עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. המחיר של המוצר Creative AUDIGY 2 ZS Platinium Retail Sound Card הוא 150 דולר שזה אומר 700-750 בארץ המחיר הוא 1100-1200 שקל למה יקר כל-כך?? עוד שאלה האם אני יכול לקנות ב yahoo את הכרטיס ב 150 דולר?? וכמה זה משלוח??

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  2. Started by Ran B,

טוב, אני שובר את הראש בלחפש בעיתונים משהו, סיימתי את העובדה בתנ"ך אבל נשאר לי החלק הקטן של ה30 נקודות שהוא העבודה האישית, ולא החלק הקבוצתי.., אז מכיוון שבתנ"ך אנחנו לומדים למידה רב תחומית, ומשלבים את התנ"ך למציאות והכל, יש דילמה בספר מלכים א, לא זוכר את הפסוקים והפרק, את העבודה הקבוצתית עשינו ממזמן (אני וחברים שלי), אבל הדילמה היא בעצם : כוח הכסף לעומת כוח ההתיישבות. למשל דוגמא של סיפור קצר : אני אמציע שמות לנחיותכם בלבד.., אין קשר לשמות ולסיפור.. אדון משה קנה אדמה בהרצליה, הוא קנה חצי דונם אדמה, יש לו חוזאים מטעם מדינת ישראל שאותה אדמה שייכת לו. ואז אותו אדון משה טס לארה"ב למהלך 10 שנים.. ושחזר ראה כי על האדמה שלו יש מעיין קרוון(ככה רושמים?)כזה עם אדם נחמד עם ה…

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  3. Started by bigdady,

אני צריך אתר של סרטים עם תרגום מובנה ברוסית שאוכל להוריד דרך אמיול תודה

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  4. שלום לכולם בימים אלה אני שוקד במחשבה על שאלת חקר בעבודת גמר במחשבים-רשתות ורציתי שתזרקו רעיונות לכול מיני שאלות זה מאוד יעזור לי ועם אפשר לא כלליות מידיי כי למרות שזו עבודה גדולה 50 ע"מ עדיין צריך נושא ממוקד אז יאללה חברה תתחילו לזרוק רעיונות!!! בתודה מראש אוהד

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  5. Started by e-d-a,

אני רוצה לעשות את זה ורוצה לדעת במה זה תלוי ולמי אני צריך לשלם (אם בכלל) ואיך כל הקטע הזה עובד? ואם יכולים לשמוע אותי רק בווינאמפ או בכל מקום? בכל מקרה כל פרטים שיש לכם יהיה סבבה. בקשה תשובות רציניות מאנשים שמבינים תודה.

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  6. בבקשה תשובה! אני לא יודע מה אני יעשה אם למי שיביא לי תשובה כולל טענה נימוק! אני פשוט ישתעבד בשבילכם! בבקשה! HELP!! זה דחוף בבקשה? :'( גם עם תענה רק על אחד זה טוב... אבל בבקשה למהר! תודה ענקית מראש! התרגילים שלי יקבעו מאד איך תיראה התעודה שלי! אז PLZ

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  7. אני מחפש מישהו שגר קרוב לפנדס ויכול לעזור לי אם המישלוח... אני לא רוצה שהם יעשו לי משלוח... אם אפשר שאותו אדם שגר מאוד קרוב לחנות יקח את מה שאני יזמין וישלח לי את זה דרך דואר "גובניה" איך שקוראים לזה... אם מישהו יכול עזור לי אני מאוד ישמח. זה דרך הדואר זה רק 17 שקל...ודרכם זה 39 שקל משלוח. הנה ה icq שלי 61041243 תודה.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  8. Started by Sman,

aver.exe'>לשומר מסך היפה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. לידיעות אחרונות של אתמול צורף עיתון בשם "SEND" שנושאיו הם סלולר, מחשבים ואינטרנט. כמו כל גולשי האתר(כן, כן, גם אתה שמכחיש שם בפינה) נושאים אלו מדברים אלי ולכן פתחתי את העיתון כדי לקרוא מה חדש. מראש ידעתי שהעיתון לא מחדש הרבה לאנשים שעוקבים אחרי התחום (אבל עדיין, אפילו מעריב לנוער כתבו על Bluetooth לפני חודשיים) אבל ממש הופתעתי לגלות התייחסות מוגזמת מאוד לניורון ב2 כתבות. את אחת מהן צירפתי כאן: עמ' ראשון עמ' שני (שם הכתבה והקציר כאן) לאורך כל קריאת הכתבה הייתה לי הרגשה חשדנית ביותר, אפילו ככתבה שעוסקת במוצריה של ניורון כל האינפורמציה בה היא פרסומית. ההתייחסות לניורון כמביאה בשורה חדשה וטכנולוגיה חדשנית לארץ כאשר זהו בסך הכל מחשב קטן. לא הסתקפו בכך והדגישו שם את "היכולות …

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  10. Started by x-dude,

בערוץ 3,למי שמעוניין ושכח או למי שלא יודע.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  11. Started by darkman,

http://planet.nana.co.il/tar2003/26591082.jpg ענק ענק.

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  12. Started by Chevy,

הנה לפניכם : :hanged: תראו את השמות של הקבצים ;D http://www.revbigfoot.com/saddam.html

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  13. Started by maverick,

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  14. Started by biodome,

http://files.blobbynet.com/movies/mac.wmv LMAO.. תודה למישה..

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by someone,

השאלה: בסדרה 10 איברים. סכומם 210. האיבר הראשון 3 א. מהו סכום הסדרה ב. מהו האיבר התשיעי ויש כל מיני שאלות בסגנון הזה.. אז אם מישהו יכול בבקשה לפתור את זה ולהסביר מה הוא עשה (עדיף שזה יהיה גם די מהר כי העבודה למחר..) אני יודה לו מאוד!

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  16. רק שתידעו.. זאת המצלמה: http://www.welectronics.com/camcorder/panasonicm9500.shtml תודה..!

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by Kenny,

טוב , אני אמור להתגייס בסביבות 24 במרץ. שזה יוצא בדיוק לפני חופשת פסח. עכשיו בחופש פסח , אני רוצה לעשות משהו עם חברים , שכבר תכננו המון זמן , ואין מצב שאני מוותר על זה. זה לא משנה בדיוק מה , אבל זה 4-5 ימים בערך. אם אני יתגייס , רוב הסיכויים שאני לא יהיה 5 ימים בבית , שבוע אחרי הגיוס.. חשבתי לנסות לדחות את הגיוס , ואני צריך את המידע הזה למי לפנות? טלפון? פקס? משהו? הם יבקשו סיבה שאני רוצה לדחות... חשבתי להמציא איזה סיפור רציני.. למשל משהו שקרה במשפחה או משהו.. בעיקרון אני רוצה לדחות אותו בשבועיים , לא יותר.. כי אם לא יאשרו לי את הדחיה , אז אני יהיה נפקד ויתגייס איך שאני חוזר . אם מישהו כבר עשה את זה , או יכול לתת עצות זה יעזור .. ואל תגידו לי שלא שווה לי להיות נפקד בשבי…

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. אורח

קניתי אצלם דיסקים לצריבה של ולא ניתן לבדוק מצב הזמנה לא עונים לטלפון שבאתר , מישהו מכיר אותם ? אני על סף ביטול הזמנה מחברת האשראי

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  19. Started by lazy-bones,

שלום לכולם יש למישהו עוד כמה אתרים שאפשר לראות בהם פרוייקטים מעניינים??

• 0 תגובות
    • 418 צפיות
  20. Started by gshhar,

דרדסטלנים

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  21. אתמול בשעות הערב, יצאנו לבלות חמישה חבר'ה מהיחידה, נסענו ל"מקס ברנר" בהרצליה (מקום איכותי מאוד, ד.א), עברנו דרך בת-ים לאסוף את אחד מהחברים. אנו נוסעים צפונה ברחוב בלפור (אחד מהרחובות המרכזיים בעיר), התנועה מתהצרת ונהיית איטית להחריד, אנו מתקדמים אט אט עד שלפתע, ממש כמו מזבח, באמצע הכביש, חונה לה אופל קורסה משנות ה80 על שני נתיבים! ----------------------------------------- ------> | ---- ---- ---- ---- ---- ---- -- | ---- | ----------------------------------------- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---------------------------------------- *החץ מסמן את כיוון הנסיעה שלנו, הקו שפרוס לאורך בתמונה, הו…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by casdo,

בעקבות הכתבה בידיעות אחרונות של השבת בנושא כיבוד אחריות בין לאומית על מוצרי מחשבים ואלקטרוניקה ע'י הנציגים הישראליים של היצרנים,אני מעונין לפתוח דיון בנושא. מי שיודע על הנושא או מי שנכוה בענין מוזמן לספר. מי שקנה מוצר כגון מחשב נייד או מצלמת וידאו בארה'ב לדוגמה וקיבל אחריות בין לאומית אבל הנציגים הישראליים מסרבים לתת לו שירות,מוזמן לספר מה קרה לו ואיך הוא פתר את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  23. Started by poi212003,

אני מעונייין לקנות מינידיסק Sony MZN10 ובאתר http://www.lastprice.co.il/Product.asp?productid=1324&catcode=34 המחיר הוא הכי זול וזה נראה לי קצת מוזר מישהו מכיר את האתר? איך השירות? כמה זמן הם קימים? תודה.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  24. Started by frenzy,

http://laget.kicks-ass.net/pingvin/ אם משעמם הוא יכול לעזור

• 110 תגובות
    • 9.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים