כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
לילה טוב, רבותי... מצטער על השאלה ההזויה, וחסרת הפואנטה, למעשה, אבל עניין אותי דבר כזה: יש לי פרופיל 97. עברתי קד"צ נהיגה עד 12 טון, מה שאומר שאהיה נהג בצבא... לשאלות, בלשכת הגיוס, אם אני רוצה להיות קרבי, הם נענו בשלילה, מאחר ואני בן יחיד ולא בדיוק מחפש הרפתקאות, כדי 'לשמח' את אמי. השאלה שלי כזאת: האם קיים סיכוי שאקבל נשק, שיהיה צמוד אלי, לאחר הטירונות? שמעתי שיש נהגי משאית, שנשלחים למשימות עם נשק, אפילו תומכי לחימה, שלא נכנסים לאזורים שנחשבים למסוכנים. *אגב, יש לי תיק משטרתי בנושא סמים. עקב כך, זומנתי לקב"נ, ולאחר מכן סגן מפקד לשכת הגיוס. את הראיונות שלהם עברתי "בהצלחה", וקיבלתי כבר ת. גיוס. מה דעתכם, רבותי?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה כזאת: במידה ויש לי פרופיל 97 ואני בן יחיד, ולאחר שאני עובר טירונות 02, ובמהלך השירות הצבאי שלי פתאום נכנס לי לראש ג'וק, ואני רוצה להיות לוחם בגבעתי/גולני, למשל, האם הצבא ישמח לשלוח אותי לטירונות קרבית (05, 07) אחרי שההורים חותמים על הטפסים הנחוצים? [ולכל המגיבים הפוטנציאליים - לא, אני לא מחפש שום 'הרפתקאות' למיניהן, ואני יודע שאני זה כל עולמה של אמי. זוהי רק שאלה היפותטית]
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם זה המקום המתאים לשאול או בפורום כללי אבל אני חושב שכאן אנשים ידעו יותר על מה אני מדבר. עשיתי 5 יחידות במדעי המחשב. יחדיה אחת של פסקל בכיתה י וביא יב ג'אווה (תכנות מונחה עצמים ....) רציתי לדעת איך אני מחשב את הציון המשוקלל ? כמה אחוז הוא כל שאלון, במתמטיקה, לדוגמה, זה 33 33 ו 34 אחוז ... איך זה כאן ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם יש לי קבצי BIN ו CUE של דיסק משחק.... ואני צורב אותם לדיסק, הדיסק יוכל לשמש כמו דיסק מישחק רגיל? זאת אומרת שלא יהיה לי את הבקשה לשים דיסק שאני מפעיל את המשחק...
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
[table][tr][td]שלום חברים, יש לי בר נביעות.רציתי לשאול מה הצריכה שלו. מאחורה רשום 1.5kw.h/24 מה זה אומר? הצריכה לשעה היא 1.5?או ליום? ממש תודה לעוזרים. המשך יום טוב [/td][/tr][/table]
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום קופסא חיצונית לדיסק של מחשב נייד קישור : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12327 קניתי אותה דרך חנות מחשבים שילמתי במזומן עכשיו כשבאתי הבייתה להתקין בה את הקשיח. שיש לי הבנתי שהקופסא מיועדת לקשיח שהוא Slim דק והקשיח שיש לי הוא רגיל עכשיו אני לא צריך את הקופסא הזואת לא נעשה בה שימוש כלל לא הספקתי עכשיו יש לי שאלה עם אני יבוא לחנות ויראה להם חשבונית שהם נתנו לי ויבקש את כספי חזרה אני יקבל אותם ???... ממה שאני יודע שיש לי זכות מלאה בתור הקונה להחזיר את המוצר תוך 14 ימי עבודה באריזה מקורית ללא כול פגם פיזי האם אני צודק ?..
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
שלום, היה לי נגן (T10) שהתקלל לפני כשלושה חודשים אחר שנפל למים. בהתחלה הוא לא עבד, אבל אחרי ששמתי אותו לייבוש הוא חזר לפעילות תקינה - חוץ מהווליום שהייתה בו אפשרות רק להגביר ולא להחליש (והוא תקוע על מקסימום). שלחתי אותו לתיקון בתקווה שהאחריות שהייתה עדיין בתוקף תכסה את זה אבל הם גילו שהבעיה היא קורוזיה וזה כמובן לא בתחום האחריות והם שולחים לי אותו בחזרה. השאלה שלי היא, וסליחה מראש אם השאלה תמימה מדי (או טיפשית) - האם יש סיכוי כלשהו שהנגן יתוקן? אפשרי שזהו תהליך הפיך איכשהו? או שאין תקווה?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה ללכת ללמוד קורס של מנהלי רשתות ויש לו כמה שאלות אז אני שואל אותן כאן במקומו. 1. איזה סוגי תעודה יש לקורסים האלו? 2. אם יש כמה סוגי תעודות איזו מהן עדיפה (נחשבת\נדרשת) יותר. 3. מה העלויות בערך של קורס כזה? 4. מה הם המוסדות הנחשבים ללמוד בהם? והאם יש טובים באזור הצפון?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לדעת אם מישהו ממכם יודע איפה ניתן להירשם לקורסים של JAVA למי שאין ניסיון בתחום התכנות בכלל באיזור רחובות? אם עדיפות ללימודי ערב, חיפשתי בגוגל ומצאתי רק מכללת גון ברייס והיטק בהרצליה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני אמור לעשות בקרוב קורס ניהול רשתות בטכני אך לאחר בירור גיליתי שקיימים מספר קורסים של ניהול רשתות קורס 1409, קורס 1205 ויש גם קורס 1802 הייתי רוצה לדעת מה ההבדלים העיקריים בינהם וכנראה שאני אעשה קורס 1409 והוא נקרא "איש סיסטם" האם למישהו יש מושג לגבי הקורסים הללו והוא יוכל להרחיב מעט?
-
- 3 תגובות
- 5k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות את המקלדת הנ''ל מאייבי http://cgi.ebay.com/Logitech-UltraX-Premium-Keyboard-UK-English-920-000189-/270580855962?pt=UK_Computing_ComputerComponents_KeyboardsMice&hash=item3effe0349a עכשיו השאלה שלי האם אפשר לבטוח במוכר הזה ומה אני יעשה אם המוצר תקול למי אני פונה??? כי הכי זול שמצאתי בארץ(רק במקום אחד ) החולירא מוכר מקלדת של 100 שקל ב250 שקל אז לא ממש ניראה לי ואם מישהו יכול למצוא או להפנות אותי בארץ למוכר הגיוני של המוצר הנ''ל אני אודה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
מחר אני כנראה הולך למשרד רישוי ואני צריך לברר אם בשרד הרישוי ניתן לברר אן האוטו משועבד, אם יש על האוטו הלוואה,אם יש חובות או קנסות. רציתי לדעת אם לכל הנ"ל אני אקבל תשובה במשרד הרישוי כשאני אגיע עם האיש שאני קונה ממנו את הרכב, או שאני צריך למקום אחרי בשביל לברר את כל הדברים הללו?
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות רוטר בשביל עבודות עץ שבא לי לעשות. הידע שלי בנוגע עבודה עם עץ הוא אפסי אפשר לומר. מה שאני כן יודע, זה שאם עושים אז עושים כמו שצריך וקונים כלים טובים. כמו שבשביל האלקטרוניקה השקעתי במכשירים וכלים טובים, גם הפעם אני רוצה לקנות רוטר טוב. הבעיה היא כמובן המחיר, רוטרים טובים ראיתי במחירים שמתקרבים ל-1000 שקלים וזה סכום שכרגע לא בא לי להוציא על זה (לא ממש יש לי). אני מחפש בעיקר מכשירים יד שנייה כי ממה שהבנתי מחבר שהתעסק עם זה, רוטר משומש טוב אפשר למצוא במחירים הגיוניים מאוד, ואין שום סיבה שהוא לא יעבוד עוד כמה שנים טובות בלי בעיות. א - איפה אפשר לחפש כלים משומשים חוץ מבאתר יד2? ב - איזה דברים אני צריך לחפש ברוטר? ג - איזה חברות נחשבות אמינות? ד - ראית…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נרשמתי ל EBAY ולאתר PAYPAL ואימתי את החשבון והכל תקין . אני מנסה לבצע תשלום עבור מוצר שקניתי ב EBAY דרך אתר PAYPAL לאחר שאני לוחץ על PAY ואני רואה את הקבלה של התשלום והכל אני מקבל את החלון הבא . מה לדעתכם אני צריך עוד לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
עוד מעט אני מתכוון לנסוע לטיול בדרום אמריקה ומן הסתם אני אצטרך רשיון נהיגה בינלאומי. השאלה שלי היא כזו, האם הרשיון החדש שחולק בשנה האחרונה הוא בעצם תחליף לרשיון נהיגה הבינלאומי הישן שהיה צריך להוציא בסניפי מ.מ.ס.י השונים? אני חושב שקראתי איפשהו שהוא אכן מתפקד גם כרשיון נהיגה בינלאומי אבל אני לא ממש סגור על זה ורוצה להימנע מאי נעימות. אתם מוזמנים להעיר את עיניי.
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתי בחופשה קצרה מאז יום שבט והיום כשחזרתי שמעתי על שביטה כללית על החלפת השעון קיץ לשעון חורף ועוד... מישהו יכול להגיד לי האם היום בשעה 12 בחצות מחליפים את שעון הקיץ לשעון חרף? ואם אפשר גם אז על מה בידיוק תשפיעה השביתה הגדולה מחר? (תחבורה, בתי ספר, וכו"?) אני לא נימצא שלושה ימים ותיראו כמה דברים קורים.
-
- 11 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני כמה שנים אחרי תיכון. הבנתי שאם אני ניגש לשפר במקצוע מסוים, הציון היותר גבוה תופס. אבל מה קורה במצב שאני רוצה לשפר למשל באנגלית מ4 יחידות ל5 יחידות? יש פה איזה קאצ' בגלל שאני עובר למספר יחידות אחר? תודה
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני עדיין חייל אך בעוד שנה אשתחרר עם ידע בנושא תקשורת ורשתות. למרות זאת אני רוצה לעבוד במקצוע התכנות/QA. אני הנדסאי תוכנה אבל אין לי כל כך ניסיון בדברים האלה (לא התעסקתי בתכנות די הרבה זמן) אז רציתי לשאול, אם יש לי ידע מועט בתכנות אז יכולים עדיין לקבל אותי בתור מתכנת בחברה כלשהי? מה השכר שמקבלים בדרך כלל אם אין לי נסיון בכלל, ומה השכר שמקבלים במקצוע ה-QA? מה יותר משתלם? תודה מראש..
-
- 38 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלב א' בקבלה לעתודה הוא ציון הפסיכומטרי בלבד, ומי שעובר את הרף מתקבל. בשלב השני מחשבים את הציון הזה ביחד עם ציון הבגרות והמבחן הפסיכולוגי, משקללים ואז מנפים עוד כמה וכל השאר מתחילים ללמוד. רציתי לדעת - כמה בערך מנופים בשלב השני מאלו שעברו את השלב הראשון? כי את השלב הראשון די בטוח שעברתי, אבל אני רוצה לדעת מה הסיכוי שלי לעבור גם את השני.
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה עם הווליום מהממיר של יס לטלוויזיה. בכל מקרה התקשרתי לשירות והם כרגיל נתנו לי את הפתרון הרגיל שלהם של קוד 993 שלא עבד מן הסתם.. הם אמרו שלא יודעים איך לפתור את הבעיה שלי ושאני אקבל סרט חינם... ניחא.. בכל מקרה- הבנתי מה הבעיה - החיבור scart בממיר עצמו לא היה נכון וצריך לחבר את הטלוויזיה לחיבור התחתון ולא העליון. לא משנה.. הבעיה שלי עכשיו היא שאחרי שהכנסתי את הקוד 993.. מעכשיו השלט לא מוכן לשלוט על הווליום של היס. זאת אומרת שכשאני לוחץ על הכפתור של היס (לעומת TV) הוא עדיין מדליק אור אדום כשאני לוחץ על כפתורי הווליום... למישהו יש רעיון מה לעשות?...
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום. ארצה לדעת כיצד אפשר לקחת מחשב שלם בנוי (מארז מסך וכו) ופשוט מאד להעביר אותו לחול, איך לעשות את זה, מה הדרך הכי בטוחה לעשות את זה וכמה זה יעלה. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני עובד 5 ימים בשבוע, 9 תשע ביום. כמובן שמעבר ל-9 שעות ביום המעביד חייב לשלם לי שעות נוספות, כאשר השעתיים הראשונות הן 125% ולאחר מכן זה 150%. עכשיו המעסיק מעוניין שאני אעבוד גם בימי שישי, ולפי מה שאני מבין, גם יום שישי צריך להיות משולם בתור שעות נוספות. עכשיו אני שמעתי שתי גרסאות סותרות בנושא, ואני רוצה לדעת מה החוק קובע (חיפוש בגוגל לא ממש העלה כלום מועיל), אם אני עובד ביום שישי, כיצד השעות נחשבות? שמעתי גירסא אחת שטוענת שהשעתיים הראשונות הן 125% ולאחר מכן זה 150% ושמעתי גירסא אחרת שטוענת שהארבע שעות הראשונות הן 125% ולאחר מכן זה 150% אז איזה מהן (אם בכלל) צודקת? (ואני אשמח לראות סימוכין רשמי לכך באיזשהו מקום)
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
האם יש דרך לראות שער מסוים לדוגמא שער העברות והמחאות ביחס הדולר לשקל של אתמול לדוגמא? לא מצאתי אפשרות כזאת .
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
(מתוך התכתבות במייל עם חנות בריטית של מוצרי מיסטיקה) אמרו לי שהוא עשוי מ" solid Pewter" אמרתי לה שעופרת(Pewter ) מזיקה לגוף, לא? והיא ענתה לי: "Hi, sorry i forgot to put Lead free pewter" אז ממה זה עשוי אמ..?
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-