כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
-
היי אני משתחרר בעוד כשלושה חודשים. אני לא רוצה לבזבז יותר מדיי זמן ולהתעסק בכל העבודות המזדמנות שיש בחוץ. הידע שלי במחשבים מסתכם בעיקר בחומרה. שהייתי בתיכון עשינו קורס של CCNA,אם לאמר את האמת ידע ממש לא צברתי,אני זוכר כמה דברים במסורבל אבל לא ממש למדנו בא נקרא לזה ככה. הכיוון שלי בעתיד זה לעסוק בתחום המחשבים,אך אני עוד לא יודע במה,מה ללמוד ומאיפה להתחיל. אני לא הבן אדם הכי חכם בארץ בכל מה שקשור למתמתיקה/פיזיקה ככה שאני קצת חושש מלימודים באוניברסיטא,למרות שאני כן מוכן לנסות. אני לא ממש מבין עוד בתכנות,או מה זה בודק תוכנה,או הלפ-דסק,QA וכו'.. מה אתם מיעצים לעשות?,אולי ללכת לכל מיני יום פתוח ולראות על מה מדובר?,אולי לעשות קורס כל שהוא ולהתחיל לאט לאט בחברות של בזק/הוט/012 וכ…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
:xyxthumbs: [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לילה טוב! היום בשעה 02:30 לערך, היתה בבניין שלי הפסקת חשמל (בכל הבניין) בדיוק באמצע משחק אונליין סוער. המחשב שלי מחובר לאל-פסק, כך שהאורות בבית כבו, אבל המחשב המשיך לפעול (בלי חיבור לאינטרנט, כמובן). יצאתי מהמשחק, וכיביתי את המחשב בצורה מסודרת. בעודי תוהה האם ללכת לישון, החשמל בבית חזר שניות ספורות אחרי שהסוללה של האל-פסק שלי נגמרה (כ-10 דקות). חשבתי "יופי, אפשר להמשיך לשחק". אני מדליק את המחשב. שום דבר לא קורה. אני מכבה את הספק כוח ומנתק את הכבל חשמל שלו. נשמע זמזום חלש עולה ויורד. אני מחבר בחזרה, ומנסה להדליק את המחשב שוב. שום דבר לא קורה. המסקנה (תקווה) שלי היא שהספק כוח (Thermaltake Silent PurePower 410W) הלך, ותו-לא (אני מריח ריח שרוף). למזלי, היה לי בבית ספק…
-
- 39 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
שלום יש לי חשבון פרימיום ברפידשר ורציתי לדעת למה הם הגבילו את ההורדה שלהם ל2.6 גיגה שהיא היתה 10 גיגה ליום יש מצב שזה ישתנה או שזה משהו קבוע כי אם כך נראה לי הם הולכים לאבד הרבה לקוחות בצורה הזואת יואב
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
כמה מילים טובים על NRG: סוף סוף כתבה ל"איך לרכוש מחשב" שמודעת למצב כיום בשוק. למעט כמה דברים פה ושם (אולי קצת תפסו יורת מידי מהכרטיס מסך) אני סוף סוף יכול "לאשר" מדריך כזה לקניית מחשב מאתר אינטרנט גדול. קישור
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
קראתי לבנתיים את הספרים של טולקין, סדרת ארץ ים, סידרת הירושה, ועוד כמה ספרי נוער שאני לא זוכר את שמם... אם אפשר המלצה לספר ללא התעסקות יתרה במין...(מרטין). בתודה מראש.
-
- 41 תגובות
- 9.5k צפיות
- 1 follower
-
-
עזבו מה שכתוב פה. עברו להודעה הראשונה מעמוד 2 רציתי לדעת מה משקלו של כל אחד מאלה לתוצאה הסופית: זיכרון RAM, זיכרון וירטואלי, מעבד, מהירות מעבד, מהירות דיסק קשיח, מהירות גלישה, טמפ' (של מה? של המעבד? של הלוח אם?) שכחתי עוד משהו? האם גם עומס על הדיסק קשיח גם משפיע? והאם זה גם עובד הפוך, למשך אם יהיה המון מקום אז הוא יעבוד מהר יותר? אם אני רוצה לשפר את מהירות המחשב, את מה עליי לשפר?
-
- 51 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
שלום. היו כמה שירים בסרט "יחצ'ן המסיבות" שמאד אהבתי רציתי לישאול אם מישהו יכול להביא לי את רשימת שמות השירים שהיו בסרט *במיוחד השיר בו הגיבור (Van) רץ כדי להגיע לבחינה האחרונה בזמן, וגם השיר בסיום ליפני הכתוביות שVan פוגש את הבחורה בסוף, במסיבה, השיר מתחיל במילים "Helo helo..." Thanks ועם אנחנו כבר כאן, אז אולי גם תוכלו להמליץ לי על סרט בסיגנון דומה שאהבתם (קומדיה כמובן)
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! כידוע לכם, או לא, היה לי לפני שבוע יום הולדת 18. כמתנה מההורים, אני נוסע עם אבא שלי לאנגליה לנהוג קצת במכוניות במסלול מרוצים. יש לי 2 אופציות: א. מסלול THRUXTON המדריך נוהג: 3 סיבובי הכרות במאזדה RX8. אני נוהג: 3 סיבובים בRX8. 3 סיבובים במרצדס SLK350. 4 סיבובים בפורשה 911 טורבו. 4 סיבובים בפרארי 430. 4 סיבובים בלמבורגהיני מורציאלאגו. ב. מסלול PRESTWOLD HALL המדריך נוהג: 3 סיבובי הכרות בסובארו STI. אני נוהג: 3 סיבובים באסטון מרטין DB9. 3 סיבובים ביגואר XK8 החדשה. 3 סיבובים בלמבורגהיני גלארדו. 3 סיבובים בפרארי 550. 3 סיבובים בפורשה 911, לא בטוח אם טורבו או לא, כנראה שכן. מה אתם אומרים? אני נוטה לאופציה הראשונה בגלל המורציאלאגו... בשני יש הרבה יותר מבחר... למרות שיש לו…
-
- 313 תגובות
- 24k צפיות
-
-
-
אני קור אינטרנט ונתקל ברשימהע הבאה של מכשירים להאזנה: ציוד לביצוע האזנות קיים במספר צורות: מיקרופונים קווים למערכות הקלטה דיגיטליות. מיקרופונים אלחוטיים למערכות הקלטה דיגיטליות. מיקרופונים בעלי ממשק סלולארי להקלטה מרחוק. מערכות הקלטה לטלפון קווי/ אלחוטי. מכשירי סריקה והקלטה לשידורי RF . מכשירי סריקה והקלטה לתקשורת סלולארית. מכשירי האזנה ישירות לכיוון (לייזר). מפענחי רעידות חלון מתוך האתר הזה: http://www.aviram-netz.co.il/heb_bugging_check.asp לדעתי יש שם כל מיני דברים עם ניסוח מסובח בשביל שישמעו מתוחכמים ה-2 הראשונים זה לטלפון? (אלחוטי/רגיל?) ה-3 = האזנה דרך מכשיר העובד בשיטה סלולרית? מה זה כל השאר? מה זה RF? נשמע לפי הרשימה הזאת (החלק המובן שבה) שאפשר להא…
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
או שאין מספיק מסה של אנשים להצדיק ערוץ כזה? אני די איש מערות בזה שאני יושב רוב הזמן בבית ואחד הדרכים שלי להעביר את הזמן זה לצוטט עם אנשים אונליין. אני בעיקר מצוטט עם אנשים מחול ואף פעם לא מצאתי מקום שפוי מספיק לצוטט עם אנשים מהארץ. (אני גם עובד ויוצא החוצה זה לא שאני מובטל בלי תקווה אני פשוט נשאר הרבה בבית ממאין בחירה).
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לחובבי הג'אז (עם טיפה קנטרי) בסגנון נורה ג'ונס. המלצה לאלבום KT Tunstall- Eye To The Telescope. שיר מספר 4, Black Horse And The Cherry Tree מדהים. דיסק מושלם, קניתי שלשום, שווה כל אגורה.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי אם קניתם חומרה כשלהי מאתר שמצויין בכותרת אשמח לקבל ממכם חוות דעת כלשהי, האם כדאי בכלל לקנות חלקים למחשב מאתרים שהם מחוץ לארץ, האם זה שווה את המחיר הזול?? תודה יום טוב...
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
-
היי, נתקעתי עם התרגיל הזה ואין לי מושג כיצד לפתור אותו. מישהו יכול לעזור לי? תודה ??? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הבנתי שטייסי קרב בזמן התקרבות למהירויות גבוהות קורה משהו שהם צריכים את הסוכרים ומלחים ויש להם סוכריות של 1000 קלוריות שמספקות את העניין. מישהו שמע על זה ? על הסוכריות האלו ? הבנתי הם מיוצרות בהולנד רק... אני מחפש אותם, איפה אפשר לקנות אותם ?
-
- 18 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
-
היינו משוכנעים שזה יקח יותר זמן, אבל G.Skill אינה ממתינה לאף אחד - ומכריזה כבר עתה על מהירות של 8,000MT/s עבור הנפח החדש של הזכרונות הדינאמיים שצובר תאוצה בשוקלכתבה
-
- 0 תגובות
- 259 צפיות
- 1 follower
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 336 צפיות
- 1 follower