עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by hedva,

הבעיה אצלי, או שעוד מישהו מרגיש אותה?????? הבעיה בדפדפן מפרסם במקום המתאים

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  2. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תראו מה ניגלה לעיני: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2994168,00.html

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by pure perfection,

מה קורה ?? תגידו יש תוכנה שמשנה את הקול בסלולרי ?? כאילו משנה את הקול תוך כדי שיחה ?? תודה

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by dorviper,

נפלתי בירפ"א ב' אחרי פסיכולוג הגשתי ערעור והיום קיבלתי מכתב שלא קיבלו אותו יש למה להגיש עוד ערעור? או שחלאס להרים ידיים

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by wow,

הגבול הראשון (2X-3) יצא לי אינסוף. הגבול השני יצא לי 0. מה התשובה ךתרגיל כי אין לי מושג מה אני עושה באינסוף כפול אפס ומה התשובה ב-ב' ? תודה.

6. מה צריך לקחת שהולכים לכלא6..ואיך אני מגיע לשם?????? אני יום שני נוסע לכלא 6 להסגיר תעצמי רציתי לדעת מה צריך לקחת..שאני לא יקח סתם דברים שלא צריך..... טלכרט גופיות תחתונים..שמפו סבון..?מגבת?...גרביים..?..מברשת ומשחת שיניים?..... מנעול..? ואיך אני מגיע לשם?.. דרך איפה לסוע אני מעפולה..פעם ראשונה שלי......כולי בסרטיםםםםם אני הולך לשבת הרבה הרבה

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by MishaK,

כיפור שמח וטעים!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. ולא האתר www.411.co.il

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  9. Started by almonime,

לא יודע כמה זה BEST כי יש מצחיק יותר ויש מצחיק פחות, אבל בכל מקרה, תהנו. תוספות יתקבלו בצחוקים וזיקוקים. http://www.collegehumor.com/video:1927354

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by frozen_sun3,

בלי הרבה מילים אני משתף אותך במסיבת רשת הרביעית שלנו. תנו תגובות (שיהיו במקום) אני אנסה להביא פרטים רלוונטיים במשך התמונות. ד"א: המסיבה הבאה ביום שישי, אז בקרוב יהיו תמונות חדשות. * בגלל אנשים שאת שמם ומה שאני חושב שעליה אני לא אזכיר אני לא מפרסם את כל התמונות, אלה רק הדברים הביסיסיים. אני מקווה שלא תשאירו לי טעם מר, כמו בפעם שעברה* פרטים על מחשבים מימין לשמאול: א. 1.4G P4, 256RDRam, Garibaldi, 40 WD 5200, GF2 MX 200, ASUS 50, Acer 20X10X48, Creative Sound Card ב. השרת שלנו להערב: Dual P1 133, 32MB, 2.1GB SCSI, X4 CD-Rom SCSI..... ג. המחשב שלי (frozen_sun). את המידע אפשר לקרוא בפרטים שלי. ד. המחשב של URI, משתמש באתר: p3-450, 384BM memory, Intel Mb, Riva TNT2,60G…

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. איפה אפשר (אם בכלל) לקנות את הצמיד של ארמסטרונג בארץ?

• 61 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. Started by Dante_9,

אני מעוניין לקנות איגואנה. עם כל הציוד אני לא רוצה להשקיע יותר מ- 800. אפשרי? מה עוד צריך לדעת על החיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by dt54,

מה זה אומר שקונים תוכנה OEM ?! (בלי אריזה?!) THANK U

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  14. ממ יש לי גיטרה אקוסטית שאני מנגן עליה ואין לי ממש מקום בחדר וחשבתי על לתלות אותה על הקיר.. יש למישהו רעיונות איך?או יודע איפה אפשר לקנות "מתלה" לגיטרה שמתברג לקיר או משהו כזה? תודה :]

• 6 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. Started by Lost Spirit,

טוב השאלה די ברורה, הבנתי גם שכל מחזור מקבל נייד חדש, כלומר את הדגם הכי חדש מאותה הסידרה. אז, מישהו מוכן לספר איזה מקבלים? תודה.

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  16. השאלה בכותרת

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  17. http://planet.nana.co.il/boesh/index.htm לפי דעתי הם מניאקים.. גם אם הוא היה דרוס כבר וגם אם הם עשו לו את זה.. מי שיודע מי אלה שישלח הודעה לאימייל: akamai@walla.co.il הוא מחפש את אלה שעשו את זה..

• 111 תגובות
    • 5.9k צפיות
  18. Started by Game5,

שלום , יש לי כרגע amd 3000+ שכבר לא סוחב כמו שצריך (הוא 4 שנים או משהו כזה). אם אני קונה מחשב חדש , התקציב הוא 5k כולל מסך. הבעייה היא: אם אני קונה מחשב בתקציב גבוהה ,כנראה זה בגלל שהוא נועד להריץ משחקים - אבל יש בכלל משחקים? אני כל שבוע נתקל בכתבה: "לא יהיו משחקים למחשב" , "XBOX ניצח את המחשב" , " רק קונסולות"... מה נסגר עם זה? תודה לעונים / קוראים משעמום / לעוזרים

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  19. איזה בעסה סוף-סוף לפני כמה ימים שהתחברתי לכבלים (אינטרנט) היום הורדתי BLADE 2 DIVX DVD RIP והוא היה באיכות ממש ממש חרא והוא שקל 650 MB והוא לא התחיל מההתחלה איזה בעסה :bash: תנו לי עצות בבקשה על איך להוריד סרטים באיכות טובה נ.ב זה היה דרך KAZAA ננ.ב מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בEMULE?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  20. איזה מין הסבר זה? ולמה בכלל צריך סיבה לסגירת תיק? למה שלא יסגרו וזהו? מה זה משנה הסיבה? קראתי כתבה על אדם שחי בחו"ל 19 שנה והגיע לביקור בארץ ואז חקרו אותו בחשד לרצח ובסוף סגרו את התיק מ"חוסר ראיות". ועכשיו יש עליו כתם. לא חבל על הבנאדם? אם אין ראיות תעזבו אותו וזהו. למה צריך לסמן אותו כאילו שהוא התחמק בפוקס מעונש ושיכול להיות שהוא בעצם רוצח אבל בגלל בעיות טכניות הוא שוחרר

21. אני לא יודע עם זה המקום הנכון פשוט לא מצאתי את הפורום הנכון לרשום בו,אשמח עם תעבירו במידה וזה לא בכל אופן רציתי לדעת איזה דרך הכי טובה לנקות את המחשב,כי מצטבר אבק במאוורר ובכל מיני מקומות במארז מה שגורם למחשב להיות איטי או להתחמם מהר יותר... יש למישהו פתרונות יצירתיים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  22. אינטל מודיעה על השקת הגרסה האחרונה של Intel® PresentMon, תוכנה מתקדמת המסייעת למשתמשים להבין ולייעל את ביצועי המחשב במהלך משחקלכתבה

דיונים חדשים בפורומים