כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,550 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם בכוונתי לרכוש בחדשים הקרובים מחשב חדש (למעט מסך) למטרות עבודה גרפית מאומצת (3D) אני חי ונושם בחיפה והייתי מעוניין לרכוש את המחשב בחנות שבה יש קטלוג עשיר של מוצרי איכות ולצערי רובן או כולן נמצאות בגוש דן. (או ברשת) האם חנויות המופיעות ברשימת החנויות באתר זה - ראויות. שוב, מבלי להיכנס לשמות של חנויות - שזה אסור בפורום האם הן אמינות והאם תיווצר בעייה כאשר (אם) אני אזדקק לשירותי מעבדה ? האם ההרכבה של הטכנאים שלהם טובה והאם למישהו כאן היו אילו שהן בעיות ? אודה על כל תשובה, אפילו לדוא"ל שלי ניר חיפה nirsul@actcom.co.il
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הורדתי את הסדרה וצפיתי ב12 הפרקים הראשונים - זאת סדרה ממש טובה עם עלילה מורכבת בצורה מאוד מדויקת. יש משהו אחד שלא הבנתי (כנראה פספסתי משהו) יש את הצלם (המתנקש) שבפרק הראשון רואים אותו במטוס , רואים את המתנקשת מפתה אותו , היא גונבת לו את תעודת הזהות שלו תוך כדי האקט המיני , ואז היא משבשת את פעולת המטוס , צונחת ממנו ומשאירה את המטוס להתרסק השאלה שלי היא: איך לעזזל הצלם הזה בחיים?? מישהו מוכן להסביר לי? אהה ועוד משהו אשתו של הסנאטור דיויד פאלמור (שריל) - נכון שהיא מעצבנת?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
לאחרונה אני מנסה להמיר סרטי קולנוע לפורמט MPEG כדי לצרוב אותם בSVCD. התחלתי את ההמרה והפסקתי אחרי כמה דקות כדי לפתוח את הקובץ ולראות את האיכות. וזה לא היה סביר. בכלל לא. אז בכל אופן, מה שאני מחפש זה המלצות על תוכנות להמרה, קונפיגורציה מומלצת ובכלל דעתכם על האיכות הסופית. ז"א, כשאתם יושבים ורואים את הDVD בטלויזיה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
איך ה ps2 תור dvd האם זה סתם גימק או שהוא שווה משהו בתור אחד והאם ניתן לחבר אותו לרסיבר לצליל סראונד כמו dvd אחרים.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
שלום לכולם מקווה שהשאלה נשאלת בפורום המתאים בכוונתי לרכוש בתקופה הקרובה מחשב חדש (למעט מסך) למטרות עבודה גרפית מאומצת (3D) אני חי ונושם בחיפה והייתי מעוניין לרכוש את המחשב בחנות שבה יש קטלוג עשיר של מוצרי איכות ולצערי רובן או כולן נמצאות בגוש דן. האם החנויות המופיעות ברשימת החנויות באתר זה - ראויות. אני יודע שב PCHARDWARE וב ZIGZAG יש כרטיסי QUADRO ועוד דברים שאני מחפש אולם, האם הן אמינות והאם תיווצר בעייה כאשר (אם) אני אזדקק לשירותי מעבדה ? האם ההרכבה של הטכנאים שלהם טובה והאם למישהו כאן היו אילו שהן בעיות ? אודה על כל תשובה ניר חיפה
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
יש אתר שיחשב את המרחק בין קרית אתא לים המלח?
-
- 7 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני הסתובבתי לאחרונה באינטרנט בחיפוש אחר כמה מוצרים ומצאתי את האתר הזה Gizmo מישהו מכיר אותו או קנה ממנו ויודע אם הם אמינים ונותנים שרות טוב? אשמח לתגובות תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אנחנו עושים סיבוב מכוניות לסיום הלימודים, תנו רעיונות יצירתיים מה לעשות. תודה.
-
- 17 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר את החנות אינטרנט הזאת? אמרו לי שהיא שולחת מוצרים לארץ רק שקצת מפחיד אותי לקנות ככה אז מי שמכיר או הזמין פעם וקיבל או שמע עליה משהו להגיב בבקשה
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
כנסו ועשו את עצמכם כדמות בסאותפארק ותעלו את זה (כסקרין שוט)
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני רוצה להנפיק כרטיס עובד, איפה אני אמור להוציא אותו? בסניף הקרוב אלי של משרד הפנים? באגף כלשהו בעיריה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צרריך לקבל מילוח מארה"ב, ואני צריך לבחור באיזה מביניהם(באותו מחיר). מה דעתכם? יש בכלל FEDEX בארץ?(UPS אני יודע שיש). תוודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה והמחירים שמה ממש שווים ועוד עם מתנות - חצובה עדשות ובלה בלה.... האם שווה לקנות? למוכר יש דירוג טוב מאוד, המחיר הוא חצי מחיר מבארץ, ואני יעשה משלוח כנראה למישהו בחו"ל, מה אתם אומרים? שווה?.
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות צורב היום, ואני זוכר שזה מה שהיה כתוב על הצורב מאחור..
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
עכשיו אני מתכונן לבגרות ואני קולט שאני לא יודע מה זה פסוקית נשוא!!! איך אפשר לזהות אותה? ועם אומרים לשחבר משפט שיהיה עם פסוקית נשוא איך עושים את זה!?! תודה מראש לכל העוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לפני חצי שנה חבר שלי שהידע שלו במחשבים שואף לאפס בערך קנה מחשב (לא מחנות קבר מאותה חנות בה אני קניתי אבל לא משנה). לפני כמה ימים הוא אמר לי שהוא לא יכול לשמוע אז היום באתי לסדר (ac 97). גיליתי שמשום מה נמחקו הדריברים של הכרטיס קול אז שאלתי אותו איזה לוח אם יש לו, הוא כמובן לא ידע, אז ביקשתי ממנו את הקופסא שהוא קיבל ביחד עם המחשב. אז הוא מוציא לי קופסא קטנה שרשום עליה שאטל. לי היה ברור שאין שום קשר בין הקופסא ללוח אם עצמו כי היה לו מארז מידי טאוור ג'נרי. חיפשתי בקופסא ולא מצאתי שום דרייבר ללוח אם חוץ מדיסק של לוח אם של שאטל, אז החלטתי לפתוח את המארז ומה גיליתי שם? לוח אם שאטל קטנטן (יחסית למארז הגדול יחסית) עם שני חריצי pci מסכנים. מה שאני יכול להגיד זה ש100 אחוז הוא …
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם כדאי עכשיו אבל אני ממש מת לחידושים שיבואו בעתיד ואם אני אקנה מחשב עכשיו אז הוא יהיה לשנתיים בערך .
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-
-
בתומי, לפני כשעה הרמתי את השפורפרת ונשאלתי לגבי סקר קטן למשתמשים במחשב ובאינטרנט. לאחר מספר שאלות כמו: כמה אתה גולש באינטרנט? גיל...בלה בלה.. הם שאלו שאלות לגבי : "האם לדעתך אתר לקניה/מכירה של משחקים ישנים או יד שניה יעניין אותך ואם תרכוש בו משחקים? " "כמה משחקים/ DVD/ Playstation / מוסיקה - דיסקים מקוריים יש לך שתרצה למכור " , "האם תפרסם באתר הנ"ל ? " (לא הוזכר שם) "כמה אחוז לדעתך צריך המחיר לרדת למדיה (משחק/סרט/מוסיקה) משומשת - במצב של "כמו חדש" ? " כל מיני שאלות כאלו, נשמע כמו פרוייקט מעניין. מישהו קיבל טלפון לגבי הנושא הנ"ל עם שאלות דומות ? ??? 8)
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום היתה הבגרות האחרונה לי ולרוב הי"בניקים שאני מכיר, וזה יותר חשוב מכל יום הולדת.. בקרוב אצל כולכם. :-*
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
הרי פנטיום ארבע הוא פצצת חישוב וחישובים מספרים הוא עושה בשיא המהירות? אפילו 3 מחשבי פנטיום 1 מאה שישים ושש יכולים לשלוט (שלטו) על מערכת טיסה לחלל כולל למדוד זוויות טמפרטורה וכל שאר הדברים המסובכים האלה! אז מחשב אחד מתוך מאות אלפים שעובדים על אותו דבר??? מה הם כבר עושים למען השם??
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול קניתי במכרז קולט אדים ויש שם אפשרות לפחם ואני לא יודע אם אני צריך את זה.. השאלה שלי היא אם צריך את הפחם בקולט אדים ומה זה עושה? תודה מראש SubX
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תמצאו מבחן נחמד שיגיד לכם דברים בקשר לחיי האהבה שלכם... :-*