עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מעונין לעשות קורס חיצוני לבגרות במתמטיקה ברמה של 4 או 5 (כניראה 5) , ורציתי שמישהו שהיה באחד הקורסים יוכל לענות לי על כמה שאלות ... ??? 1.איך הקורס מתנהל ? 2.האם באמת יש שם סיכויי הצלחה גבוהים ? 3.איך המורים שם ? 4.אם אני מתקשה במשהו או נתקעתי מאחור אז המורה יסביר לי באחד על אחד ? 5.כמה תלמידים יש בכיתה ? 6.האם ה 5 יחידות באמת קשה ? וכמה אמורים באמת להשקיע כדי להוציא ציון טוב ? 7.האם מלמדים מההתחלה \בסיס ? 8.איפה הכי ממולץ ללמוד ? 9.כמה קורס כזה עולה ? 10.מתי ההרשמה נפתחת ? 11.כמה זמן נמשך הקורס ? 12.כמה ימים בשבוע \שעות ? וכל מידע חשוב שיכול לעזור ולתרום... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  2. Started by Invisible person,

למה במבחני המיון לקורס טיס בצבא יש כל כך הרבה מתמטיקה ופיזיקה? איך זה קשור לטיסה בכלל?

• 89 תגובות
    • 5.7k צפיות
  3. Started by HaEsrimVeArba,

עכשיו היה דיון בנושא לפני כמה זמן, ואני רוצה תשובה פשוטה! אם איזה ראיה ניתן להכנס לקורס טיס? לא טייס קרב, אלא איזשהו תפקיד שהוא. למאן הדיון אני די עיוור:יש לי 82 על סעיף ראיה, האם אני יכול להגיע לאנשהו? זה -4.5 -5 וצילינדר 1.5 אני יודע שזה פטתי אבל מאך1..... או פשוט לעוף... אני לא במקש לשמוע על בן דוד שלכם או אח שלכם או על fuckinggoogleit.com אלא תשובה בנוסח: כדי להיות ***** דרוש ראיה של לפחות ****** כדי להיות ###### דרוש ראיה של לפחות ## תודה מראש

4. הישתחררתי לא מזמן ואני מעוניין לעבור קורס כזה כדי להתחיל לעבוד בתחום. האם מישהו יכול להמליץ על מקום טוב ושיהיה קרוב יותר לראשל"צ (כי אני גר שם כאילו דא). שמתי עין על מכללת סלע הם נשמעים לי רצניים אבל הייתי רוצה לשמוע עוד המלצות.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Blackend,

חשבתי אולי כדאי לעשות קורס כדי שתהיה תעודה...זה לא מזיק. מישהו יודע היכן כדאי ללכת היום לעשות קורס כזה ושאלת המליון דולאר! הוא יתן משהו חוץ מדף מודפס יפה??

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אחים שלי שבוע הבא אני מתחיל ללמוד בקורס ל טכנאי PC ורשתות תקשורת MCDST מה אתם אומרים על הקורס הזה ?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by RX7,

שלום בנושא לא כ"כ ישיר בפורום אבל לא ידעתי היכן לכתוב אותו, אני מעוניין לעשות קורס מחשבים וראיתי באינטרנט שיש המון מכללות שמעבירים את הקורסים וכל מיני סוגים של טכנאי PC וקורס של מנהלי רשתות.. ראיתי גם שניתן לגשת לבחינות ההסמכה של מיקרוסופט לבסוף (MCSE אם אני לא טועה) ..אז רציתי לדעת איזה סוגים של קורסים יש בעניין ומה ההבדל בינהם? ואילו בחינות יש למייקרוסופט? והיכן מומלץ לגשת? תודה מראש חג שמח [table][tr][td] [/td][/tr][/table]

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. התחלתי את הקורס השבוע, נשמע בהחלט משהו מעניין ומשהו בהזדמנות. הקורס הזה עובר כמחזור בודד בכל שנה, כלומר 16-20 טכנאי מ.א. חדשים כל שנה - וזהו. מישהו מכיר טכנאים כאלו? שמע על הקורס/תפקיד? ברמת העקרון קורס של 8 שבועות בבה"ד 7 וגם לחבר'ה כמוני שרצו מר"מ כדי להתעסק במחשבים וחומרה בעיקר אמורים לאהוב את הקורס הזה גם כן כמו שהבנתי...

