עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by fireskill,

קבלו איזה חברה מיוחדת שמצלמדת עם מצלמה של 2.5 מיליארד פיסקסאל http://triton.tpd.tno.nl/gigazoom/delft2.htm אפשר לראות את מספרי רישוי של מכוניות! קבלו: http://img293.imageshack.us/img293/839/fuck4fo.jpg פשוט מדהים! אפשר למצוא עוד כאלה כאן : http://www.zoomify.com/default.asp יש חץ ימינה תחלצו עליו וזה יעבור תמונה

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by R3,

אני גולש לי באינטרנט ורואה שמישהו מזיז את העכבר ... פעם 1 אחרי שזה קרה חשבתי שפרצו לי ולא הבנתי איך אז בבדקתי את כל התוכנות והכול היה סבבה.. שיניתי איפי והתחברתי שוב לאינטרנט.. עוד הפעם המקרה הזה... אני מסובב את הראש אחורה לטלויזיה אני רואה שהכלבה שלי שוכבת על העכבר השני שגם הוא מחובר למחשב והיא זאת שהזיזה את העכבר *בטעות השארתי את העכבר השני מחובר למחשב..

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by PayneBack3251,

שלום... אני מחפש בשביל אבא שלי תוכנה ללימוד אנגלית או שמהו דומה שממש יעזור לו לשפר את האנגלית שלו בגלל שבעבודה שלו הוא צריך לצאת לחו"ל ולכל מני מקומות אז הוא צריך אנגלית ברמה טובה... אם אתם יודעים על איזה תוכנה או שיטה או כל דבר אחר בבקשה תמליצו לי לא חשוב כמה יעלה... תודה מראש,עידן.

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by Ic3 CuB3,

איזה פלאפון יותר טוב ? ולמה ? עריכה: התבלבלתי אלה הפלאפונים. http://phonecatalog.cellcom.co.il/index.asp?xml=2640 http://phonecatalog.cellcom.co.il/index.asp?xml=4338 תודה לעוזרים !!! :xyxthumbs: אני חייב לדעת דחוף כי מביאים לי היום אחד מהם.

5. "הקוד לפתיחת ערוץ המונדיאל בyes- להכנס להגדרות הלווין ולשנות ללווין AMOS 1-5 לאחר מכן תתבקשו להקיש קוד טכנאים שהוא : 541256 במידה ולא תתבקשו להקיש קוד טכנאים, רצוי לבצע אתחול מחדש ולהגדיר את הלווין הרצוי. בhot להכנס לבקרת הורים ולהקיש את הקוד הבא : 252839 לכבות את הממיר ולהדליק מחדש לאחר כמה שניות. מצב זה משנה את הכרטיס החכם לפיילוט. מה שאומר שיהיה ניתן ליראות את כל הערוצים , כולל את ערוץ המונדיאל"

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by M.G.,

עשינו אתמול דיון עם כמה חברים (חלקם קרביים וחלקם ג'ובניקים...) לגבי סוגי נשקים ומה הכי טוב. הגענו למסקנה שלכל סוג יש את היתרונות והחסרונות שלו - אין נשק מושלם. מה אתם חושבים, ולמה?

• 33 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. Started by infer73,

טוב, מחר יש לי בדיקת מאמץ עכשיו, יש לי אסטמה, אבל קלה למדי והייתי מעוניין לגרום לה להיות "חמורה" יותר... בכל מקרה, רציתי לדעת האם מישהו יודע איך אני יכול להוציא תוצאות גרועות בכוונה בבדיקת מאמץ?

• 33 תגובות
    • 8.6k צפיות
  8. Started by MilkMan,

???

• 33 תגובות
    • 12k צפיות
  9. Started by vasser,

Read this ... seems like a beginning of a beautiful friendship

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by maverick,

לא נמאס לכם מכל הפירסומות (בטלוויזיה ובאינטרנט)? היום אתה לא יכול לגלוש בלי שתיתקל (מבלי שביקשת בכלל) בעשרות פירסומות. פעם עוד היו פרסומות פחות מציקות. אמנם הם קפצו לך בחלונות נפרדים והיה אפשר לסנן אותן אבל היום זה שונה. מלבד אותם pop-ups אתה לא יכול לקרוא איזו כתבה בלי שהיא תיחתך באמצע עם איזו פרסומת או שתקפוץ לך איזו פרסומת פלאש בפנים. ממש מעצבן. ושלא נדבר על הטלוויזיה. אי אפשר לראות 7 או 8 דקות רצופות של תוכניות מבלי להיתקל במקבץ פרסומות ופרומואים באותו מספר של דקות. ממש מעצבן!!!

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by hell,

שלום לכם רציתי ליצור רשימה של מישפטים אפלים/משמעות אפלה/סתם מישפטים כאוטיים נחמדים כגון: i m youre sweetest dream and youre worst nightmare but i like to be in the dark im the sword of darknes,there is nothing that i cant sever הכדור הכי טוב לראש הוא 9 מ"מ let me fill alive life is only adream before u wake up to a world full of pain i bring death death from above worship me or be destroyed im an avenger, i live to kill when hell will rise out of ashes,will meat again death is just around the corner berzerkers body, angels heart וכדומה... אשמח עם תעזרו לי למלה את הרשימה ולמי שיודע אנגלית טוב יותר מימני תעזרו קצת עם הדיקדוק בבקשה,כמו שאתם רואים הוא לא הכי חזק אצלי... אני מ…

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום, רציתי לדעת האם יש פה עוד אנשים בתיכון גילאי 17-18 שעובדים בשביל המותרות ובשביל עצמם.. אני כן בכל מקרה אני עובד במקדונלדס כבר מספר לא מבוקר של חודשים.. האומנם אני נהנה בעבודה, אבל שאני חושב על זה - זו עבודה מאוד קשה אני חייב גם לציין מאוד נצלנית שדורשת והעובדים לעשות הכל ברמות דקויות של ניצול והשפלה, חוזרים עם כאבי גב וסוחבים דברים ועובדים מהר ומהר בלחץ ובלי מנוחה בשביל 17 שקל של השעה... האם מנצלים אותנו ? למה תנאי העסקה כלכך גרועים בארץ - כי כמה שצריך כסף אני מוכן לעבוד בכל עבודה אבל גם הבריאות חשובה... מה דעתכם ? אתם מרוצים במקום עבודה שלכם ? לא מרוצים ? שתפו...

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. ת'רד לינקים לאתרים מעניינים | מצחיקים | מוזרים | דפוקים שתפו שתפו

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. אחרי ישיבה ממושכת מול המחשב פרק כף היד שלי מנופח בצידו וזה נשאר ככה ויצר אי סימטריה בידיים שלי עכשיו אני מבקש ממכם הצעות מה לעשות בשביל לשמור על פרק כף היד שלי כמו כן באיזה הגדרות מומלץ לשים את המסך שהוא לא יכאיב לעיניים.

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Tov_Tov,

http://meyda.education.gov.il/mikud062005/interni.htm להרוג את המורים שלימדו כל כך הרבה חומר סתם

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by RainbowInBlack,

בבקשה שמישהו יזמין אותי RainbowinBlack@Gmail.com תודה

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=86216.0 הטירוף ממשיך!!! המכוניות בכביש אמורות להצטמצם למספרים בודדים, עם כניסת ה"חג". המשחק פשוט מאוד... נכנסים לאתר http://www.ayalonhw.co.il, עוקצים את המצלמה התחתונה במפה מימין (צומת חולון), מאתרים רכב ספציפי ומתחילים לרדוף אחריו עם המצלמות שפרוסות לכל אורך נתיבי איילון, עד מחלף הרצליה. צייד מהנה!

• 33 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. Started by Guarding angel,

איך עבר לכם הצום? קל? קשה? עמדתם בזה? בכול מגקרה שתהיה לכם גמר חתימה טובה ושנה מעולה

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by The Ghost,

קיבלתי זימון לתלפיות וחובלים. האמת לפני זה רציתי עתודה. אז מה עדיף לי? ונגיד ואני לא אתקבל לתלפיות,עדיף חובלים או עתודה?

20. Started by borg,

1. ברוב מדינות המזרח התיכון קיים חוק איסלאמי שאוסר על אכילת טלה אחרי בעילתו -- [טוב, זה חוק סביר. אתה הרי לא תאכל את אישתך אחרי שתשכב איתה]. 2. בלבנון, לגברים מותר באופן חוקי לקיים יחסי מין עם חיות ממין נקבה, אבל על יחסי מין עם חיה ממין זכר מוטל גזר דין מוות -- [מה שלא ברור זה האם מותר לקיים עם חיות ממין נקבה מין אנאלי]. 3. בבחריין, לרופאים ממין זכר מותר לבדוק את איבר המין של נשים רק באמצעות ההשתקפות שלהם במראה -- [אפשר לחשוב שבאמצעות מראה זה יותר צנוע]. 4. למוסלמים אסור להסתכל על איברי המין של גוויות. החוק הזה תקף גם לגבי קברנים. איברי המין של הנפטר חייבים להיות מכוסים עם לבנה או חתיכת עץ כל הזמן -- [הדבר נועד, ככל הנראה, למנוע מקרים של נקרופיליה]. :-X 5. באינדונז…

• 33 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. והמשימה היא: תמצא שם של רוסיה שלא מסתיים ב- ה' (בלי קיצורים) ג'ני זה קיצור של ג'ניה.

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. שלום לכולם! אני תלמיד בכיתה י"א, הלומד במסגרת חמש יחידות לימוד במתימטיקה. אנחנו לומדים 8 שעות בשבוע(+עוד שעה שהמורה הוסיפה לנו). שמתי לב שאני "מבזבז" הרבה מהזמן הפנוי שלי בלימודי המתימטיקה, בהשוואה לתלמידי ה-4 יחידות שנראה כאילו הם פשוט נהנים מהחיים... 6 שעות שבועיות, בקושי מקבלים שיעורי בית ומקבלים ציונים די טובים במבחנים. אני בטוח ב-100% שאם אני ארד ל-4 יח"ל אני אצטיין במבחנים ללא מאמץ מיוחד. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, ואני מבקש שרק אנשים עם נסיון של כמה שנים מעליי יענו ברצינות. האם השארות ב-5 יחידות במתימטיקה תעזור לי משמעותית על תלמיד של 4 יח"ל להתקבל למשהו באוניברסיטה או בכל דבר אחר המצריך תעודת בגרות, או שהדבר תלוי בציוניי. נניח ואני אקבל בבגרות[מקרה הגרוע ביותר] 85 …

• 33 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. ניסתי כמה מילים והצלחתי להוציא 2,960,000,000 תוצאות. יש משהו שמצליח לתת יותר תוצאות?

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. היו המון מציגים, הרבה אנשי מקצוע ואנשי מכירות. ניתן היה לראות בתערוכה: מחשבים קומפקטים, מחשבים ניידים, מסכי פלזמה, מגוון מדפסות, מצלמות דיגיטליות, מערכות אל-פסק מקצועיות, מתגי KVM, מערכות רמקולים של Altec Lansing, מגוון רחב של מוצרים תוצרת Sweex (חברה חדשה יחסית שנותנת 3 שנים אחריות לכל המוצרים שלה), כל סוגי נגני MP3 של Creative, לוחות-אם Jetway, זיכרונות ניידים מעוצבים (DOK) ציוד ייחודי של תקשורת ישירה יבואני Level one כמו מגבים לרשתות אלחוטיות עד 8 ק"מ ועוד. תמונה אחת שווה אלף מילים אז בוא ניתן לתמונות לדבר בעד עצמן... [attachment deleted by admin]

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.