כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים...בכ"א אני מחפש בנרות אתרים שאני יוכל להוריד דיסקים בתשלום, כמו amazon mp3 או itunes. הבעיה היא שרוב האתרים פונים רק לקהל בארה"ב או באנגליה (כמו play.co.uk). מישהו שמע או יודע על אתרים נורמליים שאפשר להזמין בלי קשר למיקום?
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום קרוב משפחה שלי כנראה נוסע לארה"ב ורציתי שהוא יקנה לי כמה רכיבים למחשב--השאלה היא מה התקנות של המכס--עד איזה מחיר אפשר להכניס לארץ בלי תשלום נוסף וגם אם פשוט אני שם את הרכיבים במזוודה-האם אני חייב להצהיר עליהם(או שמא אני פשוט אניח את זה במזוודה-מדובר בזכרונות וכרטיס מסך)
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע נמצא בתאילנד ועתיד לסיים את הטיול עוד כשבועיים בבנגקוק. אני מתלבט האם לקנות כאן מחשב או לפחות חלקים כמו מעבד לוח זכרונות וכו' על מנת לחסוך. השאלה עד כמה זה אמין וכמה זה חוסך. שמעתי שיש קניון (פנטיפ פלזה) רק למחשבים. המחשב המיועד הינו לשימוש משרדי בלבד , מוזיקה וסרטים וכו'. יש לציין שאין צורך בציוד היקפי בכלל וגם לא בהארדיסק. תודה מראש, אופיר.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע הבא אני באילת וחשבתי למה לא לקנות מחשב שם אם אפשר לחסוך את המע"מ אני מוציא על המחשב בארך 6000-7000 ש"ח שזה חוסך לי כ 1000 ש"ח מה אתם חושבים על זה ואם יש חנויות באילת ברמה שאפשר לסמוך . תודה חברה מחכה לתגובות .
-
- 9 תגובות
- 10k צפיות
-
-
אני רואה שהרבה ממליצים לקנות מחשב וחלקים באתר iqpc.co.il המחירים של הרכיבים שם ממש זולים ואני כאדם שלמד כשאתה משלם ממעט כסף אתה אוכל אותה. דוגמא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3186&Pname=Gskill מה אתם אומרים עליהם? למי יש ניסיון עימם?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
קניתי מחשב מחברת משב מחשבים לפני שבועיים נשרף הספק ואיתו הלוח אם. רציתי ללכת לחברה אבל מסתבר שהיא פשטה את הרגל הלוח אם יובא לארץ ע"י אזטק לכן פניתי אליהם. אזטק לא מסכימים להחליף את הלוח אם אלא אם אני אביא להם חשבונית רכישה של הלוח שמשב קנו מהם אבל החברה פשטה את הרגל - הקיצור הם מכסתחים את עצמם דרך אגב גם המעבד נקנה מהם ואפילו שהוא BOX ולא RETAIL זה לא מעניין את הכולרות. הם גם מגובים ע"י החוק הם חייבים לספק שירות רק למי שקנה מהם כלומר חברה שלא קיימת כבר. אז רק שתדעו כשאתם קונים מחשב תבדקו טוב טוב איפה קניתם אחרת תשארו בלי אחריות בארץ אייל נ.ב אני מקווה שזה נמקום הנכון לפרסם את זה אם לא תעבירו בבקשה למקום הנכון
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי נמצא כרגע בארה"ב. הוא יצא עם נייד של סמסונג והמסך התקלקל, לכן הוא שוקל לקנות מחשב חדש, אך הוא מעוניין לחזור/להחזיר את הסמסונג לארץ כדי לתת אותו לאחיו שיקח עליו את תיקון המסך. השאלה היא בנוגע למכס, האם הוא יכול לחזור עם שתי המחשבים ? או שעדיף לו לשלוח את הסמסונג בדואר לארץ ? כדי להימנע משאלות מיותרות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כדי לקנות מחשב כף יד למטרות הבאות.: 1.צפייה בסרטים 2.שמיעת mp3 3.משחקים 4.יומן וכו`(pda בקיצר) לגבי 3 היתי מעוניין לדעת האם יש במחשבי פוקט פיסי משחקים ברמה כמו של הn-gage (יענתו 3d ) וגם רציתי שתציעו מחשב כף יד בסביבות ה2000 שיכלול bluetooh ואם יכול גם WI-FI תודה מראש לאלא שיענו
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
בן דוד שלי תיכף חוזר לארה"ב ואני מתלבט אם לתת לו כסף כדי שהוא יוכל לקנות לי חלקים של מחשב...מעבד זיכרונות ולוח אם, יוטל על זה מכס?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש,ולפי מה שראיתי מבין כול האתרים האתר BIT TECH יש בו את כול הרכיבים שאני רוצה וגם הוא יוצא הכי זול מכולם בכללי. האם אתם ממליצים לי לקנות מהאתר הזה/חנות? האם הרכיבים שלהם הם לא refurbish? האם הם אמינים? האם יש לכם ניסיון עם האתר הזה מבחינת רכישה של ציוד מיחשוב? תודה רבה זה דיי דחוף כי אני על סף קנייה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא ידעתי כל כך איפה לשים את זה... אז שמתי את זה פה מישהו אולי מכיר איזו חנות בחול שעושה משלוחים לארץ?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מבחינת איכות השרות לפני ואחרי הקנייה. תודה
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
