כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להסביר לי למה יש ריפרש אוטומטי בעמודי האתר הזה?? בשביל מה זה טוב? מה זה נותן? זה רק מעצבן אני קורא כתבה במשך 5 דקות ובמשך 5 דקות נוספות אני כותב תגובה ואז פוף הכל נעלם בגלל שמאוד היה חשוב לאתר פתאום לעשות ריפרש אחר כך כבר אין לי כח לכתוב את כל ההודעה מחדש אז אני פשוט סוגר את הדפדפן אם מישהו יכול להסביר לי למה זה טוב אני יותר מאשמח
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש אתרים שאפשר להוריד מהם טאפטים רנגטונים וכול מה שצריך לסלולרי בחינם כמובן ולא כמו כמה אתרים שלוקחים על כל תמונה 7 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היום ישבתי במרפסת עם כמה חברים שלי וסתם דיברנו. זה היה בין השעות 00:00-1:00 ומבלי לשים לב עשינו די הרבה רעש.. עכשיו פתאום מגיע אחד השכנים עם מצלמה ומתחיל לצלם אותנו מכמה זוויות ! (כאשר הוא היה עם פנים מאוד מאוד רציניות) בהתחלה ממש התפקענו מצחוק כי לא הבנו מה הקטע אבל אחרי זה, כשהוא הלך, חשבתי שאולי הוא ילך למשטרה ויתלונן או משהו כזה ויציג את התמונות כהוכחה. יכול להיות שלכמה מכם (או לרובכם כמו לחברים שלי) אני נשמע פראנואיד אבל אולי מישהו יודע מה המשטרה יכולה לעשות כנגדי על זה שעשיתי רעש אחרי השעה 22:00 ? thx..
-
- 34 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לכם ניסיון עם שכנים מרעישים? אין לי כל כך מה לעשות בנידון. הרעש שהם עושים זה בעיקר לטרוק דלתות חזק, ללכת על עקבים כמו אנשים מוגבלים מוטורית(השכנים מעליי)... או שהילד שלהם משחק עם גולות בבית משום מה. השאלה האם זה בעיה של דירות ישנות או שגם בדירות החדשות זה אותה הבעיה? האם עם מספר דירות פשוט עדיף לקחת את הקומה הכי גבוהה? או הבנייה בבניינים חדשים מונעת כזה רעש? הפתרון היחידי שלי זה פשוט לנגן מוזיקה כל היום...(בשעות המותרות). הם גם גוררים רהיטים, כיסאות או שולחנות לא סגור בדיוק... כאילו כמה פעמים בן אדם צריך לגרור כיסא ביום? אין לי ממש מה לדבר איתם, החוק לצידם פחות או יותר. למרות שאני יודע שאסור לגרור רהיטים ולחבות במשטחים החל מהשעה 19:00…
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
לא היה לי מושג איפה לשאול אז פתחתי שרשור פה. אני בן 20, אני מתכונן לעשות יישור שיניים באמצעות טבעות מתכת בסניף של "אמריקן לייזר" במערב ראשון. הרושם הראשוני שלי טוב מאוד, ניתנה לי הצעת מחיר סבירה בהחלט והיחס של העובדים והרופא המטפל הוא איכותי מאוד לדעתי. חשבתי שאולי יש בינינו כאלו שעברו את הטיפול שם או בסניפים אחרים של החברה ויכולים להעיד על איכות הטיפול שהם קיבלו/שקרוביהם קיבלו.
-
- 11 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
לא ידעתי בדיוק איזו כותרת לתת. ביבי דבר לפני כמה זמן על כך שמשנת הלימודים הבאה (הקרובה) לא ילמדו בימי שישי ויום הלימודים יתארך ויעשו עוד המון שינויים. האם תוכנית זאת כבר יצאה לפועל או כמו כל דבר אחר בארץ נדחתה או בוטלה ?!
-
- 108 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
אני מדבר כמובן על הפרסומות של מפעל הפיס. איך מרשים לשדר דבר כזה? פרסומות המפוצצות בתכנים סאבלימינלים בוטים כדי לשכנע את הציבור לזרוק את כספם. הפרסומת האחרונה, בכותרת רפי טרפת, מראה גבר ג'ינג'י מכוער בארוחת שישי אצל ההורים של החברה הכוסית שלו. אמה הפולניה עוקצת ויורדת עליו, " מה את מביאה כישלון מכוער כזה", "אחותך הביאה טייס". השוט הבא כבר בחתונה של הזוג טרפת ומראים את אמא פולניה צוהלת משמחה, שרה "לא צריכה טייס כדי לעוף איתו למעלה" - כי רפי טרפת, מכוער, נכשל, הביא מיליונים בפייס. וכמו כל הפרסומות של מפעל הפייס נגמרות - "תנו למספרים לסדר לכם את החיים". למה ללמוד? למה להשקיע? תמלאו לוטו וגם אתם תנצחו את כולם. http://mizbala.com/?p=88245
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אולי תוכלו לעזור לי למצוא איפה אפשר לקנות את זה. אני צריך רפידות כמו בתמונה. גם ב ebay לא הצלחתי - יש כ"כ הרבה סוגים... ו\או אותו פריט אצל 1000 מוכרים.. תודה מראש! עריכה: מצאתי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, מישהו מכיר מקום/מישהו שמוכר רפליקות איכותיות של ברייטלינג או ארמני? תודה לעזורים
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן http://www.online-sweets.co.uk/tubs-of-sweets/haribo-maoam-stripes-fruit-chews-sweets-tub.html אני מחפש את זה בנרות, איפה משיגים כזה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
סיפור מטורף: אישה רצחה את חבר שלה באמצעות מכות של הiPod לראש
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לפני שאתם מסתכלים את זה תדעו שאלה תמונות קשות לצפיעה... מי שרוצה שיחתום גם על העצומה... http://youtube.com/watch?v=4UOGgUdNhVM לא מגיע לחיות האמסכנות האלה לסבול ככה
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
השאלה הנ"ל למומחים וליודעי השוק ליידע על אתר נאמן שאפשר לסמוך בקניה שלא מספק חומרה מדומה
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם רצית לדעת אם המתאם הבא מתאים לאייפון דור ראשון http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.9819
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרים של חניות בארצות הברית שגם שולחים לארץ? כי הסתכלתי בכמה חנויות והמחירים שם הם בדיחה .. והרי אני יודע שאני מס על חלקי מחשב אז רק המשלוח שהוא בערך 50 דולר... אבל השאלה אם יש חניות שם שמספקות לארץ גם.. ואולי מישהו כבר הזמין מחול? ויכול לספר לי איך זה היה?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אחי הקטן בן 10 אסף שקל לשקל לקנות מתנה לאחותי ליום הולדת.. הוא החליט לקנות לה כרטיס זיכרון לפלאפון.. הלך לאייבורי לבד, אמר להם את הדגם של הפלאפון, קנה את הכרטיס וכשחזר גילה שהכרטיס לא מתאים לפלאפון.. כשחזר אליהם (אם הקבלה כמובן), אייבורי טענו שבגלל שזה נפתח אין אפשרות להחליף\לקבל זיכוי\לקבל כסף, וכשהוא אמר להם שהם אמרו לו שזה הכרטיס המתאים, הם אמרו שבכלל אין להם עוד שום כרטיסים לפלאפון וזה היה האחרון.... מכך אני מסיק די בקלות שייתכן שפשוט דחפו לו את הכרטיס שהיה להם... בכל מקרה למרות שמדובר בסכום מגוחך (30 שקל), זה לא הכסף, אלא העיקרון....... כל הכבוד אייבורי! תמשיכו ככה!
-
- 75 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
יש לי רק 3 תמונות כי יש בעיה בשרת אי אפשר להעלות תמונות אני לא יודע למה התמונות ממסיבה אחת שעשיתי ההאב היה מפוצץ היה מזה כיף שיחקנו כל הזמן אנריל (רוקט ארנה)כי כולם התעצלו להעתיק ברשת משחקים. המסיבה היתה מ- 5 אחה"צ עד 6 בבוקר. כולפ משחקים ומרוכזים במשחק כפי שאתם רואים. אותו דבר. אני זה זה עם הגב למצלמה . אני יפתח חשבון חדש בנענה ויפרסם עוד תמונות מעוד מסיבות. מה אתם אומרים??
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
האם לסגור אותו או המתנה או מצב שינה או פשוט לא לגעת בוא ואז יש שומר מסך
-
- 17 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שאפשר לקנות בהן את ה HD280?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי אופניים ואני פשוט חייב לישמוע מוזיקה בנסיעה כי אני נוסע דיי הרבה. אבל יש לי בעיה כמה שאני מנסה לימצוא פיתרון איך לתת לרמקולים מתח חשמלי נייד זה לא עובד אז אני רוצה להיתנסות במשהו חדש כמובן הרמקולים הם של מחשב 2 רמקולים בשביל התחלה נפרק את "המארזים" שלהם ונשאיר רק תרמקולים אני כבר יתקין אותם על הכידון של האופניים. את הקטע של הרמקולים פתרנו. הרמקולים מיתחברים לנגן IAUDIO U3 . עכשיו אני יכול להביא מחבר מצבר של רכב, וישים על האופניים מין סבל כזה מאחורה שהמצבר ישב עליו נעצב את האזור הזה כדי שיהיה אופנתי חח זה יהיה כבר מודינג. אני לא מיקצוען באלקטרוניקה אבל צריך לתת למצבר מין סוויצ' כזה כדי שיתן מתח לרמקולים אני חושב בקיצור אני דיי מבולבל אני לא יודע אם זה יצליח אז רצי…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש מקצועות הרחבה שתורמות יותר בקבלה לאוניברסיטה ? והאם משנה מספר ההרחבות שיש ? כלומר האם נגיד מספיק רק הרחבה אחת במחשבים או שצריך שתיים לפחות פיסיקה - מחשבים לדוגמה...
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
? ואם מישהו יודע מה הסיכויים של כל אחד לזכות ? תודה
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
לא עדיף לשפר את השכונות הקיימות? בעיקר מבחינת תשתיות שלא חשבו עליהם בעבר, למשל שבילי אופניים. למה לא "מתקנים" את השכונות הוותיקות ורק אח"כ מתחילים לבנות בשטחים ריקים? אפשר יהיה לבנות בניינים דומים ולהתאים את כל הסביבה לתנאים מודרניים שכוללים ביוב, הוספת דירות, כבישים ומדרכות רחבות, תיקונים תחבורתיים, נגישות למבני ציבור.... אני בטוח שיש לזה תשובה הגיונית שמשום מה לא חשבתי עליה :-\
-
- 34 תגובות
- 2.9k צפיות
-