כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון מעין גילוי נאות - אני לא מגיב הרבה בפורום המפרטים מפני שאני לא מחשיב את עצמי כמומחה לתחום, וכשאני צריך מפרט כיום אני פונה לפורום ולא בונה אותו בעצמי. לפני כמה שנים הייתי קורא ביקורות ומאמרים באתרי חומרה ובונה מפרטים לכל המכרים שלי אבל כבר תקופה ארוכה שאני לא משקיע את הזמן ולכן הידע שלי בתחום כבר לא רלוונטי. מצד שני אני כן נכנס להרבה הודעות לראות את המפרטים שמציעים אנשים אחרים ושמתי לב שבזמן האחרון יש פה בפורום מומחים מטעם עצמם שמציעים מפרטים (במיוחד כאשר מדובר במפרטים בתקציב גבוה) שהדרך היחידה שלי להגדיר אותם הם כמביכים. אז נכון שיש גם את המפרטים היותר שפויים והיותר מקצועיים. אבל אותו אחד שביקש מפרט בפורום ייראה קבוצה של אנשים שמתנגחים אחד בשני ומציעים מפרטים סו…
-
- 34 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
-
-
-
אוקיי, החופש הגדול מתקרב, יש כאלה שכבר סיימו ללמוד ויש כאלה שעוד לומדים קצת כמוני, מחזירים קצת ימי שביתה. עכשיו, בתקופת הקיץ תהיתי אם יש פה עוד אנשים שמתכננים לעבוד ובמה ואם תכלו לומר גם איפה יהיה נחמד וגם גיל. זה יהיה דיון על עבודה בקיץ, כמה מגיע וכאלה, אז יאלה.. נתחיל! ;D אני הלכתי לא מזמן ועשיתי סיבוב במקום ליד הבית שלי ועברתי במלא עסקים ורק בשתיים לקחו מספרים והם נראו קצת מזלזלים שאחרי שניה שהלכתי זרקו לפח ת'מספר.. בכל מיקרה, יש חנות מחשבים שהבעלים מכיר אותי כילד חמוד וטוב שאוהב מחשבים וידע טוב ואם יהיה להם חור בעובדים אז אולי יקחו אותי לעבוד שם כטכנאי! עבודה טובה וכיפית כמו שאני אוהב! אם בסוף לא יהיה לי כלום אז נחזור לגנן כמו בקיץ שעבר- עבודה קשה אחושרמוטה וחמה…
-
- 34 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
לא משנה כרגע מה קרה לה.. הוטרינר אמר שהיא בסדר, אבל מצד שני הרגליים שלה לא נראים לי בסדר איזה סוג היא ולאן ניתן לקחת אותה אני מנתניה אבל יש לי רכב זה לא בעיה וגם מה להביא לה לאכול פיצחתי והבאתי לה גרעינים שחורים הבאתי לה חלה יבשה פיררתי את זה הבאתי לה מים.. היא לא זזה לא ממש אכפת לה הוטרינר אמר שהיא בהלם ממה שקרה אז צריך לחכות שהיא תרגע ותתחיל לזוז אני לא בטוח שזה נכון כי היא נראית מוזר למרות שמקודם היא פתאום עפה.. וזה קרה כמה פעמים ועכשיו היא שמעה איזה צליל והיא הסתכלה שמאלה.. המקור שלה כל הזמן פתוח היא לא סוגרת אותו.. בדקתי והוא כן נסגר ואז היא הסתכלה עליי אחרי שנגעתי בה מה עושיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם תמונות [attachment deleted by admin]
-
- 34 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
-
שלום, תנו לי לשתף אתכם בשירות שאני מקבל מ K.S.P, חוויה לא נעימה בכלל האמת. -לפני כשבוע בדיוק הגעתי לרשת K.S.P עם המחשב שכולו מהם (למעט הספק והמארז), הגעתי לשם בפעם החמישית באותו שבוע (סניף רעננה) כאשר אני בכלל מתגורר בקצה השני של הרצליה. בכל הפעמים שהגעתי לחנות טענתי שהלוח אם תקול, כל החלקים במחשב (כולל הספק) חדשים למהדרין, כולם של חברות "ידועות" אם תרצו, מה שתורם להורדת הספקות לגבם. קייאפסי שמו לי את המחשב ב s&m לאחר שראו כי נפל בביתי פעמיים, עבר יום, המחשב נפל אצלהם וגם פעמיים, בכל זאת קייאספי ניסו לשלוח אותי הביתה בטענה שלוח האם\המחשב בסדר גמור, אני כמובן, התעקשתי שלוח האם לא בסדר בכלל, הראתי להם את הביצועים הירודים של המערכת ושל המעבד שנקנה יומיים לפני (E8400) הבי…
-
- 34 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
-
-
-
-
-
-
^כותרת... ניסיתי עכשיו להיכנס למשתמש שלי וזה אומר שהסיסמא שגויה. את הסיסמא אני זוכר בוודאות ובכל מקרה היא גם שמורה בFF. ניסיתי גם לגשת לחשבון באמצון האיפון וגם שם אני לא מצליח. מה שעוד יותר מעלה את החשדות שלי, זה שלפני חצי שעה פתאום הRUN המחשב נפתח לבד ופתח את הCMD. אני חייב לגשת למייל הזה, ומשום מה אני לא מצליח לגשת למנגון שיחזור סיסמאות בGmail... יש רעיונות? תודה מראש Install
-
- 33 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
-
יש תוכנות פשוטות שעובדות על כל מכשיר סלולרי כמעט. עובדות גם על המכשירים הפשוטים יותר כמו 6600 וכו'. בקיצור, התוכנות האלו לא צריכות גישה לWAP ול GPRS. הם צריכות רק מקלט GPS ואותו אפשר לרכוש חד פעמית. הבעיה הגדולה היא מפה. אז חשבתי אולי לקחת את המפות עם זום גדול ורזולוציה הגבוהה מ גוגל. הםא אפשר לקחת את המפות מגוגל במכה אחת? כלומר, אני מסמן את כל מדינת ישראל ועושה DOWNLOAD לכל המפות(בזום המקסימלי)? מכל זה ניצור מפה אחת גדולה ואותה נכניס ללתוכנת ניווט. תודה לעונים.
-
- 33 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני ובערך 5 חברים נסענו על סקייט בראשון לציון....וכשהתיישבתי לנח ראיתי בשמיים עצם שחור טס לאט ויחסית נמוך וטס בצורה יציבה.. נכנסתי לפאניקה וברחתי מהמקום עם חבר ורק כשהגענו לבית שלי ונרגעתי אמרתי לו לצאת ולראות את השמיים....בנתיים צלצלתי לחברים שעוד היו שם(במגרש)ואמרתי להם להציץ לשמיים...גם הם ראו ונלחצו....ה"עצם" הזה היה באויר שם לפחות 15 דקות...ובצורה ברורה...כולנו נלחצנו וברחנו אליי... צעקתי עליהים שירדו לצלם אותו ואמרו לי לרדת אבל אני פחדתי אפילו להציץ מהחלון.....(ועכשיו זה אוכל אותי כי יש לי מצלמת וידיאו טובה) למחרת חבר שלי מזכרון יעקוב שלח לי במסן הודעה על זה שב9 הוא ראה עב"מ והוא תיאר אותו בדיוק כמו שאנחנו ראינו אותו..... יש לציין שהשמש הייתה בחוץ כשראיתי את העצם וה…
-
- 33 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
צריך להחליט וקשה בגלל שיש לי ניסיון (וגם הוא מועט) רק עם פורד פוקוס וגם זה עם גרסת ה 4 דלתות... תעזרו לי להחליט, מה הייתם לוקחים ולמה?
-
- 33 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-