כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
Once again, Insane Clown Posse is proven yet again to be the most player-hated band of all time. Blender Magazine decided to have a review of the Top 50 Worst Band of All Time. And, naturally, ICP made nothing short of #1 on their list, with The Wraith as their worst album. Honestly, how much do these 12-year vets-of-the-game have to accomplish to get recognized by mainstream media? They've got 2 Platinum Records, 4 Gold Records, 1 Gold Home Video (from their own feature-length movie Big Money Hustlas), another Gold DVD right around the corner (Bootlegged in LA), their own merchandise line (HatchetGear), their own record label (Psychopathic Records) with offices in the…
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
www.dorimani.up.co.il אני ממליץ לכל אחד שמעוניין לצחוק... ;D אני נקרע שם כל פעם מחדש. ליוצר של האתר קוראים אמיר דורימני, יש גם יצירות של יוצרים אחרים באתר , אבל הרב שלו, הטובים שלו, מומלץ ללכת ל אנימציות>אמיר דורימני
-
ותחילת שנות ה 90. מחפש אתרים,לא להורדות,רק לשמות,אתרים טובים ומושקעים בתחום. תודה לכל מי שיעזור.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
יש את הטרייל הנ"ל: http://a772.g.akamai.net/5/772/51/1373e4e8b18d05/1a1a1aaa2198c627970773d80669d84574a8d80d3cb12453c02589f25382f668c9329e0375e8178af967e03faf187bef64d63baedd52c02489fb72e153bf23/underworld-tlr_dl320.zip לסרט UNDERWORLD. זה לאיכות MEDIUM של הטריילר מי שרוצה באיכות גבוהה יותר יכול להוריד מהעמוד הזה: http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/underworld/ השיר מתחיל בדקה 1:52 בקטע שהיא קופצת מהבניין. מה שמו של השיר הזה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
-
המורה שלי אמרה שיהיו יותר שאלות "איכותיות" ופחות חישובים. מה זה שאלות "איכותיות"? תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
אחותי עלתה לא מזמן לכיתה א' ואני צריך לקחת אותה כל יום באוטובוס :'( זה כזה באסה כל החיים שלי הלכתי עם חברים עושה צחוקים, זה נגמר :-\ זה כאילו ההורים שלך קשרו אותך לשלשלאות! עוד מישהו סובל מי זה?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
למי שלא מכיר את webshots זה תוכנת נחמדה עם אוסף ענק של תמונות באינטרנט כרקעים למחשב. אני כבר מנוי בה כמה שנים ומה שרציתי לעשות זה לשדרג את החשבון שלי לunlimited. משאני לא יודע אם אני יכול לעשות את זה עם ישראכארט(לא נראה לי בינלאומי) ולכן הייתי רוצה לברר על זה אם מישהו פה יודע. אני מוכן גם לשלם פה את הסכום לכל אדם שמתנדב לשלם עבור זה בכרטיסו, כי זה ממש חשוב לי- אני מעין פריק לתמונות רקע משגעות, זה פשוט מרגיע אותי. תודה מראש אם מישהו מעוניין יכול ליצור קשר איתי בפרטי או באימייל שלי victorsk@netvision.net.il . אני חוזר ומדגיש שזה איזה הודעת מכירה או קנייה ואני גם לא רוצה שאנשים יגיבו על זה, המטרה היא לברר אם אפשר לשלם בכרטיס שברשותי בחו"ל ואילו מישהו שמעוניין לעזור לי יעשה א…
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
טוב , יש לי כמה שאלות , למי שמבין בזה , או למי שפתח לאחרונה. אז ככה : 1) אני עוד חודשיים בן 18 ואני מתגייס עוד 5 חודשים בערך , אני יכול כבר לפתוח חשבון חיילים? או שאני יכול לפתוח רק צעירים? כי לא נראה לי יש לי כוח לפתוח עכשיו צעירים ועוד חודשיים לחזור ולפתוח חיילים. 2) שמעתי חברים שלי , שאומרים שאפשר לפתוח מספר חשבונות , במספר בנקים , וכך לקבל את המתנות מכולם ולסגור את כל החשבון פרט לאחד , אחרי חודשיים. ושזה לא עולה כסף לפתוח ולסגור חשבון. 3) למישהו יש מושג איזה מתנות מקבלים חיילים או צעירים ובאיזה בנק? (הממ , אל תגידו לי על מתנות שקיבלתם לפני שנה כי אני בטוח שהם התחלפו , אז רק אם מישהו פתח בזמן האחרון) תודה.
-
שלום רב לכולם! אשמח אם תשקלו לתת לי עצות לפרוייקט גמר שלי בשפת Java. אין לי מושג מה הנושא שאני הולך לבחור ולכן פניתי אליכם. אז לאם מישהו בא לעזור לי עם זה, מה טוב.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
-
מדובר על משחק רשת די נחמד, יש שלוש סוגי דמויות: מפלצות גנגסטרים וכוכבי-פופ, לכל דמות החפצים המיוחדים לו. מדובר על משחק לחימה, כל תור מקבלים 2 התקפות (או יותר) ומתקיפים שחקנים אחרים, מקבלים כסף וכונים נשק והגנה בשבלכם. למי שמעוניין לחצו על לינק הבא ובתחתית העמוד יש הרשמה, אפילו אם אתם לא רוצים להרשם, תלחצו על הלינק זה מוסיף לי עוד כוח. http://www.outwar.com/page.php?x=1428531
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
-
-
ל Armageddon יש עוד יומיים יומולדת, אז בגלל שאני משועמם קשות פתחתי לו דיון עכשיו :funn::funn::funn: מזל"ט
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
וכמובן ש2 בלילה זה לא ממש הגיוני להתחיל לאן פרטי , אז הגידו בבקשה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
די נמאס!!!!!!!!!! > > > גם אתם מקבלים את ההודעות האלה באיסיקיו??????? מתי זה יפסיק? כל יום אני חוסם 2-3 הודעות כאלה!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
כולנו ראינו את ה"פרסומת" שמופצת אבל עכשיו יש גם איומים - חברת בזק מאיימת על אותו בחור שיצר את הפרסומת באמצעות עורך דין. כל הכבוד בזק !!! מכתב האיומים http://www.shmul.com/bezeq/bezeq1.htm תגובת העורך דין http://www.shmul.com/bezeq/sommer1.htm ( יש שם גם את מספר הפקס של בזק - מי שרוצה לשלוח תגובות ) פשוט "נזק" בושה וחרפה
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
מומלץ בחום, גם גירסת המקור באורך 5:53 דקות וגם הגירסה של Rising Star (תודות לפבל על הגירסה הזו), שאמנם לקוחה מתוך סט, אבל היא פשוט אדירה - באורך של 7:24 דקות. Have Fun!
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
האם אתה מתכוון לצום ביום כיפור, אם כן אז זה כרוך בכל השיט האחר (אי הדלקת חשמל וכו' וכו') ? מילא לצום, אבל יומיים בלי מחשב זה טירוף... בקשר אליי, עוד לא סגור על זה. נ.ב אם אני אראה פה תחילה של מריבה או רמיזות לכיוונים מסויימים I'll kick your virtual asses !
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
פעם !_NIKE_! עזר לי במשהו ... לא חשוב אבל הם פרשו ?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
-
אני מחפש קרובים בחו"ל לאחרונה מצאתי כמה אתרים שנותנים את השירות אבל בתשלום בעזרת כרטיסי אשראי אשמח אם תעזרו לי במציאת אתרים של שירות דומה אבל בחינם אני צריך רק לניו יורק או אם ישנן תוכנות שעוקפות את התשלום או עם מספרי כרטיסי אשראי מפוברקים ששמעתי שיש תודה מראש DEMULTI
-
מישהוא יודע איך קוראים לשיר נושא של "חלום אמריקאי" שמשודרת בערוץ 3 ביס? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-