עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Epik_yozhik,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3718784,00.html http://www.zolgames.co.il/index.asp

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  2. חנות טובה, מקצועית, אמינה, ועם מבחר. זולה? כן, גם. פלונטר (הישנים לפחות) הם על הפנים-קטסטרופה, עם פנדה שמעתי שיש בעיות, KSP רוצים 80 שקל משלוח, מוכנים להביא רק ביום שישי וגם אצלם אין מבחר. למיר יקרים ואני שונא את השם שלהם (מזכיר לי סמור, beats me ) אני רק רוצה חנות בלי התחכמויות. לא רוצה את הכי זולים - שיהיה מחיר ממוצע - אבל שיהיו נחמדים, יביאו לי בדיוק את מה שאני מבקש ובזמן. לעזאזל, לאן הגענו שבנאדם רוצה להוציא כסף אבל לא יכול.

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  3. Started by Salwaby,

סוף סוף יצאו , שלי (כיתה יא') ציונים סופיים .. תנך - 85 (חרא..) מתמטיקה (5) - 91 היסטוריה - 96 אנגלית - 88 (רק בגלל איזה עבודה שהורידה לי ציון הגשה ל80 , בבגרות עצמה קיבלתי 96..) :] חח סתם רציתי לדעת אם מישהו פה גם מעוניין לחלוק את הציונים שלו/ה

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by 00000,

דרך אלרט פיי, ושאר אתרי הפרסומות? אם כן, כמה זמן לקח לכם להרוויח וכמה, והאם יש לכם referals?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by evy,

אהלן חברים, זמן רב שלא רשמתי פה רציתי להתייעץ בנוגע לקנייה של ערכת פוקר דרך אמאזון עם משלוח לארץ. יש לציין שמעולם לא הזמנתי מוצר משם כך שאני לא ממש יודע את המדיניות של הרכישה שם. ראיתי את הערכה הזו: https://www.amazon.com/Fat-Cat-Texas-Poker-Striped/dp/B0003I68RS/ref=sr_1_1?s=leisure-sports-games&ie=UTF8&qid=1476452318&sr=1-1&keywords=poker+set&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011 והיא נראית לי דיי משתלמת ושווה את המחיר. השאלה היא האם החבילה עשויה להיעצר במכס מסיבות כלשהם של משקל, מחיר וכדומה? דבר נוסף, לא ראיתי שם עלות משלוח, האם זה אומר שהמשלוח הוא חינם?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by UponTheRose,

היי,אני יודע שיש חלקים בארץ בהם לא קולטים טוב את תשדירי הDVB-T שזה טלוויזיה דיגיטלית עם ערוצים בחינם אתם יכולים להגיד באיזה ערים יש קליטה טובה ובאיזה רעה?? אני אשמח לדעת מראש כי אני עם אנטנה חיצונית עם מחשב נייד ורוצה לברר איפה אפשר לצפות באיכות גבוהה בשידורים תודה

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  7. Started by PuLsE,

אממ אז ככה.. אנ י מתכנן הפתעה למכר שלי.. ואני מחפש שירים שהיות להיטים גדולים בשנות ה70 אפילו 80 בתודה רבה, דור

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by IG,

מי שיודע מה זה, ואם אפשר לא יותר יקר מ700 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by ralf7253,

זה שאלה ככה בכללי כי עוד לא החלטתי שאני באמת רוצה לקבל פטור אלא יותר את האופציה. מישהו יודע למי צריך לפנות כדי להתחיל את התהליך? אולי חלק כלשהוא במשרד הבטחון?

• 11 תגובות
    • 5.6k צפיות
  10. קניתי שתי פוסטרים, האחד 1.5 על 1 מטר השני 90 ס"מ על 60 ס"מ התקשרתי למסגריה אקראית והייתי בשוק. לפוסטר הגדול הביא לי הצעת מחיר של 700 שח!!! ולקטן 180! האם המחירים האלו אמיתיים/נורמטיביים או שזה משהו מיוחד/איכותי ויש משהו פשוט בסביבות ה50 שקל?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by MatanFrenkel,

אני רוצה להחליף את החומרה שלי E8400 Gigabyte 4870 512mb stock cooler + ac twin turbo EP43-DS3L X48-DQ6 2x2gb kingston 800mhz 2x2gb gskill 1066 mhz אני לא מעוניין לעשות פה קופה רק למכור אותם כדי לבזבז פחות על חומרה חדשה, איזה מחיר שפוי אני יכול לדרוש עבור כל אחד מהחלקים הללו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מחפש שולחן עץ עם שילוב של מתכת פשוט בלי מגירות או דברים שטותיים אלא פשוט ועם עגלה נלווית (לא חייב) שיהיה איפה להחזיק את המחשב אני מבקש משהו לא מסורבל שאני יצטרך להתכופף כמו אידיוט כל פעם לסדר כבלים (בשביל זה אני רוצה את העגלה). הנה משהו בסגנון הזה בוללל רק בלי המגירות אפילו..

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  13. Started by 114508534,

אהלן שנה שעברה עשיתי מנויי דרך בהצדעה - היה אחלה של דיל - במקום 250 שילמתי 185 לחודש לתקופה של שנה , עכשיו נגמר לי המנויי ואני רוצה לחדש . מישהו מכיר או שמע על הנחה כלשהיא דרך איפשהו שאפשר להשיג דיל , בהצדעה לא עובדים יותר עם הולמס פלייס לצערי הרב . תודה

• 10 תגובות
    • 10.8k צפיות
  14. המשחק נקבע סופית כמשחק בתשלום. הפניה פה היא לכל אוהדי הכדורגל בארץ. מה אתם מתכוונים לעשות בנידון? הפעם זו בית"ר אחר כך מכבי תל אביב \ הפועלל תל אביב ומכבי חיפה... כולנו נסבול בסוף. אז השאלה המתבקשת היא: מה אתם מתכוונים לעשות? להזמין? לראות בפאב? לצפות באינטרנט? יאללה תגיבו, הנושא חשוב למען עתידנו!

• 10 תגובות
    • 716 צפיות
  15. יש לי פטור על קרוהן [רפואי.. עזבו..] אבל אני רוצה להתנדב בעיקר בגלל החוויה והכבוד - לדוגמה בבית של החברה ההורים שואלים אם התגייסתי ואני אומר שהתנדבתי לשנה אז זה נותן כבוד ... לא ?! שמעתי שרצים שם צחוקים וזיונים חופשי ושכיף שם אנערף.. הקטע אבא שלי ואחי וכל המשפחה שלי מפצירים בי לא להתנדב בטענה שלא ייתנו לי שם שום תפקיד חשוב להתגאות בו ושאין כבוד בלהתנדב והכבוד הוא ללכת ללמוד באוניברסיטה בגיל צעיר ולגמור תואר שני בגיל צעיר... אבא שלי עוד היה בצבא בתפקיד חשוב וקרבי [היה מפקד של המפקדים אנערף לא יודע שמות] ואפילו היה היחיד שנותר חי מהגדוד שלו אבל עזבו.. קיצר אדם כזה אמר לי לא להתגייס, שלא שווה לי. אחי גם הלך לקרבי ויצא משם אחרי חודש להיות דובר צהל וגם הוא אמר לי שזו תהיה טעות…

• 148 תגובות
    • 20.5k צפיות
  16. אשמח לשמוע דעות ממי שמכיר, לי אישית יצאה חוויה מחורבנת ואני ממליץ להיתרחק כמו מאש...

• 31 תגובות
    • 6.1k צפיות
  17. שלום, אני בעל רישיון A2 טרי. אני כרגע עובד בעבודה במשרה חלקית, ואני מחפש עוד תעסוקה. יש לי רישיון A2 חדש, וחשבתי לעבוד במשלוחי מזון. כרגע, אין לי קטנוע משלי, וגם אם יהיה, אני אעדיף לא לעבוד עליו. חיפשתי בבורגראנץ', הבנתי מהם שהם משלמים שכר מינימום, וגם מצפים ממני לעשות עבודות כלליות כשאין משלוחים להוציא. בנוסף, המראיין בעצמו הודה שהטיפים נמוכים יותר מפיצריות כיוון שהם לוקחים כסף בעבור המשלוח. אמרתי לו שאחזיר לו תשובה בהמשך השבוע. אני מחפש לעבוד רק במקומות שנותנים קטנוע. מישהו יודע באיזה רשתות שמחפשות שליחים כדאי לעבוד?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מחפש אתר שממנו אפשר לשלוח הודעות בחינם לאורנג' , פעם היה אפשר לשלוח מ ICQ אבל ביטלו את זה :-\ אז האם מישהו מכיר משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by elan22,

אני מחפש שעון מיוחד. צירפתי תמונות של איך הוא נראה. בעקרון זה שעון שסופר את הזמן על ידי כדורי מתכת כשכל דקה הוא לוקח כדור. היתה פעם חנות בתחנה המרכזית למעלה שהיה לה כזה שעון אבל שהלכתי לשם שבוע שעבר החנות כבר לא הייתה קיימת. מישהו ראה כזה שעון באיזה חנות בארץ? אני מחפש בנרות. אילן [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by urielka,

האם כדי לקנות מחשב כף יד למטרות הבאות.: 1.צפייה בסרטים 2.שמיעת mp3 3.משחקים 4.יומן וכו`(pda בקיצר) לגבי 3 היתי מעוניין לדעת האם יש במחשבי פוקט פיסי משחקים ברמה כמו של הn-gage (יענתו 3d ) וגם רציתי שתציעו מחשב כף יד בסביבות ה2000 שיכלול bluetooh ואם יכול גם WI-FI תודה מראש לאלא שיענו

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  21. Started by bsphere,

לפני 10 חודשים קניתי מחשב בחלקים מחנות מסויימת והרכבתי לבד. היו לי בעיות טמפ' עם המחשב והבאתי אותו לחנות לאחר 5 ימים, סידרו לי את הכל (כולל הסרה של המאוורר, משחה תרמית ובדקו בעזרת תוכנות) ולקחו לי כסף על בדיקה. המחשב מאז ומתמיד עשה בעיות מוזרות ולאחרונה התחלתי להשתמש בו יותר כבד והבנתי שיש בו איזו בעיית חומרה. המחשב נלקח לחנות ממנה נקנה לבדיקה ונמצא שהמעבד אינו תקין וכי "יש לו נזק פיסי" - שיפשוף בציפוי הנחושת מלמעלה. החנות מסירה מעצמה אחריות על המעבד מכיוון שהוא לא הורכב על ידם אלא על ידי. בעל העסק הסכים לשלוח את המעבד ליבואן בתוספת מכתב שיש לו נזק פיסי, לאחר צעקות עליו של איך הוא מוסמך להחליט שזאת התקלה הוא הסכים לו לשלוח את המכתב. - נאמר שהליך זה ייקח כשבועיים. מה עליי …

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by Guarding angel,

http://www.urbandictionary.com/ לדוגמה Arab Arab= Arabian. Arabic is their main language and alot of arabs also speak other languages. Arabic can be spoken in diffrent "accents" and alot of words are diffrent from one country to another but it's all the same language. For example in the UK we say "Biscuit" in the USA they say "Cookie". Thats just a small example but yeah it's kinda like that a Iraqi might not understand everything a egyptian would say because of their accent. Anyone who comes from the middle east and north Africa, alot of whom leave all around the world, but orginate from there. Most of the population is Muslim but you can also get other relgions among A…

23. משהוא יודע איפה אפשר באינטרנט לקנות\להשיג\להוריד בחינם\ואו לא בחינם, שירטוטים מדוייקים ומלאים של יאכטות מודרניות באורך 14 עד 18 מטר?

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  24. אני לא יכול לומר לכם מה עשיתי בצבא, אבל את חבר שלי שהיה ברמה נמוכה יותר, זימנו לצו 8(שנינו משוחררים) בשעה 1:30 בלילה. יש דבר כזה צו 8 מידי? אמרו לו תבוא עכשיו, יש לך שעה להגיע... עכשיו אני מפחד(אני בתקופת מבחנים) שיקראו לי לצו 8...? מה אומר החוק?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים