עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by House M.D.,

היי. אני מעוניין להזמין טלפון חדש מחו"ל (HTC One). כרגע יש שמועות על בעיות בייצור שלו וכמות גבוהה של חלקים פגומים, אז אני מכין את עצמי לאפשרות שאצתרך לעשות לו RMA (רוב הסיכויים שזה לא יקרה אבל עדיין עדיף להיות מוכן). אם אצתרך לשלוח אותו בחזרה, מה אני צריך לעשות כדי שלא אצתרך לשלם מכס על הטלפון אחרי שהוא יחזור מתיקון \ החלפה? האם יש טופס כלשהו שעליי להדביק על החבילה, או שאני צריך לבקש מהחנות לעשות את זה? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. אני מעוניין להתקין מערכות מערכות תקשורת (אזעקה ואינטקום), מישהו מכיר חנות שמוכרת למתקינים ?

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  3. Started by Bug2000,

שלום ושבוע טוב לכולם. בזמן האחרון הזמנות של חומרה מחו"ל תפסו תאוצה. כמובן שהצורך בלממש אחריות על מוצרים שנקנו בחו"ל גם הוא נמצא בעלייה. הרבה מאוד אנשים אומרים "מה הבעיה עושים RMA היום האחריות היא בין לאומית" אני אישית אין לי מושג בזה. יש לי לוח אם מת של GIGABYTE שנקנה מחו"ל (עדיין באחריות)ומעניין אותי לדעת איך התהליך הזה עובד ולאיפה ניגשים ? (למה לא להחיות לוח מת?) אשמח לשמוע מידע על התהליך מאנשים שעברו אותו בעבר. תודה !

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  4. עקב רמת הכתבות הנמוכה של אתר Ynet, וכן ריבוי הכתבות השיווקיות שבו, שחלק לא מובטל מהן, מתפרסם ע"י גורמים בלתי ידועים (כמו הכתבה על פרס מוצר השנה 2013, שהמפרסם שלה איננו ידוע, ובטח שזו לא כתבה שפורסמה ע"י כתבי Ynet, בשל העובדה שאותה הכתבה בדיוק מופיעה במספר רב של אתרים ישראליים אחרים באינטרנט), ברצוני לדעת האם יש אתר חדשות ישראלי שרמת הכתבות שבו גבוהה יותר.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. רכב נוסע במהירות של 120 קמ"ש. הנהג מחליט לעצור בפתאומיות ולוחץ על הבלמים, התאוטה היא 4 מטר/שנייה בריבוע. תוך כמה זמן יעצור הרכב ואיזה מרחק יעבור עד לעצירה מוחלטת? מה יצא לכם? X = ? T = ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by lev-27,

בתור אחד שלא מכיר בכלל את חיפה ברצוני לדעת איזה שכונות נחשבות ברמה בינוני-פלוס. כלומר שכונות טובות מבחינת נוף, זיהום אוויר נמוך, קרבה לתחבורה ציבורית (רכבת) ועוד.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. האם נוסה בהצלחה האם גורם נזק עתידי? אשמח לדעתכם תודה, גבריאל

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by mpdxd1,

רציתי לשאול אם יש אתר ששווה לקנות ממנו חלקים מהאינטרנט, שיהיה זול ואמין. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  9. לי יש את האנטי וירוס המובנה שבא עם WINDOWS 8 Windows Defender .. דיון מעניין...

• 53 תגובות
    • 7.1k צפיות
  10. Started by Symbore,

אז מחיפוש קצר ברשת למעט קורסים שעולים כסף אין שום מידע על המבחן. אני יודע שאני צריך להרשם באתר הרשמי ויש מועדים (פעם בחודש לערך) בהם המבחנים מתבצעים בערים מרכזיות בישראל. אין טלפונים של המקומות, אין ייעוץ, אין כלום. יש לי אנגלית טובה. אני קורא להנאתי ספרים באנגלית, סיימתי מעל 90 ב-5 יחידות והוצאתי 147 באנלגית בפסיכומטרי. עם זאת, הייתי רוצה לדעת מה מצפה לי במבחן והאם יש תרגילי דוגמא או ספרים או משהו. האם יש פה אנשים שעברו את התהליך ויכולים לייעץ לי? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 11.9k צפיות
  11. Started by א אוהל,

כתבות באינטרנט טוענות שכן האור הלבן לא בריא. אבל אם כן , אז למה עדיין מוכרים אותם ?

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by elerock,

אני רוצה להקים מעבדה בבית,בדקתי באתר רשות המיסים מהן חובות הרישום שלי ולא מצאתי שום דבר. רציתי לדעת אם אני צריך לשלם מס כולשהו על התיקונים? חבר אמר לי שאני צריך להירשם כ"עוסק זעיר" או משהו בסגנון אבל לא ממש הבנתי. אשמח אם מישהו יכול לעזור בנושא..

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אין לי הרבה נסיון בתחום, מה שכן, אחי קנה אופניים כאלה לפני כמה חודשים והם מתפרקים לחלוטין, האיכות שלהם יורדת מאיכות של made in china. האם למישהו יש נסיון עם אופניים חשמליים איכותיים, שגם מתקפלים? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Lior4543,

שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד תקשורת, איך לחבר בין סוויצים, איך ליצור VLAN'S, ודברים בסגנון הזה. אני צריך אתר כלשהוא עם סרטונים מובנים + תוכנה שאיתה אני יכול לדמות רשת עם רכיבי תקשורת. מבקש את המלצתכם לגבי אלו. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by oz25,

אני מחפש את כל העונות של הסדרה להורדת ב-HD ואם לא אז בצפייה ישירה עם כתוביות.

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  16. HELP!! מה לבחור ...תקציב עד 2K ;D אני יודע שזה מפגר,אבל חברה אמרה תבחר אני קונה... הצעות בבקשה?! תחום:מחשבים\גאדג'טים!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. פעם הגעתי לאתר שנתן אפשרות לצפיה פנורמית של רחובות כולל זום והתקדמות ברחובות ע"פ כתובות אני לא מתכוון לאתר כמו zoomap שנותן תמונה סטטית אלא למשהו שנותן אפשרות לזווית צפיה ב 360 מעלות אני לא זוכר היכן נתקלתי בזה אבל זה קיים יש למישהו מושג ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. זאת כבר הפעם הרביעית שלי, שבה אני מנסה לפרסם בכתבה על פרס מוצר השנה ב-Ynet תגובת התנגדות להמשך הענקת הפרס, שכוללת כמה עובדות על מוצרים שזכו בפרס ולא היו אמורים לזכות בו כלל, וכן על הפרס עצמו, והתגובה שלי נדחית כל הזמן ואיננה מתפרסמת. התגובה שאני מנסה לפרסם ב-Ynet ואשר נדחית כל פעם מחדש, נמצאת בקובץ המצורף. ברצוני לפרסם את התגובה הזו באותה הכתבה הנ"ל, על מנת ליידע את קוראי Ynet מה משמעותו של הפרס, ולמה אסור לקנות מוצרים שזכו בפרס זה, ולמה צריך דחוף להפסיק עם הענקת הפרס, מאחר והפרס נועד לעודד תרבות צריכה בארץ, וכי החברות קונות בתשלום את הזכיות שלהן בפרס (מכאן שרק חברות מפורסמות זוכות בפרס, ומעולם לא נצפו יצרנים קטנים ובלתי ידועים לציבור שזכו בפרס (כל זאת בנוסף לעובדה, ש-90%…

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  19. Started by gabriel6,

http://blog.moovweb.com/2013/02/happy-valentines-day-internet-behold-the-harlem-shake-bookmarklet/ על חלק מהאתרים עובד ממש יפה על חלק בכלל לא אגב - לא מובן לי כל ההרלם שייק הזה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by a04,

שלום, הייתי מעוניין לדעת אם יש לנו כאן בפורום מומחים שיודעים ויכולים לטפל בבעיות העברית שיש ב-WINDOWS? (כנראה ש-MS לא הולכים לסדר את זה בקרוב.. לאן כדאי לפנות כדי לפתור את הבעייה?) http://social.msdn.microsoft.com/Forums/hi-IN/windowsuidevelopment/thread/a8342a52-d3c2-4dc1-bdff-1cb6c6c665e8 תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. ראיתי שיש חיבור USB בממיר ותהיתי האם יש לזה עוד שימוש מעבר לסתם חור שצובר אבק? עשיתי קצת חיפושים באינטרנט ומצאתי פוסטים ישנים מ2007-2008 ואמרו שזה חיבורים שעתידים לעבוד כמקור שאפשר לחבר ולסנכרן בין מכשירים ולנגן מהם סרטים שירים וכו... וניסיתי לחבר הארד דיסק אבל ללא כול הצלחה אבל הוא לא הדליק את הנורה שהוא מקבל מתח יש הצעות למישהו?

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי ממיר של עידן+ דגם Innova 7002HD. פירמטתי את הדיסק-און-קי כמערכת FAT32. בדיסק און קי אין כלום אבל בכל זאת כשאני מנסה להקליט הוא כותב לי שהדיסק און קי מלא. מה יכולה הבעיה? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  23. שלום לכולם. רציתי לדעת האם אפשר בשירות סדיר (13 חודש בצבא) אפשר לנסוע לחו''ל ללא אישור? יש לי וועדה רפואית וכנראה יביאו לי 20 גימלים, לפחות! מה יקרה במידה ואני נוסע לחו''ל ללא אישור? מה הסיכוי שלהם לדעת מה קורה איתי?מה הסיכוי שהפרטים שלי שאני נוסע ישר ישלחו לצבא? תודה.

• 24 תגובות
    • 15.8k צפיות
  24. Started by eben,

כותרת

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Pr0Xy,

רק להיכנס. כל מילה נוספת מיותרת...

• 2 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים