כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
היי מי בפורום הזה נוהג על משהו(הכוונה יש לו רישיון)?הרישיון הוא לאוטו או לאופנוע? אם לאוטו,כמה שיעורים עשיתם עד לטסט ואיזה טסט עברתם? כמה זמן יש לכם רישיון? טוב אותן שאלות יהיו גם לאופנוע רלוונטיות על איזו מכונית נוהגים? אם אני אתחיל ממני אז ככה: נוהג על אוטו עשיתי בכללי 100 שיעורים(בבקשה אל תצחקו),ועברתי טסט 5 יש לי רישיון 8 חודשים נוהג על מאזדה 3,ועל פיאט פונטו ספייס(אחלה אוטו) ועכשיו הכדור עובר אליכם
-
- 164 תגובות
- 12.7k צפיות
-
-
הלילה חלמתי חלום, אני כמעט סגור על כך שזה היה חלום... מטריד משו. חלמתי שאני נכנס לרכבת, אבל במקום מושבים, ישנם שולחנות לכל אורך הקרונות, עמוסים מכל טוב. דאבלים, ממתקים, בשרים מעושנים, מה לא... פתאום אני קולט את אחד הצוותים הבוגרים שלנו בולס ואני מצטרף אליו, וכאן נגמר החלום. כמה תהיות : א. האם ניתן לבנות מערכים עם שולחנות ולחתום הסכם עם מס' ספקי מזון מובילים בישראל?... זה עשוי להנעים עד מאוד את השהות ברכבת בזמן הנסיעה, אם כבר עומדים. ב. למה דווקא רכבת? למה לא ימית 2000? ג. יכול להיות שאני עמוד לחטוף באן, אבל יכול להיות אבל?!
-
לא אמורות להיות רכבות קבועות לנתבג באופן קבוע יש חניה לרכבים לטווח ארוך בנתב"ג? :-\
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
טוב, זה מוזר... אני יוצא היום מהיחידה, ביחד עם חבר למחלקה, אשר גר לא רחוק, אי-שם מעבר לכביש (יבנה - עיר האורות!). פוסעים יחד לביתו, אני מתקין לו את הצורב שרכש, הוא מאושר וכאות תודה מסיע אותי עם ה Swift המתפרקת שלו לתחנת הרכבת ביבנה (למרות שלאמא היו דברים יותר חשובים לעשות עם הסוויפט). בעוד אני עומד וממתין לרכבת, פונה אלי ערס שמנמן ושואל אותי אם אני נוסע לת"א. עניתי בחיוב, מכאן הכל מדרדר... שואל אותי אם אני יודע איזה קו מגיע מעזריאלי לצהלה... לי לא היה ממש מושג. איכשו התחלנו לדבר על דת, משם על החיים שלו, משם על החיים שלי, ככה ממשיכים רבע שעה. הרכבת עדיין לא מגיעה. (יותר נכון הוא מדבר ועונה גם בשבילי, אני סתם זורק מילות אישור פה ושם כגון : "כן, וואלה, נכון... בדיוק!") 19:06…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
לא היתה פעם אחת ששאלתי איזה רציף אני לוקח וענו לי נכון..עיכובים בלי סוף, איחורים, מה נסגר???
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3456662,00.html ורבים שואלים מתי אצלנו, ואני אומר דמיינו לכם פיגוע ברכבת היכנשהו מתחת לרחוב הומה בת"א.
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש מידע על הרכיבים מהם בנוי לוח חשמל ממסרים,קונטקטורים,פחתים,ריילים,בקרים וכול שאר החלקים שנמצאים בלוחות. לא הבסיסיים לבית אלא לוחות לתעשייה ,עסקים וכדומה אני צריך מידע על אופן פעולה,תפקיד הרכיב ,חיבורים בלוח וכו'. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, אני יכול לנצל את הרכיבים הבאים ממחשב בן 3 שנים, האם הם יתאימו להרכבת HTPC טוב ? לוח אם mATX MSI MS-7366. מעבד Core 2 Duo E8400. זכרון 2X2GB Mushkin DDR2 800 MHz כרטיס מסך Leadtek 7600GT 256MB Fan.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש דחוף חומר על התפתחות הנגד והקבל מה תפקיד חברת קורנינג ביצור נגדים וקבלים משנות ה 60 עד שנות ה 70
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אוקי,יש לי כרטיס אשראי,ואני מעונין לרכוש משהו שראיתי בEbay,בדקתי,והבחור כן שולח לארץ. מה אני צריך לעשות? מה התהליך? והאם Paypal עובדים עם כל חברות כרטיסי האשראי בארץ? אם לא,לאיזו חברה עלי לפנות כדי לתנפיק לי כרטיס אשראי חדש? אירוניה : אני עובד בחברה של Ebay ,ויש לי כרטיס עובד של Ebay ואין לי מושג איך רוכשים דברים מEbay ;D תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, עוד שבועיים ימלאו לי 18 ואני מתכנן לעבור לחשבון חיילים (בנק הפועלים), כרגע אני משתמש בחשבון צעיר וכרטיס אשראי דירקט, האם אני יכול לבצע רכישות באינטרנט באמצעות הכרטיס הזה באתרים בארץ? כאמור הכרטיס הוא לשימוש בישראל בלבד וכשאחליף לחשבון חיילים, האם קיים אשראי איתו אוכל לרכוש מוצרים גם באתרים בחו"ל?
-
- 15 תגובות
- 22.4k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד כבר תקופה מסויימת,כל פעם שאני נכנס לאתר אני רואה איזו הצעה מפתה.. מחיר סביר,הבטחה לאספקה תוך יום/יומיים ובכלל,האתר מוכר ואמין בתחומים אחרים.. השאלה אם אפשר לסמוך עליו באמת מבחינת מחירים ומבחינת שירות,אחריות ואמינות? אם יש אנשים שניסו ומוכנים לייעץ אשמח לשמוע תודה
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום , אני מעונין לרכוש משקפי שמש , בדיקה של העלויות בחנויות בארץ ובחול העלה הפרש לא קטן של כסף , ההפרש עומד על 200 שקל וזה כולל את המשלוח של המשקפיים לארץ. רצית לדעת האם במכס אני אצטרך לשלם עוד תוספות של מכס או מע"מ (לא הצלחתי להבין בדיוק מהאתר שלהם). האם התשלום של המשלוח (קצת יקר בין 27 ל37 דולר, תלוי מאיפה אני מזמין - מגיע דרך USPS) כולל את המע"מ או איך שלא קוראים לתשלום במכס? אם אזמין מחו"ל זה יהיה דרך EBAY יש שם גם חנויות שמוכרות ואני מתכוון להזמין דרך חנות , עלות המשקפים היא כ 140 דולר כולל המשלוח. מה עוד צריך לדעת על משלוח לארץ ועלויות הכרוכות בכך? האם בכלל מומלץ או לשלם את ההפרש של ה200 שקל(זה עוד תוספת של 50% לערך שלהם מחו"ל)? תודה מראש לעוזרים , גל
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום. כידוע עלויות השילוח של מדיות מארהב הם יקרות וככל שמזמינים כמות מדיות גדולה יותר כך עלויות השילוח משפיעות פחות על המחיר למדיה . ישנה הזדמנות לרכוש לפחות 200 יחידות של חברת PIODATA שהיא חברת בת של פיוניר והמדיות הם של RITEK G05 הטובות בעולם במהירות של *8. המחיר ייצא סביב ה 6.4 ש"ח למדיה כולל שילוח ומע"מ ומכס (אם לא ייעצר במכס אז %17 פחות במחיר כ 5.4 ש"ח) , כאשר מתוך ה 200 אני לוקח 100 . מחפש שותף ל100 הנוספות .
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מתכנן כבר המון זמן על לקונת מחשב חדש ועכשיו שיוצאים מעבדי I5/I7 חדשים + כרטיסי מסך DIRCTX11 חדשים זה פחות או יותר אומר שהגיע הזמן מבחינתי. בכל מקרה ההורים טסים בסוף החודש לאיזה שבוע - שבועיים לארה"ב והשאלה , האם יש משהו שכדאי להביא משם ? מן הסתם את כל המחשב אני לא יזמין משם אבל מה לגבי חלק או שנים ? יש משהו שממש יהיה כדאי? תודה..
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן , ברשותי מחשב נייח בו מותקן windows10 גירסה 2004 . מחשב משמש אותי להקלטות מוזיקאליות , עריכת וידאו ,עניינים משרדיים ,ענייני הפרטיים .רוצה לקנות nod32 מebay ואינני יודעת איזה יתאים כי יש כול כך הרבה אפשרויות. מישהו פה מבין בזה ויכול בבקשה ליעץ לי? חשוב לציין שזה צריך להיות nod שניתן להפעיל בארץ. בנוסף יש כאלו שאומרים שהאנטיוירוס של מיקרוסופט (זה שכבר מותקן במחשב) מספיק לצרכים אלו ואשמח לשמוע מה אתם אומרים בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום, לאחר שנסגרתי פחות או יותר על המפרט (בעזרתכם האדיבה, כמובן!), אני מחפש המלצה לגבי חנויות אמינות לרכישת המחשב. קיבלתי כמה הצעות קרובות במחיריהן, ולכן ההכרעה תתקבל על-סמך אמינות החנות ואיכות השירות שהיא מציעה. לכן, אשמח אם מי מכם שיש לו ניסיון (חיובי או שלילי) עם אחת מהחנויות הבאות, בעיקר לגבי רכישת "מחשב שלם" (כולל הרכבה), ישמיע קולו ויחווה דעתו לגבי אמינות החנות, השירות לאחר הקנייה וכו': - גאמא מחשבים - ת"א - iqpc - אשדוד - זיגזג 2000 - אור יהודה - אייבורי מחשבים - ר"ג (יש סניפים נוספים) - צ'יפ מחשבים (Chip) - ראשל"צ תודה רבה, דוד
-
- 32 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן חברים , קולגה הפנה אותי לebay לרכישת eset nod32 כדי שיהיה אנטיוירוס יותר חזק מהאנטיוירוס המובנה בwindows 10 גירסא 4 . ואז ניתקלתי בשני דברים : 1)שרכישה מebay אינה חוקית 2)שיכול להיות שהnod32 יעשה לי בעיות במחשב כשיצטלב עם האנטיוירוס הקיים תוכלו בבקשה לתת טעמכם בנושא?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מפליג באוקטובר לקוס וללימסול (יהיו לי 5-6 שעות בכל אחד). האם יש שם מקום לקנות WII והאם המחיר כדאי בהשוואה לדיוטי בארץ או לרכישה בארץ ? מה ההמלצות ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים. אני מעוניין ברכישת מכשיר אייפון יד שנייה בארץ. עד כמה שהבנתי עד עכשיו, היה חשוב לדרוש מהמוכר להעביר בעלות על המכשיר. במידה ולא, יכולתי להסתכן בנעילת מכשיר תמידית מהחברה (בדיווח על אובדן/גנבה/ אם קיים חוב או משהו מהסוג הזה). לאחרונה חבר אמר לי שזה לא דבר שצריך לדאוג לגביו ושגם אם תתבצע נעילה כזו אפשר לשחרר אותה בכמה פעולות פשוטות. רציתי לדעת אם קיימת נעילה תמידית של המכשיר, שיכולה פשוט להשבית אותו, או שלכל נעילה שכזו יש פריצה . מעבר לכך, אם זה באמת עניין קריטי, מה עושים אם המוכר טוען שהמכשיר בכלל מחו"ל או מכל סיבה אחרת הוא לא יכול להעביר בעלות? אשמח לדעת אם ישנם עוד דגשים שחשוב להכיר. תודה והמשך ערב נעים.
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-