כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
אני נועל נעלי ריצה באופן קבוע (לפחות 5 שנים) אני אוהב שגוף הנעל עשוי מרשת והנעל נושמת. יש לי בעיה עם כל סוגי הנעליים אחרי כמה חודשים הרשת בצד החיצוני של הנעלים ליד האצבע הקטנה נקרעת, ניסיתי את כל החברות אדידס, אסיקס, נייקי, סאקוני, ניו באלנס, אחרי 3-4 חודשים הרשת נקרעת. קניתי ניו באלנס 2002 שחשבתי שיחזיקו יותר בגלל המחיר (250 דולר) הנעליים מדהימות אבל אחרי 4 חודשים הרשת נקרעה. מישהו אמר לי שזה בגלל שהנעליים גדולות עלי ולכן כשאני רץ או יושב על הבהונות שאז יש לחץ אדיר על הרשת היא נקרעת. אני נועל נעליים במידה אמריקאית 9.5 4E שזה בישראל 43 רחב, והנעליים ממש נוחות, נעל במידה 42 תתאים לי אבל ממש צמוד ומוכרים בחנויות אמרו לי שעדיף 43. יכול להיות שאני צריך אורך או רוחב יותר קטנים…
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחר דינמיקה קבוצתית בקשר למישרה שעליה אני מתמודד (קשור במכירות). אני יודע שאחד הדברים שיהיה עלי לעשות זה לצייר ציור ואח"כ להסביר מה ציירתי ולמה,ואני שנטול כל כישורי ציור מתלבט כי אני יודע שזהו שלב די חשוב ותשובות כמו "מה זה קשור למשרה" או "אבל אני לא יודע לצייר" לא רק שלא עוזרות אלא להפך,ממש הורסות. האם תוכלו להמליץ לי (מי שיודע או מי שעבר דבר דומה ויודע מה בדיוק מחפשות המאבחנות) על משהו ובכלל להאיר את עיני,כי אני יודע שיש עוד כל מיני מבחנים כמו מבחן החללית ( ???) וכל מיני דברים כאלו מוזרים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בקרוב מבחן כזה ורציתי לדעת האם יש מקום כלשהו באינטרנט שאפשר ללמוד ממנו. למשל אני יודע שיהיו לי כל מיני צורות כאלו שצריך להשלים בסוף וגם סדרות כאלו שיש איזשהי חוקיות ואח"כ צריך גם להשלים למשל : 1,52,3,8,5,17 - מה צריך להיות למשל אחרי ה-17? למשל כאן יש 1 ואח"כ 3 ואח"כ 5 ואח"כ 7 שצריך לבוא אז השאלה שלי היא האם יש מקום שאני אוכל ללמוד ממנו כי הרי כמה כבר נוסחים של בעיות כאלו יש. מישהו מכיר משהו??
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שאבתי את המחשב מאבק בזמן שהיה דלוק+השפרצתי לחץ אוויר מבקבוק והשואב התפוצץ השפרצתי את הלחץ אוויר(קניתי את הלחץ אוויר מאוטו דיפו בקבוק בצבע כחול) על המאורר של המעבד +שמתי את השואב במרחק של כמה סנט' מהמאורר של המעבד השואב התפוצץ עלה באש וכמובן שהלך לפח השאלה שלי האם יש קשר בין מה שעשיתי עם הלחץ אוויר לזה שהשואב שלי התפוץ או שסתם בא לו להתפוצץ באותו רגע מקרי
-
- 51 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שאומרים שמפסיקים לעשן התאבון גדל,לכמה זמן זה נמשך הצורך לאכול יותר?
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
-
-
-
-
לאיזה כותרת לשנאני רוצה לקנות DVD לטוויזה לא למחשב.. אפשר לדבר בפרום הזה על איזה DVD לטלוויזה לקנות?? עם כן באיזה פרום? עם לא יש פרום אחר? שאפשר לשאול איזה DVD לטלוויזה לקנות?
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
-
איך נקרא הסכם התקיפה בין רוסיה לגרמניה במלחמת העולם השנייה? ומה התאריך שהוא נחתם?
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי שאלה מי שהוא מכיר אתר בארץ שמוכרים ?זיכרונות כי לא מצאתי !1060MHZ CL4 הוא למה אין בארץ?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
נגיד שהזמנתם מחשב חדש בערך כולל של 9000 ש"ח. ונגיד שלאחר שקבלתם אותו לביתכם גיליתם את הדברים הבאים: 1. כונן CD הוחלף לכונן אחר ללא ידיעתכם (קיבלתי thoshiba במקום LG) 2. חסר לכם באנדל התוכנות של כרטיס המסך + המדבקות שאמורות להגיע איתו (איפה הכרטיס הזה טייל קודם?) הזכרתי שהייתי אמור לקבל hercules כחול וקיבלתי אדום במקום ? 3. במקום 2 יחידות DDR512 אני מקבל אחד של 256 (זמני) עד שיגיע הזיכרון ! בזמן ההזמנה לא דיברו איתי על שום בעיה בהספקת הזכרונות . ובינתיים מושכים אותי באף . הזיכרונות אמורים להגיע עוד שבוע .... זה מה שמוכרים לי כבר פעם שנייה. ביום רביעי תתחיל השביתה וזה יהיה התרוץ החדש שלהם. המחשב אצלי כבר שבוע + עובד על 256M זיכרון במהירות 266 ב…
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
תיווך? אני רוצה לקנות משהו שאף חברה לא שולחת לישראל, איך אפשר שהמוצר יגיע לישראל בלי שאני יטוס לארצות הברית/קנדה או שמישהו שאני מכיר יהיה באזור?
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
עריכה: פתרתי את זה אבל נתקתי במשהו אחר תוך כדי הוכחה שלא הצלחתי להוכיח: שורש של סדרה שווה לשורש של הגבול אליו שואפת סדרה. למה זה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הביאו לי מייל חדש ואני רוצה להיכנס אליו . הסיום שלו זה @msn.com .. לאיזה אתר צריך להיכנס בשביל להיכנס למייל הזה ?
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מישהו מחברי הפורום מתחיל ללמוד השנה בבראודה?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
יש לי טענות כלליות עליו כמו שהוא מעדיף את חברה שלו על הילדים שלו ויש לי טענות ספציפיות שם עיקר הדיון: 1) יש לי חשדות שהוא ביצע כנגדי דברים בתקופה שהייתי מסוכסך איתו. החשדות מבוססות אך לא מעבר לספק סביר לכן לא התייחס להן אבל הם ברקע. 2) בעיות מבוססות: ניתקתי את הקשר איתו פעמיים: פעם אחת: זה היהי ממזמן אז אני לא זוכר הכל אבל חברה שלו התעללה בלי כל הזמן שוב ושוב שנים ואני כל דבר קטן שעשיתי הוא היה ישר נגדי. בקיצור הוא היה מגן עלייה גם שהיא הייתה נגדי. הוא היה מעדיף אותה עליי ונתן לה כוח ומגן לעשות לי צרות. פעם שנייה: גילו שאני חולה באיזה שהיא מחלה. לא הסכמתי לטפל במחלה אז הוא החליט לזרוק אותי לרחוב. הבעיה שגם שהסכמתי לטפל במחלה הוא לא הסכים שאני יחזור הביתה כי הטיפול לא היה …
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוגר (B.Sc.) במדעי המחשב http://www.openu.ac.il/programs/AF.html בוגר בניהול ובמדעי המחשב – מערכות ויישומים http://www.openu.ac.il/programs/32.html ברור לי שבשני יש לימודי ניהול, אבל מבחינת הידע הסופי במדעי מחשב, בייחוד תוכנה , האם ההבדל הוא רק בכמות גדולה יותר של קורסים במתמטיקה במדעי מחשב חד חוגי ? אני אנסח את זה אחרת, בוגר בתואר הדו חוגי (ניהול ומדמ"ח) יכול להתמודד לאותה משרה שמתמודד בוגר מדמ"ח (חד חוגי) ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
היי. באתר רשות המסים כתוב כך: 9. שחרור חבילה לחייל בשירות-חובה חייל בשירות-חובה (לא בשירות קבע או מילואים), רשאי לשחרר אחת לשלושה חודשים בפטור מתשלום המסים, חבילת שי הנשלחת על שמו, בסכום השווה ל - $30 מסה"כ המסים החלים על החבילה. כדי לשחרר בפטור כאמור, על החייל (או נציג מטעמו) לפנות ליח' מכס-דואר חבילות, ולהציג תעודת-קצין, או תעודת-חוגר - בשירות סדיר. אך מה קורה אם החבילה שוחררה מהמכס על ידי הדואר ותגיע לסניף הדואר שלי (כמו שאמור לקרות לחבילה שנשלחת בדואר רגיל)? האם הם אמורים לתת לי את ההנחה הזו גם? ואם לא, האם יש דרך אחרת לעשות זאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש הגבלה על תאוצה? לדוגמה יש לי בוגאטי וירון אני בכביש של 100 קמ"ש, הרמזור התחלף לירוק, מותר לי להגיע למאה גם ב -2.5 שניות לפי החוק? (בהנחה שאני לא מסכן אף אחד)
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום היום בלילה אני וחבריי הוספנו כל מיני מספרי טלפון מסוג - 1800 השייכים לחנויות שונות וגדולות בעולם כמו Ebay רק מחו"ל לאחר שהתקשרנו לאותה חברה מספר פעמים רב בטענה ש"הטרדנו אותם" אמרו לנו ששלחו את מספרינו(חייגנו מהסקייפ) לרשויות המקומיות שאצליהם זה בארה"ב. עכשיו רצינו לדעת האם ניתן למצוא את מיקומינו ולעשות לנו משהו רציני? נ.ב שביקשנו שיגידו לנו את מספרינו אמרו לנו מספר שמתחיל ב 559-515 ובכלל אין לנו סקייפ קרדיטס כך שאין לנו באמת מספר סקייפ.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-