כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
שלומות, לצערי הרב פיספסתי את המחצית הראשונה של הדרבי הנפלא הזה(שיעור גיטרה נפל לי בול על =/) וראיתי רק את המחצית השנייה(שהייתה מצויינת אבל לפי הבנתי הרבה פחות טובה מהראשונה). חיפשתי באתרים ynet וOne איזה שהוא תקציר מצולם של המשחק ולא מצאתי... מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
מחירים מוזרים מאוד (לא יכול להיות) בפורום של IEF צריך רק להירשם ולהיכנס לפורום "חלקי מחשב במחיר מוזל!" לינק: http://www.ief-il.com/forum/
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עדיין "תקוע" עם חבילה של 750 קסל"ש וחשבתי לעבור לחבילה של מגה וחצי או משהו. ומסקרן אותי לדעת כמה אנשים משלמים על האינטרנט שלהם. קיבלתי הצעה של כ90 ש"ח עבור התשתית + הספק וזה ניראה לי קצת יקר... עכשיו ממש קשה לעשות סקר שוק כי רוב, אם לא כל, ספקי האינטרנט כבר לא מציגים את החבילות שלהם באתר אלא רק דרך הטלפון. אז כמה אתם משלמים עבור האינטרנט שלכם, אם זה לא סוד גדול ?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה קבועה באתר של אליאקספרס - מרוצה מאוד, אתמול כשחיפשתי מעיל מצאתי חנות עם מחירים מאוד זולים, איך אני יכולה לדעת אם הוא אמין? בכל המשובים לא ראיתי אפילו משוב אחד מקונה- לא חיובי ולא שלילי, כתבתי לו שאלה והוא לא ענה לי, תוך כדי שאני מתארת כאן את הסיטואציה, אני מבינה שהוא לא אמין, אך המחירים הזולים שלו מפתים אותי, למי אפשר לפנות שם באתר כדי שיתן לי מידע האם החנות הזאת אמינה? האם יש למישהו נסיון עם חנות לא אמינה שם? לי בנתיים לא קרה כזה דבר, אשמח לשמוע תגובות תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב . נתקעתי בבעיה, היום (החנות פתוחה מ-10:00 עד 12:30, אז אני צריך תגובות מהירות) אני הולך לקנות עכבר חדש (MX510 למתעניינים) וראיתי סעיף כזה בתקנון או משהו כזה שצריך להתקשר ולבדוק אם יש להם במלאי או כדי לאשר קניה, אבל אני צריך עזרה. האם אפשר פשוט ללכת לזיגזאג ולקנות בחנות את העכבר בלי שום הזמנה מראש או התקשרות אליהם? או שצריך לעשות את כל התהליך הזה (בלי משלוח)? פשוט תסבירו לי איזה דרכים יש לקנות מהם. אשמח מאוד אם תענו לי במהרה, תודה!
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
ברשותי מכשיר דור שלישי ואני מנוי של orange אז הייתי חייב לקחת חבילת גלישה, החבילת גלישה כוללת 150mb בחודש. היום בדקתי את החשבון שלי דרך המכשיר הסלולרי שלי והיה רשום לי שם חיוב של 140 ש"ח על "גלישה ושירותי תוכן" והחשבון התעדכן לאחרונה ב-16.11 , התקשרתי 1010* בשביל לבדוק אם חרגתי במקרה מההקצבה שלי וגיליתי שנשארו לי 105mb מתוך ה-150mb שמוקצבים לי לחודש והפרטים האלה התעדכנו פעם אחרונה ב-18.11. הגלישות שעשיתי עם המכשיר היו בעיקר לבדיקת אימליים וקריאת חדשות ב-ynet , לפני יומיים נכנסתי ל-youtube וראיתי כמה סירטונים קצרים שלא היו אמורים לקחת הרבה MB ויום לפני הגלישה הזאת היו לי 120mb והם ירדו בהתאם לגלישה שלי, חשוב לציין שלא הורדתי שום דבר למכשיר דרך אורנג' ולא צפיתי בשום דבר ב…
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
אז חשבתי לפתוח ט'רד שבו נוכל לתת המלצות על ספרים טובים שקראנו. אתחיל. המלצה על: הסמל האבוד. (כן כ"כ מיינסטרימי , אבל אני אוהב את הספרים של דן בראון, וספרו הרביעי לא יוצא מן הכלל(ואף לדעתי אחד הטובים מספריו)). על מה הספר(למי שמשום מה לא מכיר): ספר מתח מהיר קצב ושנון על הפרופסור חוקר הסמלים רוברט לנגדון והרפתקאתו בוושינגטון הבירה. עכשיו אתם..
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום, נזכרתי בסרט שראיתי מזמן בערוץ הסרטים אבל שכחתי את שמו. הוא עסק בהשפעה של האדם על הסביבה, זיהום הסביבה וכו'. לא היו בו דיבורים, רק צילומים. אם אני זוכר נכון הוא זכה באוסקר על הפסקול. הסרט הוא משנות השמונים/תחילת שנות ה-90. נשמע מוכר למישהו? תודה, עדי.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
קיבלתי ואוצר למשקפיים בגלל שיש לי מספר גבוהה הביאו לי לעדשות בדקות של 1.56 +AR משהו כזה ,עכשיו לא אמרו לי איך זה הולך העדשות חינם ואני משלם על המסגרת או מה גם המסגרת בחינם ? מישהו שעבר את התהליך ויכול לעזור תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
אמיתי טויטו, מכר שלי פתח לא מזמן את אתר "כפשוטו" - פירושים קהילתייים לתנ"ך. חשבתי שזה יעניין חלק מכם- האתר: http://www.kipshuto.co.il הפוסט לגבי האתר החדש הבבלוג של אמיתי (בלוג העוסק בממשקי משתמש) http://www.seo-site.co.il/amitay/?p=75 דיון בפורום "פלאשו": http://www.flashoo.co.il/community/index.php?act=ST&f=4&t=27174
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
+ האם מי שמשרת בצפון "ינפוש" בכלא 6 ומי שבדרום בכלא 4? או שאין קשר בין הדברים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
http://www.lopeztonight.com/episode_recaps_and_highlights/criss_angel_eats_razor_blades.php#content
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
-
אני עושה את העבודה על מרתין לותר קינג ויש לי בעיה קטנה. אני צריך לראיין מישהו בקשר אליו אך אין לי שום שמץ של מושג מה לשאול [גם את מי לשאול אבל בזה לא נראה לי שתוכלו לעזור.. אני כנראה אשאל את המורה וזהו] ורציתי לדעת אם החלק הבא בעבודה הוא טוב : Martin Luther King's contribution to society and the effects they had done Today, we stand 38 years after King's assassination, and can easily see his attribution to the human kind. Martin Luther King seceded to change our point of view toward the different ones. To give us another perspective on the meaning of the racism and how the society should look like. He gave us the chance to live in a better world, where black people can ea…
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם ... יש לי ICQ שנקרא "מירנדה ויסטה" .... התקנתי אותו ושאני נכנס אליו אז אני לא מצליח להיות במצב מחובר ... הוא כל הזמן במצב מנותק ושאני מנסה לשנות זה לא עושה כלום ... אם למישהו יש את המירנדה ויסטה הזה והייתה לו את הבעיה והוא יודע לפתור אותה אז אני אודה לו מאוד !!!
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
היי חברה לצורך עבודה שאני עושה אני צריך חומר על הכנסות המדינה מדו"חות של משטרת התנועה חיפשתי בלשכה המרכזית לסטטיסטיקה ולא מצאתי - בעיקרון אני מבקש לדעת כמה כסף משטרת התנועה מכניסה ( אמורה להכניס ) לקופת המדינה מדו"חות תנועה שמיא מחלקת
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אני כול הזמן נקרע מחדש שאני רואה חלק מהחתימות שלכם- תביאו לינקים לפוסטים הזווים/מטומטמים/מצחיקים
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
קיבלתי לטלפון הסלולרי כמה סמסים עם קישור לאתר (שמתי כוכבית כדי לא לפרסם אותם) האתר מפנה להורדת אפליקציה, בדיקה של ההראשאות שהאפליקציה דורשת - פחות או יותר, גישה חופשית לכל מה שיש בטלפון. מדובר כנראה ברשת חברתית, שכנראה עושה הפצה קצת אגרסיבית של עצמה. ממליץ להזהר....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בטלפונים הישנים היו שתי צורות חיוג : Tone ו-Pulse, הראשונה זה הרגילה שיש ברוב הטלפונים ובשניה שומעים מן צליל ארוך ומעצבן כזה כשמחייגים. אם מישהו יודע מה ההבדל ולמה יש שתיים ובכלל יכול לתת הסבר אז זה מאוד מעניין אותי! תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכם, קרובים שלי גרים בחדרה, וצריכים לפרמט מחשב. מישהו מכיר טכנאי אמין באיזור, או שיכול לעשות זאת בעצמו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-