כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
התכנון המקורי היה לקנות את זה: AMD ATHLON XP 1800 + FAN Gigabyte GA-7VRXP Micron 256MB PC266 DDR Dragon AX-01SLD ALUMINUM CASE SILVER + חלון עכשיו היתה לי עבודה, קייטנה, אבל לא חשוב, המועצה עשתה כמה תרגילים מלוכלכים והקייטנה נסגרה! :-/ אז נתקעתי בלי עבודה לחופש! יש לי כרגע בסביבות ה1000 ש"ח. אז שני דברים: 1)למישהו יש רעיון לעבודה?????? :-/ 2)חשבתי לקנות כבר עכשיו את המארז לפני שהדולר יעלה\לא ישאר במלאי\לא יודע! כדי לי?
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
-
y= (6x-6)/(2x-5) הראה כי הפונקציה יורדת בכל תחום הגדרתה. ניסיתי להגיע לטבלה אבל הגזירה נדפקה. איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש רקעים של הבחורות והדמויות מהכרטיסים של ספיר ג'יקוב ושאר היצרניות שמייצרות כרטיסים מבוססים ATI .. חיפשתי את זאתי או זה לא יודע איך לקרוא לצפרדע הזה אבל לא מצאתי.. http://www.maplin.co.uk/images/Full/a98gh_new.jpg אשמח אם מישהו ימצא רקע של משהו בסיגנון מאחר וזה רזולוציה גדולה ותמונה אבקש להעלות על אתר ולא לשים אותם פה שלא יווצר בלאגן בתראד תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, התחלתי לראות את הסדרה נארוטו, בינתיים זאת סדרה ממש טובה. את הפרקים אני מוריד מקאזה אבל אולי יש אתר כלשהו שאפשר להוריד ממנו?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
יש לי קול מעצבן ואני רוצה לשנות אותו אם זה אפשרי.. אני לא מדבר על קול שיהיה יפה לשיר איתו פשוט יש לי קול דפוק. כשאני מדבר אני שומע את עצמי בסדר כזה, אבל כשאני מקליט את עצמי יש לי קול מעצבן ואני שונא את זה. ואמרו לי שאני נשמע בדיוק כמו בהקלטה. ככה שאני שומע את עצמי שונה ואני רוצה לשנות את זה זה אפשרי?
-
- 14 תגובות
- 18.4k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מהאתר של ADIDAS ואני לא מצליח כי הוא אומר לי לרשום זיפ קוד נכון - ZIP CODE, אני רושם את הזיפ קוד שלי (המיקוד) של הבית והוא אומר שהוא לא מתאים לSTATE שהוא IL. מה אני אמור לרשום בזיפ קוד? אולי שגיתי
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם מישהו יכול להסביר לי כיצד ג'דזיה דאקס מתה?
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
ראיתי באיזה עיתון מחשב כף יד 206 MHZ עם 64 זיכרון אני עדיין בשוק
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אנירוצה למכור דירה, לעשות זאת באמצעות מתווך דירות או לא ? מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך דחוף פורום למחשבי כף יד או מישהו שיש לו מחשב כף יד מסוג מיו 168 אני חייב כמה דברים בשבילו ובפורומים אחרים לא עוזרים לי כמו פיסי פריק וליאונטאורק אז עם מישהו מכיר פורוןם אחר נאי ישמח לקבל לינק.. תודהההה
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום . יש לי בחדר תריסים (אלה שעולים ויורדים) . התריסים האלו רגילים ולא חשמליים . החוט היה ישן ונקרע אז קניתי חוט חדש וניסיתי עכשיו להחליף. יש למעלה 2 גלגלות הראשונה היא זאת שמרימה את התריסים (הגדולה) והשנייה זאת הגלגלת הקטנה שיש בתוכה קפיץ. בגלגלת הקטנה נשבר הקפיץ והיא מסתובבת חופשי . שני הגלגלות מחוברות לחתיכת ברזל גדולה , הגלגלת הקטנה מחוברת בעזרת שני פינים שצריך ליישר אותם בשביל להוציא את הגלגלת . אפשרי לקנות גלגלת כזאת בנפרד ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את הכתבה הראשונה בתכנית וכך היה - אדם מגיע לחנויות וקונה מוצרים בכרטיס אשראי. לאחר העברת כרטיס האשראי המערכת דורשת אישור טלפוני לעסקה. האיש מוסר קוד בן 4 ספרות לקופאית, לעיתים אף מקליד אותו בעצמו בקופה, והעסקה עוברת. בסעיף הטלפון הוא מוסר את הסלולרי של ג.נ, שהחנויות מתקשרות אליה לאחר מכן. בכתבה דובר רבות על השעות בהן ג.נ מקבלת טלפונים מהחנויות, פירוט של מגוון המוצרים שהבחור רכש - מטקסטיל ועד למחשוב, גילוי העובדה שהבחור כיכב כבר בעוקץ קודם, וכמובן לסיום הראו אותו צועק על התחקירן שבא לקבל ממנו תגובה. עם זאת, הייתה התעלמות מוחלטת מדברים כגון למי שייך כרטיס האשראי בו השתמש (והקשר, אם קיים, לג.נ), ומאין השיג את הקוד בן 4 הספרות שאיפשר את ביצוע העסקה (שאני מנחש שזה הקוד ש…
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אמ.. עוד משהו שאני צריך תירגום בישבילו את גורמת לי להרגיש מאושר את גורמת לחיוך שיש על פני בכול בוקר את גורמת לי לישכוח הכול והדבר היחידי שאני רוצה הוא להיות לצידך את לא יודעת עד כמה את חשובה לי
-
- 10 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה, אתמול כשהגעתי סוף סוף מהצבא, נכנסתי לפייסבוק, ולהפתעתי, כל פעם כשאני מנסה להתחבר הוא מעביר אותי לאתר שונה. אתמול זה היה אתר שונה. אשמח לעזרה, כמו כן גיליתי שלכלל החברים שלי האתר עובד כראוי.
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני בטוח שלכל אחד פה יצא לראות את התוכנית לפחות פעם אחת והוא גם ראה את המתיחות ה"גדולות" שבסוף רואים את יגאל שילון נכנס. האם נראה לכם שהכל שם מזוייף? מי שראה אתמול את המתיחה עם "מדונה" בטוח ראה שהמצלמה כל הזמן זזה והיא גם הייתה לפני האנשים כשהם הסתכלו על החתימה. מה אתם חושבים? ד"א היום אחותי ראה בערוץ הילדים איזו תוכנית בשם 5 וחצי ואמרו שם שיצא איזה פלי סטיישן נייד, חדש. מישהו יודע על מה מדובר?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
IF YOU DON'T READ THIS TO THE VERY END, YOU HAVE LOST A DAY IN YOUR LIFE. AND WHEN YOU HAVE FINISHED, DO AS I AM DOING AND SEND IT ON. George Carlin's Views on Aging Do you realize that the only time in our lives when we like to get old is when we're kids? If you're less than 10 years old, you're so excited about aging that you think in fractions. "How old are you?" "I'm four and a half!" You're never thirty-six and a half. You're four and a half, going on five! That's the key. You get into your teens, now they can't hold you back. You jump to the next number, or even a few ahead. "How old are you?" "I'm gonna be 16!" You could be 13, but hey, you're gonna be 16! And then…
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מגבר חדש לאוטו שלי ואני צריך המלצות ממבינים בדבר המגבר יתחבר לרדיו דיסק של קנווד ויתחברו אליו רמקולים 6X9 (לא יודע כמה וואט) וסאב של JBL 1000W וכמו שאמרתי התקציב הוא בערך 800 שקלים ובבקשה אל תפנו אותי לפורומים אחרים תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי, היות ואני מתלבט אם לקנות מנוי חודשי ולא רוצה להיות מאוכזב, אני שואל אתכם-מי מכם מנוי? איך העיתון? פשוט אני לא רוצה לעשות מנוי ויצא שזה סתם יושב בצד.. אני רוצה שיגידו לי שהוא מעניין.. ;D
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הטכנולוגיה שמבטיחה לשנות את העולם כפי שאנחנו מכירים - טעינת סמארטפון מלאה בתוך דקה אחת בלבדלכתבה
-
- 0 תגובות
- 321 צפיות
- 1 follower
-
-
חיפשתי בגוגל ויש שם את כל המידע לגבי זכויות העובד - חוץ מהשכר המינימלי . אז מה שכר המינימום לחודש ולשעה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-