כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,613 דיונים בפורום זה
-
הודיעו לי היום שהתקבלתי לעתודה למסלול מדעי המחשב באוניברסיטת חיפה חוץ מזה אני גם התקבלתי לחמ"ן לאחד מהמסלולים של גאמה עתודה זה מסלול שמאוד מתאים לי אז אני די בטוח שאבחר בו אבל עדיין הייתי רוצה לשמוע דעות שונות של אנשים ראיתי כאן שאומרים שאונ' חיפה לא ממש טובה למדעי המחשב אבל לדעתי אם יהיה לי 6 שנות ניסיון צבאי אז זה לא יהיה משנה כי אחרי הכל זאת עדיין אוניברסיטה
-
- 33 תגובות
- 15.3k צפיות
-
-
עדכון לתאריך 17.2.16 היי. הוספתי תמיכה בשלטים אחרים, בינתיים ניסיתי לעבוד עם Dualshock4 ועובד מעולה, אפילו במכונה וירטואלית ללא שום דרייבר לשלט. אני מחפש אנשים טובים שיוכלו לעזור לי לבדוק את הגרסה החדשה: 1. אנשים שיש להם שלט Dualshock4 ומוכנים לקחת את הגרסה החדשה לנסיון ולדווח לי איך עובד. 2. למי שיש כל שלט אחר שיוכל לעזור לי לבנות "פרופילים" לשלטים נוספים. 3. עם הקוד הישן היתה בעיה ששליחת המקשים לא עבדה ברוב המשחקים, אני חושב שגם את זה פתרתי. אז אם מישהו מעוניין לבדוק איך התוכנה עובדת במשחקים שלו זה גם יעזור לי. מי שמוכן לעזור, מייל ליצירת קשר: Zeevs86@gmail.com פרטים על הגרסה 0.5 בעמוד רביעי הודעה #32 אהלן. בחודשים האחרונ…
-
- 33 תגובות
- 11.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
הנה החידה: http://shingakunet.com/school/9000226898/9000283703/special/ עודכן: אם הצלחתם לפתור את זה ולהגיע לשני הסופים האפשריים, הנה עוד אחד שאהבתי: http://jayisgames.com/games/grow-island/ גם לזה יש שני סופים שונים. עודכן: הרשימה המלאה של המשחקים: http://jayisgames.com/tag/grow
-
- 33 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
אני עוסק בשאלה הזו זמן רב. למה אני חי, מה המטרה שלי בחיים, מהו יעשה אותי מאושר וכו'. לכל אחד יש תשובה שונה לסוגיה הזו, את התשובה שלי עוד לא גיליתי. מה שכן גיליתי לאחרונה, זה שאני עשוי להיות מאושר יותר אם לא אתחתן ואקים משפחה. זה ישתלם לי מבחינה כלכלית, לא אצטרך לפרנס אישה וילדים, ואוכל במקום זאת להשקיע את הכסף שאמור ללכת על משפחה. בנוסף, לא אהיה מוגבל לאישה אחת, כי אם אתחתן, אין סיכוי שלא אבגוד. אני פשוט יודע שאני אשתעמם מאישה אחת ובטח נתחיל לריב כל הזמן. רווקות היא חופש מבחינתי, וחיי משפחה הם, לפחות בשבילי, כלוב. כשאני מוזמן לחתונות של קרובי משפחה וחברים, אני תמיד חושב לעצמי ''הם כל כך מאושרים עכשיו, יש להם מושג למה הם הכניסו את עצמם?'' אני גם לא מוטרד מהמשכיות, גידול יל…
-
- 33 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הייתי בחנות בהולנדיה לחפש מיטה וחצי . בקיצר הציעו לי לקחת את המיטה הזאת: ממש נחמד למחיר של 12,000 ועכשיו יש מבצע של 'חבר' ב- 5450 ש"ח. עכשיו השאלה עם זה בכלל שווה לכלול את הרמוקלים אני מפחד שזה יהרס לי במשך הזמן שאני ישים את הראש. אבל מצד שני זה מאוד נחמד לחבר לזה מערכת ולשמוע (גם ככה יש לי מפסיק רמוקלים בחדר). מה אתם חושבים ?
-
- 33 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלי תלוי במצה הרוח אבל בכללי: Resist של Biohazard i stand alone של godsmack st.anger ו Whisky in the Jar של metallica 5 Minutes Alone של pantera לקום אם Red Hot Chili Peppers למינהם וFoo Fighters וVoices של Disturbed The Meaning Of Life של offspring מה השירים האוהבים שלכם?
-
- 33 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אוקי, אז לפי מקורות מוסמכים (מאוד), אני יודע שהשחקנית שנגנבה ממנה קלטת שבה היא מקיימת יחסי מין עם בן זוגה וחוברו היא: תופים, תופים: יעל בר זוהר! היא שם עם חבר שלה - גיא זוארץ ועם עוד מישהו שלא ברור מי... נו מה אתם אומרים? פריס הילטון הישראלית, הא?
-
- 33 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
-
מישהו פעם שמע על האדם הזה? http://finance.walla.co.il/?w=/3/1132007
-
- 33 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אחרי ישיבה ממושכת מול המחשב פרק כף היד שלי מנופח בצידו וזה נשאר ככה ויצר אי סימטריה בידיים שלי עכשיו אני מבקש ממכם הצעות מה לעשות בשביל לשמור על פרק כף היד שלי כמו כן באיזה הגדרות מומלץ לשים את המסך שהוא לא יכאיב לעיניים.
-
- 33 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היה קשר ממש סבבי עם מישהי (קשר ידידותי לא זוגי) הקשר נפסק פתאום במפתיע - היא לא אומרת לי שלום, רק אם אני אומר לה (תמיד אני זה שנכנס לעסק שני ורואה אותה, אנחנו עובדים יחד), היא לא באה לדבר איתי והיא לא מפתחת שיחה שאני בא לדבר איתה אני חושד שזה בגלל שיחה שהייתה לי איתה שהיא אמרה לי שהיא הולכת לחפש עבודה שלישית אני חשבתי שהיא הולכת להתפטר וסיפרתי את זה לבוס שלה שהוא מהמשפחה המורחבת שלי מאז היא בקושי מדברת איתי איך לתקן את המצב? איך לגלות בכלל על מה היא כועסת? כי חבל לי אני באמת אוהב אותה (בתור ידידה בלבד כמובן) והיא לי ממש כיף איתה
-
- 33 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הם זולים (יצאה לי הצעת מחיר שלהם שזולה בכמה מאות שקלים מפלונטר!), מקצועיים ואדיבים, וזה נראה קצת חשוד... אני רוצה לדעת ממי שקנה מהם: 1. כמה זמן אתם עובדים איתם? 2. האם השירות טוב ואדיב גם אחרי הקניה (אם צריך החלפות, תיקונים וכו')? 3. מקרים מיוחדים שקרו לכם איתם (עיכובים, ביטולים, הפיכת שולחנות, יריות באוויר, חתונות, לוויות...)? 4. מי זה מני שכולם מדברים עליו ובנוסף עונה אצלם בטלפון? האם זו חברה של איש אחד? תודה!
-
- 33 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
-
-
-
-
שלום לכולם, טוב אז אחרי "מחקרים" החלטתי ללכת על זה ולהתחיל MCITP. אז הייתי בייעוץ במדיאטק והקורס שם הוא 230 שעות שנמשך 8 חודשים. בימים האחרונים, עקב דעות מכל מני אנשים שאמרו שMCITP זה לא כלכך שווה ואין בזה עבודה וזה לא עוזר התחלתי לחשוש ו'לחקור' מה לעשות. אין תשובות חד משמעיות והכל מסתכם בדעות של אנשים אז החלטתי שאני בכל זאת אלך על זה. התחלתי לבדוק מכללות נוספות וגיליתי שהקורס בכלל לא אותו דבר בכל המקומות ויש מקומות שהקורס נפרס על פני 700 שעות! הנה הקורס של מדיאטק: http://www.mediatech.co.il/Pages/Courses/pc_tech.aspx הנה הקורס של NESS: http://www.ness-college.co.il/pages/coursedetails.aspx?CourseId=219 ונראה לי הקורס הכי טוב הוא של האקריו - אבל הייתי שמח לקבל חוות דעת …
-
- 33 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
סוכר אמור לתת אנרגיה אז חשבתי שכדאי לאכול סוכר לפני אימון אבל אז אמרו לי שהסוכר מפיל אותך זמן קצר אחריי ההיי. אז האם לסוכר ופחמימות יש 0 תועלת לגוף? אני לא בדיוק מבין את זה. אם סוכר זה אנרגיה זמינה אבל זה כמעט מיד מפיל אותך אז איזה אנרגיה זה בדיוק נותן? מה האדם הקדמון אכל תפוז בשביל לקבל אנרגיה לחמש דקות? לא ברור לי. מה המקום של הסוכר והפחמימות בתזונה שלנו? ובהקשר של אימונים?
-
- 33 תגובות
- 9.3k צפיות
- 1 follower
-
-
החשבון המקורי שלי הוא RoyShefy. אני פעיל בפורומים מאז גיל 14, שזה 12 שנים כבר. 1000+ הודעות ואפילו טאג קטן מתחת לשם על שבירת שיא OC עם Radeon9500P. יש לי המון עבר פה. והיה חשוב לי לפרסם את עצמי כאן. כתבתי ספר, שמיועד לאנשים כמוני, 'אנשים שלא קוראים ספרים'. הספר נקרא 'יובל' (הדרך של יובל ואמא ש'ך) ונמכר בכל הרשתות. כבר מכר מעל ל1300 ובעיצומו של המהדורה השניה שלו. הספר מלא בסקס, סמים, טירוף, ניבולי פה וצחוק היסטרי. הוא לא מיועד לכולם. יש אומרים 'הומור סטלנים', יש אומרים 'אילן הייטנר' אבל לטענת הקוראים זה רק בגלל שאין למוכרנים ברשתות שום דבר אחר להשוות לו. יצא עם הוצאת 'גוונים' (חכמת הבייגלה, מלבי אקספרס) והוא קיום ספר השנה שלהם (בארבעה חודשים על המדף). קהל היעד הוא ח…
-
- 33 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
-
לפני כמה שבועות פרסמתי מודעה על רמקולים שאני מתכוון לרכוש באנגליה... מחר בלילה דודים שלי נוסעים לאנגליה להביא לי רמקולים (5.1) שכבר הזמנתי למלון שלהם. לקחת את הסטילייטים בתיק למטוס לא תהיה בעיה... מה שמדאיג אותי זה הסאב וופר - אם שמים בתוך מזוודה וזה עובר ברנטגן יחד עם כל המזוודות , הגיוני מאוד שיחשבו שזה פצצה וירצו לבדוק את זה , ואולי לא ירשו להעלות את זה או שיפתחו את זה ויהרסו את זה ! לא ? אחרי הכל זאת קופסה לא קטנה בצבע שחור , בפנים יש חוטים וכל מיני דברים ממתכת. וזה גם משהו שהם לא יעלו למטוס איתם , כמו תיק יד , ככה שאין להם אפשרות לראות מה עושים לזה ... האם אני טועה או שיש פיתרון אחר לזה ? בבקשה תעודדו אותי :\
-
- 33 תגובות
- 3.8k צפיות
-