כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני מכיר משהו ניפדק (RK אל תגיד להם מי! ) ) ואני יודע שחלק פה בצבא ..והכל... אז רציתי לדעת עם מישהו יכול להגיד לי כמה דבר אני יודע שאחרי מספר ימים של ניפדקות מקבלים כבר משפט אזרחי וזה נכנס לתיק הפלילי , מישהו יודע כמה ימים? (איזה סוהר אמר לי זה 40-45 יום אבל אני לא זוכר במדויק) וכמה יכולים לתת בפנים על נפדקות כזאת מעלה ל 50 יום? ועם ככל שזה יותר ימים נותנים יותר? ועם זה בכלל עוזר לצאת מצבא הנפדקות הזאת? ( זה לא אני שניפקד אני סיימת בהצטיינות את הצבא שלי היה לי שרות קצר ))חחחחח ) -- לנפדקים נפקדות העתדיים כאלו שרוצים לצאת מצבא .. יש דרכים פשוטות יותר... סתם טיפ (קבן - 21 וזהו )
-
- 17 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר אתר/שרת שאפשר לעלות בו קטע וידאו של 35-50 מגה. תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
הכותרת מספיק אינפורמטיבית? אני מקווה שזה לא עובר על חוקי הפורום.......
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אולי מישהו יכול לעזור לי ולהביא לי אתר עם תשובות במחשבים ליחידה הרביעית והחמישית חיפשתי בהמון אתרים ולא מצאתי בתודה מראש ברבר
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
אני רוצה לבנות מחשב , ואני צריך אתר טוב עם מחירים טובים .. למישהו יש עצות .. ?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
פעם Yot הכין מין מיני iPod מנייר. הוא הדפיס את הנייר וקיפל וגזר לפי ההוראות ויצא מיני אי פוד! אפשר קישור לדבר המדהים הזה?
-
- 11 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי אני די חדש פה ... לפני שבוע בערך שאלתי אם מישהן יכול להכין לי עטיפת דיסק ... משהו בסגנון של היפ הופ (ראפ) שמעתי שזה פורום נחמד ושיש פה יחס ... אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אשמח אתם גם יכולים לכתובת לי לאיימל שמי קובי אני בן 17 וחצי האיימל שלי kobii45@walla.co.il
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
סרטי הסידרה בדרך,הקופסה תכיל 5 דיסקים עם הסרטים: The Gathering,In the Beginning,Thirdspace,River of Souls,A Call to Arms http://www.tvshowsondvd.com/newsitem.cfm?NewsID=1539 אני כל כך מאושר whoowhoo ולא לשכוח כמובן שבבילון 5 בקרוב על המסך הגדול!!!
-
- 39 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
או, כמה ק"מ זה ללכת בדרכים מסביבה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
-
יש לי איזה סרט בדיוידי,וחבל לי עליו. יש איזה חנות באיזור חיפה שיעשו לי trade? יקחו את הסרט הזה ויביאו לי סרט אחר? אפילו אם אני אצטרך להוסיף טיפה כסף
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנויות של מחשבים באנגליה(בעיקר עם מוצרים למודינג)?
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום. יש לי קבל USB שמתחבר לנייד MOTOROLA C330 עכשיו אני צריך להוריד תוכנה למחשב כדי לנהל את המכשיר מהמחשב, מישהו יודע איך נקראת התוכנה ואיפה אפשר להוריד אותה? (אם זה חוקי).. תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
א. בבחינה הוצאתי 86, בלי להתאמץ יותר מדי (רות שמלה לשלטון!), אם אינני טועה, זו אחת בחינות הבגרות האחרונות שעשיתי במסגרת הגמנסיה, באופן אינטרני. ב. הפסקתי להתכונן לבחינה יומיים לפני - ההשקפה שלי בנוגע להכנה לקראת בחינת בגרות היא כזו : מה שלא נכנס לראש'ך עד לילה-שניים לפני הבחינה, כבר לא ייכנס. קריעת תחת יומיים-יום לפני זה סתם Overkill. ג. עצתי הכללית היא להירגע, לקחת את הבחינות בפרופורציה ויהיה בסדר, אם אפשר לצאת קצת לנקות את הראש לפני הבחינה, מה טוב.
-
- 31 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלומות, יש לי בעוד כשבועיים יום הולדת [איזה יופי לי] אז שאלו אותי מה אני רוצה ואני אמרתי : " מה שאתם רוצים... [ובראש אמרתי " מיני מחשב נייד או משהו כזה בבקשה מתחנן" ]. אז אמרו לי טוב תחליט לבד ותומר לנו.... בקיצור, חשבתי לקנות מיני מחשב נייד או אולי את הנגן סרטי דיוידי עם המסך [מישהו פעם עשה עליו ביקורת... זה כזה נגן בגודל מיני מחשב נייד שיש לו מסך ושמים דיסק באמצע...]. התקציב הוא לא יותר מ אלף שקל.. [ובדולרים לא יותר מ 325 דולר] אני מעדיף שזה יהיה מחוץ לארץ כי שם זה יותר זול ... תודה מראש. ואני יודע שזה כזה מצחיק שמישהו מבקש כזה דבר בכזה תקציב נמוך אבל לא רוצה לבזבז יותר מידי... בכל מקרה אפשר לחרוג.... ד"א, אני אעדכן אתכם משום שבטוח עם כל הכסף שאקבל מהדודים והשאר המשפחה …
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
אני יודע שזה פחות או יותר (הרבה יותר) ספאם, אבל בעקבות התארד שפתח 144..(מספר כשלהו..) אני פותח תארד חדש..כי מישהו נעל אותו.. : ;D אז ככה - בעקבות כך שהאתר ירד לכמה זמן (כל הבאגים, החלפת השרת והכל) אז מין הסתם אני ובנצי לא נכנסו הרבה זמן, ובעקבות כך אפשר להגיד "התרגלנו" לא להכנס..ו..."נגמלנו" קצת. עכשיו, אין לנו הרבה זמן להכנס בגלל הבגרויות, אבל אם יהיה משעמם יום אחד נכנס. אני בטוח שיש מיליון פרויקטים חדשים במודינג ועוד מלא דברים שאני כבר לא עוקב.. בכל מקרה, אכן נושא כאוב ביותר.. ;D
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אתמול היתה לי יומולדת 15(ה18.5.2004) וסבתא שלי שאלה אותי מה אני רוצה ליומולדת. אני לא ממש יודע... אני חושב משהו למחשב או איזה גאג'ט מגניב. עכשיו אני חושב על אוזניות של audio-technica ATH-900 אבל אני לא סגור על זה. תנו לי רעיונות למשהו שכדי לי. (אני לא רוצה להשקיע את זה בחלקים למחשב כי יש לי מחשב סבבה ובזמן הקרוב אני לא רוצה להחליף חומרה) תקציב או... דיי פתוח אבל זה צריך להיות משהו שימושי (נגיד אוזניות ב800 שקל זה אולי כן אבל סתם חלק למחשב ב800 זה לא...) אז מה נראה לכם כדי?
-
- 11 תגובות
- 738 צפיות
-
-
A Priest, a Rabbi and a Pagan Priestess As part of an Interfaith community project, A right wing Christian priest, a rabbi, and a Pagan priestess decided that in order to improve relations in the community, they will go on a fishing trip together on a local pond. They're out in the boat, and the Pagan priestess excuses herself to go to the bathroom back on the shore. She gets out, walks across the water back to shore, and then walks back across the water to the boat. The Christian priest looks in amazement, crosses himself, and they continue fishing. It comes on about noon time, and the rabbi realizes they left their lunches back on shore. So he gets up, walks …
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
כן זה קשה שלא לשים לב לחיידק המתפשט בארצינו הקטנה, כאשר היום יש כמויות רוכבי אופניים בכל שביל ומקום בארץ, המבחר גדול והכייף של נסיעות סוף השבוע גדול. האם יש בקהילה אנשים אשר גם נדבקו בחיידק הנ"ל ? אני יודע שלמשל ניצן איגור ועוד כבר רוכבים זה זמן מה, האם גם אתם ? אם כן על מה אתם רוכבים, איפה, וכדומה ?
-
- 74 תגובות
- 5k צפיות
-
-