עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by kill_b7,

עדכון: הבעיה נפתרה אני מקווה שכאן יהיה לי יותר מזל אני כבר ממש מיואש. נסיתי לפתור את זה מספר פעמים בדרכים שונות ובשום דרך אני לא מגיע לתוצאות כמו שהגיעו ביובל גבע(1/9) :-\ מישהו יכול לפתור את סעיף א? כמו שהבנתי זה נראה ככה:

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by FARKASH7,

עזבתי מקום עבודה מסויים וחזרתי אליו לאחר תקופה מסויימת ויש לי שאלה לגבי הוותק בבקשה רק תשובה וודאית מאנשים עם ידע או נסיון, לא נראה לי, ולא דוד שלי. האם וותק במקום עבודה מסוים נמחק מיד עם ההתפטרות או שיש איזושהי תקופה שבמקרה שאני חוזר למקום העבודה לא איבדתי את הוותק? אם כן מה אורך התקופה הזאת? אם לא באסה לי. הצלחתי למצוא בגוגל את מבוקשי, למי שמעוניין: http://www.hashavim.co.il/article.aspx?Wrld=1&category=61&Artid=591 אפשר לנעול.

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  3. Started by Your-AsSaSsiN,

שאלה בטופולוגיה: יש למישהו מושג?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  4. Started by Fenomeno,

יש את הפולינם p(x)= x^4+mx+n השאלה: כמה שורשים לכל היותר יש לפולינום? נמק צריך לנמק את זה ע"פ משפט רול, מישהו יודע מה הנימוק?

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by Ym92,

עמוד 90, שאלה 48, כחלק מהשיעורי בית.

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  6. אז ככה, השאלה היא: k(x^2+3)-2=2x(k-2) z וצריך למצוא לאילו ערכי K יש למשוואה שני פתרונות ממשים.. עכשיו, אם מישהו יוכל לכתוב לי את הדרך ואת הפתרון זה ממש יעזור לי כדי שאני אבין את העיקרון של זה.. תודה ענקית מראש

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  7. נתונה הפונקציה y=a/x-4a/x+b A ו-B פרמטרים חיוביים לישר y=k אין אף נקודה משותפת עם גרף הפונקציה בתחום 11>קיי>3 חשב את A ו-B[br]פורסם בתאריך: 27.01.2008 בשעה 13:10:30 מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  8. Started by amir85,

מישהו יכול להסביר לי מה איך עובד מגבר שרת? http://en.wikipedia.org/wiki/Operational_amplifier

• 7 תגובות
    • 8.5k צפיות
  9. Started by gshhar,

יש לי תרגיל בטריגו, פתרתי אותו והגעתי לתשובה קוסינוס בריבוע אלפא שווה 1 איך אני פותר את זה ?

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  10. להוכיח שזה מתקיים כל אלפא: התרגיל הוא מינוס אחד חלקי סינוס אלפא שזה שווה לסינוס 90 מינוס אלפא חלקיי טנגטס אלפא יכול להיות שהמינוס לא צריך להיות ? אגב אשמח לפיתרון גם אם המינוס לא צריך להיות, אני אמור לקבל תשובה של זהות ידועה נראה לי תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yud alaf 6,

במשולש שווה שוקיים זוית הבסיס בת 55 מעלות ואורך הגובה לבסיס 10 ס"מ מצא את אורך הגובה לשוק תודה לכל העוזרים....

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  12. Started by pssheba,

שלום, למשתמשים ביוטיוב: כאשר מישהו כותב הערה ומוסיף @ לכינוי שלי: למשל: hi @nickname מה פשר הסולמית לפני הכינוי? נדמה לי שזה מכונה tag ונתקלתי בזה גם בהוספת חברים לרשת yahoo. תודה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by yotam360,

יש לי וויכוח עם אח שלי לגבי עבירת תוקף, סיטואציה: שחקן A מקבוצה A ושחקן B מקבוצה B רצים אחד ליד השני כשהכדור אצל שחקן B, ולפתע שחקן B מחליט לרוץ ישר לתוך שחקן A. עכשיו האם זאת עבירת תוקף או סתם עבירה של שחקן A? משהו בסגנון מה שקרה במשחק של מכבי נגד ברצלונה (היום) כשפרקינס החליט לרוץ לתוך אנדרסון (רק בלי המרפק לצלעות)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Director,

שלום לכולם . אני זוכר שפעם משהוא אמר אם אני קונה חלקי מחשב אין על זה מס. אז עכשיו אם אני קונה איזה 9 חלקים מאותו אתר (כאילו שהכל מרכיב מחשב). אני יצטרך לשלם על זה מס ? ועוד משהוא : זה הגינוי שאני מזמין את כל הדברים הכל הכל , והמשלוח עולה רק 40$?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  15. Started by miaoo673,

צריך להוכיח שלכל שפה אינסופית בR.E קיים אנומרטור מונוטוני על קבוצת הטבעיים האי-זוגיים. כלומר קיים אנומרטור שמדפיס את הטבעיים האי-זוגיים (השייכים לשפה) בסדר עולה, ומבלי לחזור על אותו מספר פעמיים. (הטבעיים הזוגיים מודפסים כרגיל) אז אם למשל 3 שייך לשפה, אי אפשר להדפיס אותו לפני שסיימנו לטפל ב1 (כי אנחנו או מדפיסים את 1 או מדלגים על 1). לכן האנומרטור צריך להכריע את 1. באופן דומה, 5 צריך שהאנומרטור יכריע את 1,3, וכן הלאה. סה"כ קיבלנו שצריך להכריע את כל האי-זוגיים הטבעיים. איך אפשר לבנות אנומרטור כזה?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by raiman1,

יש לי עבודה לחופש (שתמות המורה) ואני לא זוכר איך עושים את החרא הזה.. אם מישהו יודע ויכול לעזור אני אודה לו מאוד Xו-Y הם שני מספרים המקיימים X+2Y=8. מה צריכים להיות שני המספרים כדי שמכפלתם תהיה מקסימלית?

