עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח athlon

הכותרת אמרת את זה...

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by Ewingum,

http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=22&id=199581 תשימו לב לתמונות ולכיתוב, למעלה ולמטה ולחשוב שזה פורטל חדשות רציני

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  3. אוקי אנשים אני מכין דיסקים לאוטו של מוזיקה, החל מטראנסים, האוסים, פופ, היפ הופ, להיטים, בקיצור כל מה שיפה תהיתי אם חברי הפורום יוכלו לשתף אותי ברשימה שלהם לשירים המומלצים ביותר שחייבים להיות בכל אוטו. תרגישו חופשי לשפוך פליי ליסטים תודה

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Iko89,

Busdriver - Imaginary Places נראה לי שכבר הבנתם את הפואנטה ;D

• 51 תגובות
    • 6.8k צפיות
  5. Started by Yair Tz,

החוק פשוט, מביאים תמונות מהרשת; צחקת - הפסדת. אני אתחיל:

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  6. Started by moshikoko,

אני חייב דחוף מלגה. אין לי בעיה להתנדב אבל כבר אין מקום בפרח. האם יש מלגות שאתם מכירים שיש בכרמיאל או במוצקים או באיזורים האלו? האם יש מלגות שיהודים מחול תורמים? שוב, אין לי בעיה להתנדב ולעזור, אני חייב מלגה. תודה לכל העוזרים. נ.ב. חיפשתי במלא אתרים וכל מה שמצאתי זה מלגה לבוכרים ועוד כל מיני דברים שלא מתאימים לי. נולדתי בארץ ואני לא בוכרי ולא אתיופי וכו'. רגיל.

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  7. Started by avivlevy,

חשבו מאוד ו... אני שם את זה כי זה חשבו לא כהודעת שרשרת!!! http://www.silvester.10x.co.il/

• 37 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by מישהי D::,

אני לא בטוחה שזה המקום.... יש לי שאלה, איפה הכפתור של הסנכרון באייטונס? כן, זאת שאלה מטומטמת, אבל קיבלתי אייפון רק לפני שבוע

9. Started by ^HocK^,

אני הייתי אישית יורה בכונפה..ואח"כ בכונפה הבאה...שונא כונפות. :AR15: "אני צייד כונפות והעונה החלה..." חה חה חה (צחוק של מרושע) :smoke:

• 59 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. עזבו אתכם משטויות....אני את ההזמנה הראשונה שלי מנעה מחשבים הופתעתי פשוט לטובה. יום שישי אחר הצהריים הזמנתי עכבר MX510 של לוג'יטק, התהליך של הקנייה היה הכי פשוט שקיים מאשר חנויות אחרות שקניתי בהם (אני לא אזכיר שמות). זה כבר היה ידוע לי שהם יצרו עימי קשר ביום ראשון בבוקר, כי יום שישי ושבת הם לא עובדים. יום ראשון (היום) בבוקר יצרו איתי קשר (הריי יום שישי-שבת לא עובדים), היו מאוד נחמדים ומנומסים, פשוט להפליא. יצרו איתי קשר ב9 בבוקר. ותנחשו מה? ב12 בצהריים באותו יום המוצר כבר הגיע. והם עוד התקשרו לשאול אם המוצר הגיע ואם הוא בסדר ושלם. לא יודע מה עם האחרים, אבל אני פשוט מופתע מאוד שבאותו יום שיצרו איתי קשר קיבלתי את המוצר אחרי 3 שעות. ועוד דאגו להתקשר ולשאול אם הוא באמת ה…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. היי חבר'ה, כבר הגעתי לגיל 24 ומקידמת הראש מתחיל להיות לי שער דליל... חשבתי מה אפשר לעשות כדי לשמר את המצב הקיים או אף להחזיר את המצב לקדמותו (במקרה הטוב). ואז ראיתי את המרכז לטיפולים הזה: http://www.haircenter.co.il/ אשמח לשמוע מאנשים בעלי ניסיון או שיודעים לא מעט בתחום השיער. וגם כאלה שהיו במרכז הזה ויש להם רשמים ממנו.

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. Started by Zaks Sharon,

שלום חברה, אני רוצה לשתף אתכם בבעיה קטנה שיש לי. לפני כמה שבועות קניתי מהחנות זול 4 יו www.zol4u.co.il נגן אם פי 3. הוא הגיע, אבל לא עבד. החזרתי אותו - וכמובן, ביקשתי את כספי בחזרה. אבל מה - אין לנו את הקבלה... והם לא מוכנים לתת לנו את הכסף. מותר להם לעשות כזה דבר בכלל? ואיך אני עכשיו משכנע אותם להחזיר את כספי?!! תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by arkadur,

אני מחכה ל2 חבילות שצריכות להגיע אלי מחו"ל, וזאת הפעם הראשונה שאני עובר את התהליך הזה לגבי החבילה הראשונה, יש לי את מספר החבילה שUSPS נתנה לו לגבי החבילה השניה - לא קיבלתי. אני יודע שהחבילה הראשונה כבר בישראל די הרבה זמן (משהו כמו שבוע וחצי - שבועיים), אומנם היו חגים וכל זה אבל אני לא אמור לקבל מכתב מהסניף שלי? אני צריך לשלם מע"מ? מכס? איך כל זה עובד.. ניסיתי את המודיעין של הדואר (אחרי 10 דקות של המתנה הם ענו לי ), הפנו אותי למספר אחר, שם, הצלחתי לתפוס אותם רק למחרת היום הם טענו, שאם יש לחבילה מספר, הם יוכלו לאתר אותה (לצערי , הייתי בבסיס , והמספר לא היה עלי) אז, מה יהיה לגבי החבילה השניה? אני אקבל מכתב כלשהוא בקרוב? או שאני צריך לצאת למסע בעקבות החבילות שלי? …

• 17 תגובות
    • 7.7k צפיות
  14. Started by 00000,

.

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by pyro_man,

סירטון של מוד לסורק משהו ממש יפה אני אהבתי אני לא יודע לאיזה פורום זה ממש מתאים אז שמתי פה.. דרך אגב מישהו יודע איך עושים את זה? http://www.dumpalink.com/media/1137582889/F%FCr_Elise_Scanner_

• 9 תגובות
    • 592 צפיות
  16. לכל מי שיש בעיות עם זכרונות מסוג TWINMOS בלוחות GIGABYTE! יכול לתקן זאת בעזרת עדכון ביוס פשוט אך ורק דרך ה-FLOPY! (דיסקט) הנה הלינק לביוסים של GIGABYTE http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_List.aspx תבחרו את סוג הלוח. להוריד את הלינק הכי חדש (למשל אצלי זה F4 - הוא זה שסידר לי את הבעיה). לעדכן דרך ה-Q-Flash ב-BIOS על ידי לחיצה על כפתור F8. לא לשכוח לעשות לאחר העדכון Load Optimize Defaults. זהו בעצם..לעשות ריסט, להדליק את המחשב ולאחר מכן שוב ריסט. מקווה שעזרתי! פתרון שעובד 100% !!! לגשת לביוס (גם שהוא לא מעודכן..לא חייבים לעדכן) לעשות יחס 1:1 כלומר ב-System Memory Multiplier לעשות 2.0+ ולמי שאין פונקציה של ה+ שיעשה 2.0. עובד בטוח! בדיקה בS&M במשך שעתיי…

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  17. Started by גד :),

מאק הוציאה סרטונים שאומרים שהיא עדיפה על פני PC הנה דוגמא: בעקבות זאת המון חיקויים ברשת של הסרטון פשוט חפשו, זה מטורף!!!

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  18. Started by Black_Citadel,

אהלן, איזה מקרר נותן יחס עלות:תועלת הכי גבוה? לא מחפש טכנולוגיה ושטויות - שיקרר כמו שצריך ויהיה נוח, גדול, אמין ושקט. יש דגם מומלץ? תודה רבה! מבחינת מחיר - לא מחפש להתפרע אבל גם לא לחסוך כל שקל. פשוט bang for the buck הכי טוב. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by BooYaka,

אבא שלי הביאי לי עוד חברה שמוכרת מחשבים והפעם הם: pcpro4all אם מישהו יודע עליהם משהו בבקשה להגיד כי פעם ראשונה שאני שומע עליהם... pcpro4all.com תודה מראש

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  20. Started by חן מ,

אהלן אני משתחרר בעוד עשרה וחצי חודשים,כרגע משרת כנהג בוס באיזשהו בסיס סגור בצפון הארץ.... מאוד לא אוהב את התפקיד שלי ואת היציאות שהם חמשו"שים,ומנסה לעשות הכל כדי לעבור לבסיס יומיות ולשרת את העשרה חודשים האלו קרוב לבית בתפקיד יותר קל... הדרך היחידה שלי להשיג את הדבר הזה היא דרך קב"נית,ופה אני מתלבט.... אם היא לא תיתן,שלא תיתן.אבל אם היא תיתן וזה יהיה כרוך בהורדת פרופיל ל45 נפשי,כדאי? מה הסיכוי שהיא תגיד לי טוב לך ואין סיבה להוציא אותך ובלה בלה,והכל כמובן עם אינטרס של המפקד שלי שישאר לו הנהג שלו כמה שיותר זמן?למרות שזה סך הכל לעוד עשרה חודשים ואז אני כבר לא הנהג שלו ולא בטיח... תודה!!!

• 26 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. שלום, לפני כמה שנים ראיתי את הסרט "המרדף לאושר" , המבוסס על חייו האמיתיים של בחור מסויים שמספר על החיים שלו בתור עני,ואיך משם הוא נהיה מיליונר ובדרך הראו את כל המשברים שעבר, והיום במקרה נתקלתי בסרט שוב. קשה לי למנות את מספר הפעמים שבהם סרט באמת השפיע עליי , אך זה סרט שאני בהחלט יכול להגיד שהוא נגע לליבי והשפיע עליי במידה מסויימת , גורם לי להבין שלא הכול ברור מאליו , ויש אנשים שנאבקים על החיים שלהם מידיי יום ומשפחותיהם נהרסות . הדמות בסרט הייתה ענייה לחלוטין מחוסרת כל , ובכל זאת בסופו של דבר הוא נהיה מיליונר (ושוב, מדובר על סיפור חייו של אדם אמיתי) . אז רציתי לדעת האם מישהו קרא לאחרונה ספר בסגנון הסרט הזה .. אני אוהב מאוד ספרים ויש לי קצת זמן פנוי אז למה לא.. תודה רבה …

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. ולא, אל תביאו לי פיתרון של יואל גבע. אני חושב (ומקווה מאוד! ) שיש לו טעות בהסתברות - שאלה 6. פתרתי את ההסתברות אחרי זה הלכתי למורה שלי והיא פתרה את זה בדיוק כמוני ויש לנו פתרונות דומים. איזה שאלות פתרתם? על כמה אתם מוגשים? כמה אתם מעריכים שאתם מקבלים ? והכי חשוב - מי שפתר את 6 - איזה פיתרון יש לכם? אצלי זה א. 0.34 ב. משהו.. ג. 1 למה? ככה: 0.85x=0.85 x=1

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. לפני כחודש + גנבו לי את האגזוז לחץ מהאופנוע שלי ומאז עוד אין לי אגזוז.. בעופר אבניר נתנו לי הצעת מחיר על אגזוז לחץ של חברה איטלית ב811 שח + מעם שזה יוצא 950.. קצת יקר לי המחיר הזה ולא מצאתי בינתיים אגזוז במוסכים.. אם מישו יכול להמליץ לי על מוסך שמתעסק באגזוזים אפילו לא חייב לחץ רק שיהיה אגזוז נורמלי שירשום לי פה או כל כיוון אחר אם מישו מוכר או משו כזה.. אגב האופנוע זה ג'ילרה ראנר 50 סמ"ק.. תודה מראש בנצי =)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. לאבא שלי נרטב הפלא 6230..... והוא לא יודע איך להוציא את הפנאל (כדי להוציא את הבטריה) אז תעזרו לי מזה דחוף! יש לי 5 דקות להיות כל 5 דקות עולה 10 שקל ! אז תעזרו לי בלי שטויות מהר אני בה עוד 5 דקות לראות מה צריך לעשות כדי לפרק את הפנאל ! עזרה מהר!

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  25. Started by Tomerico,

בבקשה לענות מיד לא לפתוח אטלס או להסתכל בתגובות. נ.ב אני מבקש לא להגיב רק להצביע עד שיהיו כמות מכובדת של קולות.

• 42 תגובות
    • 11.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים