כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
היום יום הולדת לי!!!!! 9/11!!!!!! חחחחחחחח בן 14 היום!!!!! נתנו לי 500 שקל מה כדאי לי לקנות איתם? חחחחחחח
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היו היה ילד קטן בשם יואב, חלק קרו לו גיבורי, חלקם קרו לו ארוכי שרוכי וחלקם סתם קרו לו אח שלי, (כמובן שיש מיוחדים שקרו לו בראד פיט, טום קרוז, השרירי הזה מהבית ליד וכו...) יום אחד הוא החליט להציו מטרה בחיים, חיפש חיפש חיפש ומה מצא, לקנות ati radeon 8500 ליום הולדת! הגיעה היום הולדת, הלך יואב ובירר טיפה בקשר לraeon אשר בארץ, הלך וגילה שכול הראדונים בארץ הם של חברה זדונית בשם palit, עכשיו היות והכרטיס שהיה ליואב הוא של powercolor השם הזה עשה לו צמרמורת והוא החליט לוותר, יואבי שלנו עסף עוד כסף והחליט, פתאום משום מקום לקנות HERCULES - 3D Prophet III Titanium 500 - GeForce 3 Titanium 500 - 64MB DDR - TV out - DVI out לאחר ספירה מהירה של הכסף בידיו הוא גילה שיש לו מספיק כסף! אך…
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כרגע אני מיועד לצוללות שזה קרבי אבל יכול להיות גם שלדג , בקיצור ככה: אני בן יחיד עם נתק מוחלט מההורים , עד כדי כך שאני לא יודע איפה למצוא אותם[ בארץ זה בטוח] , עכשיו אמרו לי בצבא שאני צריך להחתים את שניהם מול נוטריון , גם אין לי כסף לנוטריון , גם אני לא יודע איפה הם, אמרתי להם את זה , אמרו לי בעיה שלך , יש פיתרון??? אולי הכרזה על בן יחיד ללא הורים או משהו בסגנון , בבקשה אני חייב עזרה.
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
בא לי לפתוח ת'רד על הפחדים.. אישית אני פוחד מחושך.. את זה שום דבר לא יזיז לי... יאללה אל תתביישו..
-
- 149 תגובות
- 16.9k צפיות
-
-
מסכן אבי, קם בבוקר ואשכרה התכוון ליסוע לעבודה, ירד לחניה וגילה כי הרכב אינו במקומו. מדובר בSubaru מהדגמים הישנים של שנת 88. היה לו על הרכב ביטוח מקיף, ביטוח מנורה. ישנם מספר אופציות חשד: (לא שזה יעזור, אך בכל אופן..) 1) יהודי אשר מכר את הרכב לערבי לרווחתו, במכיר כפול. 2) ערבי אשר לקח את הרכב לכפרים למכור את חלקיו לרווחתו, במכיר כפול ומכופל. 3) חבורת יהודים אשר הרימו ת'רכב ונטשוהו באיזו סמטה ברחובות נתניה. (עיר הפשע..) אבל איך לעזאזל אפשר להעלים רכב אשר ננעל לוח-ההילוכים(הגיר) עם מנעול רב-בריח, האזעקה הופעלה, והרכב היה נעול. מוזר ביותר..(בעיני)
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו מכיר דרך לפתיחת חשבון REAL MONEY בתוכנת פוקר מוכרת (VC, FULLTILT וכו') באמצעות כרטיס אשראי מקומי או חשבון PAYPAL?
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
קנית לא מזמן אופניים ואני נוסע לעבודה אליהם וגם בחזור, עכשיו פעם זה היה כיף והיום אחרי 7 שנים אני מוצא הרבה דברים שפשוט מפריעים לי לרכוב כמו שצריך בנוחות מלאה. קודם כל הייתי רוצה לדעת עם יש חנויות טובות שעושות משלוחים לכל הארץ, רצוי שיהיו זולות ובעלות מבחר גדול כמה שאפשר. 1- קודם כל הייתי רוצה להחליף את המושב של האופניים שפשוט מכאיב לתחת אחרי רכיבה של שעה+- המלצות ? עם ידוע לכם על מה אני מדבר ומה אני מחפש בבקשה תשתפו אותי כל מידע יעזור בגלל שאני כבר לא כל כך מבין בתחום הזה. 2- דבר שני הייתי רוצה להחליף את המעצורים לפחות את האחורי, במעצור הדראולי שמעתי שזה דיי יקר אבל אני מעדיף לפחות מעצור אחד יהיה איכותי ויביא לי זמני עצירה טובים יותר, שוב עם אפשר המלצות לזה כי אני לא כזה…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המעוניינים ירשמו פה את כתובת המייל ואני אשלח להם. יום טוב
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
עשו מהמשחק סרטון פרסומת למסטיק מנטוס משו מה זה מצחיק אבל אני לא מוצא את זה בשום מקום... משהו אז פרסם את זה בVGAMES אך לא מצאתי את זה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מחר מבחן ויש תרגיל ממש דחוף, הנושא זה משוואות פרמטריות X^2 +(5a-2)x^2 +6a^2-4a=0 תגידו אם לא הבנתם מה כתוב. הסימן ^ מייצג חזקה למי שלא יודע. תודה לכל מי שינסה לעזור לי
-
- 13 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרה שלא מצאתי לה תשובה בגוגל. אם מישהו מוכן לעזור אודה מראש. אני צריך מין תחנת מזג אוויר קטנה, מד לחות, ברומטר ומד חום.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי שלום לכולם, אני צריך לתרגם את התעודת בגרות שלי לאנגלית. עכשיו הבנתי מהנוטריון שלי שאני יכול להביא לו את זה מתורגם והוא בודק אמינות וחותם השאלה היחידה שלי היא האם העותק המתורגם צריך להיות באותו פורמט כמו המקור? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוב מרלי והווילרס , הסיפור . אנו זוכרים את הגאוניות והחדשנות שנתנה המוזיקה של בוב מרלי לעולם ; מוזיקה שנפרסה שני עשורים אל העבר אך עדין נשארה נצחית ואונברסלית . בוב מרלי והווילרס עשו את דרכם אל תוך עשויות חיינו. הסופרלטיבים , אולי , באים בקלות כאשר מדברים על בוב מרלי והווילר`ס ועל המוזיקה שלהם. מרלי עצמו כונה " הסופרסטאר של העולם השלישי " , " נביא הר`סטה " , בעל חזון , ואמן מהפכני . הם לא היו למרות זאת , ריקים מתוכן . הוא היה אחד הזמרים הכרזמטים והמעיזים ביותר של זמננו. הקרירה של בוב מרלי, באופן יוצא דופן , נפרסת אל העבר כבר יותר מעשרים שנה. במהלך אותה תקופה הסגנון המתפתח של מרלי כבש כל אספקט במוזיקה הג`מיקנית העולה, מסקה דרך רגיי בן זמננו. צמיחה זו ,כמובן , השתקפה היטב ב…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מגיעה...אני רק צופה ;D מי מישתתש? מי צופה?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
התכנון המקורי היה לקנות את זה: AMD ATHLON XP 1800 + FAN Gigabyte GA-7VRXP Micron 256MB PC266 DDR Dragon AX-01SLD ALUMINUM CASE SILVER + חלון עכשיו היתה לי עבודה, קייטנה, אבל לא חשוב, המועצה עשתה כמה תרגילים מלוכלכים והקייטנה נסגרה! :-/ אז נתקעתי בלי עבודה לחופש! יש לי כרגע בסביבות ה1000 ש"ח. אז שני דברים: 1)למישהו יש רעיון לעבודה?????? :-/ 2)חשבתי לקנות כבר עכשיו את המארז לפני שהדולר יעלה\לא ישאר במלאי\לא יודע! כדי לי?
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
-
y= (6x-6)/(2x-5) הראה כי הפונקציה יורדת בכל תחום הגדרתה. ניסיתי להגיע לטבלה אבל הגזירה נדפקה. איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש רקעים של הבחורות והדמויות מהכרטיסים של ספיר ג'יקוב ושאר היצרניות שמייצרות כרטיסים מבוססים ATI .. חיפשתי את זאתי או זה לא יודע איך לקרוא לצפרדע הזה אבל לא מצאתי.. http://www.maplin.co.uk/images/Full/a98gh_new.jpg אשמח אם מישהו ימצא רקע של משהו בסיגנון מאחר וזה רזולוציה גדולה ותמונה אבקש להעלות על אתר ולא לשים אותם פה שלא יווצר בלאגן בתראד תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, התחלתי לראות את הסדרה נארוטו, בינתיים זאת סדרה ממש טובה. את הפרקים אני מוריד מקאזה אבל אולי יש אתר כלשהו שאפשר להוריד ממנו?
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
יש לי קול מעצבן ואני רוצה לשנות אותו אם זה אפשרי.. אני לא מדבר על קול שיהיה יפה לשיר איתו פשוט יש לי קול דפוק. כשאני מדבר אני שומע את עצמי בסדר כזה, אבל כשאני מקליט את עצמי יש לי קול מעצבן ואני שונא את זה. ואמרו לי שאני נשמע בדיוק כמו בהקלטה. ככה שאני שומע את עצמי שונה ואני רוצה לשנות את זה זה אפשרי?
-
- 14 תגובות
- 18.5k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מהאתר של ADIDAS ואני לא מצליח כי הוא אומר לי לרשום זיפ קוד נכון - ZIP CODE, אני רושם את הזיפ קוד שלי (המיקוד) של הבית והוא אומר שהוא לא מתאים לSTATE שהוא IL. מה אני אמור לרשום בזיפ קוד? אולי שגיתי
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
האם מישהו יכול להסביר לי כיצד ג'דזיה דאקס מתה?
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
ראיתי באיזה עיתון מחשב כף יד 206 MHZ עם 64 זיכרון אני עדיין בשוק
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אנירוצה למכור דירה, לעשות זאת באמצעות מתווך דירות או לא ? מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-