כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
יש לנו שכן רוסי בבניין, כל פעם כשהוא עולה עם האופניים שלו בחדר מדרגות, הוא נותן איתם מכה חזקה בדלת שלנו בכוונה. מה ניתן לעשות?
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
עבר דיי הרבה זמן מאז "איציק" אבל התשוקה שלי לעכבישים לא תמה , אתמול ירדתי להוריד את הזבל ומצאתי בחדר זבל באחת הפינות מלא קורי עכביש, שני עכבישים וביצים (השרצים שלו). בדקתי קצת באינטרנט עליהם והבנתי שהם דיי ארסיים, והם ממין האלמנה השחורה. קצת נרתעתי מזה אבל לא חשבתי שזה יהיה כ"כ נורא, הבאתי מהמטבח קופסא מפלסטיק (הזאת ששמים בה את הזיתים בסופר). ירדתי לשם בחזרה, חמוש בשקית ניילון (כדי שלא יוכלו לעקוץ אותי ..) ועם הקופסא המפורסמת. פתחתי את הדלת וגיליתי עוד עכביש, קצת שונה טיפה יותר קטן, ומאחר שהוא היה על הריצפה והיה לטרף קל בשבילי מיד סגרתי עליו עם הקופסא והבאתי הביתה. שמתי אותו בתוך צנצנת זכוכית עם כלמיני "אטרקציות" (גלילי נייר טואלת) וג'וק קטן שמצאתי שם למטה. אך ליבי…
-
- 172 תגובות
- 15.5k צפיות
-
-
עוד שבוע וחצי יש לי יום הולדת 19... וגם בגלל היום הולדת וגם בגלל שחשבתי על זה הרבה זמן אני רוצה לעשות קעקוע.. אז מה שאני מחפש זה אתרים עם קעקועים ורעיונות שונים... וגם המלצה על מקומות באיזור תל אביב שכדאי לעשות בהם את הקעקוע.. תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לא אחד הדברים הכי מצחיקים שראיתי אבל חביב:
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יפנים חוגגים את יציאת וויסטה. המוכרים בחנויות בתחפושת: [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אתמול הייתי בקולנוע (ראינו את hitman , חרא של סרט) וראיתי לראשונה את הטריילר של הסרט החדש עם וויל סמית' , i am legend . הופתעתי כי לא שמעתי עליו לפני כן והוא נראה ממש טוב, מה אתם אומרים? הנה הטריילר: http://www.apple.com/trailers/wb/iamlegend/trailer2/large.html (דורש quicktime)
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 277 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול למצוא בבקשה? ישבתי חצי שעה עכשיו על גוגל, וואלה ותפוז ולא מצאתי שום דבר חוץ מחצי עמוד. תודה
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
בכל שנה יש מסורת של שכבה יב בכל בית ספר שבפורים עושים בלאגן וכל מיני שטויות בבית ספר יאללה תנו רעיונות ודברים שאתם עשיתם
-
- 25 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי חשבון VERIFIED מסוג PREMIERE בן 4 ימים ויש לי 37.33$ בPAYPAL BALANCE ו70$ בכרטיס אשראי ניטען. כאשר אני מנסה העברה ישירה של 50$ שלמים לחשבון של אדם ממנו אני מנסה לקנות מוצר מסוים (הוא לא מסכים שאעביר לו במחלקים את התשלום מאחר וזה מנוי חודשים ויש צורך שירד כל חודש אוטומטית 50$) אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: כאשר אני ניגש לACCOUNT OVERVIEW אין לי שם שום הגבלה וכן גם כאשר התקשרתי\שלחתי אימייל לפייפל הם אמרו שלא אמור להיות שום הגבלה והבעיה נובעת מהמערכת הפנימית שלהם שאמורה למנוע FRAUD. עכשיו השאלה שלי האם משהו ניתקל אי פעם בבעיה דומה ואיך היא ניפתרה? אם אני אזמין כרטיס אשראי בינלאומי מהבנק האם הבעיה תפתר? והאם יהיה ניתן להוסיף FUNDS מכרטיס אשראי בינלאומי(כי מהכרט…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
-
מחר תשוגר משימת ארטמיס-1 ההיסטורית, במסגרתה יוצא לירח ניסוי במימון סוכנות החלל הישראליתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 256 צפיות
-
-
-
אז כך הגעתי למסכנה שחשוב לי למצוא עבודה שאני אוכל למצוא את עצמי נהנה ממנה בגלל הסביב השלי ולדעתי חברות הסלולר יתאימו לי. עכשיו בתור בנאדם שכל הזמן מנסה לשמור על עצמו מעודכן לגבי מה קורה בעולם בתחום הסלולר ומתעדכן בכל פרט ששווה לדעת בתחום, אין לי מושג איך אני יכול לכתוב דבר כזה בקורות חיים מעבר לידע בתחום הסלולר... ועוד משו אני כרגע עובד ב"חנות"/בסטה של אוכל קיורטוש בקריון (מוצר די טעים שווה לבדוק). אני עושה שם הכל כלומר קופה-עבודה פרונטאלית עם לקוחות, מחסן-סידור,אירגון ויעול השימוש במחחסן, אפיה- מתעסק בכל מה שקשור באפיה מהמאפים עד למוצר העיקרי עצמו קיורטוש. איך אני יכול להוסיף את זה לקורות חיים שלי בלי שזה ישמע מצועצע? האם יש טעם להוסיף את זה? לאור הניסיון הקלוש שלי בתחום…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד פעם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-22203-%D7%9C%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%92%D7%99%D7%A0%D7%99-%D7%91%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93.aspx אני לא חושב אישית שזה יכול באמת להיות נוח ליום עבודה, והמחיר הופך את זה לקוריוז לעשירים, אבל...
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לפני כחודש ראיתי באתר של חנות זו עכבר לוגיטק (TRACKMAN) במחיר אטרקטיבי. הטרחתי עצמי וניגשתי אליהם פיזית והזמנתי אותו. שבוע עבר ואיש לא טרח ליצור קשר. יצרתי קשר עימם ולאחר כיומיים נקראתי לחנות. מסתבר שמה שהגיע זה לא המוצר שהזמנתי. חכיתי עוד שבוע ושוב, ביוזמתי, לאחר שהתקשרתי נקראתי לבוא. באתי. ביקשו מחיר כפול ממה שסוכם. לטענם, טעות באתר. סירבתי. לקחתי המקמה ועזבתי. בקיצור, לדעתי גם השירות לקוי וגם האמינות בעייתית. לא מומלץ !!!
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
איפה אפשר לשאול על בעיה עם טלפון אלחוטי? לא מצאתי פורום מתאים לזה
-
- 0 תגובות
- 370 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פקט סיגריות(מרלבורו), האם המחיר יותר זול? אחותי אמרה לי שמקבלים 2 קופסאות מתנה, זה נכון?
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כל המאמרים שיכולים ללמד קצת איך המחשב עובד קירור כרטיס מסך מעבד לוח אם
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום פתחתי הודעה כזאת לפני אבל ניראה לי שמחקו אותה בגלל שאני לא רואה אותה. אז שוב- מה דעתכם על משקפי השמש האלו של חברת OAKLEY http://oakley.com/o/o1123d תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
הי מעניין אותי מאילו בתי ספר אתם אולי אחד מכם בבית ספר שלי אני בגבעת גונן
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-