עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כל השירים באייפוד שלי חרושים ואני מתכונן לחדש אותו מעט. לאחרונה התאהבתי בלהקה ARCH ENEMY [בעיקר באלבומם האחרון והמשובח rise of the tyrant]. אני לא מכיר הרבה להקות ולכן אשמח לרשימה של להקות באותו הסגנון [אני לא מכיר את כל הלהקות הגדולות של הסגנון הזה אז הגיע הזמן] ואשמח גם לאלבומים. אשמח גם לקבל שמות של להקות פאוור מטאל בסגנון של DRAGONFORCE [רק בלי האורגן המחורבן מאחורי כל שיר]. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by ilan_fix,

היי... אני וכמה חברה מארגנים מסיבת רשת בקיבוץ גלאון (ליד קרית גת) ורציתי לבדוק אם יש כאן חברה שיהיו מעוניינים להגיע... אם יש עניין אני הוסיף פרטים.... אילן פיקס

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אני יביא את המחשב הנייד שלי איתי ? הכוונה שלא יתחילו לחטט בו ולבדוק מה יש בו וכל זה.. כי אני נוסע לארה"ב ואני לא רוצה להשתעמם במשך 12 שעות.. למישהו יש פרטים? חשוב לי...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Dr__MIKO,

שלום לכולם שישי בצהריים והשיעמום חוגג... אז התחלתי לשמוע מוזיקה ופתאום חשבתי לעצמי שמלא שירים של שלמה ארצי מדברים על צבא למישהו יש מושג במה הוא שירת? סקרנות... שבת שלום!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by NJorl,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3170341,00.html

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  6. still firmly entrenched in the thug aesthetic Tupac glorified לא מצליח לתרגם את זה נכון..

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by arafel,

shalom. mishehu yodea al hanuyot be israel she mohrot homra yashana kmp Alphastations (modelim 200/400/500 v kadome) o/ve meabdi MIPS. Na lo lehatsia hevrot she meshavkot pitronot shratim, ki le rov hem pashut mohrot homra hadasha , ve ani meunjan be dvarim ksat youtr jashanim. toda.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  8. Started by Alexkmr,

???

9. .

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Los,

אז ככה לאחרונה התחלתי להתענין ולנסות לקדם את עצמי בשפה האנגלית אז ניגשתי לבית ספר לאנגלית שנקרא Wall street שבעצם מתכונת הלימוד מורכבת מ12 רמות שכל רמה =3 קורסים ומחיר כל קורס נע בין 1500-1800 ויש עוד 2 רמות מעל שפת אם שזה כבר "אנגלית מתקדמת לאנשים ששולטים בשפה ברמה גבוהה " משך כל קורס הוא בין חודשיים לשלוש תלוי בהתקדמות התלמיד. השאלה שלי האם זה באמת שווה ? אם יש מישהו שניסה או שמע מחברים על השיטה אשמח לשמוע. אני אישית אין לי כאלה שניסו .

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by Guarding angel,

הוא הולך בערך ככה: WE JUST DEEPER COULD BE ANYWHRE... LIFE GOES ON... SO BRING IT ON SO BRING IT ON... השיר הוא מן האוס\דאנס כזה בסיגנון של השירים של LASGO ועוד דאנסים מוכרים אולי קוראים לשיר DEEPER אך לא הצלחתי לזכור את השם של הזמר\פרוייקט תוכלו לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  12. היום ( 11.12.06) בין 22:10 ל 22:50 פרצו לי הביתה וגנבו את האופניים שלי ואת המסך של המחשב , מי שרואה או שומע עם אחד מהפריטים האלה שיפנה אלי ל 0546327236 המסך : LG L1750SQ ששווה משהו כמו 1000 שקל וזה לא מה שמדאיג אותי , האופניים שגנבו לי שוות 15 אלף שקל , תעזרו לי למצוא ! האופניים הם אופני ironhorse Yakuza בצבע ירוק מטאלי, יש עליהם בולם טריפל של מרזוקי דגם BOMBER 888 ברקסים הידראולים של הייז צמיגי סליקס של מקסיס פרס כספי גדול למי שיתן לי מידע על אחד הדברים !! הגנבים המזדיינים נכנסו דרך החלון בקומה שניה ~~!!

• 61 תגובות
    • 8.7k צפיות
  13. שלום לכולם עד עכשיו היה לי מעבד 3200+ ולאח שלי 3000+ ובימים האחרונים עברתי ל MOBILE והבאתי לאח שלי את ה 3200+ ולקחתי את שלו... ועכשיו יש לי מעבד 3000 --- לא נעול ---ולוח חדש ( לא עבד בחיים !! ) של ג'יגה בייט דגם GA-7S748-L ועכשיו השאלה שלי כמה כדאי לי לבקש על שניהם שאני לא יפסיד יותר מדיי ושאנשים יקנו...??? מה אתם אומרים ? :

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  14. Started by DarkMoh,

כרגע אני בכיתה יא' ומתכנן לגשת למבחן הפסיכומטרי. אני מחפש המלצות לקורס הכי טוב. כרגע ההתלבטות שלי נעה בין יואל גבע ובין Smart!. אשמח לעזרה, ואם למישהו יש חוויה אישית שיוכל לחלוק - אבקש לכלול גם את הציון שהוא קיבל.

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. לא מבין מילה ממה שאומרים בסירטון וזה סתם עיצבן אותי אז צפיתי בלי קול. ( למרות שלקראת הסוף, המוזיקה טובה בלי מילים. ) בכל מקרה ... זו אחלה אומנית. היא טובה במה שהיא עושה. אני נהנתי. מקווה שגם אתם.

16. איפהשהו מסתובב מדריך איך לפרוץ לכל שלב ומסביר הכל... למישהו יש?

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by TermiNal,

שלום אנשים... יש למישהו המלצות לאיזה בושם טוב בשבילי? המחיר כרגע לא ממש משנה רק שלא יהיה ממש ממש יקר.. תודה רבה לעוזרים..

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. מישהו מכיר חנות למודינג מחו"ל שעושה משלוחים לארץ ואפשר לשלם ב paypal?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  19. היי לכולם, אני אדם שחולה על נשקים, והדבר הכי קרוב שאני יכול לירות זה M-16 ארוך ומחורבן כל חצי שנה. אז חשבתי לקנות רובה אויר חשמלי שעובד בדיוק כמו האמיתי. כמו כן אני משוגע דווקא על M4 FlatTop עם כל מיני תוספות. כגון: ידית אחיזה מקדימה, פנס ולייזר בצדדים וכוונת Red Dot. אני יודע שאפשר לקנות פה בארץ רובים כאלה, אבל הבעיה איתם שהם נטענים עם קפיץ והם רק מפלסטיק, הרובה שאני רוצה לקנות הוא מברזל מלא, כולל החלקים שבפנים. זה הרובה שאני רוצה לקנות: http://pyramydair.com/cgi-bin/model.pl?model_id=1548 עכשיו השאלה שלי היא כזו, האם הרובה הזה יעבור במכס? ואם כן, כמה עוד אני אצטרך להוסיף (בערך)?... כי אם אני לא טועה, ראיתי לפני כשנה-שנתיים בתחנה מרכזית אוטובוס/רכבת בחיפה רובה אויר חשמלי…

• 51 תגובות
    • 25.9k צפיות
  20. אז באיזה שפה אתם יודעים לתכנת? ואני לא מתכוון שלוש וחצי שורות קוד, אלא ברצינות, ברמה מקצועית. אם יש שפה אחרת שאתם יודעים לתכנת פרטו. ואם כבר פתחתי נושא, איזה שפה אתם מעדיפים?

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. http://news.walla.co.il/?w=//830173

22. Started by Shanti16,

כל משתמש יציג פה את שמות התוכנות שיש לו במחשב,שעשו לו את השנה =] בלי ספאם מיותר.

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Boomer,

כנסו שנייה לאתר Gamer ותראו מה עשו לו... זה נראה כאילו שמישהו פרץ והכניס לשם אתר אחר אבל אני לא בטוח... עריכה: אם הולכים ל-www.gamer.co.il/gamer אז הכל בסדר...

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by xTz,

יש איזה מספר שמתחיל ב512 וכולל 10 ספרות מארה"ב, שאני צריך לשלוח אליו פקס. האם ניתן לעשות זאת מכל קו פקס רגיל? צריך להקיש משהו לפני? תודה!

• 3 תגובות
    • 23.2k צפיות
  25. Started by א אוהל,

סתם השבוע החלטתי להוריד במינון באופן ניכר בשתייה מתוקה ולשתות מים. רציתי לדעת מה עם שאר האנשים .

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים