כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
שלום, באוקטובר הקרוב אתחיל מכינה ובשנה הבאה תואר בהנדסת תוכנה, תמיד התעניינתי גם ב CCNA ורציתי לשאול אם אפשר לשלב את זה יחד האם כדאי ? לקחת קורס של סיסקו בנוסף לתואר... זה יתן לי משהו ? [חוץ מידע בתחום..] תהיה אפשרות לשלב את שניהם אח"כ בעבודה או שזה סתם בשביל הידע ויהיה בזבוז זמן, כסף וכוח.. אשמח לקבל תשובות בנושא. תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היום עשיתי בזה בגרות שאלון 805202 אם זה משנה. איפה אני מוצא את הפתרון של הבגרות למה ביואל גבע אין זכר למקצוע הנ'ל. יש לי את המבחן פה לידי אפשר גם להביא לפה תמונות של המבחן ואתם תפתרו במידה ואין בשבילי פתרון כזה ברשת.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
-
אני רוצה לקנות טלפון מסין, אשר אלה הוא טוב ולמה: http://urlshort.cn/7zm אוhttp://www.aHappyDeal.com/wj_r.asp?lid=1295? תודה על העצה והצעות.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום יש אשכול על נעל לריצה שזה לא התחום שלי מה שקורה זה שאני קונה נעלי נייק כל שנה והם נקרעות די מהר אפילו שנה לא מחזיקות אני רץ אבל לא רציני רוב הזמן אני הולך יש לי הרגשה שהרגל שלי קורעת את הנעל מכיון שהיא רחבה יש לכם המלצות על נעל חזקה ולא כבדה בכלל כל הנעליים האלה מבד לא עמידות ופשוט נקרעות
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
לאחרונה מופיעים לי כל מיני "סטאטוסים" של מעיין דף בפייסבוק, לא אישרתי חברות של החרא הזה או משהו מעולם! הבעיה שזה לא USER או משהו כזה וזה פשוט לא מפסיק להופיע לי, זה מציף לי את הפייסבוק וזה מציק בעין. אם יש למישהו רעיון איך לחסום את החרא הזה אנא רשמו פה. הדף נקרא NextMusic.me - שירים להורדה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
איזה מומלץ ? ואם יש הגבלות ? חלקים שעדיף שהספריי לא יגיע אליהם ?.. http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=%u05E1%u05E4%u05E8%u05D9%20%u05DC%u05E0%u05D9%u05E7%u05D5%u05D9%20%u05DE%u05D2%u05E2%u05D9%u05DD
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
http://yes.walla.co.il/?w=2/7800 יש שם פרסומות, אז הפרסומת הרביעית. ממה שאני מצליח לשמוע המילים הן: אז בוא נצעק ונלך לנלך לרחובות ששם ואף אחד לא נרגע וכל דבר, ובדרכים וזה לא נראה לקבל זאת בנימוס.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אולי אני קצת חיי בסרט סי אי אי אבל עם השירותים המוזרים שגוגל נותן היום אי אפשר לדעת .. אני מחפש איזהשהו שירות שאני יוכל להעלות אליו תמונה של בן אדם (תמונה ברורה של הפנים) ולפי הפנים הוא יקשר אותי לשם שלו.. נגיד יקשר אותי לפייסבוק שלו או מייספיס או שירותים כאלו ואחרים .. האם יש שירות שכזה ?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
* קניה בארה"ב - ללא מכס וללא משלוח. * זקוק להמלצה לשני אוהלים: 1. אוהל למשפחה של 5 נפשות (3 בנות בגילאי 4,7,10) לקמפינג מזדמן של יום-יומיים עם עמידות סבירה לגשם (לא חורף). אני מנח שאוהל ל-6 נפשות יהיה גבולי, אוהל ל-8 יהיה נוח אם כוללים ציוד ונוחות. רצוי מאוד אוהל שניתן לחלק לשניים או יותר. מחיר עד 250-300$ אבל עדיף פחות. 2. אוהל לשני מבוגרים לקמפינג מעט רציני יותר אבל לא משהו מקצועי ויקר. אוהל שמוגדר ל-4 נפשות או אוהל גדול יחסית ל-3 נפשות יהיה בסדר. משהו שיחזיק ויהיה מעט יותר עמיד - עד 150$ נאמר אבל עדיף לכיוון ה-100 אם ניתן. אם אפשר - שיהיה קומפקטי, קל ונוח להקמה (אבל לא צריך להיות קל ברמה של תרמילאים - יש רכב תמיד). * מעדיף לקנות באמאז…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש מקומות שמצד אחד יש בהם הרבה טבע, ומצד שני הם לא המוניים ואפשר להיות שם בשקט. את המקומות שאני מכיר כבר התחלתי למצות.. מישהו גם אוהב לטייל במקומות מיוחדים ויכול להמליץ? ובלי רעיונות כמו "היהודייה" ו"הכנרת".
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
^ הטרילר נבחר באקראי לקבלת התרשמות ראשונית. אני חבר באחר הפורומים שמוזכרים שם, גאווה . שמעתם על stucksnet ועל הנזק שזה עשה לרבע מהצנטריפוגות בנתאז באירן? ישראל הודתה בפיתוח משתוף עם ארה"ב. מעניין פעם ראשונה שאני שומע על זה. מי שרוצה לינק פרימיום מהיר להורדה שיפנה אלי בה"פ. החלטתי להסיר בגלל שיש פה מדיניות לא ברורה בנוגע ללינקים כאלה.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
יש לי מגן ברקים GPT דגם SC9L, להגנה על החומרה של המחשב שלי, שאליו מחובר רב שקע עם הרמקולים, המודם והמדפסת שלי. יש בו שני נוריות: אחת ירוקה (ברקים) ומתחתיה אחת כתומה (הארקה). הנורית הכתומה של המגן מרבה (כבר מלתכילה) מדי פעם לשנות את בהירותה. אך היום גיליתי כי היא כמעט ואיננה מאירה ובנוסף, בהירותה משתנית במהירות. האם זה מרמז על תקלה במגן הברקים וכי יש צורך להחליפו?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
כבר כמה שבועות טובים אני מנסה להזכר בסרט שראיתי לפני כשלושה~ ארבעה שנים, הסרט הוא לא סרט ישן (2000-2006 ) וגם לא דל תקציב, אבל בכל זאת לא הצלחתי למצוא אותו. אחרי שעברתי על רשימה די ארוכה : http://www.best-horror-movies.com/horror-movie-on-dvd.html ועדיין לא מצאתי התייאשתי לגמרי מחיפושים... העלילה פחות או יותר ממה שזכור לי: נחת צעיר חוזר הביתה ומגלה שאחיו ווחברתו נסעו לאנשהו ולא חזרו, ביחד עם החברה שלו וידיד שדלוק על החברה של אחיו הם יוצאים לחפש אותם, אחר כך הם מותקפים על ידי איזשהו נהג זומבי שמת אבל נשאר לשוטט על הכבישים במטרה להעניש את החוטאים, ועל הדרך פוגשים גם את המשפחה שהפכה אותו לכזה שגם הם כבר לא בדיוק חיים. אם מישהו מגלה את שם הסרט - עשיתם לי את היום !
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
היי אנשים, אני צריך להגיע מחר ב-9:30 למלון מטרופולין בתל אביב, שנמצא ברחוב טרומפלדור מס' 15. אני מגיע בעקרון מירושלים, אבל אני אגיע לתל אביב למרכז עזריאלי או לרכבת מרכז (ארלוזרוב) ואני מחפש קו אוטובוס נחמד וחביב (ועדיף מהיר, כמובן) שיגיע מעזריאלי או מרכבת מרכז לאותו מלון. כמובן שהוא לא צריך להגיע עד הדלת של המלון אלא מספיק טוב לי איפשהו קרוב למלון (נגיד עד 500 מטר בערך ממנו). ניסיתי להיעזר באתר otobusim וגם באתר החדש של משרד התחבורה (bus.gov.il) ושניהם איכזבו אותי... תודה לכל מי שיעזור...
-
- 1 תגובה
- 4.7k צפיות
-
-
-
אהלן חברים השאלה שלי כזו. אני עובד בעסק שהוא נחשב שעבודה מועדפת אני עובד בו מהתאריך ה 21.11.10 כמובן עד היום. השאלה שלי אם אני יכול להגיש את בקשת קבלת המענק מהסיבה שרשום שצריך להיות 6 חודשים מלאים ובתאכלס כבר עברתי את ה 150 ימי עבודה.
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
הכל בכותרת ^^ קניתי גיטרה כבר לפני יותר מחצי שנה כבר והיא עדיין שוכבת אי שם. החלתי להתחיל ללמוד, לכן אשמח לקבל המלצה לאתר טוב בכדי להתחיל ללמוד איתו.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני צריך אישור רפואי למחר בבוקר הבעיה היא שהקופת חולים ליד הבית שלי סגורה בין התאריכים 12-17 רציתי לשאול האם אני יכול להוציא אישור רפואי שאני כשיר לעבודה ממרפאה כללית אחרת שנמצאת במקום אחר? חשבתי אולי שרק במרפאה שליד הבית שלי הרופא מכיר אותי ויכול להוציא לי אישור רופא. אני צריך את זה דחוף אשמח לתשובות מהירות.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
-
זה אמיתי זה ???? OMG..אני לא מאמין שזה באמת קרה .. http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2005872/Ryan-Dunn-dead-Jackass-star-34-killed-car-crash-Porsche-explodes.html
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
בוקר טוב. אני מתכוון ללמוד שנה הבאה הנדסה והתחום שבו ארצה להתעסק הינו תחום החומרה (במחשבים כמובן) תחת איזו הנדסה התחום הנ"ל נכנס? או שבכלל לא מדובר בהנדסה? סמיון.
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-