עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לא מבין מילה ממה שאומרים בסירטון וזה סתם עיצבן אותי אז צפיתי בלי קול. ( למרות שלקראת הסוף, המוזיקה טובה בלי מילים. ) בכל מקרה ... זו אחלה אומנית. היא טובה במה שהיא עושה. אני נהנתי. מקווה שגם אתם.

2. איפהשהו מסתובב מדריך איך לפרוץ לכל שלב ומסביר הכל... למישהו יש?

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by TermiNal,

שלום אנשים... יש למישהו המלצות לאיזה בושם טוב בשבילי? המחיר כרגע לא ממש משנה רק שלא יהיה ממש ממש יקר.. תודה רבה לעוזרים..

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. מישהו מכיר חנות למודינג מחו"ל שעושה משלוחים לארץ ואפשר לשלם ב paypal?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  5. היי לכולם, אני אדם שחולה על נשקים, והדבר הכי קרוב שאני יכול לירות זה M-16 ארוך ומחורבן כל חצי שנה. אז חשבתי לקנות רובה אויר חשמלי שעובד בדיוק כמו האמיתי. כמו כן אני משוגע דווקא על M4 FlatTop עם כל מיני תוספות. כגון: ידית אחיזה מקדימה, פנס ולייזר בצדדים וכוונת Red Dot. אני יודע שאפשר לקנות פה בארץ רובים כאלה, אבל הבעיה איתם שהם נטענים עם קפיץ והם רק מפלסטיק, הרובה שאני רוצה לקנות הוא מברזל מלא, כולל החלקים שבפנים. זה הרובה שאני רוצה לקנות: http://pyramydair.com/cgi-bin/model.pl?model_id=1548 עכשיו השאלה שלי היא כזו, האם הרובה הזה יעבור במכס? ואם כן, כמה עוד אני אצטרך להוסיף (בערך)?... כי אם אני לא טועה, ראיתי לפני כשנה-שנתיים בתחנה מרכזית אוטובוס/רכבת בחיפה רובה אויר חשמלי…

• 51 תגובות
    • 25.7k צפיות
  6. אז באיזה שפה אתם יודעים לתכנת? ואני לא מתכוון שלוש וחצי שורות קוד, אלא ברצינות, ברמה מקצועית. אם יש שפה אחרת שאתם יודעים לתכנת פרטו. ואם כבר פתחתי נושא, איזה שפה אתם מעדיפים?

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. http://news.walla.co.il/?w=//830173

8. Started by Shanti16,

כל משתמש יציג פה את שמות התוכנות שיש לו במחשב,שעשו לו את השנה =] בלי ספאם מיותר.

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Boomer,

כנסו שנייה לאתר Gamer ותראו מה עשו לו... זה נראה כאילו שמישהו פרץ והכניס לשם אתר אחר אבל אני לא בטוח... עריכה: אם הולכים ל-www.gamer.co.il/gamer אז הכל בסדר...

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by xTz,

יש איזה מספר שמתחיל ב512 וכולל 10 ספרות מארה"ב, שאני צריך לשלוח אליו פקס. האם ניתן לעשות זאת מכל קו פקס רגיל? צריך להקיש משהו לפני? תודה!

• 3 תגובות
    • 23.1k צפיות
  11. Started by א אוהל,

סתם השבוע החלטתי להוריד במינון באופן ניכר בשתייה מתוקה ולשתות מים. רציתי לדעת מה עם שאר האנשים .

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by Dark Respect,

כששותים קפה או משקה אנרגיה תוך כמה זמן הקפאין משפיע (נותן מרץ\מבטל עייפות)? לכמה זמן בערך? והאם בתום ההשפעה העייפות מוגברת?

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by oha8,

היי יש לי כל מיני חלקי מחשב משומשים, שני ניידים ישנים (אחד לא תקין) ועוד קצת ציוד וכבלים. חוץ מלנסות למכור אותו ביד 2 יש עוד אופציה? לפי דעתי זה ישן מדי לטרייד זון, מה גם שניסיתי למכור שם בעבר ללא הצלחה. בעבר מסרתי חלק למטרה טובה אך כרגע יעזור לי מאוד לקבל קצת כסף על זה. אני מודע שמדובר על מעט כסף. ראיתי מודעות על כאלה שקונים לפירוק /מיחזור .... כמה בערך מקבלים בשיטה הזאת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  14. יש לי תמונה בבית שרשום עליה בכתב מחובר כמה דברים שאני לא מצליח לפרש. זה כמובן יכול להיות ברוסית אנגלית או לא יודע מה... הנה התמונות: By ravidha, shot with Canon PowerShot A590 IS at 2009-11-26 By ravidha, shot with Canon PowerShot A590 IS at 2009-11-26 By ravidha, shot with Canon PowerShot A590 IS at 2009-11-26 By ravidha, shot with Canon PowerShot A590 IS at 2009-11-26

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by MotherShip,

אז אחרי שוויתרתי נכון לעכשיו על קניית מחשב חדש למרות כל התכנונים, והתחלתי ללמוד נהיגה, ואני חוסך בכל הכוח לאוטו הגעתי למסקנה שנכון לעכשיו אופניים יכולות להתאים לי מאוד, אני נוסע המון במוניות למרחים של 5~10 קילומטרים, ואם אני אחליף את הנסיעות האלה באופניים שיעלו בסביבות ה1000 ש"ח אז אחרי כמה חודשים ה1000 ש"ח האלה יחזרו אליי+ זה יותר בריא+ החוויה הרבה יותר כיפית מנסיעה במונית עם כל האנשים והנהג ששומע מזרחית ...... אז לעניין - בעקרון הבנתי שרצוי בתקציב כזה לקחת יד שניה, השאלה עד כמה זה משתלם ? מהו אחוז המחיר של יד שניה בהשוואה לקניה הראשונית? אם מדובר באופניים שנקנו ב6000 ש"ח ועכשיו נמכרות באלף אז כן זה מאוד מאוד שווה, אבל אם זה אופניים שנקנו ב1500 ונמכרות ב1000 אז אני אעדיף…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by aldema,

איזה פלאפונים מרשת "פלאפון" תומכים בBLUETOOTH ? ? ? פשוט אני רוצה לקנות דיבורית שהיא BLUETOOTH ואני חייב פלאפון מרשת פלאפון.. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  17. שלום רב לכולם. אחרי מספר ימי הולדת רצופים שבקושי חגגתי אני רוצה באמת לחגוג יום הולדת כמו שצריך. הבעיה היא שאני לא מכיר מקומות טובים לזה. אני מתלבט בין משהו בסגנון אריסטוקרט (מי שלא מכיר זה מין ספא אם אוכל, הייתי שם בשביל 200 שקל לבן אדם לדעתי ממש לא מקבלים תמורה הולמת, האוכל שם לא משו גם) לבין לשבת באיזה מקום בסבבה אבל שיהיה אוכל טוב ורצוי לא יקר מדי. הציפיות למשו כמו 10 אנשים פלוס מינוס ולכל בנאדם 100-150 שקל. כמו שכבר ציינתי רצוי באיזור חיפה והקריות, סיכוי נמוך מאוד שנסע יותר רחוק. תודה רבה רבה מראש לכל העוזרים.

18. Started by Alex89,

אני רוצה לפרסם אתר בעולם לא רק בארץ איזה דרכים חינמיות יש לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by PropHat,

http://www.youtube.com/watch?v=DbYtqAWDF2U זה פשוט לא יוצא לי מהראש!!! ד"א הבנתי ש"Gunther" זאת בעצם בת.. יש מצב?

20. Started by ohadico,

יש לי צורב תקול שאדיין חלה עליו אחריות . מי מוצא לי בבקשה את האתר של LG שאני יוכל ליצור איתם קשר כי אני לא יודע איפה המשרדים שלהם בארץ כדי שיחליפו לי את הצורב שלא מצליח להידלק.. כאילו שאני לוחץ על הכפתור לפתיחת הכונן זה לא עובד ובדקתי והבעיה בצורב עצמו ולא בחיבור...

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  21. Started by i-kramba,

אם אני קונה פקס ואני צריך מספר לפקס .מה אני צריך לשלם עליו תשלום חודשי לבזק או להוט ?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  22. היי פתחתי לא מזמן עסק קטן והייתי שמח אם תתנו חוות דעתכם על הכרטיס שאני עומד להדפיס אני לא מעצב גרפי, עשיתי כמיטס יכולתי בעזרת פאוור פוינט, אז נא התחשבותכם כל פידבק והצעות לעזרה יתקבלו בברכה תודה נתי עוד עיצוב של הלוגו כמובן שעל הכרטיס יופיע גם טלפון ואתר אינטרנט

• 53 תגובות
    • 5.5k צפיות
  23. Started by infer73,

כמו בכותרת, האם מישהו מכיר את האתר www.suntekstore.com? לפי מה שכתוב באתר, הם גם אתר ששולח מהונג קונג בחינם לכל העולם (כמו DX) בעקרון אני רוצה סוללה חדשה לפאלם (Palm Zire 71) ושם יש כזאת ב-5$, שזה בערך 100 שקל זול יותר מכל דבר שמצאתי בארץ (וקצת יותר זול ממה שמצאתי בארה"ב, אבל משלוח משם סתם יהיה סיוט [למרות שזה קטן. האם אפשר לשלוח כזה דבר בסתם מעטפה?]) תודה...

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  24. אם מישהו מכיר מקום טוב, אם לומד במקום טוב עם מרצים טובים ומחירים סבירים? אז אנה ממכם שטפו אותנו בזה. ;D

• 0 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים