כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אחרי כמה זמן קיבלתם את המענק שיחרור..? באתר להכוונת חיילים משוחררים כתוב שזה בין 20 ל 60 יום. זה נכון........? רבאק אני צריך את הכסף הזה כבר..
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, לא מצאתי בחפוש את מה שאני צריך.. אולי משהו פה יוכל לעזור לי.. הורדתי סרט .avi ואני רוצה להוסיף לותרגום שיהיה מובנה לצמיתות. שאני יוכל לצרוב אותו ולראות אותו בדיוידי אז אני עושה את זה מצאתי תוכנה ,אבל אני לא יודע איך להשתמש בה. virtualdub תעזרו לי תודה.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות כמה דברים מeBay, והייתי רוצה לשלם עם PayPal (PP). הייתי רוצה לשאול מה צריך לעשות כדי לשלם איתו. הבנתי שאפשר לעשות חשבון בחינם, ואפשר להוציא כסף מהחשבון ולהעביר מהחשבון שלך לחשבון PP אחר בחינם. אבל אם רוצים למשל לקבל כסף מחשבון PP של מישהו, אז יש איזשהו צורך בתשלום. עכשיו, איך בכלל אני שם כסף בחשבון הPP ? מחשבון הבנק שלי כאילו ? איך עושים את זה ? הרי אני לא אגיד לפקידה שולה"היי, אניי רוצה להעביר סכום של 200$ לחשבון הPayPal שלי" ואז היא בטח תסתכל עלי O_o, ולא תבין מה אני רוצה.. האם יש באמת דרך להעביר דרך הבנק ? או אולי דרך הוויזה (שאין לי) קראתי קצת על PP, וראיתי שיש להם הרבה בעיות בתמיכה, וב"איבוד" היתרה וכו'. זה אמיתי ? למישהו היו בעיות עם זה ? זה בטוח להשא…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
הקטע החדש של ההצעה מקסימלית נראה ממש מפתה, אבל מצד שני אני מפחד שבמוצרים היקרים יותר הם פשוט שמים שתול שלהם שזוכה ע"י תיכנות או משהו. אפשרי או שאני סתם מדבר שטויות?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
יש למישהו רעיון איך לעזאזל הדבר הזה קרה? בין הפותרים נכונה יוגרל פותר שלא ענה נכונה.
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ישבתי דיי הרבה על הכותרת... אין לי רעיונות...אולי אתם תציעו? נקח לדוגמא את ה ICQ... בסוף ההרשמה יש חלון כזה שאתה מעתיק לשם את המספרים או האותיות שמוצגות בתמונה... בשביל מה זה? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב אשמח שוב ליעוץ ממכם בנוגע לרכישת מדפסת בעלות של כ 500 שקל. השימוש הוא ביתי עם הדפסה של כ 100 דף בחודש... יהיה נחמד שהיא תתחבר למחשב אלחוטית יהיה נחמד אם יהיה סורק \ שכפול \ פקס... חשוב שתיהיה אמינה ולא מסובכת לתפעול. תודה.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
- 1 follower
-
-
קיצור שמה מייצרים הכל..בשוק מוצאים מלא עודפי ייצור בזול רצח..מה כדאי לקנות?
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אנחנו מתכננים להתחתן בקפריסין בהתראה נורא קצרה. אנחנו רוצים להספיק לעשות את זה תוך שבועיים-שלושה. מחר אנחנו רוצים לסגור עם סוכנות תיירות/נסיעות שגם תטפל בכל הטופסולוגיה שמסביב. הבנתי שההבדל במחיר לא גדול ושזה חוסך כאב ראש. למישהו יש המלצות מגוף ראשון/שני על סוכנויות שעוסקות בזה ואולי יכול לספר לנו משהו שלא מצאנו בחיפושינו ברשת? בכל מקרה, דגשים חשובים בנושא יתקבלו בברכה
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון חנות המחשבים סקאי פי.סי מבטלים לי המון הזמנות מה שלא קורה לי בשאר החנויות, לעוד מישהו זה קורה? הזמנה אחר הזמנה מבוטלת ללא הסבר!
-
- 25 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
כמה עולה רשיון אופנוע ??? ואיפה ניתן ללמוד באזור פ"ת?? תודההה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מזגן עילי שמתאים לחדר שינה בגודל 10 מ"ר (החדר נמצא חצי קומה מתחת לקרקע, החלון פונה לכיוון דרום וגובה החדר דיי נמוך 2.40 מ'). מכיוון שאני דווקא מחפש במזגן את הרעש המונוטוני הזה של פעולת האוורור של המאייד אבל לא רעש שאינו מונוטוני או רעש בתדר נמוך שנובע מרעידות המעבה (או רעש של קרקושים) אני שוקל את טכנולוגית האינוורטר, חסכון בחשמל עקב פעולת האינוורטר לא מעניינת אותי. הסיבה היא שאני רוצה שבין היתר המזגן ימסך קולות של ילדים שנמצאים קרוב לביתי אבל שלא בעצמו יהווה מטרד מבחינת רעש. סיבה נוספת שאני שוקל טכנולוגיה זו היא מחבינת יציבות הטמפ'. ניסיתי למצוא חוות דעת בנוגע למזגנים השונים בשוק ובנוסף להבין אם מתאים לי אינוורטר או שהטכנולוגיה מיותרת ולא הצ…
-
- 4 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, כשהייתי בהודו שמעתי איזה שיר הודי שמשמיעה איזה בובה של גנש עם כל מיני לדים צבעוניים שמקשטים אותה, שבוע שעבר שמעתי את זה שוב בכניסה למסעדה "24 רופי" בת"א. ושוב, אותה בובה של גנש... מישהו יכול לעזור לי עם השם של השיר הזה? מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אותו? חיפשתי ב youtube מנטרות של גנש אבל שום דבר ממה ששמעתי לא היה מה שאני מחפש. תודה לכל מי שיוכל לעזור...
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
האם הוא חיי - למה? האם הוא מת - למה? אם הוא מת - מי יירה בו?
-
-
שלום אז לפני איזה חודש וחצי גנבו לי את מספר הICQ המיוחד שלי (991111 תנקמו בו בשמי) וכל דרך להחזיר לי את המספר לא העלה פרי רציתי לדעת אולי למישהו יש מספר ישן שהוא לא צריך עם פחות מ9 ספרות כמו היום או מספר קליט אני רוצה לציין שהמספר שהיה לי לא היה גנוב או משהו. הוא ניתן לי במתנה מחבר שעבד בICQ אז כל מי שיכול לעזור לי אני ישמח ושלחו לי הודעה לפרטי או פה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
צהרים טובים- מישהו יודע אולי איך לחדשב תלוש משכורת ולבדוק אותו מבחינת אחוזי מס וכל מיני כאלה דברים. אחרי 2 וחצי שנים שעבדתי במאותו המקום והתפטרתי הייתי רוצה לבדוק לעומק העניין האם דפקו אותי ועד כמה , יותר בדגש של כמה . תודה אשמח לקבל גם הכוונה ללינקים שימושיים וכ'ו .
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Without Steve Jobs (February 24, 1955 – October 5, 2011) we would have: No iProducts No over expensive laptops Without Dennis Ritchie (September 9, 1941 – October 12, 2011) we would have: No Windows No Unix No C No Programs A large setback in computing No Generic-text Languages. We would all read in Binary.. They died in the same year and the same month but it seems only few notice the death of Dennis Ritchie compared to Steve Jobs. מי שמעוניין לעשות share בפייסבוק: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=280769918630549&set=a.178720218835520.36880.100000926309079&type=1&ref=nf
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר מזמן מסקרנת אותי השאלה איך צוות העטר מחליט מי הוא מומחה ל(נושא מסויים) ושלא תבינו לא נכון מתי שמומחה משיב לשאלתי בפורום אני מרגיש שאני "בידיים טובות" תודה לכל המשיבים
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 311 צפיות
- 1 follower
-
-
I need help in making a sweet wallpaper for my girlfriend... how can i do it ? or else... if someone can help please contact me 173121919 THNX !!! its VERY important
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=cUrsMGf2Cqk
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-