כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
היי איך אפשר להעלות תמונות לאתרים אני מכיר רק את imageshack והוא מאוד איטי איזה עוד דרכים יש תודה
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=POqKaqFNp4A תודה מראש את הלינקים לפרטי...
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שהבעייה היא רק אצלי אך לאחר בדיקה במחשבים נוספים, מסתבר שהבעייה היא באתר / שרת. אה ? מי נגד מי ?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המילים ושל איזה שיר הם? עריכה: למה הוא לא מוכן לשים את זה נורמלית בצד שמאל? Its Christmas at ground zero There is music in the air The sleigh bells are ringing And the Caroelers are singing While the air rake sirens blare Its christmas at ground zero The button has been pressed The radio just let us know that is not a test Every where the atom bombs are dropping Its the end of all humanity, no more time for last minute shopping Its time to face your final destiny Its Christmas at ground zero There's panic in the Crowd, We can dump debree while we trim the tree Underneath the mushroom cloud You might hear some raindear on your roof-top Or Jack Frost playing …
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אם נכנסתם לנושא זה כנראה שהבנתם שמדובר על טימי מסאותפארק אני מתחיל דיון על זה כי כל חברי הם חסרי ביפ ואין לי עם מי לדבר על זה (ושמתי לב שממש נכנסו לנושא בת'רד של הסוגיות) אז ... לא יודע בוא נדבר (בלי ספויילירים מכאלה שראו חלקים מהעונה השישית) איזה פרק אהבתם ? אני אהבתי כמובן את הפרק של טימי והלהקה שלו ואת הפרק על המגבונת TOWLIE (dont forget to bring a towl, do you wanna get high ?) ושמתם לב כמה באטרס נהיה דמות מובילה בעונות 4 ו5 ? ראיתי פרק שלו מהעונות הראשונות ששם בקושי התייחסו עליו וצחקו וסטאן צחק עליו (הפרק עם המסיבה של המבוגרים והם היו המלאכים של צ'ארלי) בכל מקרה ... דברו
-
- 29 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
אהלן.. לפני כמה זמן בא בחור מNESS להסביר לנו על הפרוייקט הזה, והיום אמור להיות מין יום עיון כזה (חוצמזה שהיום אני בן 15 ^^) לפני שאני הולך, רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שהיה\שמע על זה. זה נשמע מאוד מבטיח אבל אני מעדיף לא לבלוע סתם ככה את כל מה שאומרים לי אלא לשמוע ממישהו שחווה. איך הקורס? מעניין? האם באמת עוסקים בתכנים ברמה גבוהה? איך החבר'ה שם? התעודה שמקבלים בסוף- שווה משהו אחרי זה בחיים? תודה לעונים!
-
- 7 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אהלן חברה! אני מתגייס שבוע הבא למוד"ש (19/11) ורציתי לדעת איזה ציוד עלי להביא איתי מהבית, כל מיני טיפים שצריך לדעת בקשר לצבא. אני הולך לעבור טירונות בחורף אז יהיה קר. אגב, מישהו יכול לשפוך לי קצת אור על התפקיד, על הטירונות שאני יעבור? הפרופיל שלי הוא 72. תודה!
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי שלום יש לי שני כוננים SATA 400 גיגה שהיו מחוברים ב RAID 0 נראה לי אם אני לא טועה , אחד גיבה את השני, משהו השתבש( היו מורכבים במחשב אחר) , בזמנו הבחור שבדק את המחשב אמר ששני הכוננים תקולים והחליף בחדשים, אני לא ממזמן קניתי בקר לSATA וחיברתי את שני הכוננים, בהעברת מידע לאחד מהם המחשב פשוט בקושי זז, זוחל נתקע, יכול להיות שהם עדין מחוברים ב RAID 0 ובגלל זה הם בקושי זזים, הרצתי תוכנת בדיקה של WD והכל יצא תקין, דבר נוסך הוא שבדקתי באתר של WD ורשום שלפי הסיריאל שלהם הם עדיין באחריות ויש אפשרות לשלוח אותם ליצרן, הם שולחים לי שנים חדשים משהו כזה במידה והן נמצאו תקולים או משהו כזה , אני לא בידיוק הבנתי את כל התהליך, דמי משלוח, מכס ישראל שבטח בקבלה ידרוש תשלום או משהו כזה. אם מי…
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
-
בקיצור עבדתי מיוני עד תחילת אמצע אוגוסט במפעל, אני אמור לקבל בסביבות ה1-2 אלף ש"ח על אוגוסט והמשכורת לא נכנסה. אבא שלי גם עובד במפעל וכרגע הולכים שם הליכים של לקראת סגירה ( ככה זה נראה, לא אמרו להם עדין כלום) היום כבר ה11 והמשכורת עדין לא נכנסה לאף אחד מהעובדים. מה קורה במקרים כאלו?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים! במסגרת אירוע שאני מפיק, יש לי צורך באיזושהי אטרקציה פירוטכנית, כמובן שמדובר על משהו ברמה המקצועית, לא נפץ שמדליקים עם גפרור ובורחים, אלא זיקוקים, עם הצתה חשמלית, אלחוטית או חוטית לא מאד קריטי. בקיצור, יצא לי לראות במספר אירועים את הזיקוקים האלה שמניחים על מעין טריגרים כאלה, ושבלחיצה על שלט הוא מפעיל אותם והם פשוט נותנים ג'ט של ניצוצות כלפי מעלה לדקה או קצת פחות. עם כל הכבוד, שייגדל לי דקל על היד, אני אשלם לבנאדם 700 שקל על פאקינג שישה זיקוקים של דקה. חיפשתי ולא מצאתי הסברים ומקורות לתפעול העניין, מה שאני ראיתי מאירועים וממקומות שונים, מדובר על קופאת חיווט קטנה, שלפי הבנתי המעגל ומערכת השלט רחוק, פועלת ע"י מערכת של אזעקת רכב אני מעוניין כמובן בהרכבה …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי למישהו יש מושג מתי FOXPC מתכוונים לפתוח סניף בראשון? הם כל הזמן אומרים שבוע הבא ולא נראה שמשהו זז שם. הסניף היחידי הוא במגדל העמק... טוב שלא... דווקא יש להם מחירים טובים, חבל.
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
ראיתי באמזון מגברים במחיר מציאה יחסית לארץ אמרתי לעצמי בונא רעיון טוב..אבל יש מכס בישראל עשיתי חיפוש בגוגל וראיתי שהמכס לוקח 32 % מס על מגברים השאלה שלי אם אני מזמין מאמאזון המכס יעלו עלי ? או האם המוח היהודי מצא איזשהי דרך לקצץ במכס ?
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
יש לנו שכן רוסי בבניין, כל פעם כשהוא עולה עם האופניים שלו בחדר מדרגות, הוא נותן איתם מכה חזקה בדלת שלנו בכוונה. מה ניתן לעשות?
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
עבר דיי הרבה זמן מאז "איציק" אבל התשוקה שלי לעכבישים לא תמה , אתמול ירדתי להוריד את הזבל ומצאתי בחדר זבל באחת הפינות מלא קורי עכביש, שני עכבישים וביצים (השרצים שלו). בדקתי קצת באינטרנט עליהם והבנתי שהם דיי ארסיים, והם ממין האלמנה השחורה. קצת נרתעתי מזה אבל לא חשבתי שזה יהיה כ"כ נורא, הבאתי מהמטבח קופסא מפלסטיק (הזאת ששמים בה את הזיתים בסופר). ירדתי לשם בחזרה, חמוש בשקית ניילון (כדי שלא יוכלו לעקוץ אותי ..) ועם הקופסא המפורסמת. פתחתי את הדלת וגיליתי עוד עכביש, קצת שונה טיפה יותר קטן, ומאחר שהוא היה על הריצפה והיה לטרף קל בשבילי מיד סגרתי עליו עם הקופסא והבאתי הביתה. שמתי אותו בתוך צנצנת זכוכית עם כלמיני "אטרקציות" (גלילי נייר טואלת) וג'וק קטן שמצאתי שם למטה. אך ליבי…
-
- 172 תגובות
- 15.7k צפיות
-
-
עוד שבוע וחצי יש לי יום הולדת 19... וגם בגלל היום הולדת וגם בגלל שחשבתי על זה הרבה זמן אני רוצה לעשות קעקוע.. אז מה שאני מחפש זה אתרים עם קעקועים ורעיונות שונים... וגם המלצה על מקומות באיזור תל אביב שכדאי לעשות בהם את הקעקוע.. תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לא אחד הדברים הכי מצחיקים שראיתי אבל חביב:
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יפנים חוגגים את יציאת וויסטה. המוכרים בחנויות בתחפושת: [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אתמול הייתי בקולנוע (ראינו את hitman , חרא של סרט) וראיתי לראשונה את הטריילר של הסרט החדש עם וויל סמית' , i am legend . הופתעתי כי לא שמעתי עליו לפני כן והוא נראה ממש טוב, מה אתם אומרים? הנה הטריילר: http://www.apple.com/trailers/wb/iamlegend/trailer2/large.html (דורש quicktime)
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 300 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול למצוא בבקשה? ישבתי חצי שעה עכשיו על גוגל, וואלה ותפוז ולא מצאתי שום דבר חוץ מחצי עמוד. תודה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
בכל שנה יש מסורת של שכבה יב בכל בית ספר שבפורים עושים בלאגן וכל מיני שטויות בבית ספר יאללה תנו רעיונות ודברים שאתם עשיתם
-
- 25 תגובות
- 10.7k צפיות
-