עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by prelly,

אני חדש פה :-) מקווה להנות ורק רציתי להגיד היי. ולקוות שאתם לא כמו הפורום הקודם שהייתי בא (אני לא יגיד את שמו) שהאנשים בפורום היו כל כך אנשים מגעילים. :-)) אז הייי!!! גבר גבר

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  2. שלומות, יש לי בעוד כשבועיים יום הולדת [איזה יופי לי] אז שאלו אותי מה אני רוצה ואני אמרתי : " מה שאתם רוצים... [ובראש אמרתי " מיני מחשב נייד או משהו כזה בבקשה מתחנן" ]. אז אמרו לי טוב תחליט לבד ותומר לנו.... בקיצור, חשבתי לקנות מיני מחשב נייד או אולי את הנגן סרטי דיוידי עם המסך [מישהו פעם עשה עליו ביקורת... זה כזה נגן בגודל מיני מחשב נייד שיש לו מסך ושמים דיסק באמצע...]. התקציב הוא לא יותר מ אלף שקל.. [ובדולרים לא יותר מ 325 דולר] אני מעדיף שזה יהיה מחוץ לארץ כי שם זה יותר זול ... תודה מראש. ואני יודע שזה כזה מצחיק שמישהו מבקש כזה דבר בכזה תקציב נמוך אבל לא רוצה לבזבז יותר מידי... בכל מקרה אפשר לחרוג.... ד"א, אני אעדכן אתכם משום שבטוח עם כל הכסף שאקבל מהדודים והשאר המשפחה …

3. או, כמה ק"מ זה ללכת בדרכים מסביבה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  4. לא הבנתי בדיוק את הסוף... למה הוא הורג את עצמו? ומה הקטע של המדרגות בסוף?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  5. Started by Sting,

אז ידוע שאמורים לצאת מלא דברים חדשים ורובם כבר יצאו... אבל כמה זמן יקח עד שאני יוכל לקנות מחשב חדש עם כל הדברים החדשים בארצנו הקטנה במחיר נורמלי ? ? ?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  6. ידעתי שאם אני ירשום את הכתובת (WWW.BABEZ.DE) כולם יבואו ;D עשיתי תמונה בשבילי (לרקע) ושלחתי להם מיד אחרי שגיליתי את האתר הנפלא הזה. מה אתם חושבים? http://www.babez.de/wallpaper/newpic60.php די ישן, כבר חודש או יותר שם אבל לא חשוב. מומלץ מאוד לכל מי שמרגיש שהוא חייב להיות מעודקן בכל מה שקורה בעולם הרכב (ומי לא?..)! אתם מכירים אתרים אחרים טובים בנושא? חשוב לי מאוד, תודה 8)

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  7. Started by BigBandJoe,

שלום לכולם לפני שנה קניתי דרך האינטרנט (מספר סיריאלי) את תוכנת ChessRally של חברת Ingenuware. לפני כחודש חסמה החברה את המחשב שלי מלהשתמש במשחקים OnLine ! יצרתי קשר עם מנהל החברה ושאלתי מה העניין והוא הסביר לי כי "יש לו בעיה עם שתי משתמשים ישראלים שכאשר הם משחקים Online הם מוסרים מספרים סיריאלים של התוכנה ובגלל זה הוא נאלץ לחסום את כל המשתמשים מישראל (או של חברת נטוויזן ובזק נט ליתר דיוק)" המנהל הבטיח לי שתוך שבועיים הוא מוציא גירסה חדשה של התוכנה ואז הוא יוכל לחסום רק את המשתמשים הבעיתיים. קיבלתי את התנצלותו וחיכיתי. עבר כבר מעל חודש ועדיין לא יצאה גירסה חדשה וכן אינני יכול לשחק Online ומנהל החברה לא עונה לפניות שלי ולבקשתי שיאפשר לי לשחק או שיחזיר את כספי. שאלתי, האם יש…

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  8. Started by Danix60,

חבר שלי רוצה להזמין את השעון הזה : http://cgi.ebay.com/2011New-Chronograph-EF-539D-MENS-Watch-EF-539D-7AV-/270709093148?pt=Wristwatches&hash=item3f0784f31c השאלה שלי, אם הוא יעבור במכס ? ??? תודה.

• 1 תגובה
    • 10.3k צפיות
  9. אני רוצה להזמין משם משהו ואחותי גרה בארה"ב א אני רוצה לשלוח לה את החבילה.

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  10. Started by momi2004,

הקודמת עלתה לי משהו כמו 100 שקלים והחזיקה מעמד יותר מ-5 שנים. היא הייתה נחמדה בזה שהייתה לה זרוע שניתנת לכיוונון וכך יכולתי לשים אותה על הפח הרגיל ולא נזקקתי למיכל מיוחד. אם למישהו יש המלצות באזור התקציב הזה יהיה סבבה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. sierra trading post תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by itsik1231995,

HD PREMIERE! The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon by Richard Gale [בדיחה]

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  13. אהלן. הסיפור קצת ארוך ולא כל כך רלוונטי, בכל מקרה אני צריך תמונות מצחיקות של עיזים. בינתיים מצאתי את http://www.freakingnews.com/Goat-King-Pics-68558.asp ואת http://sassygoatmilksoap.com/SassyGoatMilkSoap.jpg אני ממש אודה לכם אם תעזרו לי למצוא עוד כמה תמונות. זה פשוט איזה קובץ שאני רוצה לעשות לחבר תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. שלום. אני הפכתי את כל הגוגל ולא מצאתי את האתר או הטלפון של חברת טלאפת שייבאה את הכונן קשיח טושיבה שלי .... אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו מאוד.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by redti,

אני עובד כחצי שנה בתור דייל שיווק ולאחרונה נמסר לי מהחברה שאני צריך ללכת להוציא טופס שכר אמנים במס הכנסה , בנוסף לכך מעקבים לי את המשכורת של החודש. מהזה הטופס הזה ? יש להם זכות לעקב לי את המשכורת ? לא היה לי מושג שאני צריך להוציא אותו עד לפני כמה ימים אני חייל ואני לא משלם מיסים.

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  16. Started by omrij,

מישהו (משועמם) התחיל מWINDOWS 1.0 ועבר דרך (כמעט) כל הגרסאות של WINDOWS עד ל7 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4041679,00.html

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. אני רשום לGoogle Apps תחת הדומיין הראשי שלי. לאחרונה הוספתי alias לדומיין אחר שברשותי. כדי שאעבוד עם מיילים תחת הדומיין alias צריך להגדיר בו MX מסויימים וכך עשיתי. ASPMX.L.GOOGLE.COM. 10 ALT1.ASPMX.L.GOOGLE.COM. 20 ALT2.ASPMX.L.GOOGLE.COM. 20 ASPMX2.GOOGLEMAIL.COM. 30 ASPMX3.GOOGLEMAIL.COM. 30 ASPMX4.GOOGLEMAIL.COM. 30 ASPMX5.GOOGLEMAIL.COM. 30 האימייל עובד תקין - אני יכול לשלוח ולקבל מיילים, אבל בגוגל אפס כתוב: MX records setup validation failed זה מטריד ונראה "לא שלם" כשיש את ההערה הזו לחינם. הכל נעשה כמו שצריך ואני רואה שהמון אנשים קיבלו את השגיאה הזו מחיפוש בגוגל http://www.google.co.il/search?hl=&q=MX+records+setup+validation+failed&sourceid=navclient…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  18. Started by ngc224,

שלום ! אני רוצה לקחת טיול מאורגן לארה"ב, ולכן אני מחפש המלצות לאתרי תיירות דוגמת גוליבר : http://goo.gl/3x811 וחברות תיירות מומלצות... תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by MODI,

היי אני בן 20 משרת בצהל כלוחם אני רוצה ללמוד את המקצוע מדעי המחשב כדאי לגשת לבגרות שלו בגלל שאני חייל קרבי אני לא יכול ללמוד בקורס של לחמן או משהו כזה בקיצור אני רוצה ללמוד את זה לבד. מישהו מכיר איזה ספר למתחילים או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. ערוץ ישראלי שבו בובה שמנסה להביא טיעונים בעד ליגלזציה של גראס.

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  21. Started by Judas Iscariot,

כל פעם שאני לוחץ על הכפתור "חדש" אני מגיע להודעה הראשונה בדיון במקום לראשונה שלא קראתי

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  22. הייתי לפני כמה זמן בACE ולהבדיל משאר המקומות יש להם מכונה שעל פיה קובעים את הצבע לפי הקוד במניפה. משהו כאן רכשם אצלם צבע והצבע שהיה במניפה היה תואם לגמרי לצבע בפועל על הקיר??

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  23. Started by ביצה,

אהלן חבר'ה! הבנתי שרישיון נהיגה של אוטו תקף גם לטרקטורונים, רנג'רים, וכו'... יש לי רישיון נהיגה לאוטו עם מלווה עדיין. השאלה שלי היא: האם אני יכול לנהוג לבד ברנג'ר בכביש עירוני בלי מלווה? (הרנג'ר מתאים לכביש עירוני) תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  24. נגיד שהעלתי סרט בכמה חלקים ליוטיוב , איך אני יכול לעשות שבאופן אוטומטי ברגע שחלק 1 יגמר יחל אוטומטי חלק 2 ? תודה.

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  25. מרוב נוסחאות ודוגמאות יש לי כאן חתיכת בלבול. נגיד ויש לי אינטגרל מסוים , H=0.25 . לכמה צעדים(חלקים) אני מחלק אותו לפי הנוסחה בשיטת סימספון , לכמה בשיטת הטרפזים ולכמה בשיטת המלבנים ? אני חשבתי שN=4 בכולם ובכולם אני מחלק ב4, אבל לפי מה שאני רואה , בנוסחה של סימפסון, יוצא שאני מחלק ל9 חלקים. אפשר הסבר קצר ומתומצת ממי שמכיר ויודע? תודה.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.