כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
החרק הזה נמצא כבר כמה ימים בכניסה לבית שלי : ואם כן האם הוא יכול להפיץ מחלה או פציעה כל שהיא? אבקש התייחסות בוגרת ולא ילדותית . תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , בשבוע וחצי האחרון מתקשר אליי מספר חסוי וברגע ש אני עונה לשיחה יש כמו מן שקט כזה כאילו שלחצו השתק והשיחה אחרי שניה מתנתקת. ההטרדות האלה מגיעות ל 5 פעמיים ביום והחלטתי שאני מתכוון לשים לזה סוף ואני חושב לפנות למשטרה . האם מישהו מכיר דרך כלשהיא לאתר את מספר הפלאפון שמחייג אליי? ( חברת הסלולר אמרה לי שזה בלתי אפשרי מצידה) תודה
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הקיץ בא הקיץ בא. אני רוכב על האופניים לעבודה וללימודים. הרכיבה לא מאוד ארוכה אך מאומצת ויכולה לגרום להזעה לא קלה ולכן לריחות לא נעימים ממני. אני לא אוהב להיות מסריח כלפי עצמי ובטח שלא כלפי אחרים. הדאורדורנט הקבוע שלי הוא axe שהוא אחלה ליציאות ולשימוש יום יומי - אך אינו מספק מענה מתאים למניעת הזעה וכד'. יש משהו שאתם ממליצים עליו?
-
- 27 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
בוקר טוב וחג שמח. הבוקר (יום א') הגעתי למשרד ולהפתעתי דלתות החדרים במשרד היו פתוחות. במהלך היום כששאלתי את הביטחון על הנושא נמסר לי שביום חמישי/שישי בוצע ריסוס בכל הקומה. לצערי עקב ניסיון עבר עם האנשים המעורבים כלל לא הופתעתי על חוסר האכפתיות אך עדיין נשארתי תוהה האם אין חובה של האחראים על המבנה להודיע לעובדים כי בוצע ריסוס במבנה??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קבוצה שהולכת להלחם בבריונות של הרכבת!!! https://www.facebook.com/groups/583516248327338/
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
קניתי אותו מוצר מכמה אנשים שונים בEBAY, קיבלתי את המוצר לבנתיים מאחד מהם, רשום על החבילה SHIPPERS ACCOUNT עם מספר, אני מתאר לעצמי שזה המספר חשבון של השולח... אני רוצה להשאיר פידבק חיובי על השולח איך אני יודע ממי הגיע המוצר?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
בזמן האחרון אני מקבל כל יום ולפעמים כמה בפעמים ביום טלפונים ממספרים חסויים עם בקשה לתרומות לכל מיני עמותות חרדיות או נסיונות לתת לי הלוואה. זה תמיד תקליט שחוזר על עצמו מעניין אם אפשר לתבוע את האנשים האלה לפי חוק הספאם, ואם זה בכלל חוקי ההטרדה הזאת... בכל מקרה מניח שיהיה קשה להתחקות אחריהם, ואולי הפתרון צריך להיות דרך חברות הטלפון שלא יאפשרו שיחות כאלה ללא הסכמה מראש של המנוי.
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
http://23tueren.de/files/riddleRelated/theRomans/theRomans.html אמור להתקבל קוד בן 8 תווים מאותיות באנגלית ומספרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ישנו מפצל כזה. צריך לחברו לקיר גבס. חשבתי על דבק סיליקון, אך קיבלתי המלצות לא לעשות כן אלא לחבר את זה באמצעות ברגים. איזה סוג של ברגים מתאימים למטרה זאת? תודה!
-
- 3 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
יש לי אוזניות שעובדות על בלוטוס. אחרי זמן רב שהכל היה בסדר ושמעתי בהן כמו שצריך, לחצתי להסיר את ההתקן של האוזניות מהפלאפון כי רציתי שיעבוד גם על מכשיר פלאפון אחר. זה שמכשיר אחר לא קלט את האוזניות - מילא. אבל עכשיו המכשיר שלי לא קולט אותן. איפה נעוצה הבעיה, באוזניות או בפלאפון ומה אני צריך לעשות? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
על אף שאני מצליח להתחבר דרך פרוקסי אמריקאי, השלב הראשון בפתיחת חשבון שם הוא כרטיס אשראי אמריקאי "לצורכי אימות בלבד". פיספסתי משהו?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא מדבר על עבודה במפעל או סדרן סחורה בסופר. על כל משרה עשויים להיות עשרות מועמדים, ולבסוף מתקבל מועמד אחד. למשל: התראיינתי ל- Alljobs עבור משרה מסויימת, ונאמר לי על ידם שיש להם יום ראיונות שלם ולבסוף רק אדם אחד יתקבל לתפקיד. ראבק על משרה מסכנה לראיין חצי מדינה? יש לי איזו תחושה שזה מה שהולך כאן במדינה הרבה מועמדים על מעט משרות. יותר משרות לאקדמאים ופחות משרות לאנשים חסרי מקצוע או בעלי הכשרה מקצועית. התחרות קשה בחוץ או שזה רק אני? צריכים להפגין יכולות על אנושיות ולהתבלט בצורה יוצאת דופן בראיונות עבודה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו שמע על זה? זה המיקוד היחידי שמצאתי להיסטוריה 5 יחידות
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי כרגע 2 מטרות שבגללן אני רוצה להתחיל לקחת כדורים קפאין וketone raspberry קפאין - אני מנסה לחזור לאימונים בכל מקרה אבל לקפאין יש סיבה יותר חשובה, תחליף לקולה/קפה וכו'... בלימודים אני חייב מנת סוכר וקפאין בשביל להיות פעיל בכלל ketone - זה יותר ניסוי קטן, החילוף חומרים שלי זוועתי (נבדק והוכח רפואית, אם אני לא מתאמן ומקפיד על זה הקצב נהיה דומה לשל צב) ומכמה מקומות שראיתי מדובר על תוסף תזונה לא רע שיכול להועיל לי (לכל הפחות לא יזיק) מה דעתכם בנושא?
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, החלטתי לחסוך קצת כסף מהעבודה, והחלטתי שאני לא מהאנשים שיכולים להשאיר כסף בעובר ושב אחרת אני פשוט מבזבז. אם מישהו יוכל לעזור לי ולומר איפה אפשר לקנות איזה קופת חסכון כזאת שאפשר להכניס אליה כסף (שטרות...) ואין אפשרות לפתוח אותה בלי לנפץ אותה לגמרי ולסיים את תפקידה... תודה.
-
- 7 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום אני די חדש בעסק של עדשות מגע אני משתמש בעדשות יומיות רכות. המצב הנתון זה שאני מצליח לשים את העדשות על העין, אבל לאחר פרק זמן קורה שהעדשה חומקת מהמקום שלה או שאני יכול לגעת/ללחוץ בעין והעדשה תזוז ממקומה למקום לא ידוע אני מאבד את הראייה, לא מוצא אותה ולאחר פרק זמן אני מוצא אותה מקופלת בעין בקצה עין אחת שלי כבר אדומה מכל העסק הזה של העדשות אולי למישהו יש הצעה מה אני עושה לא טוב?
-
- 32 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
טוב, זה היה נדרש כן... תתחילו לשפוך בהנאה את פסי הקול שעשו ויעשו לכם את המשחקים מהנים כמו שהם. אתן את בעיטת הפתיחה C&C Red Alert 2 music (Blow it Up) C&C Red Alert 2 music (Hell March 2)
-
- 82 תגובות
- 19.2k צפיות
-
-
נכון יש באתר האינטרנט שלכם את החידון ? אז אני פירסמתי את זה גם באתר האינטרנט הזה http://www.chatit.co.il/showthread.php?t=349618 זה בסדר מבחינתכם,נכון ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין לדעת איפה אוכל לקנות רובה אוויר חשמלי, חנויות ומספרי פלאפון שלהם באיזור המרכז טווח המחירים שאני מוכן להשיקע:400-500 שח
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה זה השירות החדש של גוגל . גוגל ויברטור?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה שנים, קראתי הוראות הפעלה של תנור מיקרוגל כלשהו, שהיה רשום שם באזהרות וההערות הכלליות, שאסור להשתמש בתנור המיקרוגל לצרכי אחסון מזון. האם זה נכון? האם שימוש בתנור מיקרוגל כדי לאחסן מזון, יכול להזיק למכשיר?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
או המציאות את הקומדיה? קומדיה : מציאות: http://www.mako.co.il/news-israel/education/Article-aa8f99b4e0f5d31004.htm&sCh=31750a2610f26110&pId=529170498
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-