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  17. Started by Reze,

שלום.. מחר יש לי מבחן במיתוג וחלק מהמבחן זה מעבר בין בסיסים עכשיו אני יודע איך לעבור מבסיס 10 לבסיס 2,8,16 אבל כשיש לי מספר נקודה משהו אני לא יודע איך עושים את זה אז אם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך עושים את זה אני אודה לו מאוד .... :yelclap:

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  18. Started by Revertigo,

מתוך סעיף שהיה לי במבחן האחרון, הנה המעגל: הנתונים הם: cam = 12V r = 1 ohm R = 2 ohm L1(4.5V, 6.75W) -> R(L1) = 3 ohm R(L2) = 4.5 ohm עכשיו השאלה היא, במצב הנ"ל מה המתח על המפסק S3? אם אפשר הסבר זה יהיה נהדר... אף פעם לא הבנתי את החלק הזה במעגלי זרם תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by pringles,

מצא סדר של המשוואה דיפרנציאלית, בדוק שהפונקציה הנתונה פתרון של המשוואה. x+yy'=0 אני לא מבין מה אני צריך בדיוק לעשות אם אפשר תסבירו לי בבקשה מה רוצים ומה אני צריך לחפש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by navk2,

יש לי בגרות ביום שני בשאלון 05, ונתקלתי בתרגיל באלגברה שאף לא ראיתי ראיתי כזה, בתרגיל נותנים לי פונקציה ריבועית עם פרמטמר (למשל Y = MX^2 +(M+3)X + M-2 רק יותר מסובכת), ואז מבקשים ממני להוכיח שיש נקודה משותפת על ציר ה X המשותפת לעל משפחת הפונקציה (יענו לכל M), מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by infer73,

טוב המורה שלנו נתן לנו שאלה שמי שפותר אותה זה כאילו הוא עשה עוד מבחן והוציא בו 100 (מה שאומר שזה ממש שווה) ואני לא יודע כ"כ איך לפתור אותה, אז קיוותי שמישהו כאן יוכל לעזור לי בקשר אליה לפני שאני מציג את השאלה אני חייב להדגיש שאין להשתמש בטריגו' בשאלה הזאת בכלל טוב אז ככה, אני מעלה גם ציור מכוער שלי שציירתי (בצייר) בשביל להראות את זה שתוכלו לראות, אבל אני גם אסביר את זה, מעגל O1 (האות האנגלית "או",לא אפס) משיק בנקודה F, המעגל O2 משיק בנקודה E כמו כן הם שניהם משיקים להמשכי הצלעות AC וBC וAB וAC (תראו בציור העלוב שלי) את נקודות E ו-F חיברו והעבירו דרך EF ישר שחוצה את EF לשני חצאים שווים בנקודה T כמו כן הישר הזה (GK) חוצה את AC בנקודה K לשני חצאים שווים משמע, ET=FT וכן AK=KC.…

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  22. השאלה מתחלקת ל-2 חלקים: חלק A בתמונה - לא הבנתי איך עברו משורה 2 לשורה 3 ומה רוצים אלה. חלק B - זה הכנה לחלק C הבעייתי. שניהם בשאלה הזו: נתונה משפחת הפונקציות (B בתמונה) לאילו ערכים של M יש לפונקצייה שתי נקודות חיתוך עם ציר ה-X ב. לאילו ערכים של M יש לפונקצייה שתי נקודות חיתוך עם ציר ה-X ששתיהן נמצאות באותו צד של ראשית הצירים. לא הבנתי מה זה ראשית הצירים ולא הבנתי למה ב-ב (C בתמונה) כפלו ב (M-2) בריבוע ולא רק ב (m-2) http://img2.timg.co.il/forums/1_139209113.bmp

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by SHAY951,

יש לי את השאלה הבאה: בסדרה חשבונית האיבר השמיני גדול ב-6 מהאיבר החמישי. האיבר האחד עשר גדול פי 3 מהאיבר הראשון. מצא את d ואת a1 ניסיתי לפתור לפי הנוסחה, ואין לי מושג למה לא הולך לי. אם מישהו יודע שיראה לי את הדרך שלו בבקשה, ולא רק את התשובה כי אני רוצה להבין איך עושים את זה.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  24. Started by joni,

הראה שנקודה A 4,2 נמצאת על הישר Y=-רבע ועוד שלוש , צריך להעיזר באנך אמצעי ..

• 8 תגובות
    • 634 צפיות
  25. Started by joni,

בציור מתוארים הישרים : Y=2X-3 ו Y=-X-2 הקטע ab מאונך לציר ה X ואורכו חמש מצא את שיעורי הנקודות A ו B .

• 7 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים