עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. המשחק נקבע סופית כמשחק בתשלום. הפניה פה היא לכל אוהדי הכדורגל בארץ. מה אתם מתכוונים לעשות בנידון? הפעם זו בית"ר אחר כך מכבי תל אביב \ הפועלל תל אביב ומכבי חיפה... כולנו נסבול בסוף. אז השאלה המתבקשת היא: מה אתם מתכוונים לעשות? להזמין? לראות בפאב? לצפות באינטרנט? יאללה תגיבו, הנושא חשוב למען עתידנו!

• 10 תגובות
    • 706 צפיות
  2. יש לי פטור על קרוהן [רפואי.. עזבו..] אבל אני רוצה להתנדב בעיקר בגלל החוויה והכבוד - לדוגמה בבית של החברה ההורים שואלים אם התגייסתי ואני אומר שהתנדבתי לשנה אז זה נותן כבוד ... לא ?! שמעתי שרצים שם צחוקים וזיונים חופשי ושכיף שם אנערף.. הקטע אבא שלי ואחי וכל המשפחה שלי מפצירים בי לא להתנדב בטענה שלא ייתנו לי שם שום תפקיד חשוב להתגאות בו ושאין כבוד בלהתנדב והכבוד הוא ללכת ללמוד באוניברסיטה בגיל צעיר ולגמור תואר שני בגיל צעיר... אבא שלי עוד היה בצבא בתפקיד חשוב וקרבי [היה מפקד של המפקדים אנערף לא יודע שמות] ואפילו היה היחיד שנותר חי מהגדוד שלו אבל עזבו.. קיצר אדם כזה אמר לי לא להתגייס, שלא שווה לי. אחי גם הלך לקרבי ויצא משם אחרי חודש להיות דובר צהל וגם הוא אמר לי שזו תהיה טעות…

• 148 תגובות
    • 19.8k צפיות
  3. אשמח לשמוע דעות ממי שמכיר, לי אישית יצאה חוויה מחורבנת ואני ממליץ להיתרחק כמו מאש...

• 31 תגובות
    • 6k צפיות
  4. שלום, אני בעל רישיון A2 טרי. אני כרגע עובד בעבודה במשרה חלקית, ואני מחפש עוד תעסוקה. יש לי רישיון A2 חדש, וחשבתי לעבוד במשלוחי מזון. כרגע, אין לי קטנוע משלי, וגם אם יהיה, אני אעדיף לא לעבוד עליו. חיפשתי בבורגראנץ', הבנתי מהם שהם משלמים שכר מינימום, וגם מצפים ממני לעשות עבודות כלליות כשאין משלוחים להוציא. בנוסף, המראיין בעצמו הודה שהטיפים נמוכים יותר מפיצריות כיוון שהם לוקחים כסף בעבור המשלוח. אמרתי לו שאחזיר לו תשובה בהמשך השבוע. אני מחפש לעבוד רק במקומות שנותנים קטנוע. מישהו יודע באיזה רשתות שמחפשות שליחים כדאי לעבוד?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני מחפש אתר שממנו אפשר לשלוח הודעות בחינם לאורנג' , פעם היה אפשר לשלוח מ ICQ אבל ביטלו את זה :-\ אז האם מישהו מכיר משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  6. Started by elan22,

אני מחפש שעון מיוחד. צירפתי תמונות של איך הוא נראה. בעקרון זה שעון שסופר את הזמן על ידי כדורי מתכת כשכל דקה הוא לוקח כדור. היתה פעם חנות בתחנה המרכזית למעלה שהיה לה כזה שעון אבל שהלכתי לשם שבוע שעבר החנות כבר לא הייתה קיימת. מישהו ראה כזה שעון באיזה חנות בארץ? אני מחפש בנרות. אילן [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by urielka,

האם כדי לקנות מחשב כף יד למטרות הבאות.: 1.צפייה בסרטים 2.שמיעת mp3 3.משחקים 4.יומן וכו`(pda בקיצר) לגבי 3 היתי מעוניין לדעת האם יש במחשבי פוקט פיסי משחקים ברמה כמו של הn-gage (יענתו 3d ) וגם רציתי שתציעו מחשב כף יד בסביבות ה2000 שיכלול bluetooh ואם יכול גם WI-FI תודה מראש לאלא שיענו

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  8. Started by bsphere,

לפני 10 חודשים קניתי מחשב בחלקים מחנות מסויימת והרכבתי לבד. היו לי בעיות טמפ' עם המחשב והבאתי אותו לחנות לאחר 5 ימים, סידרו לי את הכל (כולל הסרה של המאוורר, משחה תרמית ובדקו בעזרת תוכנות) ולקחו לי כסף על בדיקה. המחשב מאז ומתמיד עשה בעיות מוזרות ולאחרונה התחלתי להשתמש בו יותר כבד והבנתי שיש בו איזו בעיית חומרה. המחשב נלקח לחנות ממנה נקנה לבדיקה ונמצא שהמעבד אינו תקין וכי "יש לו נזק פיסי" - שיפשוף בציפוי הנחושת מלמעלה. החנות מסירה מעצמה אחריות על המעבד מכיוון שהוא לא הורכב על ידם אלא על ידי. בעל העסק הסכים לשלוח את המעבד ליבואן בתוספת מכתב שיש לו נזק פיסי, לאחר צעקות עליו של איך הוא מוסמך להחליט שזאת התקלה הוא הסכים לו לשלוח את המכתב. - נאמר שהליך זה ייקח כשבועיים. מה עליי …

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  9. Started by Guarding angel,

http://www.urbandictionary.com/ לדוגמה Arab Arab= Arabian. Arabic is their main language and alot of arabs also speak other languages. Arabic can be spoken in diffrent "accents" and alot of words are diffrent from one country to another but it's all the same language. For example in the UK we say "Biscuit" in the USA they say "Cookie". Thats just a small example but yeah it's kinda like that a Iraqi might not understand everything a egyptian would say because of their accent. Anyone who comes from the middle east and north Africa, alot of whom leave all around the world, but orginate from there. Most of the population is Muslim but you can also get other relgions among A…

10. משהוא יודע איפה אפשר באינטרנט לקנות\להשיג\להוריד בחינם\ואו לא בחינם, שירטוטים מדוייקים ומלאים של יאכטות מודרניות באורך 14 עד 18 מטר?

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  11. אני לא יכול לומר לכם מה עשיתי בצבא, אבל את חבר שלי שהיה ברמה נמוכה יותר, זימנו לצו 8(שנינו משוחררים) בשעה 1:30 בלילה. יש דבר כזה צו 8 מידי? אמרו לו תבוא עכשיו, יש לך שעה להגיע... עכשיו אני מפחד(אני בתקופת מבחנים) שיקראו לי לצו 8...? מה אומר החוק?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by artyom,

חחחחחחח אני חייב כזה... Ruin that house of cards... with authority... LOL

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ori_fadida,

שלום אני רוצה לעשות אובר קלוק oc למעבד שלי.. אינלי מושג איך עושים את זה אשמח לקבל עזרה.. ושמעתי שברגע שאני אעושה אובר קלוק אז המעבד מתחמם יותר..אז בכמה מעלות המעבד יתחמם? יש לי מעבד core2duo e7400

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  14. חילקתי את הויזה שלי לאיזה 10 חנויות באינטרנט בקניית מוצרים... עכשיו, נגיד ועוד איזה כמה שנים אחת מהן פושטת רגל, הם יכולים לחגוג לי על הויזה

15. גם השנה, אנו מביאים בפניכם סיקור כחול-לבן חי ובלעדי מתערוכת קומפיוטקס שבטייוואן - תערוכה שכולה טכנולוגיה! שליחנו השנה לטייוואן הוא עידן זוהר, אשר יביא לקוראים תמונות וחדשות מביתני התצוגה של שלל יצרניות החומרה, הטאבלטים והסמארטפונים המובילות. אתם מוזמנים להוסיף את הדיון הזה למועדפים שלכם (כפתור ממש פה למעלה) ולהינות מעדכונים שוטפים מסביב לשעון של השקות, גאדגטים מעניינים ואפילו Booth Babes (לתמונות של שנה שעברה)... שווה להשאר מעודכן!

• 74 תגובות
    • 132.6k צפיות
  16. Started by x-boy_24,

שלום . לי עוד כחודשיים יהיה 18 ויש לי חשבון בבנק הפועלים מגיל 15 (או 16) . אני רוצה לקחת הלוואה מבנק הפועלים של 4000-4500 שקל . יש לי חשבון סגור שיש שם עכשיו 1000 שקל (לפני כמה זמן היה יותר) . במשך שנתיים+- נכנס לי משכורת לחשבון של 2000 שקל . כפי שהבנתם אין לי 18 . השאלה היא אם אני יכול ללכת (רוצה השבוע הזה) לבנק ולבקש הלוואה? תודה לעוזרים .

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  17. Started by rk666,

סרט תדמית על סוחוי 35 שקיבלתי במייל: הנה הסרט: http://bemil.chosun.com/movie%20link/SU-35.wmv שווה ביותר (12 מגה - 6דקות) איזה מטוס! פשוט מדהים!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by minnymoony,

שלום, מחקתי.סליחה.מי שמעוניין שיצור עימי קשר נ.ב. למקרה של אני לא יודע מה אז אני לא אחראי

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  19. Started by Bug2000,

מה קורה חבר'ה ? אז היום זה היום הגדול בו כל הגברים הגדולים של כדור הארץ מתמודדים על התואר הנחשק Mr.Olympia 2006, אשר נחשב לתואר היוקרתי ביותר בתחום פיתוח הגוף. השאלה היא האם מישהו יודע מתי ואיפה משדרים את המופע ?? אני מת ליראות את זה . תודה.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  20. אני מחובר ל-ADSL מאז דקופת הניסוי ועד היום אני משלם כל חודש 20 שקל חכירה. יש לי כמה שאלות ותהיות בנושא 1. מתי נגמר הניסוי של ה-ADSL? כלומר מתי רשמית השירות התחיל? 2. האם אחרי 3 שנים של חכירה המודם הופך להיות שלי ואני מפסיק לשלם חכירה? 3. כמה שנים אחריות יש לי על המודם?

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  21. אמנם קשור לאוברקלוקינג, אך המגזין מיועד לקהל הרחב. תהנו http://sproogmedia.cmail2.com/t/y/l/kieiy/tjidvmd/r

22. אשתי פתאום גילתה שהיא חייבת לנסוע לאשדוד ולצערי אני חייב להשאר בי-ם עד הערב ואז כבר לא יהיו אוטובוסים, אז חשבתי אחרי זה לקחת מונית שירות לת"א ומשם לאשדוד. הבעייה היחידה זה שאני לא יודע אם בכלל יש מוניות שירות לאשדוד ואני לא רוצה להגיע לת"א ולגלות שאני תקוע.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש שני צפרדעים על חבל שמחולק לקטעים(קטע =צעד של צפרדע) כל צפרדע יכולה לסמן קטע (פעם אחת בלבד) עם מרקר... הצפרדעים זזות ביחד...כלומר שתיהם חיבות לזוז לקטע אחר ביחד לא משנה ימינה או שמאלה...אין מצב שצפרדע זזה שני קטעים בזמן שהשניה זזה קטע אחד... ( אין לנו מושג איפה הם על החבל....) צריך לגרום לצפרדעים להיפגש.... בבקשה עזרה...

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  24. http://www.youtube.com/watch?v=KM-KQzDPdbs&feature=channel_page הבנאדם גאון אני לא מפסיק לצחוק

• 21 תגובות
    • 5.2k צפיות
  25. Started by arik100,

אהלן מישהו פה הלך ל4DX? האם ישנה תוספת במחיר והאם זה משתלם בכלל? ובנוגע לYESPLANET אני לא יודע אם ידעתם אבל זה חברה עולמית שמפעילה קומפלקסים של בתי קולנוע בכל אירופה. הקטע הוא שבאירופה היא פועלת תחת השם CINEMA CITY ובישראל תחת השם רב חן וYES PLANET. לא ברור לי כל כך איך יכול להיות אז שיש CINEMA CITY אחר בארץ... זה לא שימוש בשם מוגן? אשמח אם מישהו יאיר קצת את העניין... http://en.wikipedia.org/wiki/Cinema_City_International

דיונים חדשים בפורומים