כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
תרגע אני לא יפרסם פה WAREZ אבל יש לי שאלה חשובה בקשר לנושא. אני מכיר אתר שמפרסם קישורים להורדות לא חוקיות אבל מבחינה משפטית האתר נחשב 100% לחוקי (כמו קאזה) זה תלוי מה תעשו עם החומר שבו. אז תגידו לי זה נכון שמותר לי לפרסם אותו וזה לא יהיה ספאם, או שיש פה התנגדות מצד האתר לפרסם אתרים כאלו בכלל? כל מי שרצה לראות פה WAREZ מצטער אין ;D
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
תגידו, מה לעזאזל יוצא להם מזה? אני מניח שהם משלמים תמלוגים על השירים הדבר היחיד שאני חושב עליו זה שהם מקבלים כסף מאייטונס ומנאפסטר על זה שהם מפרסמים אותם...
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
אני רוצה להמיר דיסק DVD של החתונה(לא שלי...) לקובץ חשוב שתהיה חינמית וקלה לתפעול... לא ידעתי איפה להשים את הפוסט הזה
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
-
-
אני מחפש את הגירסה המהירה והקיצבית ששמים במסיבות מה השם שלה?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands ורציתי להתקין אותו ב SSD אחר לא של C והוא לא נותן לי הוא כאילו רוצה את C כברירת מחדל ואין לי שם מקום וגם אין לי שם מה למחוק זה הכל תוכנות חשובות שם שאין לי אופציה למחוק. נסיתי למחוק את האוריג'ין ולהתקין אותו ב SSD הרצוי אבל גם זה מפנה אותי ישר להתקין אותו ב C. איך שהוא אם אני בא להתקין משם משחק אחר הוא כן נותן לשים אותו ב SSD שאני רוצה. תודה מראש לעוזרים ואם למישהו יש תשובה אשמח כמובן לדעת
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אנשים אני טס עוד שבוע לפולין ורציתי לדעת אם יש חנויות מחשבים ומודינג בפולין עצות נוספות על פולין יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
http://www.creative.com/zenmicro/contest
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
יש לי מסמך Acrobat גדול ואני רוצה להמיר אותו לקובץ של Word... some1?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם אני יכול לקחת בקבוק פלסטיק בצבע ירוק ולהכניס לתוכו נוזל אדום כדי לשנות את הצבע שלו לסגול דובדבן? תודה על העזרה מראש!
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
הכותרת בעיקרון אומרת הכל. ראיתי אתר כלשהו שמסביר איך לשנות משהו באוזניות שלי, ואני רוצה לעשות את זה כנראה. הבעיה היא שאני לא יכול להשיג את חומר הזה כיוון שאני לא יודע מה השם שלו בעיברית. מישהו יודע במקרה? תודה מראש לכל מי שיעזור. Anatoli.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
"וואלס עם בשיר" מועמד לפרס גלובוס הזהב ?? לדעתי הסרט הזה גועל נפש!!!! גלובוס הזהב WTF? מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
פתחתי לי חשבון GMAIL חדש ואני לא יודע איך מעבירים את כל מה שהיה בחשבון GMAIL הישן לחשבון GMAIL החדש הכוונה לכל המיילים ואנשי קשר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, מישהו מכיר את התפקידים במשרד קצין פניות הציבור בקריה? מה השעות\שבתות\שמירות וכו'? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היום ניכנסתי לפייסבוק ובקושי אפשר לשוטט שם..הוא תוקע לי את הפיירפוקס והוא מפסיק להגיב וזה קורה רק בפייסבוק עשיתי בדיקות malwar ואנטי וירוס ולא מצאתי כלום.. לעוד מישהו זה קרה היום? יש לכם אולי רעיונות שכדאי לנסות?
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
אני טס ביום שישי ואני רוצה לקנות DVD איפה אתם חושבים יותר זול בארץ או בדיוטי?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה לעזאזל אני יכול למצוא את הקובץ של הספר כתובות של MS OFFICE OUTLOOK? פשוט אני רוצה להוסיף אותו לGMAIL שלי ואני לא פשוט לא מוצא אותו...
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום לכם חברה ... מישהו מכיר את המכשיר או התנסה במכשיר? אני מאוד מעונין כי זה זול מאוד מאשר ללכת למרפאה לשלם הון תועפות ....
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש פתרון אלקטרוני שיפתור אותי מלהדפיס מסמכים ולרשום עליהם הערות בעט. כלומר לרשום הערות בעט על קובץ WORD ישירות בטאבלט או משהו כזה ואז לשמור את הקובץ עם ההערות שרשמתי. משהו פשוט וקל לתפעול שמונע הדפסות מיותרות. רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה או ויידג'ט לוינ7 שאני אזין לה סדרות, היא תראה לי תאריכי שידור של הפרק הבא, מישהו מכיר משהו בסגנון?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
-
http://www.janiahola.com/tietokone/tietokone_kuvat_lista.htm
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
אני מחפש מידע על הביצועים העסקיים של חברת Rosewood Hotels and Resorts מאז שנת 2000 בערך. אני לא ממש בטוח אם היא נסחרת בבורסה וחיפוש בגוגל עדיין לא עזר לי למצוא מידע על זה. יש למישהו רעיון? תודה
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
מישהו יודע איך נראה השירות של נהגים מבצעיים ביחידת שלדג, שעברו טירונות 02? איך ניתן להתקבל ליחידה בתור נהג מבצעי? האם הם 'טועמים' שטח? 'אוכלים' טבילת אש? אילו אימונים הם עוברים ביחידה? האם רשאיים לקחת נשק הביתה? אשמח לשמוע פרטים.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-