עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מעברון של MTV מלפני הרבה הרבה שנים (1994 בערך, הערוץ היה אמריקאי וטוב), יכול להיות שהרבה לא זוכרים לכן כדאי לראות http://www.youtube.com/watch?v=CQYE_2GV7Iw&feature=related תיראו הכל :biglaugh: :biglaugh:

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by udicol,

ובדיוק ביום דיברו על שמירה על האתר מפני פרצות ....

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by בני סלע,

אהלן חבר'ס מה קורה? אז ככה,אני בן 16 וקצת,והחלטתי לעשות שינוי בגופי,אני רוצה גוף חטוב ויפה,וכמובן...קוביות. לחדר כושר אני לא רוצה ללכת בנתיים,אולי יותר מאוחר. (חצי שנה-שנה) אני שוחה...ארבע פעמים בשבוע,שעה-שעתיים ביום,בבית אני לא עושה שום פעילות גופנית ולא מקפיד על אכילה נכונה. אני רוצה שתמליצו לי על תרגילים שאפשר לעשות בבית,כפיפות בטן וכדו' אני אשמח אם תמליצו לי על תזונה נכונה. אני רוצה להוסיף,שאני לא שמן,ממש לא, אך אני גם לא שלד מהלך,אני לא מעוניין להרזות-המטרה שלי היא לעשות את הגוף שלי יותר יפה. אני הרצתי חיפוש בפורום,אך אשמח אם תענו לי גם פה(אני יודע שיש פה הרבה שהולכים לחדר כושר ועושים ספורט) תודה רבה לכל מי שעוזר לי

• 43 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. כי נראה לי שהכתה שלי היא הכתה היחידה במדינה שעשתה את זה. בחיים לא שמעתי על זה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by roma4k,

חג שמח לכולם! רציתי לדעת אם למישהו היה ניסיון עם חנויות המחשבים הללו, או שמע דברים טובים עליהן? איך השירות וזמן ההספקה שלהם? תודה מראש.

6. Started by iem,

תוכנה אשר יכולה להוציא לי מידע על מחשב אחר ברשת הביתית שלי שיכולה להראות לי מסרים של מסנג'ר שנשלחים ב- Real time או מתעדת אותם... כאשר אינני צריך להתקין כלום על המחשב אשר עליו אני עושה מעקב... מישהו מכיר ,.? מיותר מלציין שיש לי גישה מלאה לתוכנת הראוטר...

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  7. Started by Ivan,

בכותרת בחלון של "הראה את כל ההודעות שלא נקראו מאז הביקור האחרון" מלפני כמה שעעות

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by October,

מקווה שזה המקום מכוון אני לא מוצא מקום אחר וחבל שאין.. כמה אתם חושבים שמחשב כזה שווה (אני רוצה למכור את הישן) pentium 2.8 Ghz 1gb memory 667 asrock motherboard לא זוכר תדגם 512Gb WD 16mb צורב asus x 22 מארז דטנדרטי פשוט של 200 שקל שנקנה אז כרטיס מסך אין יש על הלוח אם onboard זהו.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Impreza,

מישהו יכול להגיד לי איך קוראים לשיר הזה? הוא בתחנה של ה POP שמה ואיזה זמרת שרה אותו, משהו בסגנון פאנק כזה

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  10. Started by SamurAchzar,

כמובן ש"גאון מחשב" זה מושג נלעג גם בעיני, אבל בואו נחשוב על זה רגע. פעם, בשנות ה80 המאוחרות, שנות ה90 המוקדמות, לילדים היו יחסים אחרים עם מחשבים. למעשה, לא היה הרבה לעשות עם מחשב, ואם היה - היית צריך להתאמץ בשביל זה (היה הרבה יותר קשה להשיג משחקים אז מאשר היום). לא הייתה סביבה גרפית ידידותית (יותר או פחות), היית צריך ללמוד את הפקודות shell (נו, דוס). מי שבילה את רוב זמנו מול המחשב עשה את זה כי הוא אהב את המחשב עצמו, לא את האפליקציות. כיום, בעידן האינטרנט, יש כלכך הרבה דברים לעשות עם מחשבים, רובם מעניינים עשרות מונים מאשר תכנות, לפחות לילד הצעיר. פעם, יותר ויותר ילדים היו מתכנתים בגיל צעיר, מסוקרנים על ידי המחשב. התכנות היה פשוט, הלמידה קלה. למעשה, התכנות היה הדבר הכי כיף …

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by oren12,

שאלה רצינית ואולי יכולה לעזור פה לדי הרבה לחסוך.. כולם מבקשים / מציעים מפרטים במחירים גבוהים מאוד ללא ציוד היקפי.. אז חשבתי לדעת כמה באמת יעלה מפרט מחשב בימינו שיהייה מיועד למשחקים..??? למשל אני רציתי מפרט ב-5500 ש"ח אבל האם באמת צריך את כל הכסף הזה או שצריך פחות או יותר?! אז אני חוזר על השאלה, כמה יהייה מחיר של מפרט לגיימרים שכל המשחקים של היום ירוצו עליו חלק כולל קרייסיס וכולל שידרוגים עתידיים?? או שיותר נכון לשאול כמה צריך להשקיע על מחשב? (ואין צורך להגיב "תלוי בתקציב" - אני מדבר בכלליות)

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  12. אני מחפש כמה מוצרים בגוגל, ואיני מעוניין בתוצאות של אתרים ישראלים (שמכפילים את המחירים במקרה הטוב). האם אפשרי לחסום את החיפוש? אני רושם את המילה באנגלית, אבל התוצאות הראשונות מופיעות של חברות ישראליות. עריכה: בחיפוש מתקדם בחרתי בשפה האנגלית, אבל אני עדיין נתקל בעמוד הראשון באתרים ישראלים.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  13. Started by urich,

אני רוצה לרכוש מחשב חדש ואני ירושלמי לכן אני רוצה חנות רצינית אם מחירים טובים ראיתי שלksp יש מגוון גדול גם של מוצרים חדשים אז מה דעתכם על הרשת

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by kisin,

העונה החמישית התחילה השבוע ויש לי שאלה: לא ראיתי אף אחד מהעונות הקודמות, אני יכול להתחיל לראות את הסדרה מהעונה החדשה? או שחובה לראות את העונות הקודמות כדי להבין מה קורה וכדי להנות מהעונה החדשה?

• 12 תגובות
    • 678 צפיות
  15. Started by hedva,

הבעיה אצלי, או שעוד מישהו מרגיש אותה?????? הבעיה בדפדפן מפרסם במקום המתאים

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  16. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תראו מה ניגלה לעיני: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2994168,00.html

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by pure perfection,

מה קורה ?? תגידו יש תוכנה שמשנה את הקול בסלולרי ?? כאילו משנה את הקול תוך כדי שיחה ?? תודה

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. Started by dorviper,

נפלתי בירפ"א ב' אחרי פסיכולוג הגשתי ערעור והיום קיבלתי מכתב שלא קיבלו אותו יש למה להגיש עוד ערעור? או שחלאס להרים ידיים

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by wow,

הגבול הראשון (2X-3) יצא לי אינסוף. הגבול השני יצא לי 0. מה התשובה ךתרגיל כי אין לי מושג מה אני עושה באינסוף כפול אפס ומה התשובה ב-ב' ? תודה.

20. מה צריך לקחת שהולכים לכלא6..ואיך אני מגיע לשם?????? אני יום שני נוסע לכלא 6 להסגיר תעצמי רציתי לדעת מה צריך לקחת..שאני לא יקח סתם דברים שלא צריך..... טלכרט גופיות תחתונים..שמפו סבון..?מגבת?...גרביים..?..מברשת ומשחת שיניים?..... מנעול..? ואיך אני מגיע לשם?.. דרך איפה לסוע אני מעפולה..פעם ראשונה שלי......כולי בסרטיםםםםם אני הולך לשבת הרבה הרבה

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by MishaK,

כיפור שמח וטעים!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. ולא האתר www.411.co.il

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  23. Started by almonime,

לא יודע כמה זה BEST כי יש מצחיק יותר ויש מצחיק פחות, אבל בכל מקרה, תהנו. תוספות יתקבלו בצחוקים וזיקוקים. http://www.collegehumor.com/video:1927354

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by frozen_sun3,

בלי הרבה מילים אני משתף אותך במסיבת רשת הרביעית שלנו. תנו תגובות (שיהיו במקום) אני אנסה להביא פרטים רלוונטיים במשך התמונות. ד"א: המסיבה הבאה ביום שישי, אז בקרוב יהיו תמונות חדשות. * בגלל אנשים שאת שמם ומה שאני חושב שעליה אני לא אזכיר אני לא מפרסם את כל התמונות, אלה רק הדברים הביסיסיים. אני מקווה שלא תשאירו לי טעם מר, כמו בפעם שעברה* פרטים על מחשבים מימין לשמאול: א. 1.4G P4, 256RDRam, Garibaldi, 40 WD 5200, GF2 MX 200, ASUS 50, Acer 20X10X48, Creative Sound Card ב. השרת שלנו להערב: Dual P1 133, 32MB, 2.1GB SCSI, X4 CD-Rom SCSI..... ג. המחשב שלי (frozen_sun). את המידע אפשר לקרוא בפרטים שלי. ד. המחשב של URI, משתמש באתר: p3-450, 384BM memory, Intel Mb, Riva TNT2,60G…

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים