כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
מכירות פומביות של 10 דקות עם כל מיני חוקים שמאריכים את הזמן... זה לא הבעיה, במקרה וזכית ומצאת במקום כלשהו את אותו מוצר עם אותן תנאים הם יחזירו לך את ההפרש ביניהם בתוספת 50% מאותו הפרש... ככה שזה נשמע אתה יכול להציע על מסטיק 1000 שקל וללכת למכות להגיד להם קניתי בחצי שקל. אז יביאו לך 999.5 בחזרה+ 499.75 (הרווחת 500 שקל). הבנתם את העיקרון של המחשבה שלי? משהו פה לא נראה לי.. מה אני לא רואה? D=
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
רוצים לקבל את כל התוכן שלנו לפני כולם? חדש - הצטרפו לערוץ שלנו בטלגרם: קליק אחד ואתם איתנו > https://telegram.me/hwzone
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
שאלה למנהלי הפורום: למה אתם לא מוחקים קישורים לסרטי סנאף, תמונות מביחילות שמראות דם באופן גרפי, תמונות סקס, ואף דיונים על WAREZ ? ובה בעת למה אין הודעה שמגבילה גלישה בפורום לבני 18+ ? (עם תגית PHP לסינון אתרים). למה אני שואל ? כי הייתי אצל לקוח וזה מה שאני רואה אותו עושה. משתמש בhwzone לספק את צרכיו המגעילים ולקבל לינקים לWAREZ. הוא אפילו אומר שאתם כמעט טובים כמו FXP...
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מכשיר DVD נייד של Luxor מדגם DMG6006 . אין לי את המטען של המכשיר וחשבתי לקנות שנאי אחר שיתאים. מעל הכניסה (חיבור דק יחסית) כתוב DC IN9-12V . מישהו יכול לשלוח קישור למשהו מתאים? כמה זה אמור לעלות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
אחד הדברים, חבל להכביר במילים - http://youtube.com/watch?v=QuHqF-sRmCg
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, כן נושא קצת דבילי (לא שחסר פה כאלה ) התיק צד שקיבלתי מהאונ' לפני שנים סיים את תפקידו, עכשיו אין לי מושג מאיפה להשיג תיק חדש וטוב ללכת איתו ביום יום. בפועל- צריך 1. להסתובב באיזה מרכז מסחרי, או 2. לחפור בZAP\EBAY את 1 אין לי ממש זמן לעשות, ו2- מסריקה ראשונית לא קפץ לי כלום מרגש, אז לפני שאני חופר לעומק אולי תוכלו לכוון כי במקרה יש לכם המלצה. מה שאני צריך- תיק צד, סגנון סטודנטאלי (לא זקן, לא מעור, לא מראה רציני), לא צריך להיות בו מחשב. מה שצריך להיכנס בו בפועל זה- כלי כתיבה, נרתיק של משקפיים, שטויות ממש קטנות (אין צורך בריבוי כיסים בתכלס), דפדפת ו\או מחברת, מסמכים. צריך שאוכל לשים אותו באלכסון חשבתי לכוון על תיק למחשב נייד כיוונים: http://www.caselogicisrael…
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אהלן חברים במה יש יותר קרינה? אייפון 7 , X או GALAXY S9? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ספרו על חוויות מביכות! אגב, אני לא מצליח להזכר באחת טובה...אז לא נורא.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בלילה, שכולם ישנים, קורים דברים מוזרים למחשב שלכם... למשל כמו זה:
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
משוחחים במכשיר הנייד שלכם צמוד לראש לפחות 30 דקות ביום במשך 10 שנים? אתם עלולים לפתוח גידולים סרטניים במוח. בפעם הראשונה בהיסטוריה, חשפו את התכלס. http://www.israelhayom.co.il/site/newsletter_article.php?id=11455 מצטרף לעוד ממצא מלפני חודש: מחקר: הסלולרי פוגע בפוריות גברים כמה חוקי יסוד שאני אישית עשיתי לעצמי: בלילה - להטעין את המכשיר בשקע בחדר שנמצא הכי רחוק מהמיטה ביום - לשים את המכשיר כמה שאפשר בתיק ולא צמוד למותן בג'ינס ברכב - לשים את התיק או הסלולרי במושב האחורי לסיכום - בכל סיטואציה, להרחיק את המכשיר מהגוף כמה שאפשר. החיים יפים, חבל שנגלה יום אחד שבגלל גוש אלקטרוניקה קיצרנו אותם
-
- 89 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
;D :hi: קנייתי מסך טלביזיה של טושיבה 29D9UXE משהו מדהים הצבתי מול סוני החדשה וסמסונג LG פנסוניק וטושיבה מה זה חד - וגם בתרגום למטה ובמקום הכי זול בארץ אריה מוצרי חשמל בעיר-חיפה מול הכרמלית ההפרשים הגיעו עד לאלף ומתאייםשקל בין היקר ל 500 שקל לזול (לפני אריה)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה אמורה לעלות הרכבת מחשב? אם אני בא לחנות... זה כולה להרכיב לוח אם למארז חדש, לשים קירור על ההרדיסקים,קירור על המעבד וזהו. אהה... ולחבר הכל. תודה מראש. .swg
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבל לא סתם לדים אלא UltraBright מישהו אמר פעם שיש בחנות RadioShack ברעננה. איפה החנות הזו נמצאת? או שמישהו מכיר עוד מקום שאוכל לקנות בו את הלדים?
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, אמנם לא מדובר ב144, אבל לפני משהו כמו 12-13 שנים הכרתי פה בפורום בחור בשם אייל שגר במטולה, בימים של אייסקיו ומסנג'ר. עם הזמן, הקשר התנתק. לצערי לא זוכר את השם משפחה שלו. אבל הנה עוד פרטים שאני זוכר: יש למשפחה שלו עסק משפחתי של צימרים וגידול חקלאי. בזמנו(ואולי עד היום) הבחור אהב למבורגיני , דגם ספיציפי - murcielago 560 (זה היה הכתובת מסנג'ר שלו), והתעניין מאוד באופן כללי במכוניות. אולי אולי השם משתמש שלו פה בפורום מתחיל באות B (וזה באופן מעורפל..) לאחר חפירה באינבוקס לא מצאתי כלום.. * לא, לא מדובר בסיפור אהבה רומנטי - פשוט יצא לי איכשהו להיזכר בו והוא היה אחלה גבר, מעניין לשמוע מה קורה איתו היום. אולי מישהו מחברי הפורום הוו…
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היום הלכתי לאסוף את המחשב החדש שלי מהחנות של נעה מחשבים בנשר. המחשב, חתיכות מתכת, פלסטיק ועוד מיני חומרים בשווי כולל של 7 אלף, חיכה לי כמו טטלה בחנות. עד כאן הכל טוב ויפה... דבר ראשון שנוחת עליי הוא שהמוכר שבא לקבל ממני את התשלום אומר לי שהוא לא רואה ששילמתי מקדמה על סך 200 שקלים, מקדמה ששילמתי עוד באותו היום של ההזמנה. הוא "החליק" את זה, ואמר שהוא ייבדוק את זה שוב. אז פה הוא יצא סבבה. אחורי זה, כשהלכתי לקחת את המוצרים, למרות שאני מאמין ובוטח בנעה מחשבים, בדקתי את כל המוצרים לראות אם לא הושתל להם שם מישהו מדייבולי (שם שהמצאתי כרגע, כל קשר בינו לבין שם אחר שנשמע דומה הינו מקרי בהחלט). בעודי מתבונן ומהנהן עם הראש קרתה לי התקלה, שמא נקרא לזה קריסה, של הוינדוס, עוד אפילו…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרגע חזרתי מהבקום עם תעודת השיחרור! סיימתי את דרכי בצבאית! 13 חודשי שירות! ואפילו פטור ממילואים!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אכן ספר חזק ביותר, אבל קראתי אותו באנגלית ואני זקוק למידע הבא ב[glow=red, 2, 300]עברית[/glow] יש שם 3 משפטים: War is peace Freedom is slavery Ignorace is strength אז אני רוצה לדעת איך המשפטים האלה כתובים בגרסה המתורגמת בעברית. אני יכול לתרגם, אבל אני לא יודע אם זה יצא מדויק...אז תעזרו בבקשה תגידו איך זה כתוב [glow=blue, 2, 300]בדיוק בעברית[/glow] בספר תודה
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי, אני צריך חנות שמוכרת את כל הבטריות על כל גווניהן, כמו אלו של טלפונים או המיוחדות של מינידיסקים... כאלו.... מישהוא מכיר באזור המרכז?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
בניו אג יש דבר כזה שאומר INTERNETIONAL SHIPPING - PR only! עכשיו, הוא לא נותן לי לסמן אותו.. אם היה אפשר, זה היה נותן לישראל? ולמה זה לא נותן ללחוץ עליו בכלל?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף לוח כרטיס מסך ומעבד, כמה לדעתכם אוכל לקבל על החלקים האלו, ראו מפרט מחשב.. תודה
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר חנות מקום בראשון לציון שניתן ליקנות עם מחיר סביר זה נועד לרכב אבל זה לא משנה כי זה 12 V גם ככה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-