אם אני לומד במגמת טכ"מ, ובוחר להגביר פיזיקה.. ונגיד שאני מקבל נכשל בבגרות בפיזיקה בשקלול הסופי.. אז מה קורה מבחינת הבגרות? אני עדיין זכאי לקבל תעודת בגרות? או שחייבים להשלים מקצועות כאלה שהייתי פטור מהם כטכ"מ? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  15. Started by SHAY951,

אם אני לומד במגמת טכ"מ, ובוחר להגביר פיזיקה.. ונגיד שאני מקבל נכשל בשקלול הסופי של הציון בפיזיקה.. אז מה קורה בדיוק מבחינת הבגרות ? האם אני זכאי לקבל תעודת בגרות? או שאני צריך להשלים מקצועות כמו גאוגרפיה שלא למדתי בכיתה י'? תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  16. Started by Dark Respect,

ראיתי בחדשות שהבחירות יהיה כנראה ב28.3 - קצת יותר משלוש שבועות אחרי יום ההולדת ה-18 שלי. האם אני אוכל להצביע?

17. שלום לכם , אתם מכירים את חברות המימון או חברות מתן ההלוואות , הם תמיד מבקשים שלושה תלושים אחרונים . עכשיו השאלה האם הם יכולים לבדוק את תקינות המסמכים האלו ?? או שזה סתם בשביל להיות בטוחים שיש עבודה ?? זה משהו שצץ לי בראש היום פשוט איך הם יכולים לבדוק ?? תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by DarkMoh,

נניח [היפוטטית ] שאני רוצה לעבוד בחברת משחקים - בואו ניקח את Ubisoft לדוגמא. עוד הנחה שנניח זה שאין לי ידע של טיכנות \ עיצוב \ כל היבט טכני במשחק - אבל יש לי ראש מאוד מאוד טוב בנוגע ל"מה כדאי לשים במשחק מבחינת מערכות" ו"אם תקשיב לי ותתכנת את זה ככה אז אנשים יאהבו את זה, מאוד." יש תפקיד כזה? "מנהל רעיונות פרויקט" או משהו? איך לעזאזל מתקבלים לשם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אורח רון

לפני 4 שנים עשיתי מכינה במכללה ואחרי שבועיים עזבתי את המכינה כעבור שבוע ולא הודעתי על כך לאף אחד, יש לציין שזאת הייתה רק מכינה ולא נרשמתי לשנה אקדמאית עצמה. השבוע נכנסתי לאיזור האישי שלי באותה מכללה ורשום לי שיש לי חוב של 2100 ש"ח על אותה מכינה (כנראה שילמתי רק חלק מהסכום) והוא נותן לי אופציה לשלם את הסכום הזה בכרטיס אשראי. מאז לא קיבלתי לא שום מכתב הביתה שאומר לי לשלם את הסכום הזה. רציתי להתייעץ מה כדאי לעשות? כבר עלה לי סרט לראש שיבואו אליי בעוד כמה שנים עם מכתב שאני צריך לשלם להם סכומים מטורפים על זה שלא הסדרתי את החוב הזה. לא ידעתי איפה להתייעץ אז באתי לפה. אשמח לדעה

20. לפני 4 שנים עשיתי מכינה במכללה ואחרי שבועיים עזבתי את המכינה כעבור שבוע ולא הודעתי על כך לאף אחד, יש לציין שזאת הייתה רק מכינה ולא נרשמתי לשנה אקדמאית עצמה. השבוע נכנסתי לאיזור האישי שלי באותה מכללה ורשום לי שיש לי חוב של 2100 ש"ח על אותה מכינה (כנראה שילמתי רק חלק מהסכום) והוא נותן לי אופציה לשלם את הסכום הזה בכרטיס אשראי. מאז לא קיבלתי לא שום מכתב הביתה שאומר לי לשלם את הסכום הזה. רציתי להתייעץ מה כדאי לעשות? כבר עלה לי סרט לראש שיבואו אליי בעוד כמה שנים עם מכתב שאני צריך לשלם להם סכומים מטורפים על זה שלא הסדרתי את החוב הזה. לא ידעתי איפה להתייעץ אז באתי לפה. אשמח לדעה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. Started by chenrp,

שלום, רציתי לדעם אם אפשר לשים לינק ב AVATAR שלי? אני רוצה ליצור תמונה שיש בה לינק(אומנם לא לינק לחיץ אבל לינק לאתר מסויים). האם מותר לשים אותה ב AVATAR שלי? אני רוצה לוודא על מנת שלא אעבור על חוקי הפורום (ד.א. הלינק הוא לא לאתר שאני מוכר או משהו כזה. הלינק הוא אתר שדרכו אפשר לקבל כסף מצפיה בפרסומות ל30 שניות. אני רוצה שירשמו דרך הלינק שלי....) תודה לעונים.

22. Started by Bebush,

http://www.ovdim.org.il/Page10877.asp לפי המסמך הנה"ל, הבנתי שעל המעסיק לשלם לעובד סכום מקסימלי של עד 21.14 ש"ח על נסיעות. שאלות, אם מחיר הנסיעות שלי מהבית לעבודה יוצא 22.28 ש"ח המעסיק חייב לשלם לי 21.14 ש"ח או כיסוי מלא של המחיר? אם מחיר הנסיעות שלי מהבית לעבודה יוצא 15 ש"ח המעסיק חייב לשלם רק על 15 ש"ח נכון? סליחה על השאלות הדפוקות אני רוצה להיות סגור על זה 100%. ד"א אם אני אשלח את הדף הנ"ל למעסיק שלי במייל זה נחשב למסמך אמין שהוא חייב ל"הקשיב לו" או שזה מצטריך עוד מסמכים?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Iv0ry,

אם אני מוגש על 60 ובבגרות אני מקבל 90 - שיש הפרש של 30 נקודות אז מתחשבים יותר ב-90 (יותר אחוזים לציון 90)? יצא חוק כזה לא?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  24. היום כשאני מחבר את המחשב הנייח למסך הטלויזיה בחדר עם כבל HDMI, הסאונד יוצא מהרמקולים של המחשב, אבל אם אקנה כבל ארוך שיגיע עד לטלויזיה בסלון, האם יש אפשרות לעשות שהסאונד ייצא מהרמקולים של הטלויזיה בסלון ולא מהמחשב? (ליתר דיוק, מהרמקולים שמחוברים לטלויזיה). זכור לי שאצל חברה שלי כשמחברים את המחשב הנייד לטלויזיה, אז שומעים מהטלויזיה ולא מהנייד, איך זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי בעיה בחיבור המחשב שלי לדואר GMAIL האם מישהו מבין בזה? אני מוריד את הדואר דרך האוטלוק אקספרס , ובד"כ באמצע ההורדה זה נתקע לי למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.