עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by omer672,

מישהו יכול לתת לי רמז לחידה 2 ? אני חדש בזה ואני לא מצליח להבין.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  2. Started by Vidati,

בשעה טובה הסתיימה תקופת ה"נהג חדש" והרשיון שלי כבר לא בתוקף, אבל קיבלתי בדואר לשלם על רשיון חדש (195ש''ח) השאלה שלי היא האם הרשיון שקבלתי בדואר תקף לפני התשלום או רק אחרי התשלום? רשום לי תאריך 28 ליוני 2010 אבל האם זה אומר שאני יכול לנסוע עד התאריך הזה מבלי לשלם על הרשיון שקבלתי בדואר או שרק אחרי ששלמתי ואני בעצם מחכה שהכרטיס יגיע בדואר. תודה אני ממש מבולבל, אני חייל כך שזה ממש מעצבן שאני חוזר הביתה ואין לי רכב.

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  3. Started by ofeky1,

שלום! קודם כל אני יגיד שחיפש בגוגל הביא לי רק תוצאות של תחזוקה אבל השאלה שלי היא איך לחטא ז'קוזי בצימר לדוגמא או בית מלון שאני לא ישהה שם הרבה והז'קוזי שם מלא בחיידקים ואני לא יודע מה של אנשים שהיו שם לפני ועשו מה שעשו...\ בקיצור התהליך צריך להיות אפקטיבי ומהיר אני ישמח לשמוע דרכים לעשות את זה מכם אם יש לכם ניסיון או סתם רעיון תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by hitman123,

אני כרגע משרת בצבא, ועכשיו אבא שלי לא עובד כך שאני חייב למצוא עבודה. שלחתי איזה 20 קורות חיים באתרי עבודות וכל פעם שחוזרים אלי ואני אומר להם שאני עדין משרת הם מנפנפים אותי יפה ואומרים שיחזרו אלי כשאשתחרר (כן, בטח). עכשיו השאלה שלי היא האם זה מקובל ללכת לאיזה קניון ולהסתובב ולשאול אם הם צריכים עובדים ? שלא יסתכלו עלי כאילו נפלתי מהירח? יש אולי עוד דרכים חוץ מקשרים (שאין לי) למצוא עבודה בזמן צבא(לשעות הערב) ?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Guy King,

האם הפעולה הזאת, מבחינה כימית, היא באמת חמצון? כלומר - האם בתהליך חמצון השער מוסר אלקטרונים לחומר המחזר והופך ל - לחיובי? :

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  6. Started by Dano,

מישהו יודע האם בזיגזג מסכימים להרכיב מפרט עם חלקים מהחנות שלהם וחלקים מחנויות אחרות?

• 12 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by Elevation,

האם מישהו קנה בה? האם היא אמינה? האם המוצרים שם אינם מזויפים, אלא מקורים? (עם המכה של הזיופים היום...). האם השירות טוב? בתודה, גבריאל.

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  8. Started by 3pac,

ראיתי שיש מחירים טובים ב http://skypc.co.il אבל יש בזאפ כל מיני אנשים שאומרים שהשירות לא מי יודע מה ,מה אתם אומרים עליהם? ובקשר לivory , אני יודע שהם חרא אז לא שווה לקנות מהם נכון ?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אני רוצה לדעת אם אני יכול ללכת לשם (לחנות) ולקנות את מה שאני רוצה שם במקום, בלי להזמין לפני זה דרך האינטרנט או משהו. כי לפי מה שרשום שם באתר צריכים להזמין קודם ורק אז ללכת לחנות ולאסוף את המוצר או לבצע הזמנה בתוספת דמי מישלוח. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  10. Started by Director,

שלום לכולם . לחנות KSP , יש איזה קשר ל IVORY ? או שהם גם מוכרים חלקים משומשים / מתקלקלים אחרי כמה זמן ? תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  11. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, רציתי לשאול כאשר רוצים להזמין מזיגזאג משהוא כותבים פרטים ואז הם מתקשרים אליך נכון? אחרי כמה זמן הם מחזירים תשובה (בערך)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. למה יש אנשים שהזמינו משם דברים יום למחרת הוא יומיים כבר הם קיבלו אותם? ואני הזמנתי משם ביום חמישי והמוכרת התקשרה ואמרה שזה יהיה רק ביום רביעי הזה ואז היא תתקשר

13. אני מעוניין לקנות vf900-cu של זלמן (מאוורר לכ.מסך) ורציתי לדעת איזה חנויות יש שיש להם את זה באיזור רעננה... (לKSP אין, והם ממש ליד הבית שלי ... ) הדבר הכי קרוב שמצאתי זה http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=VF900-Cu&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=168 שבכפר סבא, אבל גם לא הכי טוב כי זה עולה 220 (זה אמור לעלות 175-200), הצעות מישהו? תודה לעוזרים! עריכה: גם חנויות באזור אשדוד זה בסדר...

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  14. Started by WiseGuy17,

לא ידעתי איפה לרשום את זה אז אם זה לא מתאים לפה אז תעבירו את זה לפורום המתאים אז מה שרציתי לדעת זה : האם החנות סקיי פי.סי אמינה www.skypc.co.il אם אפשר להזמין שם בבטחה ושהם יספקו לי את כל החלקים כמו שצריך תודה

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  15. Started by re5pect,

שלום, למישהו יש ניסיון עם החנות הזאת: http://www.mono1.co.il/ מבחינת שירות, איכות,אחריות וכו'

16. פתחתי חשבון ואימתתי את הכרטיס אשראי בעזרת הקוד! עכשיו אני לא מבין איך להטעין את החשבון בכסף יש אפשרות add founds(אם אני לא טועה) אבל שם מופיעה לי אפשרות לעשות את זה רק מבנק בארה"ב מה אפשר לעשות? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  17. Started by desert,

יש לי בעיה , אני מתגייס במרץ 05 , ועוד איזה חודש-חודשיים אני טס , כנראה עד לגיוס, ואני נמצא אצל קרובים מבוגרים שאין להם שימוש באינטרנט , ואני רוצה לעשות אינטרנט מהיר ,לא משנה איזה נראה לי 750 , עכשיו ,הבעיה היא לא הספק אלא התשתית שהיא או כבלים-ערוצי זהב , או בזק. והבעיה היא שהשימוש של האינטרנט יהיה רק לאיזה חודש חודשים מה שומר שאם אני יעשה אינטרנט אני יתנתק וזה אומר שיהיה לי קנס על הפרת חוזה. על כבלים אין על מה לדבר הקנס אצלם עולה 400 שקל , ואין בכלל אפשרות לעשות הקפאת מנוי. אצל בזק אני לא יודע אם אפשר לעשות הקפאה וכמה זמן אפשר אבל אני יודע שדמי הקנס הם 200 שקל. מישהו יודע אולי? יש למישהו פיתרון יותר טוב מכל הסיבוכים האלו?

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  18. שלום לכולם, לפני חצי שנה בערך שמתי-לב שאני יכול לקבל חשבון Premium באתר ראפידשייר ל-30 יום ויש לי כמה שאלות שלא מצאתי להם תשובות ב-FAQ שלהם באתר. שמעתי שבחשבון Premium אפשר להאריך את התקופה ב-30 יום ע"י 1,000 נקודות. בשביל ליצור חשבון פרמיום חינמי אני צריך 10,000 נקודות לחשבון האספן שלי(עכשיו יש לי בערך 8,900). רציתי לדעת אם אני אעביר את הקבצים שלי מחשבון האספן לחשבון הפרמיום ואקבל תוך פחות מחודש 1,000 אני אוכל להאריך את התקופה שלו ב-30 יום? השאלה מופנית אך ורק לאנשים שעשו כבר חשבון פרמיום חוקי ויכולים לומר לי את התשובה. כי אם אני אעביר את הקבצים הם ימחקו מחשבון האספן שלי. וזה מאוד חשוב לי.

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  19. Started by argorny,

אני רוצה לפתוח חשבון בבנק עכשיו רציתי לדעת אם הם מחייבים צעירים לכרטיס אשראי או עם יש סוגי עמלות שצריך לשלם או משהו שצריך להזהר ממנו, בבקשה למי שהתנשא עם בנקים שיוכל לעזור או בעל ניסיון אחר?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  20. Started by CaRTeR,

נניח ויש לי חשבון של צעירים עם כרטיס והכל, רק שאני לא יכול לעבור את הסכום שיש לי בחשבון כלומר אני לא יכול להיכנס למינוס. עכשיו נגיד שהחיוב שלי הוא ב 15 לחודש ב 8 לחודש היה לי בחשבון 100 שקל וקניתי באותו יום משהו שעולה 150 שקל זה יתן לי לקנות את הדבר ב 150 שקל , רק שאני אצטרך להכניס עוד 50 שקל עד ה 15 לחודש ? או שבאותו רגע הוא לא יקבל את זה בכלל?

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by Rule The Pc,

אהלן לא ידעתי למה זה מתאים אמרתי אולי אלקט אבל אמתרי הכי בטוח כללי טוב אז ככה מחר אני וחברים שלי עושים מסיבת רשת 9 מחשבים אין למארח שלנו 3 פאזות אז אנחנו לא בטוחים אם יהיה מספיק חשמל בבית שלו בשביל 9 מחשבים אם זה משנה אז יש מחשב אחד 3500 AMD 64 עם 6800U ועוד אחד עם AMD 64 3200 עוד מחשב שתיים P4C והשאר P4A\B או AMD ATHLON אז עשינו חישוב של הזרם נגיד בממוצע כל מחשב לוקח 250 וואט I*220=250 I=1.13 נכפול ב9 מחשבים יוצא שניקח 10.17 אמפר אבל גם יש בית שלם פועל האם הבית שלו יספק מספיק חשמל?

• 13 תגובות
    • 839 צפיות
  22. Started by dd7,

איך אני מעלה את זה לאתר שלכם: חתימה ויזואלית (תמונה) מוגבלת לגודל של 300x100 פיקסלים, ולמשקל של 30KB לכל היותר ואת זה איך אני מעלה? ה-Avatar (התמונה מתחת לשם) מוגבל לגודל של 125x150 פיקסלים, ולמשקל של 30KB לכל היותר.

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  23. Started by ^HocK^,

מישהו מהפורום היה בזמן האחרון ביוון? באיזה מטבע משתמשים שם? יעני אני מתכנון לטוס לשם..מה אני צריך לקחת..דולר או יורו? תודה נ.ב לא מעניין אותי לשמוע סיפורים/חוויות שלכם... אני רק רוצה לדעת בקשר לשאלה..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. דודה של אמא שלי הגיעה לפה מסאן פראנסיסקו, ארה"ב אבל הם לא ארגנו לה טיסה חזרה. הם אמרו לבדוק ובגלל שהיא לא מתמצאת בעולם המחשוב, נרתמתי לעזור. כשאני בודק את התאריך שהיא אמרה לי, כתוב שאני צריך תאריך חזרה אבל היא גרה שם והיא רוצה להישאר שם אז מה אני כותב בתאריך חזרה? ז"א היא גרה שם, לא אורחת או משהו

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  25. Started by bumpd,

ההורים שלי רוצים לטוס לשם אבל מפחדים שזה מקום שמיועד בערך לצעירים,שמלא בדיסקוטקים פאבים ובארים??????או שאני טועה?. וזה לא מקום שמיועד לצעירים אלא לכולם.....?במיוחד שהוא קרוב לוורנה שזו עיר שבטוח לא מיועדת לצעירים.? זה דיי חשוב אז אני יודה אם תענו בהקדם תודה מראש

• 1 תגובה
    • 461 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.