עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SamurAchzar,

אני אוהב חיות אתם אוהבים חיות? איזו חיה הייתם לוקחים לאי בודד? ואותה שאלה, רק לגבי חיות ממין זכר בלבד? אני אוהב חיות

• 34 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. טוב, אני בכיתה י', מחר יש לי מבחן משווה שעוסק בגזרות, שחבור, הבנת הנקרא ותורת ההגה. למען האמת לא הולך לי השנה בלשון, הציונים שלי נעים סביבות ה - 70-80 ככשנה שעברה היה לי 95 בלי יותר מידי מאמץ.. אבל הגעתי לכיתה י' והבנתי כמה שעברית זו שפה דפוקה עם כל הגזרות האלה.. רציתי לדעת איזה ציון בגרות מספיק לי בשביל להתקבל בעתיד לאן שארצה. כל הגזרות האלה זה התגלמות הרשע, אין לי מושג איך אני אצליח לקבל ציון של מעל 85 מחר, וזה מבחן שמשפיע מאוד על המגן שלי.. אז בחזרה לשאלה - מה צריך להיות הציון המינימלי בשביל שלא יעשו לי שום בעיות איתו?

• 34 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. Started by BURTON,

אני צריך המלצה לפלאפון חדש ברשת פלאפון תקציב לא מוגבל אני לא רוצה את הגדולים האלה שלא נכנסים לכיס חשוב מצלמה ונגן MP3 אפשר ייבוא אבל זה צריך להיות CDMA(פלאפון) אני פשוט מת מקינאה ליראות את כל ה-GSMים האיכותיים בזמן של-CDMA אין אלטרנטיבות :-\

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. אז.. נגמרה השנה.. נגמר הבצפר.. ויש מסיבת סיום להרים.. אני וחבר שלי שרים שיר סולו אחד במסיבה... סולו אני והוא.. אני צריך קצת עזרה בבחירת שיר.. קודם כל, רק בעברית.... משהו קצבי, שמתאים לביצוע במסיבת סיום.. (לאוו דווקא השירים שאתם אוהבים לשמוע ולא מתאימים תמיד לביצוע של משהו אחר) עדיף משהו מוכר זורם, קצבי, משהו שירים קהל בכל זאת מסיימים.. תיהיו יצירתיים חשבתי על שיר.. אני עף של דוד דאור.. סגנון כזה בערך.. יאלה תתפרעו! תודה~! נ.ב. אני רוצה הרבה תגובות, אבל לא ספאם

• 34 תגובות
    • 23.4k צפיות
  5. ויכול לתרגם לי מספר משפטים ברמה ממש קשה?. אפנה אליו בפרטי!. תודה.

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. חברה שלי גרה ברחוב בכפר סבא שאין בו הרבה חניה. חונה שם רכב כבר כמה זמן, ונראה שהוא נטוש. לפי איך שזה נראה, לרכב גם אין טסט בתוקף (וסביר להניח שגם אין לו ביטוח). ההורים שלה כבר התלוננו לעירייה לפני חודש, אבל הם טענו שאי אפשר לעשות שום דבר לפני שעוברים שלושה חודשים מהתלונה הראשונה (כי רק אז אפשר להכריז עליו כנטוש), למרות שככל הנראה הוא שם כבר יותר משלושה חודשים. המשטרה גם לא מוכנה לעשות שום דבר. כמובן, חוץ מזה שהרכב תופס מקום חניה, הוא ממש מכער את הרחוב. למישהו יש רעיונות מה לעשות (שלא כוללים גרזן או C4)?

• 34 תגובות
    • 10.1k צפיות
  7. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

אני מתפלא שלא שאלו את זה עד היום.... מי מתחפש לעושק קברים? :lol:

• 34 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by vk,

עברתי תאונה ואני תקוע בבית, נשאר לי כנראה עוד שבוע עד שאוכל לצאת מהבית ונהיה מאוד חם. אין לי מזגן ואחרי שאני יושב הרבה על הכיסא.. טוב אתם יודעים מה קורה. חיפשתי אבל מצאתי רק אחד עם מאוורר, אני מחפש שיוציא אוויר קר או מן פלטה קרה. עכשיו לא התכוונתי למשהו קפוא, רק קריר שלא יעשה לי נזק.

• 34 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by -Del Piero-,

נשמעו שמועות בקשר להעלאה זמן המלווה לחצי שנה מישהו יכול לאשר/לאשש את השמועה? תודה מראש, אבי.

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אני צריך להגיע מוקדם (מאוד!) בבוקר למחנה תל השומר, לשער שליד בית החולים... אני מתכוון להגיע ברכבת לתחנת ת"א מרכז, ומשם אין לי מושג לאיזה צד לצאת (אני מניח לצד של ת"א ולא לצד עם הסיטי טאוור וכו'... אין לי מושג גם איך קוראים לאזור שם ) אני יודע שיש קו 70 של דן שמגיע לתל השומר די מהר משם, אבל אין לי מושג איפה התחנה, ולא בא לי לחפש אותה בשעות שבד"כ אני רק מתחיל לישון בהן... יש כמה תחנות ליד היציאה מהתחנה (יש גם תחנת מוניות לייד... רק שתבינו על איזה אזור אני מדבר...), ויש מלא תחנות בארלוזורוב (אאל"ט) לכל מיני מקומות (שורה של איזה 7373451 תחנות... לא מכיר את השם של המקום ) איפה בדיוק אני יכול לתפוס את הקו הזה, והאם יש חלופות שמגיעות מהר יותר? באתר של דן כתוב גם משהו על עב…

• 34 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. Started by R0ck,

אהההההה, סוף סוף מצאתי את גירסת הקלאב הממוסחרת של Roses r red מ1997 ככה. עוד מהתקופה שהייתי שומע ממוסחרים בקצב (הייתי על סף ח' תחילת ט') והדבר הזה... פשוט קורע, מטומטם ומקפיץ. http://www.dmstudios.us/users/sagi/aqua%20-%20roses%20are%20red%20(club%20version).mp3

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום לכולם. הקלטתי שיר בבית בסטודיו הפרטי שלי ,השיר הוא בסגנון soft rock ,מילים לחן ועיבוד שלי. זוהי סקיצה ראשונית בהחלט ויש עוד בית שאמור לבוא באמצע לפני הסיום ,(חבר שלי שר חחחח הוא לא משהו) מה אתם אומרים ? איך הסאונד ? הנגינה ? וכו' ד"א : אני מנגן בכל הכלים בהקלטה מלבד התופים שהם דגימות סאונד שהרכבתי מהן מקצבים. יום טוב קישור http://www.sendspace.com/file/bv7mh0

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. היי אנשים. אני מניחה שרובכם תרמתם דם אי פעם בחייכם. אם בצבא / עקב ארוע כלשהו (למשל פיגוע גדול) או בארוע / מסגרת אחרת. (למי שלא, הסברים כאן http://www.mdais.org/365/) אני מניחה גם שאתם גם יודעים שברגע שאתם תורמים דם במבצע כזה או אחר אתם לא רק עוזרים למישהו זר, אלא גם מסדרים ביטוח דם לשנה לכם ולבני משפחתכם הקרובים ביותר (קרבה ראשונה). http://www.mdais.org/361/ עדיין, יש אנשים שמסיבה כזו או אחרת חסרי ביטוח / הביטוח לא מספיק או שקיימת בעיה אחרת. כאשר אנשים אלה נזקקים לתרומת דם (או רכיבי דם) הם עלולים להיות בבעיה. לשם כך הוקם האתר הבא.מטרתו לרכז תורמי דם פוטנציאלים (לפי סוגים, אם רוצים גם אזורים בארץ) מכיוון אחד, ומהכיוון השני להוות מקום אליו יוכלו לפנות נזקקים לתרומות דם להסב…

• 33 תגובות
    • 4.4k צפיות
  14. הכיסא ! כן ידידיי שמעתם נכון, הכיסא, חלק חשוב ביותר שללא אחד איכותי כזה נגמור כולנו עם כאבי גב מטרידים, אז כמה כסף זרקתם על הכיסא ? אני כרגע על כיסא נחמד שעלה בזמנו 300 ומשהו שקל, אבל הוא הלך כפות ועכשיו קונים חדש ! ד"א, אשמח לשמוע המלצות למקומות (ולא אופיס דיפו או דרעק כזה, אני מדבר על סחורה אמיתית)

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by bitonml11,

יש מישהו בחברה שאני לא מצליח למצוא שום נושא משותף איתו לשיחה ויש מצבים שאנחנו נתקעים רק שנינו ופשוט אין על מה לדבר וזה מביך, יש עצות? ועוד שאלה אם כבר פתחתי.. איזה רעיונות יש לכם לבילוי עם חברים?

• 33 תגובות
    • 4.9k צפיות
  16. ^כותרת... ניסיתי עכשיו להיכנס למשתמש שלי וזה אומר שהסיסמא שגויה. את הסיסמא אני זוכר בוודאות ובכל מקרה היא גם שמורה בFF. ניסיתי גם לגשת לחשבון באמצון האיפון וגם שם אני לא מצליח. מה שעוד יותר מעלה את החשדות שלי, זה שלפני חצי שעה פתאום הRUN המחשב נפתח לבד ופתח את הCMD. אני חייב לגשת למייל הזה, ומשום מה אני לא מצליח לגשת למנגון שיחזור סיסמאות בGmail... יש רעיונות? תודה מראש Install

17. שלום. ביום שלישי ה 20 לחודש הגעתי אל המוכר וחתמנו על זכרון דברים. הרכב יד ראשונה. המוכר אמר לי שכשהוא קנה אותו, הרכב מושכן לבנק בסכום של כ 12,000 שקל (או משהו כזה). הוא אמר שזה שטויות, זה שום דבר, אי אפשר להעביר בעלות כשזה קיים, ושיום למחרת הוא יסיר את המשכון. עכשיו נכנסתי לאתר של רשם המשכונות, וגיליתי שהרכב ממושכן לבנק הפועלים, ושהוא מושכן ב 30.01.2011 (ידוע לי שהרכב עלה לכביש בינואר 2011, כנראה שזה יום הרכישה). מה זה אומר? מה עושים? מחר קבענו בדיקה והעברת בעלות.

18. Started by yoav9,

התר'ד הזה הנו המלצה הוא איננו חלק משום הלצה אנא קראו בשקיקה ואם עוד פעם יקראו לי ספאמר אני לא יעבור על זה בשתיקה (gay) עכשיו, ביקרתי בשלושה ימים אחרונים בצפון, היה ממש ממש ממש כיף, היינו בקיבוף אמירים (תקחו את סוף העולם, תפנו ימינה, תעקפו את כפר רות בסיבוב ואז תתפסו על הר, זה בטח זה) היינו שם באיזה בית הארחה נחמד, כמו שאומרים: היה yes היה ג'קוזי היה מיטה חמה מי צריך יותר (קיבינימט!!! אני!!!!! מה הקטע!! אי אפשר להוסיף איזה חבילת ערוצים עם היס... כל היום fox kids וערוץ האופנה!!! :-\) בכל המקרה, הנוף מהמם, ואחרי זה גם עשינו ראפיטנג בגושרים, זה בהחלט rox!! רק שלא יעבדו עליכם, יש מסלול משפחות וסוער, ההבדל הוא שהמסלול הסוער מתחיל חצי קילומטר קודם ויש זרימה אמיתית …

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by sgt_flippy,

אם כולם היו עושים יום אחד בהיר הפיכה בארץ וכולם צועדים לכיוון הכנסת כדי להפיל את הממשלה , איזה מוזיקה הייתם שמים? אני הייתי שם מוזיקה קלאסית Ride of the Valkyries איזה מוזיקה אתם הייתם שמים?

• 33 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by J0n1,

אני מת מערב ובא לי לאכול משהו חלבי... אשמח למתכונים מהירים... איזה שדרוג לחביתה (קצת יותר מלהוסיף גבינה צהובה) או משהו קל ופשוט שאפשר להכין בבית (בלי חומרים מסובכים.. מקסימום מכולת) (אני לא אוהב טונה) תודה

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by Ac-Boy,

בחום הזה המחשב שלי עומד על 50 מעבד 53 כרטיס מסך 40 הארד דיסק ו40 לוח הולי שיט אני אקח את המאוורר ואשים אותו שום אבל במה אני אתקרר?

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by RainbowInBlack,

www.spikko.com

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by yoav9,

כל התלונות לכאן! לא לפורום, אני יענה על הכל!

• 33 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. Started by infer73,

טוב, מחר יש לי בדיקת מאמץ עכשיו, יש לי אסטמה, אבל קלה למדי והייתי מעוניין לגרום לה להיות "חמורה" יותר... בכל מקרה, רציתי לדעת האם מישהו יודע איך אני יכול להוציא תוצאות גרועות בכוונה בבדיקת מאמץ?

• 33 תגובות
    • 8.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.