• 5 תגובות
    • 6k צפיות
  9. עד לאחרונה הייתי חייל קרבי בגולני, לצערי קיבלתי פרופיל 45 עורפי (רפואי) ואני בדרך החוצה. התחלתי להתעניין בכל מיני קורסים שקשורים למחשבים ולא דורשים מיון קד"צ ומצאתי את שלושת הקורסים הבאים. אשמח אם תוכלו לפרט עליהם קצת יותר: מפעיל מערכות מחשב טמ"מ, טכנאי מערכות מחשב נתמ"מ, ניהול תשתיות מערכות מחשב דיברתי עם חייל אצלנו מהפלחי"ק שיצא לקרוס טמ"מ והוא אמר לי שבמידה ואם אני אגיע לשם, אוכל לעבור את הקורס. הקטע זה שהטמ"מניקים אצלנו לא עושים הרבה והעבודה לא כזאת מעניינת. אם אני לא טועה אנחנו נחשבים ברמת ה"אוגדה", והעבודה היא די אפורה. בנוגע לנתמ"מ, אני לא יודע אם אפשר להגיע לקורס הזה אחרי גיוס, ובמידה אם כן אז עד כמה הוא רלוונטי לחייל במצבי ? בנוסף, כל מידע אודות קורסים מעניינים…

• 14 תגובות
    • 6.3k צפיות
  10. Started by omri09,

היי קיבלתי היום מכתב לגבי מיונים לקורס הנ"ל מה לומדים בקורס? ואיך התפקיד?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני מעונין בקורס לבורסה וניירות ערך. מישהו יודע איפה ניתן למצוא קורסים אלה? מוטב לציין כי אין לי בגרות ולא תארים כאלה או אחרים. תודה.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by snaidis,

אני מתלבט בין הקורסים השונים של החברות השונות לפסיכומטרי כמו קידום, לחמן, תיכון תל-אביב, IQ וכו... איזה מהם הכי מומלץ? שמעתי שקידום ותיכון ת"א לא משהו....

• 39 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. http://www.afik.net/info.asp?sub=Microsoft&courseID=2029027105 מישהו מכיר ויכול להגיד אם כדאי לי להירשם לשם

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  14. Started by shalomelbe,

אני חשבתי לעשות קורס מקצועי קצר, בשביל שאני ידע לעשות עוד משהו בחיים חוץ מהעבודה שאני עובד בה עכשיו. אז למרות שזה תחומים שונים לחלוטין, אני רוצה ללמוד, זה תמיד טוב. ההתלבטות: אינסטלטור חוקר פרטי - גם פה יש כסף. אבל גם בסמים יש כסף. אמרו לי שאני ילמד את נושא ה"האזנות" ובסיום הקורס מתנסים במעקב ברחוב, יש חוק שנקרא התחקות אחרי אדם, בקיצור הסברתי את החסרונות במקצוע. אינסטלטור - עבודה מגעילה, אבל משכורת מעולה. (בטח בהשוואה לחוקר פרטי) נגרות - נשמע המקצוע הכי שימושי. בחרתי מקצועות בכוונה שלא יהיו קשים מדי ולא יצריכו מחשבה מעמיקה בלשון המעטה חח. אני לומד מקצוע ריאלי באוניברסיטה, ואני מחפש עוד משהו שונה. חוץ מזה אני פתוח לרעיונות נוספים

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  15. Started by CriticalHit,

חבר'ה שווה לעשות קורס מר"מ בבסמ"ח? זה ייתן לי משהו לאזרחות? לפי מה ששמעתי זה הקורס הכי פחות "נחשב" בבסמ"ח, אבל אחרי שהצלחתי לברוח מתפקידי כפקיד ולהשיג שינוי מקצוע, האם כדאי ללכת על זה? או שאולי לשאוף ליותר?

• 4 תגובות
    • 11.9k צפיות
  16. Started by Kurt,

קיבלתי מכתב שאני חייב לעבור את הקורס כדי לחדש את הרישיון (5 שנים) אני סטודנט וה-12 שעות האלה שאני יפסיד בלימודים יחרבנו לי את כל הסמסטר, כל מה שכתוב במכתב זה שאם יש לי סיבה מוצדקת , צריך לשלוח להם מכתב לתא דואר (מה אנחנו ב1960?) אין דרך אחרת?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by amisha,

לאחרונה ראיתי כאן ת'רד על השקעות במניות ....... וראיתי שיש קורסים שנקראים " קורסים לניתום טכני" מה אתם אומרים עליהם והאם מישהו כאן עשה קורס כזה ?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by V3GiX,

יש פה מישהו שעבר\כרגע בקורס נתמ"מ? רציתי לשאול מה אתם חושבים על הקורס הזה, ובאיזה תחומים מתעסקים בשרתים מתעסקים אחרי הקורס?

• 1 תגובה
    • 3.6k צפיות
  19. Started by yigael_o,

היי, חבר פנה אלי ורצה להתייעץ בתור מישהו שכבר עובד בתחום, על קורס פיתוח התוכנה בטכניון (תל- אביב) כמובן שבגלל שאין לי ניסיון בנושא אז החלטתי לפנות אליכם. המידע בקשר לקורס הרלוונטי מופיע כאן: http://cont-edu.technion.ac.il/?catid=%7bC1AA0FED-3BDD-4433-857B-988A27DC3212%7d האם מישהו מכיר ויודע האם מומלץ או לא?

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  20. Started by davidcohen,

היי אני רוצה לעשות קורס פסיכומטרי אבל אני לא יודע איפה נחשב טוב. גבע , לחמן היי קיו ? אפשר בבקשה המלצות ? תודה לכולם

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by composite,

שלום, ברצוני לגשת לבחינה הפסיכומטרית מועד דצמבר 2009, ואני מעוניין לקחת קורס. רציתי לדעת: איזה קורס מההיצע העצום שיש נחשב להכי טוב? יש לציין שאני גר בסמיכות לכפר-סבא, וראיתי שלקידום וליואל גבע יש סניפים בכפ"ס, 10 דקות מביתי, שזה מעולה. איכות הקורס היא השיקול הראשון, לאחר מכן המרחק הגיאוגרפי ממני והמחיר. תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by arkady,

היי :] אני מעוניין לעשות קורס פסיכומטרי, חשבתי על קידום אולי. למישהו יש ביקורת עליהם? אני צריך קורס בראשון לציון, קורסים אחרים יתאימו גם הם. תודה =] [עדיף משהו כמה שיותר איכותי עם כמה שפחות ערסים]

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  23. שלום אז סוף סוף השתחררתי וקיבלתי מימון מלא לקורס הבעיה היא שיש הרבה אנשים שאומרים שהקורסים שמממן משרד הביטחון לא הכי איכותיים אז אם אתם יכולים לעשות לי קצת סדר בראש ולדרג לי את הקורסים מהטוב ביותר לטוב פחות ולמה (לחמן,OK,אנקורי וקידום? אה ורציתי ללכת לאיי קיו אבל קיבלתי את המימון אז אני חושב זה סתם לזרוק כסף אם אני לא אשתמש בזה נכון ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by arkady,

היי אני מעוניין בקורס פסיכומטרי. אין לי מושג איזה קורס לבחור, כמה המליצו לי על קידום וכמה על יואל גבע. אין לי מושג על מה ללכת, אני אשמח אם תמליצו לי על הקורס הכי טוב, שיכין אותי בצורה הכי טובה למועד הבא [כמובן לא בספטמבר]. תודה רבה למי שיציע לי קורסים! [אני צריך קורס באזור ראשון לציון ] חשוב, הייתי רוצה להרשם למועד דצבמר, זה עדיין אפשרי בלי להפסיד חומר?

• 14 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. Started by pergola,

שאלה קטנה.. כמה זמן לפני המועד בחינה מתחיל הקורס?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.