אז ככה, אני בדילמה חחח.. אני לא יודע ממי כדאי לקנות מחשב... מוצע לי בערך אותו מחשב משני מקומות שונים: 1) מהחנות פה למטה, שבעל החנות אני ממש מיודד איתו כמה שנים, הוא בחור ממש נחמד שאני יכול לסמוך עליו שהוא יתן לי מחשב טוב עם חלקים טובים, והוא תמיד יעזור לי כשאני אצטרך.. תמיד הוא מלווה לי חלקים סתם ככה לנסות בלי תשלום והוא באמת נותן לי פריווילגיות כל הזמן... אבל מה, הוא יחסית יקר מאוד, כי הוא לא יבואן או משהו, הוא לא מתעסק עם כמויות גדולות... 2) ממישהו שקיבלתי את הטלפון שלו ממישהו שאני מכיר, הוא נשמע בטלפון בחור אמין, גם כן נשמע נחמד, הוא ישב והרכיב איתי בטלפון מחשב בחלקים שאני בחרתי והגענו למחיר לא גבוה בכלל יחסית למחשב כזה... הוא המליץ לי על חלקים והכל... הוא עובד בחברה ש…
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הצביעו ונמקו למה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי שם הכי כדאי, אך האם אפשר לשלם בכרטיס אשראי(לא תשלומים) או שמא חייבים להביא שטרות מזומן?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעונייין לקנות מינידיסק Sony MZN10 ובאתר http://www.lastprice.co.il/Product.asp?productid=1324&catcode=34 המחיר הוא הכי זול וזה נראה לי קצת מוזר מישהו מכיר את האתר? איך השירות? כמה זמן הם קימים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
בזמן אחרון אני חושב לקנות מכונית חדשה וחשבתי בכיוון דייוו (daewoo). היא זולה יחסית לשאר המכוניות. מה אתם אומרים עליה ?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה בקניית מכונית לא משהוא רציני בילויים עבודה חזרה וכל השיט הזה קיצור הכיוון שאני הולך הוא ניראה לי סובארו אימפרזה 96 אך אומרים שהוא לא מיודע מה אני רוצה את הפולו אבל היתפשרתי עים אחותי והגענו לסובארו יש המלצות למכוניות אחרות ?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מכונית על שלט מאי ביי על דלק!רציתי לדעת כמה מיסים עלי לשלם במקרה של קניה סכום הקניה הוא 210$ כולל משלוח... בתודה מראש PP
-
- 18 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
היי,אני מחפש מכונת גילוח של פיליפס.האם שווה לקנות מ-eBay,amazon וכו' או לקנות מחנות בארץ? אני מתגלח כבר ארבעה שנים,כל יום ויום.התגלחתי גם לפני אך לא כל יום.אני נמצא במערכת צבאית. (התחלתי עם סכין M3 Power,עברתי ל- Fusion Power וכיום אני משתמש Fusion Proglide Power) יש לי מס' פצעים לא בולטים בצוואר מהשימוש הארוך בסכין. החלטתי לעשות את המעבר למכונה בגלל העלות הכספית וגם בגלל הנוחות... הזקן שלי צפוף בייחוד באזור הלסת התחתונה,בנוסף לכך הוא עבה. כמו שאמרתי אני משרת בצבא כך שאני חייב להיות מגולח. אני מחפש מכונה שלא תהווה בעייה מבחינת גילוח הצוואר,שלא תפצע את הצוואר,שלא תשאיר שערות ותפספס זיפים,שלא תגרום לגירויים. מבחינת טווח המחירים שאני רוצה להשקיע:עד 1500 ש"ח תודה.
-
- 28 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות מכונת קפה עם פולי קפה , השאלה שלי האם יותר טוב לקנות מכונת קפה שמשבלת גם קפסולות או לקנות רק מכונה לקפה עם הפולים , להתחשב בעבדה שיש לי מכונה עם קפסלה היא נחמדה השאלה שלי האם יותר טוב לקנות מכונה שיש בה את כל האופציות או לקנות מכונה קר לפולי קפה ? האם מכונה שיש מה את כל האופציות היא שווה למכונה שייכת רק לפולי קפה ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עומד לעבור בעוד כחודש מרשת פלאפון לרשת סלקום. הבעיה היא שאני לא יודע מה הדרך הכי טובה לרכוש את המכשיר החדש יש 3 אפשרויות: 1) התחייבות בסלקום- החיסרון הוא שמכשיר טוב(למשל הנוקיה 6230) יעלה המון כסף בחודש, יתרון- אפשרות לביטוח כולל(גניבות, תיקונים...) 2) קניית מכשיר יד שניה מחנות\מאדם פרטי- דבר שיצא יותר זול אבל לא תמיד יש אחריות על המכשיר 3) קנייה בחו"ל- מכשירים יותר מתקדמים אבל שוב, בעיית האחריות על המכשיר אני מעוניין להשקיע עד 2000 דקל בטלפון, מה אתם מציעים?
-
- 65 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מכשיר סלולרי של NOKIA דור 2 ,3 מחנות אמינה בחיפה ,אפשרות דרך האינטרנט ,מחכה להמלצות. מחיר עד 1300 שח ,שיהיה רדיו ,מצלמה ,בלו טופ ,עדיף דור שני ,העיקר לדיבור .
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
זקוק לעצת ההמונים... אתמול רכשתי מחברת פלאפון את מכשיר הדגל של סמסונג נוט 10 פלוס דרך השירות לקוחות... היום הגיע השליח וחתמתי ולקחתי את השקית לתדהמתי לאחר שפתחתי את האריזה גיליתי את המכשיר בקופסה בתוך שקית ניילון עם ריצרץ אמריקאי ללא המדבקות של החדש... שיצרתי עם שרות הלקוחות קשר אמרו לי שמחר אקבל תשובה... מה אני עושה כדי לחסוך את מסע העינויים שנראה לי שאני הולך לעבור... כי המוקדנית רמזה לי שככה זה מגיעה... חיה בסרט...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מחשב נייד בארצות הברית והבנתי שהמתחים בין ארה"ב לפה שונים, יש משהו שעושים בנידון ? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-