כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,642 דיונים בפורום זה
-
צריך לראות את שי הסרטים הקודמים כדי להבין את הסרט השלישי?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
מה שכתוב בכותרת + כמה עולים משלוחים לארץ באתרים שאתם ממליצים? האם אפשר עם כרטיס ישראכרט שאינו בינלאומי להעביר כסף לחשבון PAYPAL? כי אחרת בשביל מה צריך PAYPAL אם גם ככה פייפאל דורש כרטיס בינלאומי?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
היי אני חושב שזה ישום פרקטי בהחלט . מצורפת כתבה , תהנו . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3788931,00.html
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
מישהו מכיר hobby shop כלשהי בארה"ב עם מבחר ומחירים סבירים ששולחים לארץ? אני מכיר את החנות של הסיני, וגם של "הסיני החדש", אז מבחינת המזרח אני מכוסה. אבל בנוסף לזה, מישהו מכיר חנות דומה של טיסנים, מסוקים, מכוניות, חלקי חילוף וכו' ששולחים לארץ מארה"ב? עדיף אם יש אחת שמחזיקה מלאי של קיושו/הירובו בנוסף לכל החברות הסיניות. ואם למישהו יש נסיון עם אחת, יהיה בכלל מצוין אם הוא יוכל לחלוק
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
היי! יש לי אורגן חשמלי דיי ישן (1989- Yamaha HE 3 ), הוא לא שווה הרבה אבל אני רוצה לשמור עליו בינתיים יש לו תקע חשמל שנראה אירופאי אבל הפינים שלו גדולים ב50% בערך מפינים רגלים וגם קצת פחות מרווחים ביניהם, מישהו יודע איך קוראים לתקעים האלה? ואיך לחפש להם מתאם? הייתי בחנות חשמל אחת שלא ידעו, אמשיך לחפש אבל אשמח אם למישהו יהיה הברקה כאן הם נראים עקומים בתמונה אבל הצלחתי ליישר אותם.. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
-
היי כולם! אשמח לעזרה יש לי קובץ קול שהקלטתי על המחשב (השתמשתי ברשמקול של ווינדוס, בלי מיקרופון חיצוני). בקושי אפשר לשמוע את המרואיינת שלי (הזווית של המחשב שלי כנראה), שומעים אותה ממש חל. אני מחפשת תוכנה שאפשר יהיה להגביר את הקול שלה ככה שאוכל לשמוע אותו. זה לא משנה אם היא תעוות אותו או משהו כזה, אני רק צריכה לשמוע כדי לתמלל
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
-
אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט אני מקבל שגיאה 691 , אני מחובר לhot. הסיסמה ושם המשתמש מוקלדים נכון . מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
חשבת שאין גבול לטמטום ברשת??? אז באמת אין! מכירים את האתרים לדירוג תמונות של אנשים<???? check this out... [צונזר. זה באמת ניראה לך מתאים לפורום הזה?] עריכה- תיקון הלינק השבור.
-
יש לי בקבוק דבק מהיר (Super Glue) שהתייבש כולו, יש אולי אפשרות לשחזר אותו או משהו?
-
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
- 2 followers
-
-
האם ישנה אפשרות לצליל התראה כאשר מתקבלת הודעה בפורום HWZone ?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
יש לי מאחורי המארז מדבקה שאומרת "נזק למחשב לאחר הסרת המדבקה עלול לגרום להסרת האחריות" זה אומר שהלכה לי האחריות אם אני אפתח? :s05:
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
-
שלום לכולם.!! אני צריך המלצות לבצפר למכונאות רכב באזור המרכז לכיתה ט'.!! תודה אחים שלי.!!!
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
לאחר שראיתי את ההפרש מחירים המגוחך בין טלויזיות LCD לארץ לבין לחו"ל חשבתי שאולי כבר עדיף להזמין מחו"ל. אם אני רוצה להזמין את הדגם הבא נניח: http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=cart&A=details&Q=&sku=544289&is=REG המחיר יוצא 1,352$ כולל משלוח UPS. כמה זה יוצא נטו בדולרים בערך (כולל כל העמלות המטופשות שלוקחים כשזה מגיע לארץ)? והאם אפשרי בכלל להעביר כזאת חבילה גדולה במכס?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
ערוץ 10.. עכשיו!!!!! צפו.. זה חשוב.. ;D
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
-
שלומות, לצערי הרב פיספסתי את המחצית הראשונה של הדרבי הנפלא הזה(שיעור גיטרה נפל לי בול על =/) וראיתי רק את המחצית השנייה(שהייתה מצויינת אבל לפי הבנתי הרבה פחות טובה מהראשונה). חיפשתי באתרים ynet וOne איזה שהוא תקציר מצולם של המשחק ולא מצאתי... מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
מחירים מוזרים מאוד (לא יכול להיות) בפורום של IEF צריך רק להירשם ולהיכנס לפורום "חלקי מחשב במחיר מוזל!" לינק: http://www.ief-il.com/forum/
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עדיין "תקוע" עם חבילה של 750 קסל"ש וחשבתי לעבור לחבילה של מגה וחצי או משהו. ומסקרן אותי לדעת כמה אנשים משלמים על האינטרנט שלהם. קיבלתי הצעה של כ90 ש"ח עבור התשתית + הספק וזה ניראה לי קצת יקר... עכשיו ממש קשה לעשות סקר שוק כי רוב, אם לא כל, ספקי האינטרנט כבר לא מציגים את החבילות שלהם באתר אלא רק דרך הטלפון. אז כמה אתם משלמים עבור האינטרנט שלכם, אם זה לא סוד גדול ?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה קבועה באתר של אליאקספרס - מרוצה מאוד, אתמול כשחיפשתי מעיל מצאתי חנות עם מחירים מאוד זולים, איך אני יכולה לדעת אם הוא אמין? בכל המשובים לא ראיתי אפילו משוב אחד מקונה- לא חיובי ולא שלילי, כתבתי לו שאלה והוא לא ענה לי, תוך כדי שאני מתארת כאן את הסיטואציה, אני מבינה שהוא לא אמין, אך המחירים הזולים שלו מפתים אותי, למי אפשר לפנות שם באתר כדי שיתן לי מידע האם החנות הזאת אמינה? האם יש למישהו נסיון עם חנות לא אמינה שם? לי בנתיים לא קרה כזה דבר, אשמח לשמוע תגובות תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב . נתקעתי בבעיה, היום (החנות פתוחה מ-10:00 עד 12:30, אז אני צריך תגובות מהירות) אני הולך לקנות עכבר חדש (MX510 למתעניינים) וראיתי סעיף כזה בתקנון או משהו כזה שצריך להתקשר ולבדוק אם יש להם במלאי או כדי לאשר קניה, אבל אני צריך עזרה. האם אפשר פשוט ללכת לזיגזאג ולקנות בחנות את העכבר בלי שום הזמנה מראש או התקשרות אליהם? או שצריך לעשות את כל התהליך הזה (בלי משלוח)? פשוט תסבירו לי איזה דרכים יש לקנות מהם. אשמח מאוד אם תענו לי במהרה, תודה!
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
ברשותי מכשיר דור שלישי ואני מנוי של orange אז הייתי חייב לקחת חבילת גלישה, החבילת גלישה כוללת 150mb בחודש. היום בדקתי את החשבון שלי דרך המכשיר הסלולרי שלי והיה רשום לי שם חיוב של 140 ש"ח על "גלישה ושירותי תוכן" והחשבון התעדכן לאחרונה ב-16.11 , התקשרתי 1010* בשביל לבדוק אם חרגתי במקרה מההקצבה שלי וגיליתי שנשארו לי 105mb מתוך ה-150mb שמוקצבים לי לחודש והפרטים האלה התעדכנו פעם אחרונה ב-18.11. הגלישות שעשיתי עם המכשיר היו בעיקר לבדיקת אימליים וקריאת חדשות ב-ynet , לפני יומיים נכנסתי ל-youtube וראיתי כמה סירטונים קצרים שלא היו אמורים לקחת הרבה MB ויום לפני הגלישה הזאת היו לי 120mb והם ירדו בהתאם לגלישה שלי, חשוב לציין שלא הורדתי שום דבר למכשיר דרך אורנג' ולא צפיתי בשום דבר ב…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-