כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן כבר המון זמן על לקונת מחשב חדש ועכשיו שיוצאים מעבדי I5/I7 חדשים + כרטיסי מסך DIRCTX11 חדשים זה פחות או יותר אומר שהגיע הזמן מבחינתי. בכל מקרה ההורים טסים בסוף החודש לאיזה שבוע - שבועיים לארה"ב והשאלה , האם יש משהו שכדאי להביא משם ? מן הסתם את כל המחשב אני לא יזמין משם אבל מה לגבי חלק או שנים ? יש משהו שממש יהיה כדאי? תודה..
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אהלן , ברשותי מחשב נייח בו מותקן windows10 גירסה 2004 . מחשב משמש אותי להקלטות מוזיקאליות , עריכת וידאו ,עניינים משרדיים ,ענייני הפרטיים .רוצה לקנות nod32 מebay ואינני יודעת איזה יתאים כי יש כול כך הרבה אפשרויות. מישהו פה מבין בזה ויכול בבקשה ליעץ לי? חשוב לציין שזה צריך להיות nod שניתן להפעיל בארץ. בנוסף יש כאלו שאומרים שהאנטיוירוס של מיקרוסופט (זה שכבר מותקן במחשב) מספיק לצרכים אלו ואשמח לשמוע מה אתם אומרים בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום, לאחר שנסגרתי פחות או יותר על המפרט (בעזרתכם האדיבה, כמובן!), אני מחפש המלצה לגבי חנויות אמינות לרכישת המחשב. קיבלתי כמה הצעות קרובות במחיריהן, ולכן ההכרעה תתקבל על-סמך אמינות החנות ואיכות השירות שהיא מציעה. לכן, אשמח אם מי מכם שיש לו ניסיון (חיובי או שלילי) עם אחת מהחנויות הבאות, בעיקר לגבי רכישת "מחשב שלם" (כולל הרכבה), ישמיע קולו ויחווה דעתו לגבי אמינות החנות, השירות לאחר הקנייה וכו': - גאמא מחשבים - ת"א - iqpc - אשדוד - זיגזג 2000 - אור יהודה - אייבורי מחשבים - ר"ג (יש סניפים נוספים) - צ'יפ מחשבים (Chip) - ראשל"צ תודה רבה, דוד
-
- 32 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן חברים , קולגה הפנה אותי לebay לרכישת eset nod32 כדי שיהיה אנטיוירוס יותר חזק מהאנטיוירוס המובנה בwindows 10 גירסא 4 . ואז ניתקלתי בשני דברים : 1)שרכישה מebay אינה חוקית 2)שיכול להיות שהnod32 יעשה לי בעיות במחשב כשיצטלב עם האנטיוירוס הקיים תוכלו בבקשה לתת טעמכם בנושא?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מפליג באוקטובר לקוס וללימסול (יהיו לי 5-6 שעות בכל אחד). האם יש שם מקום לקנות WII והאם המחיר כדאי בהשוואה לדיוטי בארץ או לרכישה בארץ ? מה ההמלצות ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים. אני מעוניין ברכישת מכשיר אייפון יד שנייה בארץ. עד כמה שהבנתי עד עכשיו, היה חשוב לדרוש מהמוכר להעביר בעלות על המכשיר. במידה ולא, יכולתי להסתכן בנעילת מכשיר תמידית מהחברה (בדיווח על אובדן/גנבה/ אם קיים חוב או משהו מהסוג הזה). לאחרונה חבר אמר לי שזה לא דבר שצריך לדאוג לגביו ושגם אם תתבצע נעילה כזו אפשר לשחרר אותה בכמה פעולות פשוטות. רציתי לדעת אם קיימת נעילה תמידית של המכשיר, שיכולה פשוט להשבית אותו, או שלכל נעילה שכזו יש פריצה . מעבר לכך, אם זה באמת עניין קריטי, מה עושים אם המוכר טוען שהמכשיר בכלל מחו"ל או מכל סיבה אחרת הוא לא יכול להעביר בעלות? אשמח לדעת אם ישנם עוד דגשים שחשוב להכיר. תודה והמשך ערב נעים.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן אהלן... אנחנו גרים בדירה שכורה ומאחר ומדובר בלא ממש בית משותף (יש מזדרון ארוך, 6 כניסות אבל בזה נגמר הסיפור) אין לנו מצבור אחד ובעצם כל בית לעצמו בנושא הזה. בדיוק היום נגמר לנו הבלון גז כשהקודם נקנה ע"י הדיירים הקודמים שגרו בדירה ולכן אין לי מושג וחצי מושג מאיפה השיגו אותו וכמה עלה להם. בעלת הבית טוענת שככל הידוע לה אין שום "חוזה" בעניין הגז עם חברה כלשהי ואם היה זה היה של הדיירים הקודמים. על הבלון עצמו רשום "אמישראגז". שוחחתי איתם והם לא רואים חוזה כלשהו. שוחחתי גם עם סופרגז ופזגז ויש לציין שכולם רוצים בערך אותו מחיר של 150-160 ש"ח ל-12 ק"ג אבל כולם מתנים את זה בבדיקה של טכנאי קודם שהיא חינם רק במידה והוא לא מוצא ליקויים. ממה שהבנתי מחברים וכו' הם בדר"כ כן מוצאים לי…
-
- 18 תגובות
- 43.1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות ברווז גומי חמוד למטרות DEBUGGING. ראו (http://en.wikipedia.org/wiki/Rubber_duck_debugging) מי מכיר חנויות שמוכרות כאלו?
-
- 16 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש דומיין .US (אלו ממש זולים) ואני תוהה אם יש לכם עצות בשבילי? ובנוסף אני רוצה גם שטח איחסון, לא ממש חשוב לי הפינג כל עוד ההורדה תהיה מהירה. המטרה היא אתר אישי\כרטיס ביקור\דואל אישי\גלריית תמונות\גלרית פרוייקטים וכו מי מספק שטח איחסון גדול יחסית\אמין\זול? אם יצא לכם לרכוש דומיין ושטח איחסון איזו חברה אמינה ועושה את זה במחירים טובים? ומה דעתכם על שרת ביתי? אולי עדיף לי לדרג ל 5000\750 או משהו דומה וכך גם להנות מאינטרנט מהיר ביותר עם שטח איחסון בלתי מוגבל ולחסוך העלה קבועה של קבצים לשרת. וכו.
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ברוב הפעמים שחיפשתי חולצות בארץ, לא מצאתי דברים נורמלים לפי הטעם שלי. האם אתם מכירים אתרים נורמלים שאפשר לקנות מהם חולצות טי שירט לגברים? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין להביא מארה"ב מספר דברים כמו: זיכרון, כרטיס גרפי, מעבד וספק. האם יש על הרכיבים האלה מכס? או מע"מ ואם יש כמה?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה בנוגע למדיניות שליחת חבילות לארץ והאים יחייבו אותי במיסים על החבילה שכוללת בערכה חלקי מחשב כמו לוח זיכרון ומעבד והארד דיסק החלקים יקנו בארה"ב
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרי חומרה טובים או מקומות שניתן לקנות דרכם מפרט בסכום הנ"ל (למשחקים כמובן , בלי מסך) ...
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום אלי מישהו יודע מה עושים. בבניין שלנו יש 18 דיירים ו 22 חניות . לפני כ20 שנים רוב הדיירים רכשו חניה ונשארו כמה חניות פנויות שלא שייכות לאף אחד. עם הזמן נוסף למשפחה רכב נוסף . כעת אני רוצה לרכוש את אחת החניות הפנויות . איך עושים את זה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי בתחרות של שוגי שהזוכה יקבל כוכב עם שמו ועם תעודות איך אפשרי לעשות את הפרוצודה באופן פרטי תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש כמות גדולה של מטענים לטלפון (כ-20) המחיר כולל המשלוח הינו פחות מ75$ כך שאין מיסים ועמלות. האם זה יכול להחשב כיבוא לצורך מסחר? אם אני מזמין מוצר אחד אני מניח שאני לא צריך להמציא אישורים כדוגמת תו תקן וכד', מה קורה אם זה מזמין כמות יותר גדולה?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון\ידע על רכישת רכיבים בח"ל דרך האינטרנט?
-
שלום! רכשתי מחשב חדש לפי מפרט שבניתי איך אני יכול לדעת שכל הרכיבים שבחרתי הם הרכיבים שמותקנים אצלי במחשב :-\
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום אני מודע לכך שאסור ואני מדגיש שאסור לפרסם כאן חנויות בארץ שאלת היא כך אני נוסע לארה"ב למשך חודש פלוס מינוס רציתי לשאול האם משהוא מכיר אתרים באינטרנט של חנויות זולות שם אני יודע שרובם עושות משלוחים רק בתוך ארה"ב ולכן ארצה לבדוק זאת לפני הטיסה בתודה מראש לאחראי הפורום בדקתי בכללי הפורום זה ואין זכר על יזכור חנויות בחו"ל והדגש בחו"ל אם אני עובר על כללי הפורום זה רק בתמים ואבקש שתנעל או תמחוק את הבקשה וסליחה מראש
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אחרי שחשבתי על כך רבות, הבנתי שיותר משתלם לרכוש מחשב נייד איכותי בחול. אני לא מדבר על הזמנה שלו, אלא על רכישה שם. אני טס לארה"ב בקרוב ואני יודע מה אני רוצה לקנות. שאלתי היא, האם לפני שאני טס לחו"ל, עליי להצהיר שאני טס עם לפטופ? או שאין צורך בהצהרה שכזו ולא בודקים? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום, מאיפה אפשר לרכוש רשת שמסננת אבק (בצפיפות כמו שמגיעה בחלק מהמארזים), בחנויות הגדולות יש מסננים אבל הם ענקיים ולא מתאימים למחשבים. אני רוצה לבנות עוד שורה של סינון אבק עבור המארז כי יש די הרבה אבק בחדר. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לקבל תשובה לנושא אולם לאחר שיטוט של מספר שעות באינטרנט נוכחתי לגלות כי אין כל כך מידע בתחום. אולי כאן תבוא הישועה.. רכשתי מערכת הפעלה windows 7 דרך האינטרנט מחברה בחו"ל (הונג קונג) אשר הבטיחה לי כי מערכת ההפעלה מקורית. אתמול קיבלתי הודעה מהמכס כי התוכנה מעוכבת בשל חשד לפגיעה בזכויות קניין רוחני וכן זכויות יוצרים. דיברתי היום עם המכס ונאמר לי כי התוכנה מזויפת ולכן נשלחת להשמדה. דיברתי שוב עם החברה בחו"ל והם טוענים כי התוכנה מקורית אולם אין להם אישורים. מה עלי לעשות ? את הכסף שילמתי באמצעות paypal. האם להתעקש עם המכס או פשוט לוותר ולספוג את הנזק ? בתודה מראש, אלינור
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש סלולרי חדש (אני ברשת סלקום), ועד עכשיו הייתי בטוח שאני רוצה את ה6230. אני לא מעוניין לשדרג עם החזרים דרך סלקום אלא פשוט לקנות חדש. הלכתי לאחד המשווקים הפרטיים שיש להם חנויות סלולרי ברחוב והוא אמר לי שהמחיר שלו הוא כ1700 ש"ח (עם אחריות אצלו) חדש בקופסה. המחיר נראה לי קצת יקר בגלל שבסלקום רצו עליו כ2400 ש"ח עם החזרים של כ1600 ש"ח שזה יוצא כ800 ש"ח בלבד. אז הוא אמר לי שהוא יכול בכלל למכור לי יד שניה במצב חדש עם פנל חדש + עידכוני גירסא בכ1000 ש"ח. ואז הוא הפיל עלי פצצה, והוא אמר לי שהוא התחיל לייבא את ה6230i , שזה סלולרי עם מצלמה של 1.3MP עם שלוש אפשרויות זום + כל מיני תוספות. על אותו מכשיר (שכמובן יש רק חדש מהקופסה ) הוא רוצה 2300 ש"ח. מה אתם או…
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי עברתי לא מזמן לדירה שכורה קטנה בת"א. אני מעוניין לרכוש ספה פשוטה או משהו במקום ספה. ראיתי אצל מישהו פעם מעיין ספת "שאנטי" כזאת - שלד עץ פשוט וכריות פשוטות שיושבות עליו. מישהו יודע איפה אפשר להשיג דבר כזה? אשמח להמלצות ולעצות - כאשר הכיוון העיקרי הוא גם חסכון בכסף וגם משהו שיהיה קל לנייד בעתיד. אני לא רוצה להוסיף כ"כ דברים לכבודה שלי, זה הופך לסיפור בעת העברות דירה.
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, אני גר ברעננה ולומד בשנקר (רמת גן). אני שוקל לרכוש קטנוע- כאשר כמובן המגבלה העיקרית היא עלות ראשונית ועלות תחזוקה. הבנתי שאפשר לצאת עם קטנועי 125 נורמלים אל מחוץ לעיר- האם מישהו פה יודע איזה דגמים? איזה קטנועים נורמלים משומשים במחירים זולים אפשר לקנות? מה נחשב גיל של קטנוע משומש סביר? כמה זה יעלה? כמה עולה תחזוקה? בקיצר- אין לי שמץ של מושג בקטנועים. ממש כלום. כל מידע יתקבל בברכה. תודה !!!
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-