כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
הבעייה בכותרת, בעיקרון אם אני םותח דף עם איזה 6 סירטונים להורדה הוא יוריד כל פעם רק 2 במקביל וכל השאר יצתרכו לחכות... אני זוכר שהיה תבעייה הזאת באקספלורר 6 גם ושזה איזה שהוא צ'ק בוקס שצריך לסמן אבל לא מצאתי אותו... המון המון המון תודה לכל העוזרים, אור.
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אח קטן של חברה שלי היה ביום שלישי בצו ראשון ,וסיפר שלא היה להם ראיון אישי ,בתור אחד שעבר את זה לפני שנתיים והיה לו ראיון אישי זה נישמע לי מוזר ,ולכן החלטתי לשאול ,מה הישתנה ? למה לא היה ראיון אישי לילד ?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כאילו, מה זה צריך להיות, ועוד לפני הילדים ? ...... https://www.dropbox.com/s/nlzse8oj4eml50f/מעצר בחוף בית ינאי2.mp4?dl=0
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מסיבה לא ברורה לא הצלחתי למצוא באינטרנט את תנאי הקבלה ללימודי תואר ראשון בפיסיקה בטכניון. מעבר לכך אשמח מאוד לדעת גם את תנאי הקבלה למסלולים המשלבים: - פיסיקה + הנדסת חשמל - פיסיקה + מדעי המחשב - פיסיקה + ביו-רפואה מפה השגתי מעט מידע על המסלולים השונים: "לימודי פיסיקה בטכניון". בתודה מראש.
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אחים ואחיות יקרים שלום ברצוני לקבל הזמנה לחשבון ב Gmail. נא לשלוח את ההזמנה לדואר : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx בברכת חג שמח ותודה מראש Epsilon
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
אז יש לי אוסף בקבוקים מינאטוריים ובקרוב מאוד אני בונה להם מדפים שישבו בצורה יפה יותר לבנתיים מפוזרים על הסיפריה שלי.. כולם חלק 1: כולם החלק השני: תמונות כללי מקרוב... --------------------------------------- --------------------------------------- --------------------------------------- --------------------------------------- --------------------------------------- --------------------------------------- האחרונה והחביבה עליי: הויסקי שלי עם העקרב.. רציתי לדעת אם גם לכם יש אוסף בסגנון ומה דעתכם על שלי ובכלל מה אתם אוספים תעלו תמונות שנראה..
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
האם אפשר להוסיף לפעלים באנגלית able בסוף. לדוגמא : UNCLOSEABLE (בלתי ניתן לסגירה)
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הייתה תוכנה פעם ששומרת על המחשב בתור קובץ שמע מישהו יכול לעזור? זה חשוב מאוד
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בואו להשתתף בהגרלה המשותפת של HWzone ומותג AORUS - ותוכלו לזכות בציוד מדליק! לכתבה
-
- 151 תגובות
- 13.3k צפיות
- 2 followers
-
-
-
טוב אז נמאס לי מנדין,זוליס ושאר ירקות! כל יום שישי לאותם מקומות...נמאס! לאיפה אפשר לצאת ביום שישי או בכל יום אחר בירושלים? נ.ב יש לנו 18, ויש מכוניות.
-
- 24 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני מיתכוון לבוא לשם ולהגיד איבדתי את הת.ז להביא תמונה והם יעשו לי ת.ז חדשה בלי בעיות?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה לגבי קניית מחשב. לאחרונה רכשתי מחשב. בחנות הציעו לשלוח לי את המחשב הביתה באמצעות חברת שליחויות ואני הסכמתי. בקיצור - המחשב הגיע שבור. מבחינה חיצונית - הפח/הכיסוי היה עקום. מאחור נראה היה שבעטו במחשב מאחור והחלק האחורי היה עקום כלפי פנימה. החזרתי את המחשב לחנות וביקשתי להחליף את המחשב. הם מתעקשים להחליף שני חלקים - את המעבד והאריזה החיצונית. כל הקניה נהרסה לי. קניה של מחשב היא לא קניה קטנה והתחושה שלי היא שאני לא מקבלת מה ששילמתי עליו. ביקשתי לבטל את הקניה אבל החנות טוענת שזה לא בהגדרה של ביטול קניה. מה עושים? אני מרגישה שאני לוקחת מוצר פגום ומשלמת את המחיר המלא ולא בצדק. וכמובן, בזמן הזה אני גם נשארת ללא מחשב וזה בפירוש בעיה. אני לא…
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
חברה רציתי לברר כמה זמן לוקח למכתב בערך להגיע? שלחתי לפני שבוע וחצי בערך מכתב מאריאל לאור עקיבא ועדיין לא קיבלו אותו שמה... שלחתי אותו בדואר רגיל אתם יודעים בתיבה הגדולה.... למישהו יש מושג כמה זמן זה יכול לקחת? הבעיה היא שגם אין לי מעקב על זה כי זה לא דואר רשום או משהו כזה ואני לא יכול לעת אפילו איפה זה...
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכם במחשב שלי יש כרטיס TV שמחובר ללווין פרטי דרך כבל HDMI שאיתו אני קולט ערוצים באיכות HD. הייתי רוצה לשדר בעזרת הכרטיס את מה שאני רואה בממיר לשרת היעודי שלי, והקליינטים יתחברו לשרת ובעזרתו ויראו את השידור, או לשדר ישירות ללקוח השאלה היא איך עושים את זה? איזה תוכנה אני צריך להתקין בשרת היעודי? איזה תוכנה יודעת לשדר מהמחשב שלי? איזה תוכנה יודעת לקלוט את השידור מהשרת או ישירות מהמחשב שלי? כמה רוחב פס אפלוד אני צריך בשביל שלא יהיה לאגים \ תקיעות וכמה רוחב פס דאונלוד הלקוח צריך בשביל שלא יהיה לו לאגים תודה לעונים.. מי שעונה פשוט תותח...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בספר לגבי ASIC (מי שמכיר, ומי שלא, מה זה המושג הזה?) אולי משהו כמו benchmark?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוגר קטן שרץ בתוך הגלגל הקטן שלו ולא מוותר, עד שהוא מאבד שליטה: http://www.vch.co.il/video-407.html תהנו.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש להתמכר לסידרה נוספת כרגע מכור ל פריזון ברייק לוסט הירואוס פאמלי גאי סאות פארק (מזמן) משהו מומלץ בסגנון יותר של פריזון\לוסט\היראוס?
-
- 32 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרונות G.SKILL 2GB 800MHz CL4-4-4 PK מחנות שתומכת ב PAYPAL מישהוא מכיר ?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עשיתי עסקה מקדימה על רכב (שעוד לא ראיתי אותו במציאות ובכלל, כי לא היה נמצא בסניף הנוכחי) . ראו תמונות של הניסוח תחת כותרת 'הערות' .זה ביטול עסקה "שהוספתי" (הוספתי,אך הנציג פתאום שינה את הניסוח). שאלתי :מתי אני יכול לבטל עסקה. במידה ואראה את הרכב ובדקתי אותו או כל עוד לא ראיתי את הרכב ולא בדקתי אותו (וכך יוצא ,שרק עכשיו יכול לבטל ,כיוון שעדיין לא ראיתי ובדקתי אותו)? http://jpg.co.il/view/5391c20b9922f.jpg/ http://jpg.co.il/view/5391c2334d248.jpg/
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
סתם כדי לדעת מה העבודות של אנשי פורום אתר חומרה זה. יהיו פרסים לבעלי העבדה הכי מעניינת
-
- 33 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אז גם אני כמו רוב המתוסכלים, רכשתי אופניים חשמליים. השקעתי כ - 4700 שקל ממיטב כספי ובאמת שהופעתי עד כמה הכלי הזה חביב ונוח - אממה? היום גיליתי שהאופניים שלי הם התענוג הכי גדול לגבנים! הסוללה יושבת בתוך השילדה, על השילדה יש מפסק שדרכו ניתן להניע את המנוע. אז נכון שניתן לנעול את הסוללה בתוך השילדה על-ידי מפתח, אבל מ זה באמת עוזר לי? מספיק שגנב ישבור את המנעול, יקנה מטען חדש ויש לו אחלה של אופניים שבצפון נושקות לכיוון ה - 5400 שקל. אני מקווה שיש כאן מישהו שמתעסק עם הכלים הללו שיוכל לסייע. יש ברשותי אופני "Moblke" שהמוכר שבחנות לא הפסיק לשגע לי את המוח עליהם בשיבוחים מפה ועד טבריה, והאמת שהם ממש יפות לטעמי, אבל לספר לי שכל אחד יכול להני את המנוע? חס וחלילה. באמת שמדובר ב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אתם מכירים ספרים, מאמרים, לינקים, קבצים, אתרים כל מה שיכול לעזור בקשר "הכרת המחשב" אתם יודעים כל מה שצריך לדעת להתחלה עם שימוש במחשב- כמו כל הקורסים האלו. תשימו כמה שיותר, בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-